Page 16

16

11 januari 2019

DE GROENE VENEN

VACATURES Voor een totaaloverzicht van alle vacatures kijk je dagelijks op 0297.nl. Hieronder een selectie van de vacatures. Ga voor info over deze jobs naar 0297.nl/vacatures Functie: Ontbijtmedewerker Organisatie: Hotel / Cafe ‘t Meertje Plaats: Vinkeveen

Functie: teamleider Orderpicking Organisatie: Van Walraven Plaats: Mijdrecht

Functie: Kok / keukenhulp + voor Cateringbedrijf het Oventje Organisatie: Cateringbedrijf het Oventje Plaats: Mijdrecht

Functie: Productontwikkelaar met projectmanagement skills (fulltime) Organisatie: Walraven B.V. Plaats: Mijdrecht

Functie: Productiemedewerker (m/v) Organisatie: bioTRADING Benelux B.V. Plaats: Mijdrecht

Functie: Productmanager (fulltime) Organisatie: Walraven B.V. Plaats: Mijdrecht

Functie: Diverse vacatures Organisatie: AB Vecht en Amstel Service Plaats: Mijdrecht

Functie: Teamleider applicatie management Organisatie: Walraven B.V. Plaats: Mijdrecht

Rick Scherpenzeel Tuinen is een groeiend en enthousiast hoveniersbedrijf in Kockengen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een:

allround HOVENIER Ben jij leergierig en gedreven? Heb je een passie voor het onderhouden van mooie en bijzondere tuinen? Vind je het leuk om met klanten om te gaan en ben je vooral een “teamspeler”? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor deze functie vragen wij:

Zideris is een kleinschalige organisatie met een eigen gezicht. Zideris biedt in Mijdrecht liefdevolle zorg en professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Eén van de manieren waarop we dit doen is met ‘Gentle Teaching’. Binnen ons zelforganiserende team hebben wij ruimte voor een

• afgeronde opleiding op MBO niveau of bereidheid om de opleiding tot hovenier te volgen • rijbewijs B (+E) • affiniteit met exclusieve beplanting • enthousiasme en klantgerichtheid • zelfstandigheid en zorgvuldigheid • geen 7 tot 4 mentaliteit Wij bieden:

Begeleider dagbesteding voor 18 uur per week Locatie: Mijdrecht (Ronde Venen) met, ook niet onbelangrijk, een goed salaris, onregelmatigheidstoeslag, werkkosten­ regeling, ruim aanbod aan cursussen en coaching en natuurlijk een prachtige werkplek. Graag ontvangen we jouw sollicitatie voor 26 januari via onze website www.zideris.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met de Dagbesteding de Windmolen, Mijdrecht.

Dagbesteding de Windmolen Windmolen 75, 3642 DA Mijdrecht Tel. 088-5132747

• • • • •

goed salaris arbeidsvoorwaarden conform CAO prettige informele werksfeer mooie (grote) projecten, zowel qua aanleg als onderhoudswerk afwisselend werk

Interesse? Reageer dan zo spoedig mogelijk per e-mail met je motivatie en cv naar Rick Scherpenzeel: administratie@rickscherpenzeeltuinen.nl. Heb je nog vragen? Bel dan met Rick op telefoonnummer 06 11 475 451. Acquisitie op bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.

De Groene Venen 11-01-2019  

De Groene Venen 11-01-2019

De Groene Venen 11-01-2019  

De Groene Venen 11-01-2019

Advertisement