Page 20

20

DE GROENE VENEN

10 JANUARI 2020

Voor onze electronica winkel aan de Hoogstraat in Abcoude zoeken wij:

Een enthousiaste verkoper (M/V) voor 16-32 uur per week Heb jij • een klantgerichte, flexibele werkhouding en goede communicatieve vaardigheden? • kennis van techniek en interesse in smarthome producten? • een goede beheersing van de Nederlandse taal? Vind je het prettig om zelfstandig te werken, maar kun je dat ook in een klein team? Is werken op zaterdag geen probleem? Dan ben jij de persoon, die we zoeken! Wij bieden een afwisselende job, waarin je verantwoordelijk bent voor de winkelpresentatie, de inkoop van producten en een goed en persoonlijk advies aan onze klanten. Natuurlijk krijg je van ons een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Klanten kiezen steeds vaker voor Careyn. Daar hebben we de juiste mensen voor nodig. Mensen die mee willen bouwen, terwijl ze gelijk ook zichzelf ontwikkelen. Wij bieden volop mogelijkheden; kies een contract van een paar uur per week, of een groter contract. Samen geven we vernieuwende ideeën vorm, zolang het maar in je leven past.

Ga naar werkenbijcareyn.nl en vind de baan die bij je past

Bel ons op 0294-281235 en vraag naar Leo van ’t Hul of Marian Albers of stuur je CV naar administratieelectroworld@planet.nl

Voor diverse locaties en de wijkteams zijn wij op zoek naar:

Electro World Bunschoten | Hoogstraat 26-28 | 1391 BT Abcoude

Verpleegkundigen

Verzorgende IG

Je levert, samen met je team, complexe zorg aan clienten in de wijk of op een van onze locaties.

Samen met de collega’s uit het team lever je de beste zorg aan jullie cliënten.

Kies jouw contract: mogelijk vanaf 8 uur per week.

werkenbijcareyn.nl

Oudhuijzerweg 69, 3648 AB Wilnis | Telefoon: 0297 239 099

G Brouwer & Zn – Groothandel in Wilnis zoeken wij

Logistiek en expeditie medewerkers

BESTUURSLEDEN GEZOCHT! De Zonnebloemafdeling Mijdrecht is hard op zoek naar nieuwe bestuursleden. Bij voorkeur mensen die vanuit hun beroep of achtergrond over bestuurlijke kennis of vaardigheden beschikken. En die deze capaciteiten als vrijwilliger in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Bestuursleden ondersteunen de 40 vrijwilligers die in de regio actief zijn. Ook coördineren zij diverse activiteiten en geven zij vorm aan het vernieuwde beleid van de Zonnebloem. MOOIE MOMENTEN Vrijwilligers van de Zonnebloem zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. Wij organiseren diverse activiteiten. Ook kleine, 1 op 1 activiteiten. Zoals Dhr. Langehoff, die graag naar buiten wil, naar het park. Helaas kan hij dat niet zonder hulp. De Zonnebloem maakt dit soort wensen mogelijk. Met de inzet van veel vrijwilligers. VOLDOENING Doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige en 1 op 1 activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Bestuursleden ondersteunen deze vrijwilligers om hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Niet alleen is dit bestuurswerk zinvol, het geeft ook veel voldoening.

Ben jij sociaal en heb je goed verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is een van onze vacatures voor logistiek of expeditie medewerker wellicht wat voor jou. Binnen deze functies word jij onderdeel voor het gehele magazijn proces; van de ontvangst en controle van de goederen tot het verzendklaar maken. Jij bent een aanpakker en ziet het als een uitdaging om het gehele proces netjes te laten verlopen. Wat ga je doen? Je gaat orders picken en ervoor zorgen dat alle goederen worden verpakt voor verzending. Je zorgt voor een goede ontvangst van nieuwe artikelen en controle daarvan. Daarbij houd je samen met jouw collega’s het magazijn opgeruimd en netjes. Wat zoeken wij? Een echte aanpakker en teamplayer met een flexibele instelling. Wat kunnen we je bieden? We bieden je een veelzijdige fulltime (38 uur) functie binnen kantooruren; 09.30 -18.00. Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een marktconform salaris. Daarbij bieden we persoonlijke begeleiding ter ondersteuning van jouw ontwikkeling.

Kom jij ons versterken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Yvette Janmaat, tel. 0612241209 of mail naar janmaatyvette@hotmail.com. We maken graag kennis met je!

De functies zijn per direct beschikbaar, stuur voor contact of meer informatie een e-mail naar Sico Eijk s.van.eijk@gbrouwer.nl

Profile for De Groene Venen

De Groene Venen 10-01-2020  

De Groene Venen 10-01-2020

De Groene Venen 10-01-2020  

De Groene Venen 10-01-2020

Advertisement