Page 1


Passion + erfaring Dette er de to grundsten i Dream Concept’s nye rammer, der rummer alt fra event og simulator, til high-end værksted og racerbiler. Med DC Workshop har vi samlet vores kompetencer, undersøgt markedet, og spurgt os selv, om der er andre måder at opfylde drømme for vores kunder. Velkommen hos DC Workshop.

• B2B Events • Simulator udlejning • Trackdays • Inhouse events • Coaching • Audi Driving Experience

• Endurance Racing • DEC • Special Saloon • Lamborghini Super Trofeo • Audi RS3 LMS • Ferrari 458 Challenge

• Servicering • Motoroptimering • Renovering • Klassiske biler • Superbiler & hypercars • Klassike biler • Racerværksted


En ny værkstedsoplevelse 1.

Hos DC Workshop ApS ydes service på højeste plan. Vi arbejder hver dag med alle typer special biler

2.

Vi er partnere, og en del af landets største ”bil mekka”, My Garage A/S. Og det er vi stolte af.

3.

Dokumentation er den vigtigste faktor når din bil skal serviceres og plejes. Derfor har DC Workshop udviklet et helt unikt dokumentationssystem hvor opgaver dokumenteres komplet via foto serie og reservedels numre. Alt dokumenteres, og bliver efterfølgende produceret til et eksklusiv fysisk dokument & service mappe.

4.

Vi benytter kun originale reservedele, og har et meget velassorteret udvalg af specialværktøj.

5.

Arbejdet udføres bl.a. af vores dygtige mekaniker, Mikkel Olsen, der har mange års erfaring indenfor servicering af special biler og racerbiler

6.

DC Workshop ApS er partnere med Pirelli International, Techart, Lamborghini Copenhagen, Snap-On, Genelec, Peroni, Red Bull m.fl.

7.

Vi arbejder med private kunder omkring anderledes opgaver, hvor dokumentation, kvalitet og tillid er i højsædet.

8.

Vi bestræber os på at være landets førende specialiserede værksted.

9.

Alt fra Motoroptimering til hovedrenovering af biler, vi vil forsøge at løse en hver opgave.

10. Dream Concept ApS tager hånd om den komplette kunde

oplevelse, med alt fra firma event, motorsport team, værksted, og ikke mindst muligheden for at prøve en ægte racerbil på bane.


Mikkel Olsen DC Workshop’s passionerede og erfarne mekaniker er Mikkel Olsen. Tilbage 2004 påbegyndte hans sit arbejde i branchen, og førte passionen ud i livet. I starten var det klassiske biler og sportsvogne, og kun ganske få år senere, blev han involveret i motorsport. De mange gode erfaringer, som Mikkel har gjort sig på racerbanerne, men i særdeleshed også hjemme på værkstedet, var b.l.a. årsagen til, at Dream Concept Motorsport valgte ham som chefteknikker på teamets Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo - noget af en mundfuld for den uerfarne, men en sand fornøjelse, for en mand med Mikkels evner På banen benytter vi Mikkels kompetencer til at sikre en høj kvalitet og stabilitet, for de kunder og kørere, der vælger os som samarbejdspartner. Hans faglige stolthed afspejles tydeligt hos resten af teamets mekanikere, hvor også viljen, lysten, og målet om at blive bedre, hurtigere og mere præcise, er med til at presse både teamet og dets kørere til sejr. Hjemme på værkstedet, er det hans imødekommendhed, og ikke mindst hans ønske om at levere den bedste service og kvalitet i branchen, der har bekræftet os i, at han er manden, der kan sørge for, at din bil er i de bedste hænder, når den besøger os på Wittrupvej 1 i Vejle. .


"Experience from the track Quality for the road"


Professionelt udstyr til diagnosticering afbl.a. Ferrari, Pagani, Lamborghini, Porsche og Mclaren

Med mere end 12 års erfaring, og adskillige kurser, indenfor arbejde med tester, diagnostisering og fejlsøgning på specialbiler og styreenheder, er DC Workshop din go-to partner - uanset hvilken bil du ønsker serviceret.


Showroom & Events Ud over et topprofessionelt værksted, kan lokalet også anvendes til event. Miljøet fra værkstedet samt racerbilerne, giver en unik event plads, hvor blandt andet vores simulatorer kan være med til at skabe en god aften for et event. Vi rummer både store og små events, og vil altid være behjælpelig med at skræddersy eventet til dig. Dette kan blandt andet kombineres med trackdays, og highspeed ture i vores racerbiler, samt rundvisning i MyGarage. Lokalet har blandt andet en lounge og barområde, som f.eks. vil danne grundlag for kommende fredagsbar hos DC. Fredagsbaren bliver dermed også et nyt tiltag hos DC, som gør at det bliver nærmere at netværke med ligesindede, i rolige og uformelle omgivelse.


Hvem er Dream Concept? Dream Concept ApS er en danskdrevet virksomhed, som har leveret eksklusive events og oplevelser til virksomheder over hele landet, siden 2011. Vi bestræber os på at være de dygtigste indenfor vores felt, samt konstant at skubbe grænserne for hvad vi kan tilbyde. Vi sammensætter unikke events, både inhouse og på bane. Ligeledes garanterer vi en professionel oplevelse og afvikling igennem hele processen fra start til slut. Dette opnår vi ved hjælp fra vores dygtige partnere, og kompetente hold af instruktører og personale.

Audi Driving Experience Niv. III Dream Concept ApS har sammen med Audi Danmark, skabt et nyt niveau 3 koncept, og skal illustrere en Grand Prix weekend: træning, kvalifikation og race.


DC Workshop Aps, Wittrupvej 1, 7120 Vejle Ø Cvr/se nr.: 40908927 | dcworkshop.dk | info@dcworkshop.dk

Profile for DC Workshop ApS

DC Workshop - Sales brochure 2020  

Passion & Erfaring. En ny og anderledes værkstedsoplevelse, som du kun finder hos DC Workshop ApS i Vejle.

DC Workshop - Sales brochure 2020  

Passion & Erfaring. En ny og anderledes værkstedsoplevelse, som du kun finder hos DC Workshop ApS i Vejle.