Page 1

CASE STUDY: SECTOR ELECTRO

DBFACT Administratieve software die werkt!

ARC Herentals LOCATIE SECTOR GEBRUIKT DBFACT w SINDS WEBSITE

Herentals Multimedia (Auto Navigatie – Auto Alarm – Auto Hif i – GSM – PDA) oktober 2004 www.arc.be

“Eindelijk een pakket op onze maat en naar ons budget!” (Yves Laurijssens, zaakvoerder ARC Herentals)

Voorstelling ARC Herentals ARC Herentals is een verdeler van voornamelijk producten en diensten in de telecom en energie-sector. Proximus, Telenet en Essent zitten in de portfolio die ARC Herentals vooral aan het bedrijfsleven aanbiedt. Slechts 20% van de omzet komt van de particuliere markt.

Hoe is ARC Herentals uitgekomen bij DBFACTw? “We waren al 3 jaar op zoek naar een softwarepakket dat geschikt is voor een retail-bedrijf als het onze. Er zijn veel pakketten op de markt die ongelooflijke mogelijkheden hebben, maar het prijskaartje ging steeds ons petje te boven. Tot we de firma Accel tegenkwamen die ons vertelde over DBFACTw.” vertelt Yves Laurijssens, zaakvoerder van ARC Herentals.

Waarom is DBFACTw een goede keuze? “In onze sector zit het maken van winst in kleine hoekjes. Enkele van deze hoekjes zijn het servicebeleid, kassabeheer en stockbeheer.” stipt Yves Laurijssens aan. “Daarnaast laat DBFACTw toe dat we beter en efficiënter met onze klanten communiceren.”


CASE STUDY: SECTOR ELECTRO Verhoogde efficiëntie door een geïntegreerd servicebeleid In een geïntegreerd servicebeleid kan de hele administratie rond herstellingen op een efficiënte manier gevoerd worden. Dit verloopt op volgende manier: bij het binnenbrengen van een herstelling worden de gegevens van het toestel geregistreerd en gekoppeld aan de gegevens van de klant die al in het systeem zitten. Het toestel krijgt tevens een uniek nummer waarmee het kan gevolgd worden doorheen de rest van het herstellingsproces. Wanneer de klant het toestel komt afhalen, kan de persoon aan de kassa direct de details van de herstelling zien alsook de betalingshistoriek van de klant. Een slechte betaler kan dan gevraagd worden om cash te betalen.

Kassamodule zorgt voor eenvoud “Gemakkelijk en eenvoudig” noemt Yves Laurijssen de kassamodule. De verkopen in de winkel kunnen op de laatste dag van de maand afgesloten worden. De gegevens kunnen direct verwerkt worden door de boekhouding. De kans op fouten verkleint en de actuele situatie is voor iedereen duidelijk.

Optimalisatie van de stock Het stockbeheer van DBFACTw laat toe om de hele stroom van het begin tot het einde te volgen. Dit laat toe om op elk moment de juiste be-slissing te nemen en op het meest ideale moment bij te bestellen.

Tijdswinst en hogere verkopen door stroomlijning communicatie met de klanten ARC Herentals houdt haar klanten o.a. op de hoogte d.m.v. mailings via de post en via e-mail. Vroeger gebeurde dit telkens opnieuw manueel, nu gebeurt dit automatisch op basis van de verschillende klantenprofielen. Deze moesten slechts één keer gedefinieerd worden !

Tot slot “Wij zijn uitermate tevreden over het project.” getuigt Yves Laurijssens. “Wij zijn zeer te spreken over zowel het pakket DBFACTw als over de firma Accel die ons uitstekend heeft geholpen. Dankzij hun expertise en onze eigen softwarekennis was de oplossing binnen de week geïmplementeerd. Wie doet ons dat na?”

Geef je KMO de tools die het verdient DBFACT Administratieve software die werkt!

The Missing Link (TML) BVBA Bosstraat 103 • B-1742 Ternat • tel: + 32 (0) 53/64.58.64 • fax: + 32 (0) 53/68.58.81 BTW BE 0445.498.333 • RPR Brussel • email: info@tml.be • www.dbfact.be Bel nu gratis op 0800/99265

Casestudie ARC Herentals  

Casestudie ARC Herentals

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you