Page 1

Gezonde lucht

Wellness-muurverven Kijk op www.caparol.nl voor een deskundige en betrokken Caparol-dealer.

Wellness-muurverven

We kunnen niet of nauwelijks invloed uitoefenen op de kwaliteit van de ‘frisse lucht’ die we buiten inademen. Caparol biedt u wél producten voor een binnen omgeving die goed voelt – met muurverven geschikt voor mensen met een overgevoelige, allergische reactie.

Voor een gezond woonklimaat.

Het resultaat is verfvertrouwen, waarmee u ook binnenshuis iedere uitdaging aandurft. DAW Coatings Nederland B.V. Postbus 1122 NL - 3860 BC Nijkerk Tel: +31 (0)33 - 247 50 00 Fax: +31 (0)33 - 245 18 33 E-mail: info@caparol.nl Website: www.caparol.nl DAW Belgium bvba/sprl Koeltorenlaan 2 B - 3550 Heusden-Zolder Tel: +32 (0)11 60 56 30 Fax: +32 (0)11 52 56 07 E-mail: info@caparol.be Website: www.caparol.be


TÜV-gekeurd

Een omgeving die goed voelt

Voor de meeste mensen speelt het leven zich voornamelijk binnenshuis af. Alle reden om aandacht te hebben voor de kwaliteit van licht, lucht en kleur in het interieur. Caparol stelt u in staat om de kwaliteit van het binnenklimaat naar uw hand te zetten. We bieden u daarvoor diverse innovatieve verfsystemen •  voor een verbetering van de algemene luchtkwaliteit •  voor mensen met een verhoogde gevoeligheid.

Wellness-verven zorgen voor een gezond woonklimaat dat in balans is.

Het gezaghebbende Duitse onderzoeksinstituut RWTÜV heeft bevestigd dat de receptuur van Caparol Sensitiv effectief is bij het reduceren van allergene stoffen in binnenruimtes en daardoor een gezond woonklimaat garandeert. RWTÜV stelt verder vast dat de binnenmuurverf ideaal is voor onder meer kinderkamers, slaap- en woonkamers, crèches, scholen en ziekenhuizen.

Gezonde lucht om in te wonen en te werken Past u CapaSan als binnenmuurverf toe, dan draagt u actief bij aan een gezonder klimaat in de woon- of werkruimte. De fotokatalytische werking verhindert organische vervuiling op de verflaag. Tevens zorgt de CapaSan-verflaag voor reductie van onder andere tabaks- en kooklucht. CapaSan is op kleur te brengen met minerale pigmenten.

Allergieën Maar liefst één op de drie mensen kampt met allergieën. Vaak gaat het daarbij om overgevoeligheid voor stoffen die via de luchtwegen of de huid het lichaam binnenkomen. Sensitiv is een binnenmuurverf van Caparol waarmee u in iedere ruimte tegemoetkomt aan de overgevoeligheid van bewoners, gebruikers en bezoekers. De verf houdt schadelijke stoffen en allergieverwekkers actief onder controle. Sensitiv bevat geen conserveringsmiddelen, oplosmiddelen of weekmakers.

Capasan is een matte muurverf met fotokatalytische werking. Het product is vrij van oplosmiddelen en weekmakers en laat zich makkelijk verwerken.

Wellness muurverven  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you