Page 1

De TriMaXX familie

TriMaXX lakproducten Kijk op www.caparol.nl voor een deskundige en betrokken Caparol-dealer.

Met producten uit de TriMaXX-familie kunt u rekenen op: • maXXimale dekking • maXXimale glansstabiliteit • maXXimale hechting Topcoat: TriMaXX Gloss en TriMaXX Satin

Primer/midcoat: TriMaXX Primer en TriMaXX FerroCoat

TriMaXX lakproducten Met TriMaXX lever je maXXimale prestaties voor vastgoedonderhoud.

4-seizoenen verfsysteem: TriMaXX SpeedPrimer en TriMaXX AllWeather

DAW Coatings Nederland B.V. Postbus 1122 NL - 3860 BC Nijkerk Tel: +31 (0)33 - 247 50 00 Fax: +31 (0)33 - 245 18 33 E-mail: info@caparol.nl Website: www.caparol.nl DAW Belgium bvba/sprl Koeltorenlaan 2 B - 3550 Heusden-Zolder Tel: +32 (0)11 60 56 30 Fax: +32 (0)11 52 56 07 E-mail: info@caparol.be Website: www.caparol.be


Met TriMaXX durf je elke uitdaging aan.

Als het gaat om efficiënt en duurzaam vastgoedonderhoud, is verfvertrouwen doorslaggevend. U vertrouwt op uw vakmanschap én op eersteklas verf. Met TriMaXX van Caparol werkt u met een lak, die in korte tijd naam heeft gemaakt op de Nederlandse professionele verfmarkt. TriMaXX stelt u in staat om snel en prettig te werken en vastgoed langdurig te beschermen.

TriMaXX FerroCoat

De ideale lak om vastgoed langdurig te beschermen.

Ook voor metalen oppervlakken is binnen de Trimaxx familie nu een ideale primer en midcoat verkrijgbaar: TriMaXX FerroCoat. Deze high-solid coating met corrosiewerende eigenschappen is in 1 liter en 2½ liter verpakking leverbaar, in wit en vele andere kleuren. De uitstekende reputatie van TriMaXX is volledig gebaseerd op de sterke eigenschappen van de producten. Schilders die het verwerkingsgemak eenmaal hebben ervaren, kiezen bij een volgend project vrijwel altijd wéér voor TriMaXX. De hechting is ongeëvenaard, waardoor u er probleemloos mee werkt. Bovendien hoeft u zich over de dekking geen moment zorgen te maken; die is van het hoogst denkbare Caparol-niveau.

TriMaXX Gloss en TriMaXX Primer vormen een evenwichtig laksysteem voor uiteenlopende toepassingen. TriMaXX Primer vloeit goed en laat zich vlot en gemakkelijk schuren. Bovendien heeft de grondverf opvallend veel vullend vermogen. Daarmee geeft u TriMaXX Gloss alle gelegenheid om uit te blinken. In combinatie met uw deskundigheid en ervaring vormen TriMaXX Gloss en TriMaXX Primer het perfecte team.

Ook in esthetisch opzicht levert TriMaXX een zichtbare toegevoegde waarde. De volle glans van TriMaXX Gloss is evenwichtig en blijft langer stabiel. Uw opdrachtgever kan er op vertrouwen dat u een eindresultaat levert dat in alle opzichten duurzaam is.

TriMaXX is er in verpakkingen van 0,5 liter, 1 liter en 2½ liter. Zowel TriMaXX Gloss als TriMaXX Primer kunt u dankzij het Caparol ColorExpress-systeem in iedere gewenste kleur toepassen.

• • • •

dekt en hecht bijzonder goed uitstekend weervast lange levensduur glansgraad: zijdemat

TriMaXX lakproducten  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you