Page 1

Natuurlijke uitstraling Bijzondere decoratieve afwerkingen voor houten oppervlakken.


Capadur GreyExpress Capadur GreyWood

Capadur GreyExpress Vergrijzende, twee-componenten impregneer-katalysator voor het bespoedigen van een natuurlijke verwerking van hout buiten. Door een reactie van Capadur GreyExpress met vocht en zuurstof wordt het natuurlijk verweringsproces van houten oppervlakken buiten versneld. De natuurlijke verwering van het hout vindt ook plaats waar geen zon komt.

Capadur GreyWood Met water te verdunnen, hoog gepigmenteerde beits voor binnen en buiten. Het geeft hout een natuurgetrouwe gelijkmatig vergrijsde uitstraling zoals bij verweerd hout voorkomt; bijvoorbeeld bij western red ceder.

Afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden is de verwering in 12 weken afgerond.

Capadur GreyWood heeft reflecterende parelglanspigmenten die zorgen voor UVbescherming. Kleurvoorbeelden staan in het kleuroverzicht van de brochure Nat端rlich Inspiriert en de bijbehorende kleurenwaaier.

Verkrijgbaar in 1 en 3 liter verpakking.

Verkrijgbaar in 1 en 5 liter verpakking.


Capadur TwinProof Capadur SilverStyle

Capadur TwinProof Vergrijst niet, hout blijft na behandeling met Capadur TwinProof zijn natuurlijke kleur behouden. Capadur TwinProof is een transparante, met water te verdunnen beits voor toepassing buiten. Het beschermt hout tegen UV-stralen en vocht met behulp van nanotechnologie.

Capadur SilverStyle Met water te verdunnen beits met een metallic-effect voor binnen en buiten. Het geeft hout een bijzondere look met een aluminium-bronsachtig effect. De reflecterende pigmenten zorgen voor UV-bescherming. Kleurvoorbeelden staan in het kleuroverzicht van de brochure Nat端rlich Inspiriert en in de bijbehorende kleurenwaaier.

Verkrijgbaar in 1 en 5 liter verpakking. Verkrijgbaar in 1 en 5 liter verpakking.


Natuurlijke uitstraling Kijk op www.caparol.nl voor een deskundige en betrokken Caparol-dealer.

DAW Coatings Nederland B.V. Postbus 1122 NL - 3860 BC Nijkerk Tel: +31 (0)33 - 247 50 00 Fax: +31 (0)33 - 245 18 33 E-mail: info@caparol.nl Website: www.caparol.nl DAW Belgium bvba/sprl Koeltorenlaan 2 B - 3550 Heusden-Zolder Tel: +32 (0)11 60 56 30 Fax: +32 (0)11 52 56 07 E-mail: info@caparol.be Website: www.caparol.be

Natuurlijke uitstraling  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you