Page 1

Ruimte voor creativiteit

Capaver ® ElementEffects Kijk op www.caparol.nl voor een deskundige en betrokken Caparol-dealer.

  Interval

  Pixel

  Block

  Circle

  Dot

  Matrix

  Graphic

  Line

  Fragment

  Universe

Capaver ® ElementEffects Fascinerende designmogelijkheden met extreem duurzaam glasweefsel

DAW Coatings Nederland B.V. Postbus 1122 NL - 3860 BC Nijkerk Tel: +31 (0)33 - 247 50 00 Fax: +31 (0)33 - 245 18 33 E-mail: info@caparol.nl Website: www.caparol.nl DAW Belgium bvba/sprl Koeltorenlaan 2 B - 3550 Heusden-Zolder Tel: +32 (0)11 60 56 30 Fax: +32 (0)11 52 56 07 E-mail: info@caparol.be Website: www.caparol.be


Fascinerende wisselwerking door kwarts en glas

Na de high-tech kwartsdesigns van FantasticFleece presenteert Caparol een nieuw glasweefsel met kwartsafwerking. Capaver® ElementEffects is een hoogwaardige wandafwerking met oneindige designmogelijkheden. Het nieuwe product bestaat volledig uit duurzame en natuurlijke bestanddelen: glas en extreem harde kwartszanddelen. Capaver® ElementEffects is veel scheurbestendiger en stabieler dan conventionele glasweefsels.

Metallic effecten

Hoogwaardige wandafwerking met oneindige designmogelijkheden.

Attractief, emotioneel, karakteristiek - dit zijn de kenmerken van de metaalachtig aandoende afwerking Metallocryl Interior. Door de structuur en breking van licht ontstaan metaalkleurige effecten die in het interieur bijzonder krachtig werken.

Voor ElementEffects heeft Caparol op een slijtvaste onderlaag van glasweefsel een driedimensionale structuur van grote kwartsdeeltjes en glasvezelstructuur aangebracht. Door een speciale, hechte weeftechniek is de trek- en stootvastheid van het nieuwe materiaal aanzienlijk hoger dan bij conventioneel glasweefsel. Ook de kwartsafwerking is bovengemiddeld bestand tegen mechanische belasting. Schrapen, krassen en stoten hebben niet of nauwelijks zichtbare gevolgen voor de kwartsstructuur. Zelfs wanneer de ondergrond een deuk oploopt, zorgt de elasticiteit van ElementEffects ervoor dat de vorm van het mate riaal intact blijft.

ElementEffects biedt veel mogelijkheden voor creatieve prestaties. De wisselwerking van kwarts en fijn glasweefsel zorgt voor een fascinerend mat-/glanseffect, dat ook bij een dekkende afwerklaag volledig behouden blijft. Alle kleuren uit de Caparol 3D Plus collectie zijn geschikt als eindafwerking. Een metallicafwerking versterkt het effect zelfs. Uw opdrachtgever kan er op vertrouwen dat ElementEffects een eindresultaat levert dat in alle opzichten duurzaam is: bestanddelen van natuurlijk oorsprong zorgen voor een stabiele wandafwerking. Bij renovatie kan dit glasweefsel tot vijf keer worden overgeschilderd.

  oplosmiddelvrije metallic verf   nagenoeg reukloos   bestand tegen desinfecterende middelen

Capaver ElementEffects  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you