Page 1

GUIA TROFEUS : GOD OF WAR III


GUIA TROFEUS : GOD OF WAR III

Platí: Rei del turó - Aconsegueix tots els trofeus (Aconseguies tots els trofeus de God Of War III)

Bronze: Trencant aigües – Mata a Poseidon (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)

Bronze: Reduït a cendres – Aconsegueix l’arc d’Apolo (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia) Bronze: Els enviats - Descobreix la sala secreta dels braços de Hades (Busca la sala secreta d’Hades)

Bronze: Senyor de l'esplendor – Mata a Helios (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)

Bronze: Rescatem – Salva a Pandora (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)


GUIA TROFEUS : GOD OF WAR III

Bronze: Caçador caçat – Mata a Hermes i aconsegueix les seves botes (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)

Bronze: Jo no e sigut, podria haver-ho fet! – Mata a la princesa de Poseidon (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)

Bronze: Galant - Complau Afrodita (Parla amb Afrodita!) “Intentarem pujar el vídeo, tot i que encara no es segur” “Vídeo Explicatiu”

Bronze: Manetes – Talla-li la ma a Gaia (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)

Bronze: Obre't Sèsam - Obra les portes del Tisifone (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)


GUIA TROFEUS : GOD OF WAR III

Bronza: Els tres Savis – Allibera la cadena dels tres Jutges (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia) Bronze: Sicari - Realitza un combo de 1000 (Realitzeu un atac de 1000 cops)“Vídeo Explicatiu” “2 vídeos”

Bronze: Que em Parteixo! - Parteix a 1 sentinella de l'olimp (Els sentinelles de l’Olimp els podem trobar a qualsevol punt del joc, sons els que van amb l’espasa. Per partir-los l’únic que teniu que fer es prémer la rodona i a continuació el triangle) Bronze: Bronzejat - Cega a 100 enemics amb el cap de Helios (Quan matis a Helios i aconsegueixes el seu cap l’únic que tens que fer es, prémer el L2 i el triangle. Cada cop que deixis cec a un enemic es quedarà immòbil i no ens podrà atacar) Bronze: Mala sang - Cobreix Kratos amb 500 cubs de sang matant enemics (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia) Bronze: Centaure de mil entranyes - D’estripar a 3 generals centaures (Aquest trofeu no costarà gaire d’aconseguir, ja que en el transcurs del joc surten uns 5 o 6) “Vídeo Explicatiu”


GUIA TROFEUS : GOD OF WAR III

Bronze: Ensinistrament – Fot puntades de peu a 50 gossos (Quant ens trobéssim amb una canilla de gossos si premem la rodona l’agafarem i automàticament li fotrem una puntada de peu. Un joc on no ens serà gaire difícil aconseguir-lo. A una de les sales del nivell de Poseidon començant a sortir moltísim gossos, aquest no paren fins que esbrinem un trenca closques, que no os serà gaire difícil descobrir quin es) “Vídeo explicatiu” Bronze: Que calent! - Crema a 100 enemics amb l'arc d’Apolo (Per aconseguir aquest trofeu l’únic que tenim que fer es prémer L2 i el quadrat. Si en algun punt del joc veiem molt enemics junts si disparem una fletxa cremarem a tots els que estiguin al seu canto. També a la sal d’Apolo, on surten tots els gossos, es un bon joc per aconseguir-lo) “Vídeo Explicatiu” Bronze: Malvat - Invoca totes les ànimes amb les urpes d'Hades (En aquest cas serà necessari tindre les urpes de Hades al màxim nivell. Per seleccionar les diverses animes tenim que entrar al menú amb el boto de Pausa “Start” i seguidament prémer el triangle. Quant invoqueu una de les animes esteu alerta de que no us matin, ja que si us maten no contarà d’invocació)


GUIA TROFEUS : GOD OF WAR III

Bronze: Un gran pas - Millora qualsevol arma fins al següent nivell (Per millorar una arma tenim que entra al menú amb el boto de Pausa “start” seleccionar l’arma a millorar i premé la “x” els orbes vermells seran la moneda de canvi) Plata: Rivalitat fraternal - Mata Heracles (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)

Plata: Assassí de titans - Mata Cronos (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)

Plata: Just càstig - Mata Zeus (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)

Plata: Desbanyat per la victòria - Recull tots els banyes de minotaure ( Les banyes de Minotaure estan amagat dintre uns cofres durats, en total tenim que aconseguir 12 banyes, però en el joc hi ha més de 12. A continuació us facilitarem la localització de les primeres 12 banyes) “Vídeo Explicatiu”


GUIA TROFEUS : GOD OF WAR III

Plata: Amb ganxo - Mata Hades (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)

Plata: Cremada glacial - Obteniu el turment de gel de Bòreas (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)

Plata: Nous punts de vista - Resol el jardí d' Hera (S’aconsegueix en el mateix transcurs de l’historia)

Plata: Amb bon ulls - recull tots els ulls de Gorgona ( Els ulls de Gorgona estan amagat dintre uns cofres durats, en total tenim que aconseguir 12 ulls, però en el joc hi ha més de 12. A continuació us facilitarem la localització de els primers 12 ulls) “Vídeo Explicatiu” Plata: El desplomat - Recull totes les plomes de fènix ( Les plomes de Fènix estan amagat dintre uns cofres durats, en total tenim que aconseguir 12 plomes, però en el joc hi ha més de 12. A continuació us facilitarem la localització de les primeres 12 plomes) “Vídeo Explicatiu”


GUIA TROFEUS : GOD OF WAR III

Plata: Al màxim - Potència totes les armes al màxim (Sols tenim que recollir el màxim nombre d’orbes vermelles per millorar les armes. Si en la primera partida no podeu aconseguir-ho tenim un truc per fer-ho. Un cop finalitzat el joc des bloquejarem “El Desafiament de l’Olimp”. Un cop complertes les diferent proves, set en total, des bloquejarem “La Sorra de Combat”. Entrem aquesta nova zona i l’únic que tenim que fer es deixar-nos guanyar fis que surti el missatge “Vols canviar de dificultat” li direm que si i automàticament sortirem al menú principal, a les hores ens saltarà el trofeu) “Vídeo Explicatiu” Or: Venjança satisfeta - Completa el joc en qualsevol dificultat (tant punt us passeu el joc amb qualsevol dificultat saltara el trofeu automàticament)

Or: Accepto el desafiament – Supera el desafiament de l'olimp (Teniu que superar les set proves de l’Olimp) “Vídeo Explicatiu”

Or: Inhumà - Supera el mode Titan (Podríem dir que es el trofeu mes difícil d’aconseguir, preneu-vos amb calma)


GUIA TROFEUS : GOD OF WAR III

Or: Inestimable -Recull totes les possessions divines (Les possessions divines son uns objectes que anem trobant en el transcurs del joc, son un total de 10) “Vídeo Explicatiu”

Or: El bon cami – Atrabesa el laberint sense morir ( Per poge aconseguir aquest trofeu es preferible jugar amb nivell Esparta “Facil” ja que tindreu que superar tot el nivell del laberint sense morir ni reiniciar nivell. Si us matesin algun cop tindrieu que reiniciar el nivell. Per tant recomanem que guardeu la partida tot just comensar el nivell i si us matan, sortir de la partida i reiniciar el nivell des de el punt de guardad “NO DES DE GUARDAT AUTOMATIC”)


Autor: Pau Xaubet Edici贸: David Vadejocs 2010

gowIII  

Guia Gow III

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you