Page 1

Passione per il Piacere – Passion för Njutning

erfarenhet

STIL

KUNSKAP kompetens

100 % MADE IN ITALY


VERONERO Caffè är från början ett familjeföretag som är grundat och baserat i Bari, Italien. Sedan 1950 har familjen arbetat i café& restaurangbranchen. 2013 startade Vincenzo D’abramo ett nära samarbete med företaget och tog VERONERO Caffè till Stockholm. Det är med stor stolthet Vincenzo serverar espresso som har ursprung i hans hemstad, Bari. I maj 2013 öppnades nordens första VERONERO Caffè på Vasagatan 50 i Stockholm. Förutom att VERONERO Caffè erbjuder en fantastisk espressoupplevelse på plats, finns även ett brett utbud av kaffe, espresso- & cappuccinokoppar, espressomaskiner, espressopods med mera.

C


VERONERO

VERONERO BLANDNINGAR

En blandning med intensiv smak, presenteras i koppen med rätt balans mellan fyllighet och crema. Den bästa kvaliteten på Arabicaoch Robustabönor från Brasilien och Indien ger en fruktig smak och intensiv crema.

Blandning I

50% robusta 50% arabica.

Blandning II

VERONERO - DECAFF En fyllig, krämig och aromatisk blandning. Endast 0,10% koffein. 60% arabica 40% robusta.

En fyllig blandning med stark karaktär. Med största delen robustabönor får man en fyllig crema i koppen. Denna blandning ger en stark eftersmak. 70% robusta 30% arabica. En blandning med intensiv smak, presenteras i koppen med rätt balans mellan fyllighet och crema. Den bästa kvaliteten på Arabicaoch Robustabönor från Brasilien och Indien ger en fruktig smak och intensiv crema. 50% robusta 50% arabica.

Blandning III

Blandningen för dem som verkligen vill ha en fruktig arom och sammetslen crema. Den bästa kvaliteten av Arabicabönor från Central- och Sydamerika ger den här blandningen högsta kvalitet och smak. 70% arabica 30% robusta.

Blandning IV

En fyllig, krämig och aromatisk blandning. Endast 0,10% koffein. 60% arabica 40% robusta.


PICCOLA PICCOLA

SARA CLASSIC

Den minsta espressomaskinen i sortimentet är helt i rostfritt stål, liten och kompakt. Den slimmade designen gör den perfekt för att ha med när man reser.

Sara Classic är enkel att använda, den är snabb och den har en stilren design. Den linjära och minimalistiska designen gör att den passar för alla typer av sammanhang.

Rekommenderad för båten, sommarstället, husbil, hemmabruk, kontor och på hotellrum.

Specifikationer Dimensioner (HxBxD): 25 x 15 x 22 cm Vikt: 5 kg Elanslutning: 230V/50HZ – 120V/60HZ Elförbrukning: 500 W Vattenbehållare: 1 liter

Rekommenderad för catering, mindre restauranger, hemmabruk och på kontor. Specifikationer Dimensioner (HxBxD): 30,5 x 21 x 29 cm Vikt: 9 kg Elanslutning: 230V/50HZ – 120V/60HZ Elförbrukning: 500 W Vattenbehållare: 3 liter

SARA VAPORE

Sara Vapore är precis som Sara Classic, och har även en ångare för att skumma mjölk. Så här kan du även göra en utomordentlig cappuccino. Rekommenderad för catering, mindre restauranger, hemmabruk och på kontor.

Specifikationer Dimensioner (HxBxD): 30,5 x 21 x 29 cm Vikt: 9 kg Elanslutning: 230V/50HZ – 120V/60HZ Elförbrukning: 1200 W Vattenbehållare: 3 liter


ORGINAL

De finaste Arabica- och Robustabönor från Brasilien och Indien är en blandning som ger en intensiv smak och rätt balans av fyllighet och crema. 50% robusta 50% arabica

DECAFF En fyllig, krämig och aromatisk blandning, med endast 0,10 % koffein. 60% arabica 40% robusta.

LA PICCOLA BORSA Till vår allra minsta espressomaskin, LA PICCOLA, finns en smart och smidig väska. Bra vid transport av espressomaskinen, när man vill ta med den till båten eller sommarstället. Plats för två espressokoppar med fat.


Pro-Fondi -

-

Optimerar rengöringen av filtret, vilket även ger ett bättre resultat på din espresso Inget spill på arbetsbänken Inga bank-ljud, vilket förbättrar ljudnivån i lokalen

-

Kom in på VERONERO Caffè, Vasagatan 50, för en demonstration av Pro-Fondi. Vi erbjuder självklart installation samt service på maskinen.

Längre hållbarhet på portafiltret Rengör snabbare än att slå filtret mot bänken Minskad risk för karpaltunnel-syndrom, även kallad musarm Ett smidigt och enkelt sätt att samla kaffesumpen på


Produktkatalog veronerocaffe  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you