Issuu on Google+

Microsoft 70-412 Configuring Advanced Windows Server 2012 Services http://www.test4certification.com/70-412.html

Total Question

10

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

1


Question: 1 You have a DHCP server named Server1. Server1 has one network adapter. Server1 is located on a subnet named Subnet1. Server1 has scope named Scope1. Scope1 contains IP addresses for the 192.168.1.0/24 network. Your company is migrating the IP addresses on Subnet1 to use a network ID of 10.10.0.0/16. On Server1, you create a scope named Scope2. Scope2 contains IP addresses for the 10.10.0.0/16 network. You need to ensure that clients on Subnet1 can receive IP addresses from either scope. What should you create on Server1? A. A multicast scope B. A scope C. A superscope D. A split-scope

Answer: C Explanation: A. Multicasting is the sending of network traffic to a group of endpointsdestination hosts. Only those members in the group of endpoints hosts that are listening for the multicast traffic (the multicast group) process the multicast traffic B. A scope is an administrative grouping of IP addresses for computers on a subnet that use the Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) service. The administrator first creates a scope for each physical subnet and then uses the scope to define the parameters used by clients. C. A superscope is an administrative feature of Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) servers running Windows Server 2008 that you can create and manage by using the DHCP Microsoft Management Console (MMC) snap-in. By using a superscope, you can group multiple scopes as a single administrative entity. D. http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd759152.aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd759218.aspx http://technet.microsoft.com/enus/library/dd759168.aspx

Question: 2

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

2


Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The domain contains a domain controller named DC1 that runs Windows Server 2012. On Dc1, you open DNS Manager as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)

You need to change the zone type of the contoso.com zone from an Active Directoryintegrated zone to a standard primary zone. What should you do before you change the zone type? A. Unsign the zone. B. Modify the Zone Signing Key (ZSK). C. Modify the Key Signing Key (KSK). D. Change the Key Master.

Answer: A Explanation: A. Lock icon indicating that it is currently signed with DNSSEC, zone must be unsignes B. An authentication key that corresponds to a private key used to sign a zone. C. The KSK is an authentication key that corresponds to a private key used to sign one or more other signing keys for a given zone. Typically, the private key corresponding to a KSK will sign a ZSK, which in turn has a corresponding private key that will sign other zone data. D. http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh831411.aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee649132(v=ws.10).aspx

Question: 3 You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the DNS Server server role installed. You need to configure Server1 to resolve queries for single-label DNS names. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. Run the Set-DNSServerGlobalNameZone cmdlet. B. Modify the DNS suffix search list setting. C. Modify the Primary DNS Suffix Devolution setting. D. Create a zone named “.�. E. Create a zone named GlobalNames. F. Run the Set-DNSServerRootHint cmdlet.

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

3


Answer: A,E Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc731744.aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj649907(v=wps.620).aspx

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

4


Question: 4 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2012. Server1 has the IP Address Management (IPAM) Server feature installed. Server2 has the DHCP Server server role installed. A user named User1 is a member of the IPAM Users group on Server1. You need to ensure that User1 can use IPAM to modify the DHCP scopes on Server2. The solution must minimize the number of permissions assigned to User1. To which group should you add User1? A. DHCP Administrators on Server2 B. IPAM ASM Administrators on Server1 C. IPAMUG in Active Directory D. IPAM MSM Administrators on Server1

Answer: A Explanation: The user need rights to change DHCP not IPAM C. Members of the DHCP Administrators group can view and modify any data at the DHCP server. http://technet.microsoft.com/enus/library/jj878348.aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc737716(v=ws.10).aspx

Question: 5 You have a server named DC2 that runs Windows Server 2012. DC2 contains a DNS zone named adatum.com. The adatum.com zone is shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

5


You need to configure DNS clients to perform DNSSEC validation for the adatum.com DNS domain. What should you configure? A. The Network Location settings B. A Name Resolution Policy C. The DNS Client settings D. The Network Connection settings

Answer: B Explanation: A. B. The Name Resolution Policy Table (NRPT) is a table that contains rules you can configure to specify DNS settings or special behavior for names or namespaces. The NRPT can be configured using Group Policy or by using the Windows Registry. C. client component that resolves and caches Domain Name System (DNS) domain names. When the DNS Client service receives a request to resolve a DNS name that it does not contain in its cache, it queries an assigned DNS server for an IP address for the name D. Network connections make it possible for computers to access resources on the network and the internet http://technet.microsoft.com/enus/library/hh831411.aspx#config_client1

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

6


Question: 6 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2012. erver1 has the DHCP Server server role installed. Server2 has the Hyper-V server role installed. Server2 has an IP address of 192.168.10.50. Server1 has a scope named Scope1 for the 192.168.10.0/24 network. You plan to deploy 20 virtual machines on Server2 that will be connected to the external network. The MAC addresses for the virtual machines will begin with 00-15-SD-83-03. You need to configure Server1 to offer the virtual machines IP addresses from 192.168.10.200 to 192.168.10.21g. Physical computers on the network must be offered IP addresses outside this range. You want to achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. What should you do from the DHCP console? A. Create reservations. B. Create a policy. C. Delete Scope1 and create two new scopes. D. Configure Allow filters and Deny filters.

Answer: B Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

7


Explanation: A. With client reservations, it is possible to reserve a specific IP address for permanent use by a DHCP client. A new feature in Windows Server 2012 called policy based assignment allows for even greater flexibility. B. Policy based assignment allows the policy to be scoped to a MAC address and IP range C. D. A DHCP server offers its services to the DHCP clients based on the availability of MAC address filtering. Once the Allow filter is set, all DHCP operations are based on the access controls (allow/deny). http://blogs.technet.com/b/teamdhcp/archive/2012/08/22/granular-dhcp-serveradministration-usingdhcppolicies-in-windows-server-2012.aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh831538.aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee405265(v=ws.10).aspx

Question: 7

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

8


Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two servers named Server1 and Server2. Both servers have the IP Address Management (IPAM) Server feature installed. You have a support technician named Tech1. Tech1 is a member of the IPAM Administrators group on Server1 and Server2. You need to ensure that Tech 1 can use Server Manager on Server1 to manage IPAM on Server2. To which group on Server2 should you add Tech1. A. Remote Management Users B. IPAM MSM Administrators C. IPAM Administrators D. WinRM Remote WM1 Users

Answer: D Question: 8 Your network contains two Active Directory forests named contoso.com and adatum.com. All of the domain controllers in both of the forests run Windows Server 2012. The adatum.com domain contains a file server named Servers. Adatum.com has a one-way forest trust to contoso.com. A contoso.com user name User10 attempts to access a shared folder on Servers and receives the error message shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)

You verify that the Authenticated Users group has Read permissions to the Data folder. You need to ensure that User10 can read the contents of the Data folder on Server5 in the adatum.com domain. What should you do? A. Grant the Other Organization group Read permissions to the Data folder. B. Modify the list of logon workstations of the contoso\User10 user account. C. Enable the Netlogon Service (NP-In) firewall rule on Server5. D. Modify the permissions on the Server5 computer object in Active Directory.

Answer: D

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

9


Explanation: To resolve the issue, I had to open up AD Users and Computers --> enable Advanced Features --> Select the Computer Object --> Properties --> Security --> Add the Group I want to allow access to the computer (in this case, DomainA\Domain users) and allow "Allowed to Authenticate". Once I did that, everything worked: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc816733(v=ws.10).aspx

Question: 9 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two Active Directory sites named Site1 and Site2. You discover that when the account of a user in Site1 is locked out, the user can still log on to the servers in Site2 for up to 15 minutes by using Remote Desktop Services (RDS). You need to reduce the amount of time it takes to synchronize account lockout information across the domain. Which attribute should you modify? To answer, select the appropriate attribute in the answer area.

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

10


Answer:

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

11


Question: 10 Your network contains an Active Directory forest. The forest contains two domains named contoso.com and fabrikam.com. The functional level of the forest is Windows Server 2003. You have a domain outside the forest named adatum.com. You need to configure an access solution to meet the following requirements: Users in adatum.com must be able to access resources in contoso.com. Users in adatum.com must be prevented from accessing resources in fabrikam.com. Users in both contoso.com and fabrikam.com must be prevented from accessing resources in adatum.com. What should you create?

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

12


A. a one-way external trust from adatum.com to fabrikam.com B. a one-way realm trust from fabrikam.com to adatum.com C. a one-way realm trust from adatum.com to fabrikam.com D. a one-way external trust from fabrikam.com to adatum.com

Answer: A Explanation: A. A one-way trust is a unidirectional authentication path that is created between two domains. This means that in a one-way trust between Domain A and Domain B, users in Domain A can access resources in Domain B. However, users in Domain B cannot access resources in Domain A. This would allow adatum.com users access to contoso which is desired B. This would allow contoso.com users access to adatum which must be prevented and used for non windows realm to AD C. This would allow adatum.com users access to contoso which is desired but realm trust types are used for non windows realm to AD D. This would allow adatum users access to contoso which must be prevented and You need to make trust relationship where domain contoso.com trusts adatum.com. NOTE: On exam the domain names were changed, so understand the question well http://technet.microsoft.com/enus/library/cc728024(v=ws.10).aspx

Question: 11 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a main office and a branch office. An Active Directory site exists for each office. All domain controllers run Windows Server 2012. The domain contains two domain controllers. The domain controllers are configured as shown in the following table.

DC1 hosts an Active Directory-integrated zone for contoso.com.

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

13


You add the DNS Server server role to DC2. You discover that the contoso.com DNS zone fails to replicate to DC2. You verify that the domain, schema, and configuration naming contexts replicate from DC1 to DC2. You need to ensure that DC2 replicates the contoso.com zone by using Active Directory replication. Which tool should you use? A. Active Directory Sites and Services B. Ntdsutil C. DNS Manager D. Active Directory Domains and Trusts

Answer: A Explanation: A. To control replication between two sites, you can use the Active Directory Sites and Services snap-in to configure settings on the site link object to which the sites are added. By configuring settings on a site link, you can control when replication occurs between two or more sites, and how often B. Ntdsutil.exe is a command-line tool that provides management facilities for Active Directory Domain Services (AD DS) and Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS). You can use the ntdsutil commands to perform database maintenance of AD DS, manage and control single master operations, and remove metadata left behind by domain controllers that were removed from the network without being properly uninstalled. C. DNS Manager is the tool you'll use to manage local and remote DNS Servers D. Active Directory速 Domains and Trusts is the Microsoft Management Console (MMC) snap-in that you can use to administer domain trusts, domain and forest functional levels, and user principal name (UPN) suffixes. NOTE: If you see question about AD Replication, First preference is AD sites and services, then Repadmin and then DNSLINT. http://technet.microsoft.com/enus/library/cc731862.aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc753343(v=ws.10).aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc722541.aspx http://technet.microsoft.com/enus/library/cc770299.aspx

Question: 12 Your network contains an Active Directory forest. The forest contains two domains named contoso.com and fabrikam.com. The functional level of the forest is Windows Server 2003. The contoso.com domain contains domain controllers that run either Windows Server 2008 or Windows Server 2008 R2. The functional level of the domain is Windows Server 2008. The fabrikam.com domain contains domain controllers that run either Windows Server 2003 or Windows Server 2008. The functional level of the domain is Windows Server 2003. The contoso.com domain contains a member server named Server1 that runs Windows Server 2012. You install the Active Directory Domain Services server role on Server1. You need to add Server1 as a new domain controller in the contoso.com domain. What should you do? A. Run the Active Directory Domain Services Configuration Wizard. B. Run adprep.exe /domainprep, and then run dcpromo.exe. C. Raise the functional level of the forest, and then run dcprorno.exe. D. Modify the Computer Name/Domain Changes properties.

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

14


Answer: A Explanation: Windows Server 2012 requires a Windows Server 2003 forest functional level. That is, before you can add a domain controller that runs Windows Server 2012 to an existing Active Directory forest, the forest functional level must be Windows Server 2003 or higher. http://blogs.technet.com/b/askpfeplat/archive/2012/09/03/introducing-the-first-windowsserver-2012domaincontroller.aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd464018(v=ws.10).aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj574134.aspx

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

15


Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

16


Question: 13 Your network contains an Active Directory forest. The forest contains two domains named contoso.com and fabrikam.com. The forest functional level is Windows 2000. The contoso.com domain contains domain controllers that run either Windows Server 2008 or Windows Server 2008 R2. The domain functional level is Windows Server 2008. The fabrikam.com domain contains domain controllers that run either Windows 2000 Server or Windows Server 2003. The domain functional level is Windows 2000 native. The contoso.com domain contains a member server named Server1 that runs Windows Server 2012. You need to add Server1 as a new domain controller in the contoso.com domain. What should you do first? A. Raise the functional level of the contoso.com domain to Windows Server 2008 R2. B. Upgrade the domain controllers that run Windows Server 2008 to Windows Server 2008 R2. C. Raise the functional level of the fabrikam.com domain to Windows Server 2003. D. Decommission the domain controllers that run Windows 2000. E. Raise the forest functional level to Windows Server 2003.

Answer: D Explanation: D. Server 2003 is the minimum Domain Functional level for any domain in the forest Windows Server 2012 requires a Windows Server 2003 forest functional level. That is, before you can add a domain

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

17


controller that runs Windows Server 2012 to an existing Active Directory forest, the forest functional level must be Windows Server 2003 or higher. http://technet.microsoft.com/enus/library/cc771294.aspx

Question: 14 Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The domain contains two domain controllers that run Windows Server 2012. The domain controllers are configured as shown in the following table.

You log on to DC1 by using a user account that is a member of the Domain Admins group, and then you create a new user account named User1. You need to prepopulate the password for User1 on DC2. What should you do first? A. Connect to DC2 from Active Directory Users and Computers. B. Add DC2 to the Allowed RODC Password Replication Policy group. C. Add the User1 account to the Allowed RODC Password Replication Policy group. D. Run Active Directory Users and Computers as a member of the Enterprise Admins group.

Answer: C Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc730883(v=ws.10).aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc753470(v=ws.10).aspx#BKMK_pre

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

18


Question: 15 Your company has offices in Montreal, New York, and Amsterdam. The network contains an Active Directory forest named contoso.com. An Active Directory site exists for each office. All of the sites connect to each other by using the DEFAULTIPSITELINK site link. You need to ensure that only between 20:00 and 08:00, the domain controllers in the Montreal office replicate the Active Directory changes to the domain controllers in the Amsterdam office. The solution must ensure that the domain controllers in the Montreal and the New York offices can replicate the Active Directory changes any time of day. What should you do? A. Create a new site link that contains Montreal and Amsterdam. Remove Amsterdam from DEFAULTIPSITELINK. Modify the schedule of DEFAULTIPSITELINK. B. Create a new site link that contains Montreal and Amsterdam. Create a new site link bridge. Modify the schedule of DEFAU LTIPSITELINK. C. Create a new site link that contains Montreal and Amsterdam. Remove Amsterdam from DEFAULTIPSITELINK. Modify the schedule of the new site link. D. Create a new site link that contains Montreal and Amsterdam. Create a new site link bridge. Modify the schedule of the new site link.

Answer: C Explanation: Very Smartly reworded with same 3 offices. In the exam correct answer is "Create a new site link that contains Newyork to Montreal. Remove Montreal from DEFAULTIPSITELINK.Modify the schedule of the new site link". http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc755994(v=ws.10).aspx

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

19


Thank You for Using Our Product

IBM 000-052 Configuring Advanced Windows Server 2012 Services http://www.test4certification.com/70-412.html

Test4certification provide latest certification material only.

Microsoft MCSE

Cisco

IBM

CCNA

MCSA 2003

CCVP

70-620 70-680

642-427 642-642

IBM Mastery 00M-646 00M-245 IBM Lotus 000-M64 000-M48 IBM Tivoli software 000-560 000-033 IBM Cloud Computing 000-032 000-280 IBM Storage 000-203 000-957

MCAS

CCDA

77-884 77-602

640-863 640-864

IBM WebSphere

70-281 70-282

640-760 640-816

MCTS

CCNP

70-664 70-672

642-812 642-825

MCITP

CCDP

70-667 70-642

642-902 642-874

MBS

CCSP

MB6-872 MB2-876

642-627 642-545

000-172 000-216

HP

Apple

HP APC

ACMT

HP0-J47 HP0-S29

9L0-063 9L0-010

HP ASP

Mac OS X

HP3-C15 HP2-B44

9L0-407 9L0-510

HP ASC HP2-E34 HP2-K22

ACTC 9L0-062 9L0-624

HP Specialist

ACSP

HP3-X01 HP2-E44

9L0-402 9L0-410

Master ASE

ACMA

HP0-J44 HP0-M24

9L0-827 9L0-619

HP Sales HP2-E43 HP2-Z14

Logic Pro 9 9L0-837 9L0-839

Get Complete Collection of Network Appliance Exam's PDF.

20


70 412 question & answer