Issuu on Google+

CompTIA 220-801 CompTIA A+ Certification Exam http://www.test4certification.com/220-801.html

Total Question

Demo

Get Complete Collection of CompTIA Exam's PDF.

1


Question: 1 After a technician installs a video card, which of the following should the technician configure NEXT? A. Resolution B. Colors C. Dots per inch D. Refresh rate

Answer: A Explanation: Video card is related to the resolution and color. To make sure the card is installed correctly and working properly, you need to check the resolution. If the desired resolution is not achieved, you can change the video card for a better one you can adjust the video card in the slot.

Question: 2 A technician would like to connect to a computer using remote desktop. Which of the following ports does remote desktop use by default? A. 22 B. 443 C. 3389 D. 8080

Answer: C Explanation: The default port for remote desktop application is 3389. Reference: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/allow-remote-desktop-connectionsfrom-outside-yourhome-network (see forward TCP port 3389)

Question: 3 Which of the following should a technician do NEXT after reporting an incident? A. Delete the content B. Confiscate the PC C. Go back to work D. Document the incident

Get Complete Collection of CompTIA Exam's PDF.

2


Answer: D Explanation: When the incident is reported, the best thing to do afterward is to document the details of the incident especially in the hardware case. The documenting of the incident will help determine the cause of the problem and the circumstances in which the problem occurred.

Question: 4 Which of the following MUST be configured when trying to start a machine with a DVD? A. TPM B. Virtualization support C. BIOS security D. Boot order

Answer: D Explanation: By default BIOS boot order is configured to boot the computer from the hard disk. When installing Windows from a DVD or any other OS, you need to set the preferred boot order to DVD so the computer can scan the DVD drive to get the boot data and boot from the DVD.

Question: 5 After setting up a new computer, a user states that the mouse and keyboard will not work. Which of the following is the MOST likely reason? A. The network cable is disconnected B. The PS/2 connectors are switched C. The USB connectors are switched D. The hard drive is unplugged

Answer: B Explanation: It is normal to switch the PS/2 connectors in older computers. PS/2 connectors are present side by side at the back of a computer casing. Both are colored to avoid switching but sometimes the keyboard is switched to a mouse PS/2 port and the mouse is connected to keyboard PS/2 port. So first check PS/2 connector to see whether the problem lies with PS/2 connectors.

Get Complete Collection of CompTIA Exam's PDF.

3


Question: 6 Which of the following interfaces are used to simultaneously transfer video and audio at high rates? A. HDMI B. DVI-D C. S-Video D. DVI-I

Answer: A Explanation: Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI

Question: 7 Which of the following expansion cards would MOST likely have the requirements of utilizing a direct auxiliary 6-pin power plug to operate properly? A. PCI Express RAID card B. PCI Express video card C. PCI Express FireWire card D. PCI Express LAN card

Answer: B Explanation: Reference: http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-specificationsatxreference,3061-12.html

Question: 8 To configure two drives for MAXIMUM performance, which of the following RAID types should be used? A. RAID 0 B. RAID 1 C. RAID 5 D. RAID 10

Answer: A

Get Complete Collection of CompTIA Exam's PDF.

4


Explanation: Reference: http://www.adaptec.com/nr/rdonlyres/874d145e-f64f-4804-9e27037bc5a9dce0/0/3994_raid_whichone_v112.pdf

Question: 9 Which of the following panel types would allow for the THINNEST possible display monitor? A. LED B. CRT C. DLP D. Plasma

Answer: A Explanation: Reference: http://electronics.howstuffworks.com/difference-between-lcd-and-led.htm

Question: 10 A technician is tasked with selecting components to build a computer that will be used for computeraided drafting and computer aided modeling. Which of the following components are the BEST choices? (Select TWO). A. Triple channel memory B. MIDI sound card C. Socket 1156 motherboard D. Onboard graphics E. Socket 1366 CPU

Answer: A,E Explanation: Reference: http://www.tomshardware.com/forum/306223-28-socket-1155-1366 http://www.tomshardware.com/forum/292783-30-triple-channel-dual-channel

Question: 11 Which of the following devices transmits data to all ports regardless of final destination? A. Firewall B. Router C. Switch D. Hub

Get Complete Collection of CompTIA Exam's PDF.

5


Answer: D Explanation: Reference: http://computernetworkingnotes.com/comptia-n-plus-study-guide/networkdevices-hubswitch-router.html (see Hub)

Question: 12 Which of the following uses a single connector to deliver both video and audio? A. DVI B. Serial C. VGA D. HDMI

Answer: D Explanation: Reference: http://hometheater.about.com/od/hometheatervideobasics/qt/hdmifacts.htm

Question: 13 Which of the following expansion slots uses a serial connection? A. PCI B. PCI-X C. PCIe D. AGP

Answer: C Explanation: Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/PCI_Express#Serial_bus

Question: 14 Which of the following would allow for multiple computers to share a display and input devices? A. AGP video adapter B. KVM switch C. Portable TDR D. PCI video adapter

Get Complete Collection of CompTIA Exam's PDF.

6


Answer: B Explanation: Reference: http://www.prosum.net/en/products/kvm-switches

Question: 15 Video editing workstations require the fastest hard drive access times with large storage capacity. Which of the following hard disk setups would be MOST ideal for the described computer? A. Two 500 GB SATA2 hard drives used in a JBOD array B. Two 500 GB SATA2 hard drives in a hardware RAID 0 C. Two 500 GB SATA2 hard drives in a hardware RAID 1 D. Two 500 GB SATA2 hard drives in a software RAID 0

Answer: B Explanation: Reference: http://forums.mydigitallife.info/threads/12651-2x-200GB-SATA-I-Raid-0-v-ssingle-500GB-SATA-II

Get Complete Collection of CompTIA Exam's PDF.

7


Thank You for Using Our Product

CompTIA 220-801 CompTIA A+ Certification Exam http://www.test4certification.com/220-801.html

Test4certification provide latest certification material only.

Microsoft MCSE

Cisco

IBM

CCNA

MCSA 2003

CCVP

70-620 70-680

642-427 642-642

IBM Mastery 00M-646 00M-245 IBM Lotus 000-M64 000-M48 IBM Tivoli software 000-560 000-033 IBM Cloud Computing 000-032 000-280 IBM Storage 000-203 000-957

MCAS

CCDA

77-884 77-602

640-863 640-864

IBM WebSphere

70-281 70-282

640-760 640-816

MCTS

CCNP

70-664 70-672

642-812 642-825

MCITP

CCDP

70-667 70-642

642-902 642-874

MBS

CCSP

MB6-872 MB2-876

642-627 642-545

000-172 000-216

HP

Apple

HP APC

ACMT

HP0-J47 HP0-S29

9L0-063 9L0-010

HP ASP

Mac OS X

HP3-C15 HP2-B44

9L0-407 9L0-510

HP ASC HP2-E34 HP2-K22

ACTC 9L0-062 9L0-624

HP Specialist

ACSP

HP3-X01 HP2-E44

9L0-402 9L0-410

Master ASE

ACMA

HP0-J44 HP0-M24

9L0-827 9L0-619

HP Sales HP2-E43 HP2-Z14

Get Complete Collection of CompTIA Exam's PDF.

Logic Pro 9 9L0-837 9L0-839

8


220 801 certification dumps