test

Page 1

18

Lokalavisen Oppegård

NYHETER

10. FEBRUAR 2011

Hvem tror du at du er?

SPENNENDE: Vibecke Olss kommer til Kolben for å holde foredrag om et spennende tema, hvordan du kan ta tak i livet ditt.

NY VÅR I KOLBEN? Vårbilder som dette gjør oss glad til sinns. Er du klar for en ny vår i ditt liv?

14. februar har du sjansen til å gjøre noe med livet ditt. Begeistringstrener Vibeke Olss med lang erfaring fra blant annet SAS kommer til Kolben for å vise deg hvordan du kan ta tak i livet ditt. Jørgen Aas jorgen.aas@oblad.no

– Tankene våre er ord. Og du kan selv velge hvilke ord du ønsker å bruke, sier Vibeke. Og fortsetter; – Du har alltid et valg mellom en mengde ord du kan bruke. Og det er nettopp dette som er så viktig. Kurset peker på hvordan du kommer frem til de riktige ordene. Noen ord gir deg klart mer overskudd enn andre.

Nå kan du skaffe deg mer begeistring i hverdagen Kurs i Kolben nnnnnnnnnnnnn n Når: Mandag 14.februar 12.00 - 15.30 og 17.00 - 20.30 n Vibeke Olss n ”Organisasjonspsykologi og ledelse” og ”Coaching,emosjonell intelligens og selvledelse”ved BI. n Kommunikasjon og ledelse Dale Carnegi. n NLP og Psykologi (ENLPP) Practitioner Master og coaching”, og grunnkurs i Hypnoterapi hos psykolog Sigurd Stubsjøen. n 25 år i SAS passasjer service.

Hvem snakker du med? – Når jeg spør deltagere om hvem de snakker mest med i hverdagen, svarer de ofte mannen min, kona mi, barna eller folk på jobben. Dette er nok for de fleste av oss feil. Sannheten

er at vi snakker mest med oss selv, sier Vibecke. – Min oppgave er å vise deg hvordan du skaper en positiv indre dialog. Det moderne mennesket er flinke til å bytte ut mobiler og pc’er når disse svikter. Eller vi sender bilen på service når noe er galt.

Tenk nytt – Kanskje det er på tide å sende oss selv på service og skifte ut den gamle kassetten som har surret oppe i hodet ditt i flere år, spør Vibeke? – Hva med bytte den ut med en rykende fersk og blank CD som du kan programmere med det du ønsker deg.

Autopilot – Alt blir bra dersom du tenker positivt. Har du hørt den før? Ja, sikkert mange ganger, fortsetter Vibeke.

– Ord Påmelding som ikke og og info om nei er tabu i de fleste kurset: sammen91874655 henger. De eller olss.no fleste av oss går rundt og fokuserer på saker og ting vi ikke skal gjøre. – La meg vise deg teknikkene som gjør at du kommer over på den riktige og positive siden i hverdagen. Det handler om å

bevisstgjøre din hverdag. – I mellomtiden; – Gå ut og lag deg en god dag. Vi sees kanskje i Kolben, slutter Vibeke. Hva er det så som driver Vibeke til å jobbe med bevissthet og begeistring? Hun ønsker at flest mulig av oss skal bli den blinkende stjernen i egne liv. Hun ønsker å være en hun selv hadde truffet for 20 år siden, da hun selv hadde mindre selvtillit og et labert selvbilde.

Du har alltid et valg mellom en mengde ord du kan bruke. Og det er nettopp dette som er så viktig. Vibeke Olss