Page 1

DATACON AS-A-SERVICE

Styrk din forretning med hosting, outsourcing og cloud 


FOKUSÉR PÅ DIN KERNEFORRETNING Verden forandrer sig konstant. Det stiller krav til virksomhedernes it, der hele tiden skal tilpasse sig forretningen. It-infrastrukturen skal være agil, mobil og tilgængelig. 24/7. 365 dage om året. It-afdelingen skal levere serviceydelser hurtigere med færre ressourcer – og sikre, at it understøtter forretningen optimalt og bidrager til øget salg og innovation. Det kræver en skarp it-strategi og optimering af de ressourcer, der skal til for at holde it-infrastrukturen i luften. Derfor vælger flere og flere virksomheder ’X as a Service’ som vejen til øget fleksibilitet. For ved at tænke hosting, cloud eller delvis outsourcing, kan du gøre mere med mindre, flytte dine ressourcer fra drift til udvikling af din forretning – og høste en lang række ekstra gevinster! Gør din it-infrastruktur til katalysator for forretningsværdi Datacon tilbyder et bredt spektrum af services inden for it-infrastruktur – fra mobilitet og sikkerhed til cloud, hosting og andre services. Uanset om det handler om rygraden i din it-infrastruktur, backup, din Microsoft Dynamics AX-løsning eller noget helt fjerde – er du sikret en fleksibel løsning, der dækker din virksomheds specifikke behov. Vi har mange års erfaring med alle typer af it-drift – og har nogle af landets dygtigste eksperter inden for it-infrastruktur, backup og Microsoft Dynamics AX.

VELKOMMEN I SKYEN side 04 DRIFTSAFTALE side 06 HOSTING side 08 DYNAMICS AX side 10 MANAGED SERVICES side 12 SERVICE MANAGEMENT side 14 2

DATACON AS A SERVICE

Når du vælger Datacon, får du en it-infrastruktur, der er bygget op omkring automatisering, standardisering og konstant analyse. Det sikrer dig et fleksibelt og skalérbart it-miljø, der kan udvikle sig – og bane vejen for ekstraordinære resultater uden unødig ventetid. Når dine systemer er klar til produktion, kan din nye platform være i luften på under 2 timer – uanset hvor kompleks den er.


En skræddersyet løsning Uanset om du er it-chef, tekniker eller økonomiansvarlig, forstår vi dine udfordringer. Vi tilbyder individuelle løsninger, der hjælper med at optimere din it-drift, gøre den enklere, billigere og mere sikker – og skaber økonomisk og ressourcemæssigt overskud.

Forudsigelighed Fordelene ved outsourcing er mange og investeringen er minimal. Du slipper for binding af kapital i hardware. Du betaler kun for det, du bruger. Alle omkostninger til drift og vedligeholdelse er inkluderet i prisen. Og dine serverer optager ikke fysisk plads. Men det er ikke det hele …

Færre bekymringer og bedre likviditet Der kan være store besparelser at hente ved at outsource din it-funktion helt eller delvist. Dine faste driftsomkostninger bliver mindre – og du får overblik over dine omkostninger til vedligeholdelse og opdatering af udstyr. Og du behøver ikke bekymre dig om dyre investeringer i hardware. Tværtimod kan du reducere dine anlægsaktiver og flytte udgiften over på driften i stedet. Kort sagt – større overblik, færre bekymringer og bedre likviditet.

Du får garanti for driftssikkerhed, fordi løsningen er fuldt redundant og overvåget. Både det fysiske og det virtuelle miljø kører med automatisk backup – og dine servere genskabes nemt og automatisk ved et eventuelt nedbrud.

Fokusér på strategi og udvikling Med outsourcing styrker du din virksomheds strategiske fokus. Din it er i sikre hænder, så du kan frigøre tid til de aktiviteter, der understøtter og udvikler din forretning, optimerer arbejdsgangene – og giver dine medarbejdere ro til at koncentrere sig om deres primære arbejdsopgaver. Adgang til ekspertviden Når du outsourcer din it-funktion til Datacon, lægger du driften af din it-infrastruktur i hænderne på nogle af Danmarks dygtigste eksperter. Du er garanteret driftssikre it-systemer med høj datasikkerhed, høj oppetid og kvalificeret support. Du får adgang til et team af specialister, der har den nødvendige viden, erfaring og uddannelse til at håndtere alt fra en standard-it-infrastruktur og Microsoft Dynamics AX til sammensatte og komplekse it-systemer. Du kan også få hjælp on-site, hvis du har brug for en it-funktion i huset.

Overblik over dine fordele Datacon hjælper dig med at skabe overblik over dine fordele ved housing, hosting, driftsaftale, outsourcing og cloudløsninger. Du er med andre ord sikker på, at du vælger en løsning, der passer præcis til din virksomheds behov og krav til sikkerhed, kapacitet og fleksibilitet – til en garanteret pris! Hurtigt og fleksibelt – it as a service Du vælger selv, om du vil flytte al din it ud i skyen, lave din egen sky, flytte til Datacons hostingcenter eller beholde enkelte programmer på servere i huset. Fortæl os, hvordan dit setup skal se ud – så sørger vi for, at det hurtigt er klart til brug. Stordriftsfordele Jo mere vi servicerer din virksomhed, jo større stordriftsfordele. Ud over vores ydelser inden for hosting, cloud og housing har vi en række stærke kompetencer på it-infrastruktur, software, Microsoft Dynamics AX og business Intelligence. Men vi kan tilbyde dig mere end det. Du har også adgang til konkurrencedygtige priser og løsninger fra vores samarbejdspartnere.

3


VELKOMMEN I SKYEN Mange virksomheder har allerede valgt at skifte fra on-site til cloud computing – og er lige nu i fuld gang med at høste gevinsterne i form af besparelser, øget fleksibilitet, en grønnere profil – og adgang til ekstra it-ressourcer. Reduktion af omkostninger Det er billigere at implementere applikationer i skyen. For i skyen har du lavere omkostninger til hardware og kan ofte udnytte dine fysiske ressourcer mere effektivt i forhold til en løsning med on-site hosting. Adgang overalt Med cloud computing har dine medarbejdere altid adgang via internettet til de applikationer, de har brug for – uanset hvor de befinder sig. Fleksibilitet Du kan nemt og hurtigt skifte applikationer – og betaler kun for forbrug og en fast pris for implementering. Det giver dig mulighed for at teste nye applikationer og finde frem til den software, der matcher din virksomheds behov – uden meromkostninger. Grønnere profil Cloud computing tjenester er ofte ’grønnere’, fordi de er baseret på den nyeste og mest energieffektive it-infrastruktur.

4

DATACON AS A SERVICE

Udnyttelsesgraden af både hardware og datacenter er større, så du optimerer dine ressourcer. Ens for alle Cloud computing udjævner forskellen mellem store og små virksomheder. Små virksomheder har adgang til de samme teknologier som de store. Og fælles for alle uanset størrelse er, at de frigør kapital, fordi de kan reducere antallet af anlægsaktiver – og i stedet overgå til løbende driftsomkostninger. Cloud computing – it as a service Cloud computing er alt, der involverer leverance af hostede services over internettet. Disse services inddeles typisk i tre kategorier: • Infrastructure-as-a-Service (IaaS) • Platform-as-a-Service (PaaS) • Software-as-a-Service (SaaS). Infrastructure-as-a-Service (IaaS) giver adgang til it-ressourcer i form af servere og storage over nettet. Kaldes også for ’utility computing’, da det svarer til at købe el, gas osv. IaaS omfatter ofte virtualisering, der giver dig mulighed for at skabe din egen ’virtuelle computer’. Det betyder, at det er nemt at vælge, hvilke applikationer, software og operativsystem, der skal implementeres i skyen.


Platform-as-a-service (PaaS) er relevant for dig, hvis du udvikler applikationer, der bruger webbaserede værktøjer – og ønsker et softwaremiljø eller en platform, der er driftet af en ekstern udbyder som f.eks. Datacon. Software-as-a-service (SaaS) er en komplet applikation, der kører på en ekstern udbyders system (f.eks. Datacons system). Webbaseret e-mail og service management systemer er eksempler på SaaS. Alle cloud services har 3 unikke karakteristika, der adskiller dem fra traditionel hosting: • Servicen er kommerciel og leveres i forhold til, hvad brugere efterspørger • Servicen er fleksibel – og brugeren kan skrue op for kapaciteten i perioder med større behov uden at binde sig over længere tid • Servicen administreres af cloud-udbyderen. Det eneste, brugeren behøver, er en computer og internetadgang. Typer af skyer Cloud kan være public, private eller hybrid (en kombination af public og private). Public cloud-udbydere sælger deres services til alle på internettet (f.eks. Amazon Web Services). Private cloud er proprietære netværk eller datacentre, der

leverer hostede services til en udvalgt gruppe, f.eks. inden for en enkelt virksomhed. Uanset formen er formålet med cloud services at sikre nem adgang til it-ressourcer og it-tjenester. Fordele ved cloud Med cloud computing skal du ikke længere betale konsulenter for at installere eller opdatere software, administrere servere, køre backup mv. Det er leverandørens ansvar at administrere og vedligeholde dine applikationer. Cloudapplikationer bliver opdateret regelmæssigt, så du altid har adgang til de seneste versioner og nyeste funktionaliteter. Agil og mobil Cloud computing giver dig nem adgang til applikationer og data fra forskellige computere og devices. Flere og flere medarbejdere og virksomheder bruger smartphones og tablets. Det stiller krav om nemmere og hurtigere adgang til data uafhængigt af tid og sted. Understøtter vækst Cloud computing er ideelt, for virksomheder med vokseværk. Det er nemmere og hurtigere at få flere ressourcer hos din cloud-udbyder, end det er at indkøbe, installere og konfigurere nye servere. Du slipper også for høje startomkostninger, når du udvider – og betaler kun for de ekstra ressourcer, du bruger.  

5


DRIFTSAFTALE

Fuld adgang til en professionel it-afdeling Hos Datacon klarer vi gerne drift og overvågning af dit it-miljø – og andre it-opgaver, du ønsker hjælp til 24/7, 365 dage om året. Med en driftsaftale overtager Datacon det fulde ansvar for driften og overvågningen af dine servere – uanset om de fysisk står i din virksomhed, er hosted eller befinder sig i skyen. Din driftsaftale omfatter også vedligehold, overvågning og fejlrettelser. Kort sagt – vi holder konstant øje med, at det hele virker – til en fast, aftalt pris. Du slipper for at spekulere på driftsforstyrrelser, nedetid og dyre uforudsete udgifter til it og lønninger. Aftalen fungerer som en forsikring. Og opstår der problemer, er omkostningerne til konsulenter også dækket ind. Med en driftsaftale får du automatisk de nyeste opdateringer, hurtig adgang til certificerede teknikere og systemkonsulenter – og et konstant højt sikkerhedsniveau. Tænker som intern it En ting er de økonomiske fordele ved en driftsaftale, noget andet er, at dine ansatte også skal føle sig trygge, når de har brug for support fra en it-afdeling, der ikke sidder lige rundt om hjørnet. Dén opgave er vi meget bevidste om. Selvom vi fysisk sidder et andet sted, tænker vi som interne it-medarbejdere. Vi ser verden gennem din virksomheds briller og følger altid en Service Level Agreement

1

6

DATACON AS A SERVICE

opgave helt til dørs – også selvom det indimellem kræver lidt ekstra. Du kan også vælge vores on-site service, hvis du foretrækker, at vi sidder fysisk hos dig. Tilpasset din virksomheds behov Driftsaftalen tilpasses din virksomheds behov. Sammen udvælger vi de områder, Datacon skal være ansvarlig for. På den måde ved begge parter præcis, hvem der klarer hvad – og hvilke serviceaftaler (SLA1 ) vi i fælleskab arbejder ud fra. Vi er altid parate til at hjælpe, uanset hvilke udfordringer din virksomhed står overfor. Vi har både kompetencer, der forstår sig på hele driften af din it-installation – og kompetencer inden for Microsoft SQL, Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics AX mv. Du kan indgå en driftsaftale om Managed Services med Datacon, hvor du selv beholder it-installationen. Eller du kan vælge en komplet løsning, hvor vi har ansvaret for både leverance, it-installation og drift. Personlig kontakt er vigtig Personlig kontakt er vigtig for os. Vi hjælper dig med det samme og tager ansvar. Du kan vælge at sende en mail, men du er også velkommen til at ringe til os. En ny server oprettes på et par minutter, og du skal hverken oplyse brugernummer, kontraktnummer eller andet. Vi er mennesker, der hjælper mennesker.


7


8

DATACON AS A SERVICE


HOSTING Hos Datacon Hosting er du i sikre hænder. Du får en fremtidssikret løsning, der bygger på de nyeste HP teknologier – herunder HP’s Cloud System Matrix med bl.a. ’single click deployment’ af nye servere på under 2 timer – også på blandede miljøer. Vi har fokus på høj oppetid, lavt strømforbrug og effektiv administration.

Flyt, bliv eller lej Du vælger selv, om du vil flytte dine servere til Datacon, leje serverplads i et af vores datacentre eller beholde din hardware hos dig selv. Vi servicerer gerne din hardware og udfører de samme opgaver, du får med en hosted løsning, selvom den bliver hos dig. Valget er dit.

Din løsning varetages af specialister med solid viden og mange års erfaring med it-infrastruktur, implementering, vedligeholdelse og drift. Vi tager ansvaret og sørger for, at din løsning altid kører efter best practices.

Udvid efter behov Ud over hosting af dine servere kan du også vælge off-site backup af din it-installation, 24/7-drift og adgang til support.

Datacon Hosting er sikret mod blandt andet strømsvigt og linjebrud – og kører redundant for at sikre høj tilgængelighed. Derudover er vi gearet til at levere bursting kapacitet. Det betyder, at du dynamisk og automatisk kan udvide din performance og kapacitet, når behovet opstår – og skrue ned på normalt niveau igen, når det passer dig. Du betaler dermed altid kun for dit reelle forbrug. Dedikeret servermiljø Hosting er fleksibelt i forhold til din virksomheds skiftende behov og frigør ressourcer til at fokusere på kerneforretningen. Datacons eksperter overtager ansvaret for din it-infrastruktur – herunder administration, provisionering, konfiguration og overvågning. Vi er med andre ord ansvarlige for, at du har den fysiske eller virtuelle hardware, du har brug for. Sammen definerer vi, hvilket setup der passer til din virksomheds størrelse og kompleksitet. Det kan spænde fra enkelte virtuelle maskiner til en cluster-løsning. Vi overvåger og administrerer din hardware og operativsystem for at sikre, at de lever op til det serviceniveau, der er defineret for din virksomhed – og designet til at opfylde dine specifikke krav. Der er mange fordele ved vælge hosting. Med hosting reducerer du omkostningerne, risiko og administration – og sikrer dig et it-miljø, der altid opfylder kravene til sikkerhed, performance og lovgivning. Du slipper for at bekymre dig om it-infrastrukturen og teknologierne bag, da du får et miljø som styres og overvåges af eksperter.

Virtuelt servermiljø Datacon tilbyder virtuelle servere, der kan skaleres uden investering i kostbar og overdimensioneret it-infrastruktur. Ved at erstatte eller supplere dine fysiske servere med virtuelle, kan du reducere omkostningerne og kompleksiteten af din nuværende infrastruktur. Du skal ikke investere i nyt udstyr, når du har brug for mere serverplads. De virtuelle servere kan opgraderes og skaleres efter behov. Virtuel serverteknologi giver dig mulighed for at reducere antallet af fysiske servere – og konsolidere eksisterende kapacitet. Fastholdelse af ydeevne under spidsbelastning kræver dynamisk skalerbarhed. Ved at erstatte eller supplere dine fysiske servere med virtuelle, undgår du kostbar, overdimensioneret og uudnyttet infrastruktur. Du kan overlade alle opgaver inden for drift og vedligeholdelse af servere til Datacon. Vi tilbyder konsolidering af din eksisterende serverinstallation til virtuelle servere. Du vælger, om du vil administrere miljøet selv eller lade Datacon stå for administration af servere, licenser, backup m.v. Uanset hvor meget administration, du overlader til os, er hele den underliggende it-infrastruktur overvåget døgnet rundt af Datacon. Så slipper du for at bekymre dig om oppetid, servicekontrakter, patchning m.v. Du er i trygge hænder 24/7/365 Datacon Hosting sætter stabilitet, sikkerhed og tilgængelighed i højsædet – det er essensen i det at drive hosting. Det giver dig tryghed for, at et af de vigtigste grundlag for at drive og udvikle din forretning fungerer 24/7, 365 dage om året.

9


DYNAMICS AX

Dynamics AX on-premise, hosted eller i skyen Flere og flere virksomheder flytter deres Dynamics AX væk fra virksomhedens egen adresse til et hostingcenter eller helt ud i skyen. Udviklingen af Dynamics AX som en ren cloud service løsning og som alternativ til den traditionelle on-site løsning, er en del af Microsoft samlede strategi for deres forretningssystemer. Traditionelt har ERP-løsninger mest handlet om registrering og dokumentation af transaktioner. Fremtiden handler i stigende grad om at kunne reagere proaktivt og agilt på de konstant ændrede markedsforhold. Her har Microsoft med Dynamics AX 2012 taget et stort skridt i retning af skyen og bl.a. åbnet op for udviklingen af mobile apps og andre løsninger i skyen. Fordelene er mange, men afhænger meget af den enkelte virksomheds strategi, likviditet, amortisering og en lang række andre faktorer. Mere viden og bedre rådgivning Beslutningen stiller store krav til valget af samarbejdspartner. Med Datacon får du én leverandør, der både har erfaring med hosting, housing og udrulning i skyen. Samtidig har vi et stort bagland af Microsoft Dynamics AX kompetence, som vi kan trække på. Det betyder, at du kan få hjælp til situationer, der kræver ekspertise inden for Microsoft Dynamics AX – og hvor det er en fordel, at kommunikationen er direkte mellem dig og Datacon. Oplever du perioder med spidsbelastning eller længerevarende sygdom, kan Datacon træde til og vikariere med individuelle konsulent- og driftsaftaler. Overvågning as a service Datacon kan tilbyde dig en række serviceydelser til overvågning af Microsoft Dynamics AX. Det kan bl.a. være løbende overvågning af rutineopgaver, der ellers bliver glemt og først opdaget, når de ikke længere er aktive. Det kan være batch-kørsler, integration og dataudveksling mellem forskellige systemer og platforme – og periodiske kørsler og vedligeholdelse af både Dynamics AX og SQL. Leje, eje, lease Datacon understøtter Dynamics AX, uanset om du ønsker at eje, leje eller lease. 

10

DATACON AS A SERVICE


11


MANAGED SERVICES Når du vælger Managed Services hos Datacon, er du garanteret en løsning, der er tilpasset din virksomheds krav og behov. I samarbejde med dig analyserer og identificerer vi alle relevante krav og behov i forhold til din it-infrastruktur. Herefter udarbejder vi din optimale løsning for Managed Services – og implementerer den hurtigt og effektivt. Vores løsninger strækker sig fra enkelte servere til meget komplekse løsninger. Vi kan håndtere den daglige drift og de bagvedliggende systemer og applikationer. Og du kan både få hjælp til dine daglige it-opgaver, problemer og projekter – og til implementering, sikkerhedsopdatering, overvågning, administration, vedligeholdelse og meget mere. Fuldt overblik over licensjunglen Det er vores erfaring, at mange virksomheder ligger inde med uoverskuelige aftaler, dobbelt licensering eller versioner af software, hvor supporten eller garantien er ved at udløbe. Dermed risikerer virksomheden at gå glip af vigtige besparelser og fordele i forbindelse med software-opdateringer. Hos Datacon kan vi hjælpe dig med at skabe overblik over

12

DATACON AS A SERVICE

alle dine licenser, så du kan sikre dig den mest fordelagtige løsning – også økonomisk set. Software as a service Med Software as a Service, kan du leje jeres software-licenser hos Datacon. Datacon tilbyder leje af langt de fleste softwarelicenser, herunder VMware, Hyper-V, Microsoft (Exchange, SQL, Office 365, SharePoint), Windows OS, Symantec m.fl. Du har mulighed for at spare penge, justere antallet af licenser fra måned til måned og samtidig få et samlet overblik over licenserne. Datacon tilbyder en gennemgang af dine licensaftaler, så du sikrer dig den bedste og billigste løsning. Software as a Service giver dig fuld fleksibilitet, så du kan skrue op og ned for licenserne i takt med, at din virksomheds behov ændrer sig. Backup as a service - remote backup Backup og datasikkerhed er vitalt for alle virksomheder. Også din. Data er livsnerven i de fleste virksomheder – og har du ikke styr på backup, eller mister du kritiske data, kan det have store omkostninger for din virksomhed.


Hos Datacon er vi eksperter i rådgivning i backupløsninger. Det afspejler sig i Datacons eget setup. Vores backup-systemer er baseret på de sikreste backup-løsninger fra HP og placeret i vores egne datacentre. Backup er en af de bedste og mest sikre måder at bevare og genskabe sine data på i tilfælde af f.eks. nedbrud eller brand. Ud over backup, hvor selve it-infrastrukturen er placeret hos Datacon, tilbyder vi også off-site backup eller remote backup af din egen it-infrastruktur. I dette tilfælde er din it-Infrastruktur fysisk placeret i din virksomhed, mens backup’en ligger hos Datacon. Uanset hvilken backup-model du vælger, er din virksomheds data sikret, så du altid kan genskabe kritiske informationer, hvis uheldet er ude. Backup as a service omfatter: • Backup af fysiske servere • Backup af virtuelle servere • Backup af forretningskritiske systemer

• Overvågning og gennemgang af backup events • Håndtering og restore af data. Outsourcing af backup er en optimal løsning for din virksomhed, hvis du ønsker at optimere dine ressourcer og fokusere skarpere på din virksomheds kernekompetence. Udnyt din ressourcer bedst muligt – det samme gør vi!

Her er et udsnit af vores kompetencer: • Overvågning af servere på OS-niveau • Overvågning af SAN • Overvågning af Microsoft Server software – Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Microsoft SQL, Microsoft Dynamics AX mv. • Drift af servere – herunder brugeradministration, vedligeholdelse, event logs og sikkerhedspatchning af Microsoft software • Patchning (firmware mv.) af fysisk udstyr • Overvågning af fysisk udstyr – herunder POS-udstyr mv.

13


SERVICE MANAGEMENT I tider med økonomiske udfordringer for alle, evaluerer de fleste it-afdelinger hver eneste investering nøje. En investering i Service Management bliver hurtigt økonomisk rentabel. Du får nemlig en lang række oplagte fordele: • • • • • • •

Organiseret it-support Optimeret service desk Hurtigere problemløsning Reduceret bemanding Driftssikre løsninger Udvidet supportvindue Adgang til selvbetjening.

Automatiserede processer De fleste virksomheder har tidskrævende interne processer. Men ofte er mange arbejdsgange ens – og derfor kan de beskrives og automatiseres. Har du et gennemsnitligt it-budget, er 50% af det øremærket til lønudgifter. Med velfungerende og automatiserede processer kan du reducere disse udgifter markant – og frigøre ressourcer til andre

14

DATACON AS A SERVICE

formål. Derfor er det værd at overveje Service Management, der kan hjælpe dig med at understøtte og automatisere dine processer, så du opnår en større effektivisering. Du får blandt andet: • Månedlig rapportering på driftsstatus og incidents • Driftsmøder • Mulighed for adgang til Self Service portal o Oprettelse af incidents & service requests o Oprettelse af nye servere og services (efter templates) o Forskellige serviceniveauer tilpasset dit behov • Adgang til Datacons System Integration konsulenter, der bl.a. kan varetage: o Opsætning af datacenter-faciliteter, servere, SAN osv. o Managed Service på hosting-miljøer o Overvågning af eksterne miljøer o On-site support o DBA ydelser • Sikring af hosting/housing faciliteter i forhold til køl, strøm, UPS og fysisk adgang.


DU ER I CENTRUM Hos Datacon bliver du ikke spist af med halve løsninger. Vi sikrer altid, at du får det, du forventer. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

Det har vi gjort med succes i snart 3 årtier for både private og offentlige virksomheder og organisationer. Sammen med en god økonomi, en stabil medarbejderstab og loyale kunder – har det gjort os til en af branchens bedste it-leverandører.

Samarbejde med Datacon Datacon er en virksomhed der leverer forretningskritiske branche- og it-løsninger. Vi rådgiver, effektiviserer og optimerer it-infrastrukturen for offentlige, store og mellemstore virksomheder.

Vi er en økonomisk sund virksomhed, der har givet overskud hvert eneste år siden starten. Vores nøgletal understreger stabiliteten i vores drift, og at vi er en økonomisk stærk samarbejdspartner for kunder, medarbejdere og leverandører. Også for dig!

Vi tror på og ved, at du og din virksomhed opnår mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater ved at sammentænke it og forretning.

Er du klar til en snak om din it-infrastruktur? Kontakt os på 48 133 133 – og hør mere om, hvad du vinder med Datacon as-a-Service.

15


Hejrevang 13 • 3450 Allerød • Brunbjergvej 4 • 8240 Risskov • Tlf +45 48 133 133 • www.datacon.dk

Datacon hosting brochure  

AS-A-SERVICE. Styrk din forretning med hosting, outsourcing og cloud.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you