Issuu on Google+

     

Exam

: Nortel 920-192

Title

: NCDS-Business Communications Manager 50(bcm50)Rls.1.0

Version : R6.1

www.prepking.com   


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com..

www.prepking.com   


1. Your customer has a few small sites. They want all of their voice mail to be on a central site. What will satisfy these requirements? A. Centralized Voice Mail B. Voice Mail Redirect (VMR) C. Customer Call Routing (CCR) D. Voice Profile for Internet Messaging (VPIM) Answer: A

2. Your customer wants to look at the activity of the trunks on the Nortel BCM50 in real time. Which software will do this? A. trunk viewer B. alpha tagging C. BCM monitor D. the BCM50 does not have this ability Answer: C

3. Your customer wants incoming calls to come up with the system speed dial names. Which advanced software feature will do this? A. alpha tagging B. call detail recording C. advanced speed dial D. The Nortel BCM50 does not have this ability Answer: A

4. Which two applications on the Nortel BCM50 require a keycode? (Choose two.) A. LAN CTE B. call center C. hunt groups D. auto attendant www.prepking.com   


Answer: AB 5. A customer requests information on how many queues the Nortel BCM50 with basic call center can have. What do you tell the customer? A. one B. two C. four D. eight Answer: B

6. You have a customer using a Communication Server (CS) 1000 system at their main office. They have several branch locations with 6 to 30 people at each location. They do not want to use a PRI at each site because of cost. However, they do want the features of MCDN. Which solution should you provide the customer? A. The Nortel BCM50 can only use MCDN on a PRI. B. The Nortel BCM50 can use MCDN over a VoIP H.323 trunk. C. The Nortel BCM50 can only use MCDN on a PRI and cannot be used. D. The Nortel BCM50 with a VoIP trunk has similar features and will resolve this issue. Answer: B

7. Your customer requires VoIP trunks. Which statement is true? A. The Nortel BCM50 can support a maximum of 5 VoIP trunks. B. The Nortel BCM50 can support a maximum of 10 VoIP trunks. C. The Nortel BCM50 can support a maximum of 12 VoIP trunks. D. The Nortel BCM50 can support a maximum of 20 VoIP trunks. Answer: C

8. A customer requests information on how many VPN tunnels the Nortel BCM50 can support. What do you tell the customer? A. one B. two www.prepking.com   


C. five D. eight Answer: C

9. A customer requires a call center with 18 agents, but only needs 5 agents to be active at any given time. Which statement is true? A. The Nortel BCM50 with basic call center can support 20 agents with 15 active at once and would satisfy the customer's requirements. B. The Nortel BCM50 with basic call center can support 25 agents with 5 active at once and would satisfy the customer's requirements. C. The Nortel BCM50 with basic call center can support 20 agents with 10 active at once and would satisfy the customer's requirements. D. The Nortel BCM50 with basic call center can support 50 agents with 25 active at once and would satisfy the customer's requirements. Answer: C

10. The Nortel BCM50 was designed to meet which three customer requirements? (Choose three.) A. VoIP networks B. VoIP-based solutions C. integrated applications D. high speed (DS3) Internet access E. website appliance with VoIP capability Answer: ABC

11. You are in the process of selling a Nortel BCM50. Which two are compelling reasons for choosing the Nortel BCM50? (Choose two.) A. cost savings B. internet access C. Interactive Voice Response (IVR) D. all-in-one Windows-based network appliance www.prepking.com   


Answer: AB 12. Which two requirements match up with the Nortel BCM50? (Choose two.) A. The need for 1000 lines. B. The need for increased productivity. C. The need for simplified administration. D. The need for an all-in-one Windows-based network appliance. Answer: BC

13. With which three requirements does the Nortel BCM50 match? (Choose three.) A. streamline costs B. increases revenue C. supports 1000 lines D. enterprise class PBX E. converges voice and data Answer: ABE

14. Alignment of the BCM50 with the Communication Server (CS) 1000 portfolio of VoIP Call Servers, guarantees a smooth migration path to pure IP solutions. Which three are benefits? (Choose three.) A. It allows the ability to migrate from VoATM to VoIP without hardware modification, enables businesses to design their networks in such a way to create economies of scale and reduce costs. B. Support for both VoIP and traditional circuit switched telephony, and TDM and IP station side telephony, allows the customer to migrate to IP at their own pace. C. Enhanced networking via MCDN over IP or ISDN, centralized applications, and the support of VPN and PPPoE, enables businesses to design their networks in such a way to create economies of scale and reduce costs. D. Support for configuration and installation through broadband access, dial up access and set based administration, ensures that the best tool for the job will always be available to meet the varied needs of support specialists and ensure partner profitability. Answer: BCD

www.prepking.com   


15. While many vendors claim to offer IP optimized solutions, a closer look often discloses server capacity constraints or requirements for additional expensive hardware, to ensure capacity requirements can be met in a busy small site environment. With the Nortel BCM50, these capabilities are built in and ready to go through keycode enablement. How many IP stations and IP trunks can be supported with no additional hardware? A. 16 IP stations and 2 IP trunks B. 24 IP stations and 4 IP trunks C. 32 IP stations and 12 IP trunks D. 48 IP stations and 12 IP trunks Answer: C

16. What is an advantage of a BCM50 IP telephone over digital sets? A. supports companion handsets B. application support regardless of set location C. supports T7406 900 MHz DSS telephone sets D. requires set relocation to save the internal numbers when the telephone is unplugged Answer: B

17. Which two IP Telephony features are supported on the BCM50? (Choose two.) A. B. 38 fax support C. analog station terminals D. echo cancellation, H.323 E. F. 711, G.728, G.729 codecs Answer: AD

18. The Nortel BCM50e with an integrated router enables customers to connect across various data transports. Which VPN service(s) are available on the Nortel BCM50e system? A. IPSec client tunnels B. IPSec branch office connection C. method of packetizing FTP traffic to create a virtual tunnel www.prepking.com   


D. the Services Edge Router 5000 to create a gateway to the Public Data Network Answer: B

19. To prevent overloading the processors, what is the maximum number of concurrent IPSec tunnels supported? A. 3 B. 5 C. 12 D. 16 Answer: B

20. In a network configured for a Public Switched Telephone Network (PSTN) fall back, there are two connections between a Nortel BCM50 and a remote system. What is required? A. a PBX trunk and a PSTN line B. a VoIP trunk and a PSTN line C. a Local Area Network (LAN) connection and a PSTN line D. a Wide Area Network (WAN) connection and a PSTN line Answer: B

21. The integrated quality of service (QoS) routing functionality of the Nortel BCM50 provides a queuing model that includes a premium queue and eight best-effort queues. What is reserved for the higher priority queue? A. bandwidth B. fall back path C. dedicated LAN port D. Public Switched Telephone Network line Answer: A

22. Your customer has a number of sites using different voice mail systems. They would like to connect CallPilot voice mail to these other voice mail systems. Which feature will allow this? www.prepking.com   


A. Unified Messaging B. Interchange Messaging System (IMS) C. Simple Mail Transport Protocol (SMTP) D. Audio Messaging Interchange System (AMIS) Answer: D

23. A customer would like to access fax messages they have received in voice mail on their computers. What BCM50 feature will allow the customer to do this? A. Unified Messaging B. Desktop Assistant C. LAN fax messaging D. Personal Call Manager Answer: A

24. Your customer wants to use Basic Call Center for the purpose of having queues and agents. What does the customer need to purchase to do this? A. a call center server B. Basic Call Center keycode C. Advanced CallPilot keycode D. Nothing needs to be purchased Answer: B

25. A customer wants the system to guide the caller through a menu to get information or direct them to specific departments. Which feature will meet this requirement? A. voice mail B. call center C. auto attendant D. unified messaging Answer: C

www.prepking.com   


26. A customer would like their users to access the voice mail messages they receive on their computers. What will allow the customer to do this? A. Desktop Assistant B. Unified Messaging C. Personal Call Manager D. Audio Messaging Interchange System (AMIS) Answer: B

27. A customer does not want to employ a person to answer the telephone. They would like the system to do this. Which feature would allow this? A. voice mail B. auto attendant C. automated answering service D. Customer Call Routing (CCR) Answer: B

28. What does the Nortel BCM50e use to create secure VoIP trunks? A. UDP B. MGCP C. RTP over UDP D. IPSec tunnels Answer: D

29. A customer wants to provide services such as address translation, IP registration, zone management or admission control. Which network element is required? A. router B. C. 248 gatekeeper D. E. 323 gatekeeper F. media gateway controller Answer: D www.prepking.com   


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/920-192.htm


Pass4sure 920-192 dumps