Page 1

Dartli Repro Nieuwsbrief

september 2011

SPEKTAKEL OP IJBURG op 11 september (Mede mogelijk gemaakt door Dartli Repro)

Op zondag 11 september organiseert Theatraal IJburg voor alweer de 7e keer Spektakel op IJburg: een theaterfestival voor de hele familie! Met dit jaar wel heel veel Spektakel: van steltlopers en straattheater tot workshops en nog veel meer! Voor volwassenen en kinderen valt er van alles te doen en te beleven, vooral op het gebied van theater. Kleurrijke tenten doemen op aan het strandje van het Diemerpark. Zodra je het terrein betreedt, word je overdonderd door het aanbod van theater, muziek, kunst en meer. Speel je mee of laat je je liever verrassen...? Er kan van alles gebeuren, want straattheater is overal en jonge theatermakers zoeken de grenzen van het park én je verbeelding op... Spektakel op IJburg wordt mede mogelijk gemaakt door: KPN, SKON, Ymere, deKey,

Rabobank, Stadsdeel Oost, Bureau Barel, IJburg TV, Civic/Youthside, Sterk drukwerk, Albert Heijn, NAP, Bloem & Zee, De Brugkrant en Dartli Repro.

Kijk ook eens naar het filmpje van vorig jaar: http://www.ijburgtv.nl/spektakel2010

BANNER? wat is dat eigenlijk? EEN BANNER OF BANIER IS EEN COMPACT OPROLBAAR SCHERM VAN ONSCHEURBAAR MATERIAAL ZOALS POLYWAVE OF CANVAS. EEN MOOI, DECORATIEF PRODUCT. ONMISBAAR IN IEDERE SHOWROOM, BEURS, OP EVENEMENTEN, IN EEN WINKELCENTRUM OF ANDERE LOCATIE WAAR U UW BEDRIJF OF PRODUCT STIJLVOL ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN. PRAKTISCH IS DE ZGN ROLL UP BANNER. DEZE KUNT U ALS EEN ROLGORDIJN LATEN INROLLEN EN MEENEMEN IN EEN STEVIGE DRAAGTAS. IN EEN HANDOMDRAAI OPGEZET, WAAR U MAAR WILT. DE FULL COLOUR POSTERS ZIJN EENVOUDIG TE VERWISSELEN. ZO HEBT U STEEDS EEN UP-TO-DATE PRESENTATIE

BANNERS bij dartli repro

Wilt u ook een mooie professionele banner om uw bedrijf of product te promoten. Natuurlijk kunt u ook daarvoor bij Dartli Repro terecht. De banners bij Dartli repro zijn snel op te zetten en compact mee te nemen, door het roll-up systeem in een aluminium cassette met een handige draagtas. De banner in de cassette is te vervangen; wilt u een andere boodschap uitdragen, dan is dat geen enkel probleem.

Onze standaard banner op Polywave met afmeting 80x200 wordt geleverd in een mooie aluminium roll-up cassette, met handige draagtas voor €85,00 ex btw. Levertijd 1-3 dagen. Informeer op een van onze vestigingen naar alle mogelijkheden in afmetingen en materialen.

Dartli Repro verstuurt ongeveer tien keer per jaar een nieuwsbrief. U ontvangt deze omdat wij met u een zakelijke relatie hebben. Als u wilt dat we uw naam van onze verzendlijst verwijderen, klikt u hier. Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@dartli.nl of contact een van onze vestigingen.

wilt u ons volgen op twitter? klik dan hier

dartli-repro-nieuwsbrief-september-2011