Page 1

DAPHNE My profie

Groei Inspire

Passie


Inhoud

2


Inhoud Daphne Pagina 4-5

Passie Pagina 6-7

Inspire Pagina 8

Groei Pagina 9

3


Daphne Daphne, 19 jaar oud en woonachtig in Deurne. Maar wie is Daphne en wat maakt Daphne? Wat zit er achter dat ‘meisje’ en waarom studeert ze Communicatie. Ik zal het uitleggen in dit magazine. Een magazine door mij, over mij en voor jullie. Door dit magazine zullen jullie mij beter leren kennen. Ik gebruik dan ook veel beelden om mijn woorden te versterken. Deze beelden inspireren mij en vind ik mooi. Maar wat is mooi? Mooi is een woord dat je moeilijk kunt omschrijven en is voor iedereen anders Daarom is het zo persoonlijk en kun je ontdekken wie ik ben.

Liefs Daphne

4


Daphne INNERLIJK

Visie: een gezond en gelukkig leven samen met mijn gezin. Daarnaast een leuke baan waarin ik kan groeien, waardering krijg en veel variatie heb. Waarden: perfectionistisch, doorzetter, vertrouwen, gevoelig en behulpzaam. Dromen: een reis naar Amerika en succesvol worden in wat ik studeer.

UITERLIJK

Uitstraling: een kleine en fijne jonge vrouw. Blond haar en blauw/ groene ogen. Draagt kleding in neutrale kleuren met meestal een accent. Een blazer en een shawl zullen bijna nooit ontbreken. Mode en beauty zijn termen waar ik mij dagelijks mee bezig houd. Ik vind het belangrijk om er verzorgd en netjes uit te zien. Dit kun je ook aan dit magazine zien. Ik zal er altijd voor zorgen dat mijn projecten er ‘mooi’ uitzien.

GEDRAG

Intern: rustig, nuchter, betrokken en gevoelig. Wanneer ik weet dat ik ergens goed in ben, zul je mij daar nooit over op horen scheppen. Daarnaast vind ik ook niet snel iets ‘fantastisch’. Er is mij wel ooit verteld dat ik te nuchter ben. Misschien is dat zo, maar dat maakt mij wel hoe ik ben. De laatste jaren is dat wel een klein beetje veranderd en ben ik gaan relativeren. Ik ben nu meer betrokken bij zaken en stel me gevoeliger op. Extern: ik heb accounts op Facebook, Pinterest, Twitter en sinds kort Instagram. Ik vind het leuk om mensen te volgen. Waar ik vroeger actief was met het delen van mijn privé leven, doe ik dat nu eigenlijk niet meer.

5


Passie RESUME 1997: Popballet 1998: Eerste theatershow 2002: Begint met streetdance 2003: Start wedstrijdteam ‘Pocketpower’ 2004: Brabants Kampioen Junior Teams 2004: Begint met solo dansen 2005: Brabants Kampioen Junior Teams 2006: Brabants Kampioen Junior Solo 2007: Deelnemen nationale wedstrijden 2008: Ranking Kampioen ‘Big Bounce’ 2009: Vice Kampioen NK solo Juniors ABC Dance Camp Rotterdam Optreden met Ali B 2010: Vice Kampioen NK solo Adults ‘Bovenstaande is een kleine greep uit wat ik door de jaren heen allemaal heb gedaan en heb bereikt. Naast popballet, streetdance en hiphop heb ik ook stijlen als modern en ballet leren dansen. Ik heb ook trainingen gegeven aan andere dansers.’

6


Passie

Zoals je kunt zien ben ik jarenlang een intensieve danser geweest. Ik wilde daarom ook van dans mijn beroep maken. Helaas is dat door omstandigheden niet gelukt, maar heb ik wel een aantal mooie titels op mijn naam staan. Ik heb in die jaren dat ik gedanst heb ontzettend veel geleerd. Ik heb geleerd mijn creativiteit te gebruiken, door te zetten en leren omgaan met kritiek. Ik kan nu beter tegen mijn verlies en weet professioneel met zaken om te gaan. De danswereld is een harde wereld. Ze maken je of breken je. En daarom weet ik als geen ander hoe ik mezelf moet redden in deze wereld.

7


Inspire

Doutzen

Carice

Lieke

Deze drie vrouwen inspireren mij enorm. Ze zijn krachtig, hebben vechtlust en weten precies waar ze mee bezig zijn. Ik kijk op naar deze vrouwen. Niet omdat ik net zoals hen wil zijn, maar omdat ik het werk en de ambitie waardeer. Ik vind hard werken belangrijk en opgeven is al helemaal geen optie. Wat je leuk vindt, moet je doen. En het liefst moet je er dan ook nog heel erg goed in worden. Deze vrouwen hebben iets bereikt in haar leven en dat wil ik ook. Op wat voor vlak dat dan ook mag zijn. Een goede vrouw, moeder of werkneemster. En als het kan, dan wil ik dat bereiken op alle vlakken.

8


Groei Ik heb dit jaar veel geleerd. Toen ik mijn eerste camera kreeg, maakte ik ontezettend veel foto’s. Het bewerken van die foto’s hoorde er natuurlijk ook bij. Op een dag kreeg ik Photoshop Elements. Helaas kwam ik niet heel veel verder als een aantal filters. Dit jaar heb ik geleerd hoe ik foto’s kan bewerken en wat het nut van Photoshop is. Ik kan een video monteren en een magazine maken. Daarnaast weet ik nu veel meer over het vak ‘Communicatie’ en vind ik het ook steeds leuker. Dit is wat ik wil en dit is nu mijn ‘passie’. Het vak biedt ontzettend leuke mogelijkheden en daar kijk ik naar uit. Ook persoonlijk ben ik gegroeid. Ik haal betere cijfers dan op de HAVO. Dit komt omdat ik het nu naar mijn zin heb en lekker in mijn vel zit.

9

Myprofile  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you