Page 1

PROCEDURA ACTUALIZARE SOFTWARE UTOK 800 Q A. VERSIUNEA SOFTWARE Fisierul utok_800Q_1_softfabrica_FEB2014.img pusa la dispozitie reprezinta software-ul din fabrica pentru tabletele UTOK 800 Q.

B. IMPORTANT! 1. Inainte de a actualiza software-ul tabletei dumneavoastra, va rugam sa cititi integral si cu atentie aceste instructiuni si sa le urmati intocmai. In caz contrar, tableta dumneavoastra poate deveni nefunctionala. In cazul in care nu sunteti sigur/a ca puteti efectua actualizarea fara asistenta specializata, va rugam sa contactati departamentul Suport Tehnic (telefon: 021.313.45.66 / email: solutie@restart.ro). 2. Va rugam ca inainte de a rescrie software-ul sa efectuati o copie de rezerva. Rescrierea software-ului tabletei dumneavoastra va duce la pierderea tuturor datelor stocate in tableta (ex: carti in format electronic, fotografii, documente, aplicatii, muzica, filme, etc).

C.

PREGATIREA MEDIULUI DE LUCRU

Pentru actualizarea software aveti nevoie de:    

Tableta UTOK 800 Q Cablul USB din pachet Programul Phoenix Suite instalat pe un computer cu sistem de operare Windows Versiunea software “utok_800Q_1_softfabrica_FEB2014”

Atat programul Phoenix Suite cat si instructiunile de instalare ale acestuia, precum si versiunea software, va sunt puse la dispozitie in aceasta arhiva.

D. RECOMANDARI 1. Inainte de a incepe procesul de actualizare, va recomandam sa va asigurati ca tableta este incarcata complet, nivelul bateriei fiind 100%.


2. In timul procesului de actualizare va rugam sa nu opriti si sa nu deconectati tableta. In caz contrar, tableta nu va mai putea fi utilizata. 3. Utilizati cablul USB din pachet. Un cablu care prezinta defectiuni tehnice va duce la intreruperea procesului de actualizare iar tableta va deveni nefunctionala.

E.

PROCEDURA DE ACTUALIZARE 1. Porniti tableta UTOK 800 Q 2. Accesati Setari, Optiuni dezvoltator. Asigurati-va ca optiunea Depanare USB este bifata


3. Deschideti programul Phoenix Suite instalat in computer (Pentru instructiuni de instalare, consultati documentul pus la dispozitie in arhiva). Va aparea aceasta fereastra:

4. Conectati tableta la computer, cu ajutorul cablului USB din pachet. Va aparea fereastra de mai jos. Numai in situatia in care fereastra afiseaza datele de identificare software veti putea continua catre actualizare.


5. Accesati sectiunea Firmware din meniul programului

6. Apasati butonul “Image�


7. Cautati fisierul “utok_800Q_1_softfabrica_FEB2014.img” salvat in computer. Selectati fisierul si apoi apasati “Open”.

8. Apasati butonul “Upgrade”


9. Va aparea fereastra de mai jos. Apasati butonul YES.

10. In continuare va aparea aceasta fereastra. Apasati butonul YES.


11. Va incepe actualizarea si veti vedea o bara de progres. Asteptati. Este foarte important sa NU deconectati tableta si NU o opriti in timpul actualizarii.

12. Cand actualizarea s-a finalizat, va aparea acest mesaj iar tableta va reporni automat.


In situatia in care tableta nu va porni dupa actualizarea software, va recomandam sa incercati urmatoarele variante: a. Selectati din nou versiunea software b. Apasati si tineti apasat butonul Pornire/Oprire, timp de 10 secunde, apoi eliberati butonul c. Apasati si tineti apasat orice buton in afara de Pornire/Oprire. Conectati dispozitivul la computer, prin cablul USB. In timp ce tineti apasat butonul respectiv, apasati de 5-10 ori pe butonul Pornire/Oprire

F.

PRECIZARI 1. Imediat dupa rescrierea software-ului, tableta va functiona pentru cateva momente mai lent. In acest timp sistemul initiaza comenzile si va trebui sa asteptati. De asemenea, la prima conectare in Play Store, va incepe actualizarea automata a aplicatiilor. In cazul in care, pe langa aceasta actualizare automata, veti dori sa rulati in paralel si alte aplicatii este posibil ca procesarea sa se produca mai lent pana la finalizarea actualizarii. 2. Va recomandam ca, dupa conectarea in Play Store si actualizarea aplicatiilor, sa opriti si apoi sa porniti tableta. 3. In cazul in care tableta nu porneste dupa actualizarea software, va rugam sa contactati departamentul Suport Tehnic, telefonic (021.313.45.66), sau printr-un email trimis pe adresa solutie@restart.ro 4. In situatia in care, in timpul rescrierii software se intampla sa apara o eroare si tableta nu mai functioneaza/nu mai porneste, se considera defect care este tratat in garantie. Va trebui sa urmati pasii necesari trimiterii produsului in service, in garantie, cu specificatia clara ca produsul respectiv nu mai porneste dupa incercarea nereusita de rescriere software. Procedura de trimitere a produsului in service poate fi accesata in aceasta pagina.

Instructiuni procedura actualizare firmware UTOK 800Q  
Instructiuni procedura actualizare firmware UTOK 800Q  

Mai multe detalii pe http://touchscreen-apps.blogspot.ro/

Advertisement