Page 1

PROCEDURA ACTUALIZARE SOFTWARE UTOK 400 D (1) A. VERSIUNEA SOFTWARE Versiunea software “972122_8917_V007237” pusa la dispozitie pentru upgrade-ul smartphone-ului UTOK 400 D aduce in plus: 1. 2. 3. 4. 5. 6.

O mai buna stabilitate a sistemului de operare Imbunatatirea camerei foto/video Optiune de actualizare automata a sistemului de operare (OTA) Jocuri Gameloft preinstalate Imbunatatirea variantei lingvistice romana Introducerea variantei lingvistice lituaniana

B. IMPORTANT! 1. Inainte de a actualiza software-ul smartphone-ului dumneavoastra, va rugam sa cititi integral si cu atentie aceste instructiuni si sa le urmati intocmai. In caz contrar, smartphone-ul dumneavoastra poate deveni nefunctional. In cazul in care nu sunteti sigur/a ca puteti efectua actualizarea fara asistenta specializata, va rugam sa contactati departamentul Suport (email: solutie@restart.ro). 2. Va rugam ca inainte de a rescrie software-ul sa efectuati o copie de rezerva. Rescrierea software-ului smartphone-ului dumneavoastra va duce la pierderea tuturor datelor stocate in smartphone (ex: fotografii, documente, aplicatii, muzica, filme, ebookuri, agenda, etc). C. PREGATIREA MEDIULUI DE LUCRU Pentru a actualiza software-ul, aveti nevoie de:  Smartphone-ul UTOK 400 D  Cablul USB din pachet  Programul SP Flash Tool  Drivere  Versiunea software  Computer cu sistem de operare Windows (recomandam XP, Win 7 sau mai sus) Atat programul SP Flash Tool cat si driverele si versiunea software va sunt puse la dispozitie in aceasta arhiva.

1


D. RECOMANDARI 1. Inainte de a incepe procesul de actualizare, va recomandam sa va asigurati ca smartphone-ul este incarcat complet, nivelul bateriei fiind 100%. 2. Utilizati cablul USB din pachet. Un cablu care prezinta defectiuni tehnice va duce la intreruperea procesului de actualizare iar smartphone-ul va deveni nefunctional. 3. Nu intrerupeti procesul de actualizare. Urmati pana la final toate indicatiile. 4. Nu introduceti cardul SIM in aparat, in timpul actualizarii software.

E. PROCEDURA 1. Verificati software-ul actual a. Porniti smartphone-ul UTOK 400 D b. Accesati meniul si apoi mergeti in Setari -> Despre telefon. Daca numarul versiunii este 972122_8917_V007237, inseamna ca aveti deja aceasta versiune software pe smartphone si nu este necesar sa realizati upgrade-ul. c. Daca numarul versiuni este altul decat cel mentionat la punctul 2, puteti continua catre actualizarea software. d. Opriti smartphone-ul din butonul Power 2. Instalati driverele a. Deschideti arhiva descarcata in computer b. Accesati folderul “drivere” c. Accesati “SmartPhoneDriver” d. Accesati “x86” sau “x64” (in functie de sistemul dvs. de operare) e. Faceti dublu click pe fisierul “spinstall”. Driverul va fi instalat automat. 3. Efectuati actualizarea a. Opriti smartphone-ul din butonul Pornire/Oprire b. Scoateti acumulatorul din smartphone c. Conectati smartphone-ul la computer, cu ajutorul cablului USB. d. Accesati arhiva “01_UTOK_400D_software_upgrade” e. Deschideti folderul “SP_Flash_Tool” si faceti dublu click pe “Flash_Tool”

2


f. Programul SP Flash Tool se va deschide

3


g. Selectati Options din meniu. Asigurati-va ca urmatoarele sunt bifate: USB Mode, DA Download All, Do not Switch Speed

h. Apasati butonul “Scatter-loading”

4


i.

Cautati arhiva salvata in computer. Accesati folderul “utok_400D_1_update_FEB2014” si apoi 972122_8917_V007237

j.

Selectati fisierul “MT6572_Android_scatter” si apasati Open

k. Va aparea aceasta fereastra:

5


l.

Apasati butonul “Firmware-Upgrade�.

m. Va aparea bara de progres. Va rugam asteptati. Nu deconectati aparatul.

6


n. Cand actualizarea este finalizata va aparea aceasta fereastra

o. p. q. r.

Deconectati cablul USB Introduceti acumulatorul in smartphone si apoi fixati carcasa Porniti smartphone-ul Software-ul este acum actualizat

PRECIZARI 

Imediat dupa actualizarea software, este posibil ca smartphone-ul sa functioneze pentru cateva momente mai lent. In acest timp sistemul initiaza comenzile si va trebui sa asteptati. De asemenea, la prima conectare in Google Play, va incepe actualizarea automata a aplicatiilor. In cazul in care, pe langa aceasta actualizare automata, veti dori sa rulati in paralel si alte aplicatii, este posibil ca procesarea sa se produca mai lent pana la finalizarea actualizarii.

7




Va recomandam ca, dupa conectarea in Magazinul Play si actualizarea aplicatiilor, sa opriti si apoi sa porniti smartphone-ul.



In cazul in care smartphone-ul nu porneste dupa actualizarea software, va rugam sa contactati departamentul Suport, telefonic 021.313.45.66, sau printr-un email trimis pe adresa solutie@restart.ro



In situatia in care, in timpul rescrierii software se intampla sa apara o eroare si smartphone-ul nu mai functioneaza/nu mai porneste, se considera defect care este tratat in garantie. Va trebui sa urmati pasii necesari trimiterii produsului in service, in garantie, cu specificatia clara ca produsul respectiv nu mai porneste dupa incercarea nereusita de rescriere software. Procedura de trimitere a produsului in service poate fi accesata in aceasta pagina.

8

Instructiuni update firmware Utok 400D  
Instructiuni update firmware Utok 400D  

Detalii pe http://touchscreen-apps.blogspot.ro

Advertisement