Page 1

arrangør +


DU


Brug noteslinierne til dine noter undervejs pü lejren. Skriv noter til undervisningen, bønner, inspiration eller andet du gerne vil huske. Der er sider i hÌftet og mulighed for at bruge den udleverede blok.


DU Christian Callesen er cand.theol., 31 år og hjælpepræst i Byens Valgmenighed i København. Han bor i Sydhavn med konen Maria og sine børn. Christian er en rigtig dygtig underviser, der brænder for at give Guds kærlighed videre. Christian og team underviser på Ungesporet torsdag og fredag.

Keld Dahlmann er cand.theol., 40 år og valgmenighedspræst i Aarhus Valgmenighed. Keld er gift med Sara, og sammen har de 4 børn. Keld arbejder også med menighedsplantning i Kirke Planter Net, hvor han underviser og inspirerer menighedsledere i ind- og udland. Keld skal tale til fællesmødet onsdag aften.

Mie Skak Johanson er 46 år og har ledt DanskOase og Børneog UngdomsOase i over 10 år. Hun er ligeledes cand.theol og en dygtig prædikant. Mie er gift med Leif, og sammen har de 4 børn. Mie skal prædike til gudstjenesten fredag aften.

Ruben Dalsgaard er 34 år, gift med Hanne og sjovt nok også cand.theol. Han bor i Silkeborg, hvor han er præst i frimenigheden; Silkeborg Oasekirke. Ruben er fænomenal til at gøre undervisning forståelig, konkret og humoristisk. Ruben underviser torsdag på teensporet. Søren Lorenzen er 22 år og studerer teologi på Aarhus Universitet. Han bor i Aarhus, hvor han er medlem af Aarhus Valgmenighed. Han brænder for at vise folk mere af Gud og har i 2011 startet en klynge for mennsker, der ikke er vant til kirken. Søren skal undervise på teensporet fredag.


Teensporet ledes af: Anders Haldrup Teenkonsulent, TeenOase

Ungesporet ledes af: Simon Nøddebo Balle Ungekonsulent,UngeOase

Arrangør Lejren arrangeres af Børne- og UngdomsOases teenafdeling, TeenOase og ungeafdeling, UngeOase. PåskeOase er kun mulig på grund af de mange frivillige medarbejdere, som hvert år er i sving for at løse de mange opgaver. Blandt de frivillige er Rudehøj Efterskoles FRONT-klasse, som led i deres ”eventuddannelse”.

Teamet omkring lejren består af unge ledere, der alle er med til at arrangere og lede lejren. Personerne er alle med som frivillige. Projektleder for PåskeOase er Eventkonsulent, Jonathan Bräuner Delfs. Læs mere om arrangøren på www.buo.dk


DU


DU

Aftenevent Eventsalen


DU


DU

Teensporet, Eventsalen Anders Haldrup Teenkonsulent, TeenOase Ungesporet, CafÊscenen Simon Nøddebo Balle Ungekonsulent, UngeOase


DU


3

2 1 16 8

13 4 22

12

10

9

5

1 Indgang

12 Spisesal

2 Reception

13 Køkken

3 Værelse 1-20

14 Oasekontoret

4 Værelse 21-41

15 Bad i kælderen

5 Sovesal Drenge

16 Café

6 Sovesal Piger

17 KonfiOase

7 Sovesal Piger (stille)

18 Konfi: Sovesal

8 Caféscenen

19 Konfi: Sovesal

9 Eventsalen

20 Konfi: Sovesal

10 Forbøn & stillerum

21 Konfi: Lederrum

11 Aktivitetsrum

22 Konfi: Spiserum

6

17

14

11

7 15

21

20

19

18


DU

Læs mere på:

www.buo.dk

buo Børne- og UngdomsOase

PåskeOase 2012  
PåskeOase 2012  

Tema: Mission i ord og handling! Magasin til alle deltagere. Find program og praktisk information.