Page 1

Velkommen til Snowy’s verden


Har du hørt om den glade ski-bæver Snowy og hans venner Izzy og Fnuggy? Snowy er en sjov og modig bæver, der aldrig kan få nok af action, leg og skæg ude i sneen. Han er ivrig skiløber og en god kammerat, der altid hjælper sine venner, hvis de kommer i knibe. Snowy’s motto er: vi har det kun sjovt, når alle har det sjovt!

Izzy er en supersød elefantpige. Men hun er også en meget forsigtig elefant der ikke altid er helt tryg ved is og sne. Hun vil alligevel rigtig gerne være med - ikke mindst for at være sammen med Snowy og Fnuggy. Alle de andre dyr elsker hende højt og vil gøre alt for at hun føler sig godt tilpas.

Izzy’s motto er: Uha... det tror jeg altså ikke helt at jeg tør turde! Fnuggy er en lille klog ugle, der altid kan finde på en god grund til ikke at at lave noget sjovt. Han elsker de andre dyr over alt på jorden, men føler også, at han skal være lidt den voksne og fortælle at de hele tiden skal passe på... og at det kan være farligt.

Fnuggys motto er: Vi skal følge reglerne, ellers bli’r det bare farligt


Bag det 3. bjerg til højre og oppe på anden sal bor Snowy og hans venner, Izzy og Fnuggy. Hvis du står på tæer, kan du vinke til dem. Nogle gange kommer de på besøg her i byen for at hilse på alle de sne-glade børn, der er på skiferie. Måske er du også heldig at møde dem. Snowy, Izzy og Fnuggy har lavet denne bog, så du har noget at bruge tiden på, når du ikke har det sjovt i sneen. Rigtig god ferie Kærlig hilsen fra alle os i Snowyland


Labyrint Izzy kan ikke rigtig finde rundt ude i sneen. Hun har glemt at kigge på alle de fine skilte, så det er godt at der er en masse søde børn, der kan hjælpe hende videre. Kan du hjælpe hende igennem de 3 labyrinter...?


Tegn din ferie Her kan du tegne den bedste skiferie du overhovedet kan forestille dig. Tegn bare din familie eller alle dine bedste venner med pü tegningen, og alt det sjove du synes I skal lave sammen. Rigtig god fornøjelse!


Mandala Det kalder man sådan en fin mønstertegning her. Den har Snowy tegnet til dig. Du kan farvelægge den med de flotteste farver, du har. Du vælger selv hvilke...

Kære voksne Mandalas er meget mere end bare mønstre i en malebog. Når dit barn maler Mandalas, udfolder det sig kreativt, styrker koncentrationsevnen og falder til ro. Læs mere om Mandalas på www.unicorn.dk


Find 5 fejl Der er gået helt koks i Snowy, Fnuggy og Izzy’s skiudstyr. Kan du hjælpe Snowy med at finde ud af, hvad der mangler på billedet til højre? Bagefter må du meget gerne farvelægge tegningen.


Mandala Her kommer der en mere af Snowys mønstertegninger. Den må du også gerne farvelægge i dine yndlingsfarver...

Ordet Mandala betyder cirkel på sanskrit (oldindisk). Mandalaformen er en cirkel med et centrum - en universel form, der symboliserer helhed. Mandalas findes overalt omkring os: i blomsten, frugten, træet, edderkoppen og dens spind, vort øje, jordklodens form - cirkler med centrum findes fra den mindste lille celle i vor krop til de største galakser. Læs mere på www.unicorn.dk


Kan du male flotte farver p책 snowy?


Mandala med tal Denne gang har Snowy lavet en lidt mere indviklet mandala tegning. Prøv at se, om du kan farvelægge alle felterne... Bagefter skal du tælle, hvor mange isbjørne Snowy har tegnet... – og til allersidst skrive tallet i midten.

Børn elsker at male. Det er hyggeligt og rart at male Mandalas alene, sammen med vennerne eller sammen med mor og far. Sæt dig sammen med dit barn engang imellem og lad roen sænke sig. At male Mandalas har også en positiv indvirkning på voksne.


Tegn og tæl til 100 Kan du tælle til hundrede? Så kan du nemlig også tegne Snowy. Tegn streger imellem tallene fra 1 til 100 i den rigtige rækkefølge... Så skal du bare se! Du må meget gerne farvelægge din tegning bagefter.


Mandala med bogstaver Halløj... denne gang har Snowy sørme tegnet sig selv ind i tegningen. Kan du mærke, hvordan du bliver bedre og bedre til at ramme felterne med dine farver?

Det anbefales at male Mandalas udefra og indefter. Mindre børn vælger dog oftest at male indefra og ud. Afhold ikke dit barn herfra. Det vigtigste er, at der ikke males vildt og ustruktureret, men at der følges en retning. Det systematiske forløb virker beroligende og styrker barnets evne til at koncentrere sig.


Fnuggy ELSKER farver. Kan du hjælpe med at farvelægge ham selv?


Husk, at du altid kan lege videre inde på www.snowyland.dk

God tur

Med kærlig hilsen Snowy, Izzy og Fnuggy

© DANSKI, SNOWY’S VERDEN NR. 1 · ILLUSTRATIONER UDFØRT AF HANS HENRIK RUUS · MANDALATEGNINGER GENGIVET MED TILLADELSE FRA FORLAGET UNICORN.DK

Inde på hjemmesiden er der en masse andre sjove ting til børn. Her kan du spille, lege og tegne videre og du kan også deltage i månedens konkurrence.

Snowy Malebog  

Hos DANSKI ved vi, hvor vigtigt det er at have de helt rigtige rammer, når man rejser med børn. Vi har derfor udviklet SNOWYLAND - et børneu...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you