Page 1

ET - SKILØB TIL FOLK

- til en værdi af 100.0 00,-


3.159 SKIDAGE FORPLIGTER i! Vi elsker at stå på sk

Hos DANSKI elsker vi at stå på ski. Vi elsker det så meget, at vi tilsammen har over 3.000 skidage – så vi kender Alperne som vores egen bukselomme. Det er noget, du vil kunne mærke, når du rejser med DANSKI. Vi har udvalgt de bedste rejsemål, og vi kan vejlede dig hele vejen. Hvor finder du de bedste pister til dit niveau? Hvor er de hyggeligste restauranter? Og hvor er de mest børnevenlige? Bare spørg os – vi vil altid gerne dele ud af vores ski-viden.

Vi hjælper hele vejen Når du rejser med DANSKI, er du i trygge hænder. Vi sidder klar ved telefonen, når du ringer. Vi vinker farvel i lufthavnen, når du skal af sted, og vi står klar til at tage imod dig, når du kommer frem. Vi synes, at alle fortjener en vellykket ferie, og med DANSKI som arrangør, kan du roligt læne dig tilbage og nyde skituren – velvidende, at der er tænkt over alle detaljer.


Stig

Sune Niels Christoffer

Karina

Nikolaj

Birger

Morten

Martin

Thomas Bitten

Simon Nikolaj

Anders Dorte

Lone

Louise


HJÆLP OS MED VORES MISSION, OG VIND! skiløKbliktilfind på

olket.dk , og deltag nu !

Vi vil have SKILØB TIL FOLKET. Hjælp os med vores mission, og vind den bedste skiferie nogensinde! Hos DANSKI har vi tænkt over en ting. Det er egentligt ærgerligt, at skiløb ikke er inden for rækkevidde på samme måde som andre sportsgrene. Det kræver sne, bjerge og mulighed for at øve sig, og det betyder jo, at ingen af os får stået på ski lige så meget, som vi gerne ville. Det kunne vi godt tænke os at lave om på. Derfor har vi sammen med SOS Sportswear lagt hovederne i blød for at finde ud af, hvordan vi får mere skiløb til danskerne.

Kunne man forestille sig, at danskerne får mulighed for at øve sig hjemmefra? Kunne man forestille sig, at flere fik chancen for at mærke suset ned ad pisten? Kunne man forestille sig, at vores nationale skiry fik et velfortjent boost? Det kan vi hos DANSKI og SOS, og det er derfor, det giver mening for os at arbejde for mere skiløb til folket. Det er vores mission, at bringe mere og bedre skiløb til danskerne. Og vi starter selvfølgelig med os selv. Vi vil vide, hvordan vi kan give dig den optimale skiferie, og derfor skal vi bruge dit input. Til gengæld sætter vi noget stort på højkant:

Den bedste skiferie nogensinde!


Vind en skiferie, hvor vi har sørget for alt! Værdi 100.000,-

kan tage dine Alt er betalt, og du ter med, I bor 5 bedste rejsekammera ne Klubhoteller, på et af DANSKI s eg sammen nyt skiog så får I endda alle ear – for den tøj fra SOS Sportsw ler også bedste skiferie hand Deltag om det bedste skitøj. på skiløbtilfolket.dk


VI HAR SKIREJSEN TIL DIG 2 Vælg mellem

4 populære rejsemål !

i Frankrig, Østrig, Italien, USA og Canada

Nyhedsbrev

Hvordan vil du rejse?

Få sidste nyt, først

Hos DANSKI hylder vi forskelligheden. Derfor har vi skirejser til både dem, der vil have begynderbakker og dem, der vil have off-piste. Er du mest til hygge med familien, eller vil du have afterski og shopping? Vi guider dig, så du kommer af sted på den skiferie, der passer til dig. Og vi vil gøre alt for at leve op til dine krav og ønsker.

På danski.dk kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første til at få information om nye rejsemål, og du er på forkant med de sidste nye tilbud. Det giver dig en enestående mulighed for at få de bedste rejser til de billigste priser. Med nyhedsbrevet får du også aktuelle vejr- og snemeldinger og artikler om trends og tendenser fra alverdens skisportssteder.


3 DAGE PÅ SKI FRA

6 DAGE PÅ SKI FRA

1.549,INKL. LIFTKORT OG OPHOLD

2.199,INKL. LIFTKORT OG OPHOLD

SE ALLE VORES REJSEMÅL OG PRISER PÅ DANSKI.DK

FRANKRIG ALPE D’HUEZ LES MENUIRES TIGNES VAL THORENS VALLOIRE ITALIEN CANAZEI FOLGARIDA LIVIGNO SAUZE D´OULX SESTRIERE ØSTRIG ISCHGL SAALBACH SERFAUS SÖLDEN WAGRAIN CANADA WHISTLER BANFF KICKING HORSE PANORAMA FERNIE KIMBERLEY REVELSTOKE USA ASPEN-SNOWMASS BRECKENRIDGE


START SKIFERIEN PÅ DANSKI.DK bud Få et skræddersyet til g på på danski.dk, eller rin 86 800 600 På danski.dk kan du finde og bestille din skirejse hurtigt, nemt og bekvemt. Alle vores rejsemål, hoteller, lejligheder, rejsetyper, arrangementer og praktiske oplysninger er overskueligt beskrevet og giver dig et hurtigt overblik. Hjemmesiden opdateres dagligt, så alle priser, specialtilbud og rejsenyheder altid er helt aktuelle.

Erik Menveds Plads 2 DK-8900 Randers Telefon +45 86 800 600 danski.dk

DANSKI minifolder - den bedste skiferie nogensinde  
DANSKI minifolder - den bedste skiferie nogensinde  

Hos DANSKI elsker vi at stå på ski. Vi elsker det så meget, at vi tilsammen har over 3.000 skidage – så vi kender Alperne som vores egen buk...

Advertisement