Page 5

KIRKEKAFFE KIRKEKAFFE I de senere år er forbrugerne blevet bevidste om, at de varer, vi køber fra fattige lande, ofte er fremstillet af mennesker under fortvivlende forhold. Opkøbere udnytter bøndernes svage stilling til at købe kaffen til en pris, som bonden knap nok kan overleve for, hvilket Kirkekaffe forsøger at modvirke. Samtidig stiller forbrugerne krav omkring miljøvenlighed og ikke mindst, at kaffen også skal smage godt. Kirkekaffe lever op til de nævnte kriterier og bygger på den internationale Max Havelaar ordning, der er det samme som fairtrade. Kaffen er dyrket af småbønder, der arbejder sammen i en demokratisk styret andelsforening. Ordningen styrker bøndernes egen organisering og sikrer dem bedre økonomisk end de andre mærkeordninger.

Kirkekaffe er af høj kvalitet og har en forholdsvis kraftig smag, men også en fin, afrundet fylde, der får den til at smage lige så godt som den dufter.

KAFFEKRONEN Slavekaffe

Fairtrade

Kirkekaffe

BESTILLING Kirkekaffen sælges i kasser med 16 poser á 500 gram. Varenr. 7140018

2%

16 %

Bøndernes andel

Bøndernes andel

32 % Bøndernes andel / El Coyolar

Kirkekaffe springer dyre mellemled over og ved køb af Kirkekaffe går omkring en tredjedel af pengene direkte tilbage til bønderne i Nicaragua. Det er ca. dobbelt så meget, som almindelig fairtrade-mærket kaffe og op til 15 gange så meget, som i de tilfælde hvor bønderne får allermindst.

For hvert kilo som sælges, går der 14 kroner ekstra til bønderne og deres familier i Nicaragua.

Du kan læse mere om Kirkekaffe på www.kirkekaffe.dk

TE - CACAO - CHOKOLADE

KAFFEMASKINE

TE

CACAO

Melitta kaffemaskine med fremragende bryggekvalitet og ulastelig driftsikkerhed.

Pickwick tilbyder et bredt udvalg af velsmagende kvalitetste f.eks. grøn te, urtete og sort te. Altsammen præsenteret flot i en eksklusiv trækasse.

Cacao Fantasy 22 g. Velsmagende varm chokolade fra Douwe Egberts. Tilføj blot kogende vand og cacaoen er klar til servering. Leveres i kasser á 100 enkeltportioner

• Bryggetemp. 96° C. • 12 kopper / 1,6 ltr. • 2 varmelegemer • Aut. sluk efter 2 timer Varenr. 7140010

Varenr. 7140003

CHOKOLADEMIX Chokolademix i tube for nem opbevaring. Indhold: 1300 g. Antal: 140 stk fordelt på 8 varianter. Varenr. 7140016

Varenr. 7140004

Tlf: 96 56 41 00

5

Profile for DSN A/S

DSN A/S Hovedkatalog  

dansand.com

DSN A/S Hovedkatalog  

dansand.com

Profile for dansand
Advertisement