Page 1

VĂŚrd at vide

om Danpleje


Kære kunde Vi glæder os til at betjene dig som ny kunde i Danpleje. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at du får en ubesværet opstart som kunde i vor virksomhed. Som bruger af et hjælpemiddel skal du kunne stole på din leverandør både med hensyn til kvalitet, sikker betjening og hurtig levering. Vi har derfor udarbejdet denne pjece, der bl.a. vil hjælpe dig godt i gang med din første varebestilling i Danpleje. Danpleje er en landsdækkende handelsvirksomhed med mere end 20 års erfaring indenfor salg af sygeplejeprodukter og rehab-hjælpemidler. Virksomheden er beliggende i Århus og beskæftiger på nuværende tidspunkt ca. 50 medarbejdere. Vi er stolte af vor virksomhed og den service vi yder. Danpleje forhandler produkter indenfor områderne: – sårbehandling – urologi – inkontinens – personlig hygiejne – diabetes – rehab-hjælpemidler – stomi – OP-afdækninger – handsker – OP-beklædning

Service og levering Tilfredse kunder gennem høj service, kvalitet samt hurtig og sikker levering er nøgleord hos os, og vi arbejder til stadighed på at udvikle vore salgs-, leverings- og servicefunktioner, så vi kan yde dig den bedste service. Når du ringer til Danpleje, vil du blive mødt af en kompetent kundeservicemedarbejder. Foruden kundeservicemedarbejderen, som du primært vil have kontakt med, har vi ansat en række sygeplejersker, der ligeledes kan hjælpe dig i forbindelse med spørgsmål om brug af produkter m.v. I langt de fleste tilfælde vil kundeservicemedarbejderen dog kunne besvare de spørgsmål, du måtte have til vore produkter.


www.onemed.dk Et godt alternativ til at ringe for at bestille dine varer, er bestilling på Danplejes hjemmeside. Med få klik med musen kan du på vor overskuelige hjemmeside hurtigt få overblik over Danplejes sortiment og finde de produkter du ønsker at bestille. Læs brochuren ”Bestilling via netbutikken” eller download brochuren som pdf under punktet ”vejledning” i net-butikken. Brochuren kan hjælpe dig igennem bestilling via hjemmesiden, så du kan bestille varer, når det passer dig! Kundenummer og adgangskode til bestilling via hjemmesiden fremgår af din bestillingsliste.

Sortiment Vi har et bredt varesortiment og lagerfører alle de på markedet kendte produkter. Således vil du i langt de fleste tilfælde have mulighed for at bestille de samme produkter, som du benytter nu. Der er stor fokus på produktudvikling hos vore leverandører, og Danplejes medarbejdere får løbende opdateret produktviden, så du hurtigt kan få hjælp og vejledning.


Kontakt og bestilling Tlf.: 86 109 109

Fax: 86 109 209

danpleje@onemed.com

www.onemed.dk

Mandag – fredag, kl. 8.00 – 16.00

Danpleje holder lukket Grundlovsdag samt Jule- og Nytårsaftensdag. Login-oplysninger fremgår af din bestillingsliste og skal altid anvendes ved bestilling af varer via hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte kundeservice. Bestil venligst i god tid – især når ferieperioder og helligdage nærmer sig 

Anita Egholm

Anja Bech-Nielsen

Betina Quist

Birthe Hansen

Connie Heiss

Lone Vrublovsky

Marianne Overvad

Rie Kofoed

Tina Krogh

Tinna Gade

Mette Søballe Kristensen

Inge Almvig

Værd at vide om Danpleje - OneMed Denmark A/S  

Som bevillingshaver hos Danpleje kan du her finde vigtige oplysninger og bl.a. se personer fra kundeservice.

Advertisement