Page 1

MATSURU B.V. WORLD WIDE MARTIAL ARTS BRAND * TROTS OP MEER DAN 50 JAAR TRADITIONELE ERVARING.


foto 2

b egi n j a r e n z e st ig Het begin van een wereldwijd vechtsport merk MATSURU. Begin jaren zestig wordt één van de eerste kledingstukken van Rucanor op de markt gebracht. Dit werd genoemd Het Judopak Standaard. foto 3

Rucanor neemt de Oosterse vechtsporten vervolgens op onder de naam Matsuru en verwerft een wereldnaam in verschillende vechtsporten. Het merk Matsuru werd gescheiden van Rucanor wanneer de huidige directeur J.A.J. van Rijswijk ruim 40 jaar geleden besloot om het merk Matsuru over te nemen en voor zich zelf te beginnen. Het bedrijf heette toen Budosport International B.V., maar al snel werd dit binnen enkele jaren veranderd naar Matsuru B.V. Na meer dan 40 jaar heeft Matsuru zich wereldwijd gevestigd met zijn brede vechtsport assortiment. Voor elk budo- en vechtsport levert Matsuru hoogwaardig kwaliteit en hebben wij prijstechnisch zeer goede producten klaar staan voor u. Namens Het Matsuru Team bedanken wij u voor alle fijne jaren en zien wij graag weer een sportieve samenwerking tegemoet.

MATSURU “Een teken van kracht & kwaliteit” foto 1

Het pak van Anton Geesink (1961) Promotie is in de beginjaren zestig lastig. Echter weet men goede contacten te leggen met Anton Geesink (foto 1) en Wim Ruska (foto 2 en 3). Wanneer Geesink in 1961 wereldkampioen wordt, biedt Matsuru hem een speciaal judopak aan.

02 | geschiedenis

geschiedenis | 03


I nh oud so pg ave geschiedenis budosporten judo karate taekwondo Aikido ju jitsu overige sporten

budo-banden diploma’s/instructieposters GEVECHTS ATTRIBUTEN wapens Foudraals

Bescherming hoofd kruis Gebit borst

04 | inhoudsopgave

02 06 07 13 17 20 22 23

24 26 28 28 31

32 32 33 34 35

Arm & Hand Stoothandschoenen Been & Voetbescherming

boksen // kickboxing // mma Boksen kickboksshorts boksshorts & MMA shorts trainingsmaterialen

VOEDINGSSUPPLEMENTEN Kleding schoenen t-shirts trainingspakken pantalons

sporttassen ACCESSOIRES informatie

36 38 39

43 44 46 47 48

57 60 60 60 61 63

64 66 70

inhoudsopgave | 05


judo WAT I S JUDO? Professor Jigoro Kano, die zelf pedagoog en een grootmeester in Jujitsu van diverse beroemde Japanse scholen was, heeft de Jujitsu veredeld en verfijnd tot Judo. Hij richtte hiervoor in 1882 de Kodokan Judo op. Judo komt van het woord Ju en betekent in principe ‘edel zacht’. De judosport is dan ook een edele sport, niet gevaarlijk , gemeen of pijnlijk en kan beoefend worden door jong en oud, vrouwen en mannen, meisjes en jongens. Judo heeft, zoals de ‘Kodokan’ zegt, ten doel het meest doelmatige gebruik te maken van de geestelijke en lichamelijke energie en het vormen van een nobel karakter, terwijl door het regelmatig beoefenen van Judo deze eigenschappen verfijnd en verhoogd worden. Wat heb je nodig om judo te beoefenen? Dat is een Judo gi (japans woord voor een Judopak)

kunnen brengen. Het ligt veelal ook aan de soepele, doch sterke stof, die gebruikt wordt en waarvan de speciale weefmethode het geheim is. Begin jaren zestig hebben wij het tot ons genoegen een van Japans grootste en oudste Judogi-fabrieken, bereid gevonden een speciale afdeling voor ons te maken, waar toen (en nog steeds) jaarlijks duizenden Matsuru Judogi’s volgens Europese maten gemaakt worden. De Matsuru Judogi is dus een echt Japans Judopak, waarin meer dan 50-jarige traditionele ervaring in de fabricage van Judogi’s verwerkt is. De Matsuru Judogi voldoet dan ook (hoe kan het ook anders) geheel aan de Kodokan eisen en voorschriften.

‘Voor iedereen heeft Matsuru de juiste Judo gi’.

Nu zult u willen weten welke Judo gi het beste voor U is. Dit is uw goed recht en wij adviseren u dan ook het beste voor uw geld te kopen. De Judo gi moet volgens de Kodokan aan bepaalde voorschriften en eisen voldoen. Judo is een Japanse sport en door de tientallen jaren van ervaring uit praktijk, hebben de Judogi-fabrieken iets speciaals in hun Judogi

06 | judo

judo | 07


Gewicht: 190gr.

Gewicht: 350gr.

Gewicht: 350gr.

0012

0003

0005

KIDS WIT

Juvo

juvo roze

Het beginnerspak voor de Kids. 100% katoen, elastiek in de pantalon. Voorzien van schouderlabels.

Het judopak voor de jeugd. 100% gewafeld katoen, verstevigd en elastiek in de pantalon. Voorzien van schouderlabels.

Het judopak voor de jeugd. 100% gewafeld katoen, verstevigd en elastiek in de pantalon. Voorzien van schouderlabels.

Gewicht: 450gr.

Gewicht: 360gr.

Gewicht: 450gr.

0015

Gewicht: 670gr.

0022

Gewicht: 670gr.

Gewicht: 670gr.

0023

0025

Semi wedstrijd

SEMI WIT GEB. BLAUW

SEMI WIT GEB. ROZE

Het semi wedstrijdpak. 100% katoen met naad op de rug. Zeer geschikt voor beginnende en ervaren wedstrijdjudoka’s. Het gehele pak is extra verstevigd. Voorzien van borduren op beide mouwen.

Het semi wedstrijdpak. 100% katoen met naad op de rug. Zeer geschikt voor beginnende en ervaren wedstrijdjudoka’s. Het gehele pak is extra verstevigd. Voorzien van borduring op beide schouders.

Het semi wedstrijdpak. 100% katoen met naad op de rug. Zeer geschikt voor beginnende en ervaren wedstrijdjudoka’s. Het gehele pak is extra verstevigd. Voorzien van borduring op beide schouders.

Gewicht: 680gr.

Gewicht: 890gr.

Gewicht: 900gr.

0016

0026

0027

0044

0049

JUDO CLUB (ZONDER LABEl)

JUDO CLUB (met LABEl)

Junior blauw

SEMI WEDSTRIJD BLAUW

SETSUGI WIT

SETSUGI blauw

Het club standaard pak. 100% wafelkatoen, extra verstevigd en elastiek in de pantalon. Zonder schouderlabels.

Het club standaard pak. 100% wafelkatoen, extra verstevigd en elastiek in de pantalon. Voorzien van schouderlabels.

Het pak Junior blauw. 100% wafelkatoen, extra verstevigd en elastiek in de pantalon. Voorzien van schouderlabels.

Het semi wedstrijdpak. 100% katoen met naad op de rug. Zeer geschikt voor beginnende en ervaren wedstrijdjudoka’s. Het gehele pak is extra verstevigd. Het pak is ingeborduurd op de schouders.

Het oude vertrouwde wedstrijdpak Setsugi. Dit pak is speciaal ontworpen met top judoka’s. Dit pak is 100% katoen en ingeborduurd met het merk Matsuru. Het pak is afgewerkt met verdikkingen en de super pantalon is met koord.

Het oude vertrouwde wedstrijdpak Setsugi. Dit pak is speciaal ontworpen met top judoka’s. Dit pak is 100% katoen en ingeborduurd met het merk Matsuru. Het pak is afgewerkt met verdikkingen en de super pantalon is met koord.

Pakke n met uw eigen logo Wilt u een eenheid creeren qua (budo)kleding? Wij kunnen u daarbij helpen. De pakken kunnen voorzien worden van uw logo. Geborduurd of Labels. Voor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

08 | judo

judo | 09


Gewicht: 750gr.

0063

0062

IJF MONDIAL BLAUW

IJF MONDIAL WIT

Het wedstrijdpak IJF MONDIAL 750GR. Dit pak is speciaal ontworpen volgens de nieuwe richtlijnen van de I.J.F. (internationaal judo federatie). Dit pak is 100% katoen en ingeborduurd met de draak op de mouwen. Het model is getailleerd.

Het wedstrijdpak IJF MONDIAL 750GR. Dit pak is speciaal ontworpen volgens de nieuwe richtlijnen van de I.J.F. (internationaal judo federatie). Dit pak is 100% katoen en ingeborduurd met de draak op de mouwen. Het model is getailleerd

Gewicht: 750gr.

10 | judo

Gewicht: 750gr.

Gewicht: 750gr.

0051

0050

IJF CHAMPION BLAUW

IJF CHAMPION WIT

Het wedstrijdpak IJF CHAMPION 750GR. Dit pak is speciaal ontworpen volgens de nieuwe richtlijnen van de I.J.F. (internationaal judo federatie). Dit pak is 100% katoen en ingeborduurd met de draak op de mouwen. Het model is extra getailleerd en zeer geschikt voor slanke judoka’s en kata’s.

Het wedstrijdpak IJF CHAMPION 750GR. Dit pak is speciaal ontworpen volgens de nieuwe richtlijnen van de I.J.F. (internationaal judo federatie). Dit pak is 100% katoen en ingeborduurd met de draak op de mouwen. Het model is extra getailleerd en zeer geschikt voor slanke judoka’s en kata’s.

judo | 11


KARATE Ve r s c hi l l e nde sti j l e n i n de spo r t K arat e Karate is een vechtkunst, die is ontstaan in Japan het eiland Okinawa. Gichin Funakoshi, grondlegger van Shotokan Karate wordt ook gezien als de verantwoordelijke voor het introduceren van Karate. In Japans ontstonden er ook nieuwe stijlen van karate, onder meer: • Wado Ryu • Goju Ryu • Shotokan • Kyokushinkai Een karatetraining wordt gewoonlijk onderverdeeld in verschillende onderdelen. De vaste onderdelen zijn: • Kihon (basis technieken) • Kata (schijngevecht) • Kumite (oefengevecht)

Gichin Funakoshi

Ook zijn er karatestijlen met andere trainingsonderdelen zoals wapentraining en breektechnieken. Ons assortiment In ons assortiment vindt u verschillende stijlen en soorten karate pakken. Van beginners tot aan W.K.F. approved wedstrijdpakken.

De w e ds t ri j dpak k e n vol ge ns de ri c ht l i j ne n van de W. K. F. k unt u he rk e nne n aan he t W KF l ogo.

12 | karate

karate | 13


0155

0156

OVERSLAG RIB

SHIA KU-9

KARATE SENSEI

Door de speciale structuur van de stof is dit het wedstrijdpak bij uitstek. 50% katoen en 50% polyamide. Pantalon met elastiek en koord.

Het Shia Ku-9 pak. Dit pak is zacht (gebrushed), licht, 100% katoen en met een langere jas. Voorzien van emblemen op de mouwen. Pantalon met elastiek.

Het Karate Sensei pak. Is ontwikkeld voor en door de oudere karateka’s. Met langere jas en elastiek in de pantalon. De binnenkant is gebrushed voor extra draagcomfort en is van 10oz canvas. Voorzien van embleem op de mouwen.

0150

0153

0154

0151

0157

KARATE KYO

KYOKUSHINKAI

KYO JAPANS

KARATE EUROPE

KATA BASIC

KATA MASTER

Het Kyokushinkai pak in 65% polyamide en 35% katoen voor de Kids en Jeugd. Licht pak met het Kyokushinkai teken op de linkerborst. Pantalon met elastiek en koord. Voorzien van embleem op de mouwen.

Het Kyokushinkai pak voor de wat gevorderden. Dit canvaspak van 10oz, met kortere mouwen. Voorzien van het Kyokushinkai teken op de linkerborst. Pantalon met elastiek.

Het Kyokushinkai pak Japans. Voorzien van zwart geborduurd Kyokushinkai teken, 100% katoen en is volgens de Japanse wijze en kwaliteit gemaakt. Pantalon met koord.

Het Karate Europe pak. Het top pak van speciale lichte stof. 100% polyester. Dit is het nieuw ontwikkelde lichtgewicht materiaal, zeer geavanceerde en zachte stof. Pantalon met elastiek

Het Kata Basic pak. Dit pak van 10oz is zeer geschikt voor allround Kata beoefenaars. Volgens speciaal maatschema ontworpen. Pantalon met koord.

Het Kata Master pak. Dit is het nieuwe 14oz canvas pak. Deze kwaliteit is de nieuwe topklasse in Kata, met het beste zweet absorptievermogen en waarin het geluid van trap-stoottechnieken extra benadrukt wordt. Naar eigen zeggen van Internationale kampioenen is dit bij uitstek het top Kata pak. Pantalon met koord.

0120

0121

0139

ALLROUND WIT

ALLROUND EXTRA

Het beginnerspak voor de Kids. 100% katoen, elastiek in de pantalon. Voorzien van embleem op de mouwen.

Het jeugd pak voor de wat gevorderden. Iets zwaardere kwaliteit dan de 0120. 65% polyester en 35% katoen. Pantalon met elastiek en koord. Voorzien van embleem op de mouwen.

0125

14 | karate

karate | 15


taekwondo ‘ De we g va n vo e t e n vui st’ Taekwondo is een vorm van een ongewapend gevecht en wordt gezien als een kunst van zelfverdediging. De oorsprong van deze zelfverdedigings- en vechtkunst ligt in Korea. Taekwondo vertaald naar het Koreaans is “de weg van voet en vuist” Materialen wat gebruikt wordt bij Taekwondo? De taekwondo-beoefenaar draagt een zogenaamde dobok (pak) en een band. Tijdens sparringwedstrijden wordt er gebruik gemaakt van een borstbeschermer, hoofdbeschermer, kruisbeschermer, onderarm-scheenbeschermer, hand- en voetbeschermer en mondbeschermer.

Voor alle geschikte materialen kunt u bij ons terecht.

Er zijn dr ie ver schillende schr ijfw ijzen: * Ta ekw o ndo * Ta ekw o n- Do * Ta e- K w o n- Do I n het K o rea a ns is da t:

16 | taekwondo

onderwerp taekwondo | 17


0123

01232

0124

V-hals wit

V-hals wit geborduurd

V-hals zwart

Het V-hals taekwondo pak. 65% polyester en 35% katoen.Met elastiek in de pantalon. Voorzien van schouderlabels.

Het V-hals taekwondo pak. 65% polyester en 35% katoen.Met elastiek in de pantalon. Voorzien van schouderlabels. Geborduurd op de rugzijde.

Het V-hals taekwondo pak. Zwart V-hals. 65% polyester en 35% katoen. Met elastiek in de pantalon. Voorzien van schouderlabels.

01242

0130

V-hals zwart geborduurd

TKD MASTER

Het V-hals taekwondo pak. Zwart V-hals. 65% polyester en 35% katoen. Met elastiek in de pantalon. Voorzien van schouderlabels. Geborduurd op de rugzijde.

Het TKD Master pak. Zwart V-hals. 100% polyester. De kwaliteit is het nieuwe topklasse in de TKD uniform met de beste zweet absorptievermogen, zeer lichte stof en voorzien van een speciaal materiaal genaamd Micro Honey. Voorzien van borduring op de mouwen, broekspijpen en rugzijde. Pantalon met elastiek.

18 | taekwondo

0135

01361

01365

ITF TAEKWONDO

ITF ZWARTE STREEP

ITF TKD INSTRUCTOR

Het ITF Taekwondo pak. 65% polyester en 35% katoen. Op de rugzijde en de broekspijpen geborduurd met de ITF karakters. ITF logo op de linkerborst. Pantalon met elastiek.

Het ITF Taekwondo pak. 100% polyester. De kwaliteit is het nieuwe topklasse in de TKD uniform met de beste zweet absorptievermogen, zeer lichte stof en voorzien van een speciaal materiaal genaamd Micro Honey. De jas is onderaan zwart afgebiesd. Voorzien van borduring op de rugzijde en het ITF logo op de linkerborst. Pantalon met elastiek.

Het ITF Instructor pak. 100% polyester. De kwaliteit is het nieuwe topklasse in de TKD uniform met de beste zweet absorptievermogen, zeer lichte stof en voorzien van een speciaal materiaal genaamd Micro Honey. De jas en broek zijn volledig zwart afgebiesd. Voorzien van borduring op de rugzijde en het ITF logo op de linkerborst. Pantalon met elastiek.

Pakken met uw logo

Wilt u een eenheid creĂŤren qua (budo)kleding? Wij kunnen u daarbij helpen. De pakken kunnen voorzien worden van uw logo. Geborduurd of Labels.

Voor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

taekwondo | 19


0194

022500

Aikido

Obi HAKEMA

Het Aikido club pak. 100% wafelkatoen, extra verstevigd en elastiek in de pantalon. Het Aikido teken ingeborduurd op de mouwen.

Kleur: Wit/zwart Maat:: 400 cm

MADE IN JAPAN

J192

0192

HAKEMA

HAKEMA

De Hakema is gemaakt in Japan. Verkrijgbaar in blauw en zwart.

De Hakema is gemaakt in Taiwan. Verkrijgbaar in blauw.

20 | Aikido

Aikido | 21


0198

0199

0043

Jiu Jitsu zwart

Jiu Jitsu wit

Jiu Jitsu Super wit

Het Jiu Jitsu pak. 12oz canvas, 100% katoen, extra verstevigd bij de naden. Blijft mooi zwart en is extra sterk voor gebruik van Ju Jitsu technieken. Met elastiek in de pantalon.

Het Jiu Jitsu pak. 12oz canvas, 100% katoen, extra verstevigd bij de naden. Extra sterk voor gebruik van Ju Jitsu technieken. Met elastiek in de pantalon.

Het Jiu Jitsu super pak. Het speciaal ontworpen Jiu Jitsu pak is ingeborduurd op de jas en broek. Speciaal uit een stuk geweven en 100% katoen. De binnenkant is voorzien van een mooie afwerking. Pantalon met koord.

0017

0190

0122

0195

Kung Fu pak

ALLROUND ZWART

Pencak Silat

Het Kung Fu pak. 100% katoen. De jas heeft de speciale Kung Fu sluiting en met elastiek in de pantalon.

Het Allround pak. 65% polyester en 35% katoen. Blijft mooi zwart en verkleurd niet. Elastiek in de pantalon.

Het Pencak Silat pak. 65% polyester en 35% katoen. De jas heeft een 3 knoop sluiting. Met elastiek in de pantalon. Voorzien van emblemen op de mouwen.

Met het Hapkido logo artikelnummer: 0193

0018

0196

Brazilian j.j.

Brazilian j.j.

Tai Chi

Ninja

Het BJJ pak. Het speciaal ontworpen BJJ club pak is uit een stuk geweven structuur en voorzien van emblemen. Kwaliteit 100% katoen. Pantalon met koord. Maat: A1 (160/170cm) A2 (170/180cm) A3 ( 180/190cm) A4 ( 190/200cm)

Het BJJ pak. Het speciaal ontworpen BJJ club pak is uit een stuk geweven structuur en voorzien van emblemen. Kwaliteit 100% katoen. Pantalon met koord. Maat: A1 (160/170cm) A2 (170/180cm) A3 ( 180/190cm) A4 ( 190/200cm)

Het Tai Chi pak. Satijnen uitvoering. Voorzien van een traditionele sluiting. Met elastiek in de pantalon.

Het Ninja pak. Vervaardig van 100% katoen en compleet met kap.

22 | ju jitsu

0197

overige sporten | 23


022240

022220

020120

022300

022501

0220

Kids band

Budo band

Budo band Gekleurd

Kung Fu sjerpen

OBI Hakema

Budo band Satijn

Verkrijgbaar in de maten 200,220 en 240cm.

Verkrijgbaar in de maten 200, 220, 240, 260, 280, 300 en 330cm. Wit ook in 150 en 180cm.

Verkrijgbaar in de maten 200, 220, 240, 260, 280, 300 en 330cm. Rood ook in 150 en 180cm.

Verkrijgbaar in de kleuren Wit, Geel, Oranje, Groen, Blauw, Bruin, Zwart en Rood.

Verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Wit. Lengte 400cm.

Verkrijgbaar in de maten 260, 280, 300 en 330cm.

022400

020015

022600

021928

021956

021639

Budo band 2-kleurig

ITF band

Budo band + witte streep

Rood/Wit Geblokt

Budo band 5cm

Traditionele Band

Verkrijgbaar in de maten 240, 260, 280 en 300cm. Budoband wit/geel ook in 220cm.

Verkrijgbaar in de maten 150, 180 en 210cm.

Verkrijgbaar in de maten 240, 260 en 280cm.

Verkrijgbaar in de maten 260, 280, 300 en 330cm.

Verkrijgbaar in de maten 260, 280, 300 en 330cm.

Verkrijgbaar in de maten 260, 280, 300 en 330cm.

343330

021970

021980

0221

Rol band gekleurd

Banden tasje

Zwarte band IJF

Bruine band IJF

Budo band geborduurd

Verkrijgbaar in junior en senior kwaliteit. Lengte 50meter.

Voor de kids en jeugd een banden tasje. Gemakkelijk om de wedstrijdband(en) op te bergen en mee te nemen. Nu ook te verkrijgen wedstrijdbanden in de kleuren wit en rood in de maten 150 en 180cm.

Verkrijgbaar in de maten 240, 260, 280, 300 en 330cm.

Verkrijgbaar in de maten 260, 280, 300 en 330cm.

Verkrijgbaar in de maten 260, 280, 300 en 330cm.

020950

Voor alle budosporten een geschikt budoband in diverse maten. Topkwaliteit!

24 | budo-banden

B a n d bo rd u re n ?

Japans/Koreaans teken, naam in het Nederlands, naam in het Japans of danstrepen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

budo-banden | 25


BEWIJS VAN VAARDIGHEID BEWIJS VAN VAARDIGHEID BEWIJS VAN VAARDIGHEID BEWIJS VAN VAARDIGHEID BEWIJS VAN VAARDIGHEID BEWIJS VAN VAARDIGHEID

Deze graad wordt overeenkomstig de Internationale Bepalingen toegekend als bewijs voor de gemaakte vorderingen in onderstaande Budosport. Dit diploma wordt tevens uitgereikt om de kandidaat te stimuleren zich door toegewijde oefening en inzet deze gehele graad wordt overeenkomstig de Internationale Bepalingen tak van sport eigen teDeze maken. toegekend als bewijs voor de gemaakte vorderingen in onderstaande Budosport. Dit diploma wordt tevens uitgereikt om de kandidaat te Budosport stimuleren zich door toegewijde oefening en inzet deze gehele graad wordt overeenkomstig de Internationale Bepalingen tak van sport eigen teDeze maken. toegekend als bewijs voor de gemaakte vorderingen in onderstaande Budosport. Naam Dit diploma wordt tevens uitgereikt om de kandidaat te Budosport stimuleren zich door toegewijde oefening en inzet deze gehele graad wordt overeenkomstig de Internationale Bepalingen tak van sport eigen teDeze maken. toegekend als bewijs voor de gemaakte vorderingen in Geboortedatum onderstaande Budosport. Naam Dit diploma wordt tevens uitgereikt om de kandidaat te Budosport stimuleren zich door toegewijde oefening en inzet deze gehele graad wordt overeenkomstig de Internationale Bepalingen tak van sport eigen teDeze maken. Uitgereikt op toegekend als bewijs voor de gemaakte vorderingen in Geboortedatum onderstaande Budosport. Naam Dit diploma wordt tevens uitgereikt om de kandidaat te Budosport stimuleren zich door toegewijde oefening en inzet deze gehele Examinator graad wordt overeenkomstig de Internationale Bepalingen tak van sport eigen teDeze maken. Uitgereikt op toegekend als bewijs voor de gemaakte vorderingen in Geboortedatum onderstaande Budosport. Naam Dit diploma wordt tevens uitgereikt om de kandidaat te Budosport stimuleren zich door toegewijde oefening en inzet deze gehele Examinator tak van sport eigen te maken. Uitgereikt op Geboortedatum Naam Budosport Examinator Uitgereikt op Geboortedatum Naam

www.matsuru.com

Uitgave Matsuru B.V. Berkel en Roderijs Examinator

Uitgereikt op Geboortedatum

www.matsuru.com

Uitgave Matsuru B.V. Berkel en Roderijs Examinator

Uitgereikt op

www.matsuru.com

Uitgave Matsuru B.V. Berkel en Roderijs Examinator

www.matsuru.com

Uitgave Matsuru B.V. Berkel en Roderijs

www.matsuru.com

Uitgave Matsuru B.V. Berkel en Roderijs

0248

02481

024821

Judo diploma’s

Judo slip diploma’s

Karate/Taekwondo diploma’s

Bewijs van vaardigheden in de kleuren Wit, Geel, Oranje, Groen, Blauw en Bruin.

Bewijs van vaardigheden in de kleuren Gele slip, Oranje slip, Groene slip, Blauwe slip en Bruine slip.

Bewijs van vaardigheden in de kleuren Wit, Geel, Oranje, Groen, Blauw, Bruin en Rood.

024830

03421

034218

www.matsuru.com

Uitgave Matsuru B.V. Berkel en Roderijs

0342

034201

INSTRUCTIEPOSTERS BASIC TECHNIQUES KYU

Instructieposter

Instructieposter

Katame No Kata. Afmeting: 50 x 70cm. Nage No Kata. Afmeting: 50 x 70cm.

Goshin Jutsu. Afmeting: 50 x 70cm. Isutsu No Kata. Afmeting: 50 x 70cm.

034220

034205

Jime waza, Kansetsu waza & Ne waza Kansetsu waza, Nage waza, Uke & Atemi waza.

034202

034204 034203

034204

BEWIJS VAN VAARDIGHEID BEWIJS VAN VAARDIGHEID BEWIJS VAN VAARDIGHEID BEWIJS VAN VAARDIGHEID Deze graad wordt overeenkomstig de Internationale Bepalingen toegekend als bewijs voor de gemaakte vorderingen in onderstaande Budosport. Dit diploma wordt tevens uitgereikt om de kandidaat te stimuleren zich door toegewijde oefening en inzet deze gehele tak van sport eigen te maken.

Deze graad wordt overeenkomstig de Internationale Bepalingen toegekend als bewijs voor de gemaakte vorderingen in onderstaande Budosport. Dit diploma wordt tevens uitgereikt om de kandidaat te stimuleren zich door toegewijde oefening en inzet deze gehele tak van sport eigen te maken.

Budosport

Naam

Geboortedatum

Deze graad wordt overeenkomstig de Internationale Bepalingen toegekend als bewijs voor de gemaakte vorderingen in onderstaande Budosport. Dit diploma wordt tevens uitgereikt om de kandidaat te stimuleren zich door toegewijde oefening en inzet deze gehele tak van sport eigen te maken.

Budosport

Uitgereikt op

Naam

Examinator

Geboortedatum

Deze graad wordt overeenkomstig de Internationale Bepalingen toegekend als bewijs voor de gemaakte vorderingen in onderstaande Budosport. Dit diploma wordt tevens uitgereikt om de kandidaat te stimuleren zich door toegewijde oefening en inzet deze gehele tak van sport eigen te maken.

Budosport

Uitgereikt op

Naam

Examinator

Geboortedatum

Uitgereikt op

www.matsuru.com

Budosport

Naam

Uitgave Matsuru B.V. Berkel en Roderijs

Examinator

Geboortedatum

Uitgereikt op

www.matsuru.com

Uitgave Matsuru B.V. Berkel en Roderijs

Examinator

www.matsuru.com

024831

Uitgave Matsuru B.V. Berkel en Roderijs

www.matsuru.com

Uitgave Matsuru B.V. Berkel en Roderijs

034219

034200

034206

Karate/Taekwondo slip diploma’s

Budo oorkonde

Kyu kaarten

Instructieposter

Instructieposter

INSTRUCTIEPOSTER

Bewijs van vaardigheden in de kleuren Gele slip, Geel/Groene slip, Blauwe slip, Rode slip, Zwarte slip, Oranje slip, Oranje/Groene slip en Bruine slip.

Budo Oorkonde.

Geplastificeerd A4 model voor diverse kyu graden. Goedgekeurd door de Judo Bond Nederland. Ook te verkrijgen in grotere modellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Ju No Kata. Afmeting: 50 x 70cm. Kime No Kata. Afmeting: 50 x 70cm.

Koshiki No Kata. Afmeting: 50 x 70cm. Kawaishi

Karate. Taekwondo.

0342

0342

0342

034211

034211

034211

INSTRUCTIEPOSTERS DEN EDEL

INSTRUCTIEPOSTERS DEN EDEL

Grootmeester Ueshiba

Grootmeester Funakoshi

Ne-Waza-Jitsu-No-Kata. Afmeting: 84 x 59 cm.

INSTRUCTIEPOSTERS BASIC TECHNIQUES KYU

Grootmeester Kano

E-Bo-No-Kata. Afmeting: 59 x 84 cm.

Poster Jigoro Kano. Afmeting: 40 x 60cm.

Poster Morihei Ueshiba. Afmeting: 40 x 60cm.

Poster Gichin Funakoshi. Afmeting: 40 x 60cm.

1st dan (zwarte band), 1st kyu (bruine band), 2nd kyu (blauwe band), 3rd kyu (groene band), 4th kyu (oranje band), 5th kyu ( gele band). Per set.

26 | diploma’s/instructieposters

instructieposters | 27


241471

JAPANESE STYLE

241472

JAPANESE STYLE

Boken Japans

Jo Japans

Boken Japans eiken. Japans kwaliteit. Lengte 102cm.

Jo Japans eiken. Japans kwaliteit. Lengte 128cm.

241473

241474

JAPANESE STYLE

JAPANESE STYLE

Bo Japans

Tanto Japans

Bo Japans eiken. Japans kwaliteit. Lengte 180cm.

Tanto Japans eiken. Japans kwaliteit. Lengte 30cm.

241410

241416

Boken

Kinderboken

Boken. Rood eiken. Lengte: 102cm.

Kinderboken. Rood eiken. Lengte: 84cm.

241432 Shinai Shinai. Verkrijgbaar in de inch maten: 32”(82cm), 34”(87cm), 36”(92cm), 38”(97cm) en 39”(99cm).

JAPANESE STYLE

241415

241421

Shoto

Tanto

Shoto. Rood eiken. Lengte: 56cm.

Tanto. Rood eiken. Lengte: 30cm.

241401

241404

JO

Bo Bo taps (241405)

Jo. Rood eiken. Lengte: 128cm.

Bo. Rood eiken. Lengte: 180cm.

241417

241419

BOKEN DE-LUXE

SHOTO DE-LUXE

Boken de-luxe. Rood eiken. Lengte: 102cm

Shoto de-luxe. Rood eiken. Lengte: 56cm.

241475

241402

TANTO DE-LUXE

JO

Tanto de-luxe. Rood eiken. Lengte: 30cm

Jo. Wit eiken. Lengte: 128cm.

241411

Bo Taps. Lengte: 180cm.

241468

241429

Shinai Japans

Tonfa rubber

Verkrijgbaar in maat 39”(99cm)

Verkrijgbaar per set.

241409

241426

Kung-fu zwaard

Kama Hout

Kung-fu zwaard. Rood eiken. Lengte: 84cm.

Kama Hout. Rood eiken. Per set.

241427

241428

kama Staal

TONFA HOUT Tonfa hout. Rood eiken. Verkrijgbaar per set.

241484

241445

241446

NUNCHAKU

NUNCHAKU

Nunchaku. Zwart/rood junior. Kwaliteit: foam.

Nunchaku. Zwart/geel junior. Kwaliteit: foam.

241447

241448

BOKEN

SHOTO

Boken. Wit eiken. Lengte: 102cm.

Shoto. Wit eiken. Lengte: 56cm.

241420

241467

TANTO

Rotan Bo

Rotan Bo 60” (241466)

NUNCHAKU

NUNCHAKU

Tanto. Wit eiken. Lengte: 30cm.

Zeer buigzame kwaliteit bamboo. Afmeting: 183 cm.

Zeer buigzame kwaliteit bamboo Afmeting: 152 cm.

Nunchaku. Zwart/rood junior. Kwaliteit: rubber.

Nunchaku. Zwart/geel junior. Kwaliteit” rubber.

28 | wapens

wapens | 29


JAPANESE STYLE

241449

241459

241440

Nunchaku

TANTO STAAL JAPANS

WAPENSTOK

Nunchaku. Zwart/rood senior.

Tanto staal japans.

Zwart. Kwaliteit foam. Lengte: 40cm.

Politiestick Zwart. Kwaliteit foam. Lengte: 70cm.

241424

241422

HANDBOEIEN

PISTOOL RUBBER

TANTO RUBBER

Handboeien. Metaal. Inclusief sleutels.

Pistool. Geel. Kwaliteit rubber.

Tanto. Kwaliteit rubber. Lengte: 45cm.

Escrima Stick 26”

241502

Foudraal Boken

Foudraal Jo

Foudraal Boken.

Foudraal Jo.

241505

241508

Foudraal Nunchaku

Foudraal Shinai

Foudraal Nunchaku.

Foudraal Shinai.

241509

241510

Foudraal Bo

Schede Boken

Foudraal Bo.

Schede Boken. Plastic schede voor de boken.

241503

241506

Foudraal Sai

Foudraal Kama

Foudraal Sai.

Foudraal Kama.

241441

241431

241425

241500

241465 Escrima Stick 26” Vlam (241423)

Bamboo. Afmeting: 66 cm.

OEFEN TANTO Oefen Tanto. Houten handvat. Kwaliteit aluminium

241442

241456

POLITIESTICK

OEFENZWAARD

Zwart. Kwaliteit PP (polypropeen) materiaal. Vrijwel onbreekbaar plastic.

Oefenzwaard. Zwart. Kwaliteit TPR foam/plastic. Lengte: 109cm.

241483

241460

241507

241511

OEFEN SAI

SAI

Foudraal Tonfa

Multi-Foudraal

Oefen Sai. Zwart. Kwaliteit PP (polypropeen) materiaal. Vrijwel onbreekbaar plastic. Lengte: 51cm.

Sai. Verkrijgbaar in de inch maten: 18”(45cm), 19.5”(49cm), 21”(53cm).

Foudraal Tonfa.

Multi-Foudraal.

30 | wapens

Foudraals | 31


040613

040904

040404

040504

031404

HOOFDBES. MASKER Hoofdbeschermer Masker. Kleur: Rood Maat: XS - XL

TKD HOOFBESCHERMER

Headguard

KICK/BOKS HOOFDBESCHERMER

HOOFDBES. PU ZW/RD

OORBESCHERMER NEOPRENE

TKD Hoofdbeschermer. Kleur: Rood Maat: S - XL

Headguard. Speciale PU uitvoering en achterhoofdbescherming. Kleur: Rood Maat: S - XL

Kick/Boks hoofdbeschermer. Binnenzijde van suède voor meer grip en anti schuren. Kleur: Rood Maat: S - XL

Hoofdbeschermer PU Kleur: Zwart / Rood Maat: XS - XL

Oorbeschermer. Met klittenbandsluiting.

040603

040924

040424

040514

031423

HOOFDBES. MASKER

TKD HOOFBESCHERMER

Headguard

KICK/BOKS HOOFDBESCHERMER

HOOFDBES. PU ZWART/rood

Hoofdbeschermer Masker. Kleur: Wit Maat: XS – XL

TKD Hoofdbeschermer. Kleur: Wit Maat: S - XL

Headguard. Speciale PU uitvoering en achterhoofdbescherming. Kleur: Wit Maat: S-L

Kick/Boks hoofdbeschermer. Binnenzijde van suède voor meer grip en anti schuren. Kleur: Blauw Maat: S - XL

Hoofbeschermer PU zwart. Binnenzijde van suède voor meer grip en anti schuren. Kleur: Zwart Maat: XS - XL

040623

040914

040414

045404

045418

HOOFDBES. MASKER

TKD HOOFBESCHERMER

Headguard

SUSPENSOIR (TOK)

DAMES SUSPENSOIR

HEREN SUSPENSOIR

Hoofdbeschermer Masker. Kleur: Blauw Maat: XS - XL

TKD Hoofdbeschermer. Kleur: Blauw Maat: S - XL

Headguard. Speciale PU uitvoering en achterhoofdbescherming. Kleur: Blauw Maat: S - XL

Suspensoir met cup. Kruisbescherming voor man. Maat: XXS - XL

Suspensoir. Kruisbescherming voor vrouw. Maat: S-L

Suspensoir. Kruisbescherming van zwaardere kwaliteit voor man. Maat: M-L

32 | hoofdbescherming

040310

045425

hoofd- en kruisbescherming | 33


045305

045307

045315

046405

046412

046425

GEBITBESCHERMER CLEAR Gebitbeschermer. Inhoud doos 10 stuks. Maat: Junior - Senior 12+

GEBITBESCHERMER CLEAR DUBBEL

GEBITBESCHERMER ZWART

Dames Borstbeschermer

Sport BH

Losse sport BH

Gebitbeschermer Clear dubbel. Inhoud doos 10 stuks. Maat: Junior - Senior

Gebitbeschermer. Inhoud doos 10 stuks. Kleur: Zwart Maat: Junior - Senior

Dames borstbeschermer. Kunststof plaat. Inclusief sport BH. Maat: S-L

Sport BH. Losse inschuifbare cups. Inclusief sport BH. Maat: XXS - XL

Maat:

045325

045335

045345

04101

041026

GEBITBESCHERMER GEEL

GEBITBESCHERMER ROOD

GEBITBESCHERMER ROZE

TKD BORSTBESCHERMER

Chestguard Pro

Gebitbeschermer. Inhoud doos 10 stuks. Kleur: Geel Maat: Junior - Senior

Gebitbeschermer. Inhoud doos 10 stuks. Kleur: Rood Maat: Junior - Senior

Gebitbeschermer. Inhoud doos 10 stuks. Kleur: Roze Maat: Junior - Senior

TKD Borstbeschermer. Tweezijdig te gebruiken. Kleur: Rood / Blauw Maat: XS – XL (nummer 1 - 5)

Chest Guard Pro. Klittenband sluiting. Zeer geschikt voor training om de stoten op te vangen.

XS - XL

045350

045351

041205

041215

GEBITBESCHERMER GEL

GEBITBESCHERMER CUSTOM FIT

KICKBOKS BORSTBESCHERMER

KICKBOKS BORSTBESCHERMER

Belly Protector Pro

Gebitbeschermer. Inhoud doos 12 stuks. Kleur: Blauw & Oranje Maat: Junior - Senior

Gebitbeschermer. Geschikt voor Junior als Senior.

Kickboks borstbeschermer. Kleur: Rood Maat: M - XL

Kickboks borstbeschermer. Kleur: Blauw Maat: M - XL

Belly protector Pro. Klittenband sluiting. Kleur: Zwart Maat: Medium

34 | Gebitbescherming

041028

borstbescherming | 35


044114

044514

044524

048923

048913

Karate hand 906 Karate hand 906. 100% katoen. Maat: S-L

Karate hand 907

Karate hand 907

Karate vuist

Karate vuist

Karate vuist

Karate hand 907. 100% katoen. Kleur: Rood Maat: S-L

Karate hand 907. 100% katoen. Kleur: Blauw Maat: S-L

Karate vuist. Geschikt voor (internationale) wedstrijden. Kleur: Wit Maat: XS - XL

Karate vuist. Geschikt voor (internationale) wedstrijden en volgens de richtlijnen van de W.K.F. Kleur: Rood Maat: XS - XL

Karate vuist. Geschikt voor (internationale) wedstrijden en volgens de richtlijnen van de W.K.F. Kleur: Blauw Maat: XS - XL

044504

031904

031914

049602

049633

049623

Karate hand 907

Free fight mitt

Free fight mitt

Super hand

Super hand

Super hand

Karate hand 907. 100% katoen. Kleur: Wit Maat: S-L

Free fight mitt. Perfect om te grijpen en stoten. Kleur: Rood Maat: S - XXL

Free fight mitt. Perfect om te grijpen en stoten. Kleur: Blauw Maat: S - XXL

Super Hand. Voorgevormd en met klittenbandsluiting. Kleur: Wit Maat: XXS - XL

Super Hand. Voorgevormd en met klittenbandsluiting. Kleur: Rood Maat: XS - XL

Super Hand. Voorgevormd en met klittenbandsluiting. Kleur: Blauw Maat: XS - XL

031944

031924

031934

049612

04895

Free fight mitt

Kick mitt

Kick mitt

Super hand

Karatevuist wedstrijdmodel met duim

Free fight mitt. Perfect om te grijpen en stoten. Kleur: Zwart Maat: S - XXL

Kick mitt. Geschikt voor kickfun en fitness. Kleur: Geel/zwart Maat: S-L

Kick mitt. Geschikt voor kickfun en fitness. Kleur: Rood/zwart Maat: S-L

Super Hand. Voorgevormd en met klittenbandsluiting. Kleur: Zwart Maat: XXS - XL

Naar de richtlijnen van de W.K.F. Kleur: Blauw, Rood Maat: XS - XL

36 | Arm & Handbescherming

048903

Arm & Handbescherming | 37


049001

049023

048502

031950

031960

ONDERARM Stof uitvoering, 100% katoen. Kleur: Wit Maat: XXXS - XL

048824

ONDERARM PU

TKD WEDSTRIJD VUIST

MMA GLOVE

MMA GLOVE LEATHER

MMA GLOVE PRO

PU uitvoering. Schokbestendig, licht materiaal. Kleur: Wit Maat: XS - XL

TKD Wedstrijd vuist. Kleur: Wit Maat: XXS - XXL

MMA Glove. PU kwaliteit. Geschikt voor Mixed Martial Arts. Kleur: Zwart Maat: M - XL

MMA Glove. Leder kwaliteit. Geschikt voor Mixed Martial Arts. Kleur: Zwart Maat: M - XL

MMA Glove Pro. Leder kwaliteit en padding is voorzien van gel. Geschikt voor Mixed Martial Arts. Kleur: Zwart/wit Maat: M -XL

048814

031999

042802

043603

043613

JIU JITSU VUIST

Jiu Jitsu vuist

STOOTHAND

SCHEENBESCHERMER 909

SCH/WRF 909

SCH/WRF 909

Jiu Jitsu vuist. Nu in een nieuw en beter beschermende uitvoering. Kleur: Rood Maat: S - XL

Jiu Jitsu vuist. Nu in een nieuw en beter beschermende uitvoering. Kleur: Blauw Maat: S - XL

Stoothand. Geschikt voor stoten op de bokszak. Kleur: Zwart Maat: S - XL

Scheenwreef beschermer. 100% katoen. Kousmodel. Kleur: Wit Maat: XXS - XL

Scheenwreef beschermer. 100% katoen. Kousmodel. Kleur: Wit Maat: XS - XL

Scheenwreef beschermer. 100% katoen. Kousmodel. Kleur: Rood Maat: XS - XL

032010

032019

032049

043623

043643

043653

HAPKIDO MITTS

STOOTHAND VINGERS

STOOTHAND AIR LEER

SCH/WRF 909

SCH/WRF 911

SCH/WRF 911

Hapkido mitts. Geschikt voor stoten en vast pakken. Kleur: Zwart Maat: Junior & Senior

Stoothand vingers. Leren uitvoering. Kleur: Zwart Maat: S - XL

Stoothand Air Leer. Lederen stoothandschoen met uniek air-cooling system. Kleur: Zwart Maat: S - XL

Scheenwreef beschermer. 100% katoen. Kousmodel. Kleur: Blauw Maat: XS - XL

Scheenwreef beschermer. Gecombineerd met PU en stof. Kousmodel. Kleur: Roze Maat: XS - M

Scheenwreef beschermer. Gecombineerd met PU en stof. Kousmodel. Kleur: Zwart Maat: XS - XL

38 | Arm- en Handbescherming & Stoothandschoenen

031970

Stoothandschoenen, Been & Voetbescherming | 39


042424

049702

049712

049723

049733

SHINGUARD

SHINGUARD

SUPER FOOT

SUPER FOOT

SUPER FOOT

SUPER FOOT

Shinguard. Scheenbeschermer van PU. Extra verstevigd en zeer comfortabel. Kleur: Rood Maat: S - XXL

Shinguard. Scheenbeschermer van PU. Extra verstevigd en zeer comfortabel. Kleur: Blauw Maat: S - XXL

Super foot. Verstrekt PU en een nieuwe mal toegepast. Kleur: Wit Maat: XXS - XXL

Super foot. Verstrekt PU. Kleur: Zwart Maat: XXS - XXL

Super foot. Verstrekt PU. Kleur: Blauw Maat: XS - XXL

Super foot. Verstrekt PU. Kleur: Rood Maat: XS - XXL

042204

042764

049314

049114

049124

049203

049213

SCH/WRF BREKER

SCH/WRF PRO

KNIE BESCHERMER

ENKELKOUS

ENKELKOUS

SCHEEN/WREEF KARATE

SCHEEN/WREEF KARATE

Scheenwreef beschermer “De Breker”. PU kwaliteit en met klittenbandsluiting. Kleur: Zwart Maat: S - XXL

Scheenwreef beschermer Pro. De topper onder de scheenwreef bescherming. Met klittenbandsluiting. Maat: S - XL

Knie beschermer. Extra dikke padding. Kleur: Wit Maat: Junior & Senior

Enkelkous. Ongepolsterd. Kleur: Zwart Maat: S - XL

Enkelkous. Ongepolsterd. Kleur: Roze Maat: XS - L

Biedt bescherming voor zowel scheen als voet.

Biedt bescherming voor zowel scheen als voet.

Voorzien van klittenbandsluiting waardoor

Voorzien van klittenbandsluiting waardoor

het apart als aan elkaar gebruikt kan worden.

het apart als aan elkaar gebruikt kan worden.

Verplicht bij wedstrijden door de KBN.

Verplicht bij wedstrijden door de KBN.

Kleur: Rood

Kleur: Blauw

Maat: XS - XXL

Maat: XS - XXL

042404

042414

SHINGUARD Shinguard. Scheenbeschermer van PU. Extra verstevigd en zeer comfortabel. Kleur: Wit Maat: S - XL

048404

042503

042513

042523

042533

KARATE FOOT

TKD WEDSTRIJD VOET

Sch/wrf Thai

Sch/wrf Thai

Sch/wrf Thai

Sch/wrf Thai

Karate foot. Verplicht bij wedstrijden door de KBN. Kleur: Blauw Maat: XS - XXL

TKD Wedstrijd voet. Kleur: Wit Maat: S -XL

Kleur: Rood Leverbaar in maat XS-XL. In de kleuren rood, wit, zwart en blauw.

Kleur: Blauw Leverbaar in maat XS-XL. In de kleuren rood, wit, zwart en blauw.

Kleur: Wit Leverbaar in maat XS-XL. In de kleuren rood, wit, zwart en blauw.

Kleur: Zwart Leverbaar in maat XS-XL. In de kleuren rood, wit, zwart en blauw.

049803

049813

KARATE FOOT Karate foot. Verplicht bij wedstrijden door de KBN. Kleur: Rood Maat: XS - XXL

40 | Been & Voetbescherming

Been & Voetbescherming | 41


Boksen-Ki ckboxi ng-MMA BOKSEN Op het eerste gezicht lijkt boksen een gevaarlijke sport met veel blessures. Het aantal blessures in de bokssport is ver beneden het landelijk gemiddelde van alle sporten. Boksen is een sport voor iedereen die graag beweegt en zowel geestelijk als lichamelijk een uitdaging zoekt. Het draagt bij aan verbetering van je algemene conditie. Je leert hoe je jezelf kunt verdedigen en het is goed voor je zelfvertrouwen. Dit zie je nu ook steeds vaker terug in het bedrijfsleven. Cursussen worden aangeboden d.m.v. boks trainingen voor de werknemers. Voordat je als wedstrijdbokser de ring in kunt, gaat er wel de nodige training aan vooraf. Boksen is immers niet een sport die je zomaar even doet, maar waarbij onderstaande punten een eerste vereiste zijn: • Uitstekende conditie • Beheersing • Techniek • Goede gezondheid

KICKBOXING Thaiboksen, de originele benaming in het Thai is Muay Thai. Muay Thai is een oude vechtsport die al eeuwen in Thailand wordt beoefend. Naarmate de sport bekendheid kreeg in Europa en Amerika werd in de eind jaren zestig, begin zeventig ook de sport geïntroduceerd in Nederland. Hier werd het thaiboksen door reglementaire aanpassing omgevormd tot kickboksen.

42 | boksen // kickboxing // mma

Nederland behoort tot de wereldtop, met diverse Europese en wereldkampioenen en K-1 winnaars. Sinds de start van K-1 wedstrijden (1993) hebben de Nederlanders het K-1 toernooi gedomineerd. Vanaf de eerste editie in 1993 tot en met 2013 hebben de Nederlands 15 van de 18 edities gewonnen. Er zijn 4 toernooien: • K-1 MAX • K-1 HEAVYWEIGHT • K-1 SUPER HEAVYWEIGHT • K-1 WORLD GRAND PRIX

MMA MMA (Mixed Martial Arts) is een vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (sporten) zoals grappling, judo, karate, kung fu, kickboksen, thaiboksen, boksen en jiu jitsu. Door de verschillende vechtsport stijlen te combineren levert dit interessante partijen op. Boksers tegen worstelaars en kickbokser tegen jiujitsuka’s. Tegenwoordig is dat anders en wordt er getraind op meerdere stijlen door mma vechters. Nederland kent een groot aantal vechters die internationaal bekend zijn geworden door een van de grootst groeiende vechtsport te beoefenen.

boksen // kickboxing // mma | 43


941930

941940

941950

Amateur Bokshandschoen

Amateur Bokshandschoen

Amateur Bokshandschoen

Amateur bokshandschoen. Zeer geschikt en gewild handschoen voor de beginners en jeugd. Gemaakt van kunstleer. Kleur: Roze/wit Gewicht: 6 - 14oz

Amateur bokshandschoen. Zeer geschikt en gewild handschoen voor de beginners en jeugd. Gemaakt van kunstleer. Kleur: Zwart/groen Gewicht: 6 - 14oz

Amateur bokshandschoen. Zeer geschikt en gewild handschoen voor de beginners en jeugd. Gemaakt van kunstleer. Kleur: Zwart/roze Gewicht: 6 - 14oz

941959

941970

941980

Amateur Bokshandschoen

Amateur Bokshandschoen

Amateur Bokshandschoen

Amateur bokshandschoen. Zeer geschikt en gewild handschoen voor de beginners vanaf 5 jaar jong. Gemaakt van kunstleer. Kleur: Wit Gewicht: 4oz

Amateur bokshandschoen. Zeer geschikt en gewild handschoen voor de beginners en jeugd. Gemaakt van kunstleer en nieuwe kleurencombinatie. Kleur: Zwart/blauw Gewicht: 6 - 14oz

Amateur bokshandschoen. Zeer geschikt en gewild handschoen voor de beginners en jeugd. Gemaakt van kunstleer en nieuwe kleurencombinatie. Kleur: Zwart Gewicht: 6 - 16oz

941990

942120

942130

AMATEUR BOKSHANDSCHOEN

PATTAYA

PATTAYA

Amateur bokshandschoen. Zeer geschikt en gewild handschoen voor de beginners en jeugd. Gemaakt van kunstleer en nieuwe kleurencombinatie. Kleur: Zwart/rood Gewicht: 6 - 16oz

Pattaya. Nu van leder kwaliteit met speciale vulling en een betere pasvorm. Extra padding aan de binnenkant om de stoten op te vangen. Ideaal voor sparren. Geschikt voor jeugd en senioren. Kwaliteit: Leer Kleur: Zwart/wit Gewicht: 10 - 18oz

Pattaya. Nu van leder kwaliteit met speciale vulling en een betere pasvorm. Extra padding aan de binnenkant om de stoten op te vangen. Ideaal voor sparren. Geschikt voor jeugd en senioren. Kwaliteit: Leer Kleur: Zwart/rood Gewicht: 10 - 18oz

44 | Boksen

942140

942312

942512

Pattaya Leer

MEXICO

FIGHTER GEL

Pattaya. Nu van leder kwaliteit met speciale vulling en een betere pasvorm. Extra padding aan de binnenkant om de stoten op te vangen. Ideaal voor sparren. Geschikt voor jeugd en senioren. Kwaliteit: Leer Kleur: Roze/wit Gewicht: 10 - 14oz

Mexico. Bokshandschoen van leder kwaliteit met speciale vulling en een betere pasvorm. Geschikt voor jeugd en senioren. Kwaliteit: Leer Kleur: Zwart/rood Gewicht: 12 - 18oz

Fighter Gel. Nu van leder kwaliteit met speciale vulling en een betere pasvorm. Geschikt voor jeugd en senioren. Kwaliteit: Leer Kleur: Wit Gewicht: 12 - 18oz

942532

941310

941320

KNOCK OUT

TOPFIGHT

TOPFIGHT

Knock out. Nu van leder kwaliteit met speciale vulling en een betere pasvorm. Geschikt voor jeugd en senioren. Kwaliteit: Leer Kleur: Wit/goud Gewicht: 12 - 16oz

Topfight. Bokshandschoen met foam vulling. Kwaliteit: Kunstleer Kleur: Zwart Gewicht: 10oz

Topfight. Bokshandschoen met foam vulling. Kwaliteit: Kunstleer Kleur: Rood Gewicht: 10oz

941330

941610

941910

TOPFIGHT

LAS VEGAS

DUTCH GLOVE

Topfight. Bokshandschoen met foam vulling. Kwaliteit: Kunstleer Kleur: Blauw Gewicht: 10oz

Las Vegas. Bokshandschoen met een speciale padding, gemaakt van ge誰njecteerde mal. Kwaliteit: Kunstleer Kleur: Zwart Gewicht: 10 - 16oz

Dutch Glove. Full color geprint. Gewicht: 10 - 12oz

boksen | 45


0457

943130

943140

943150

BOKSBANDAGES

KICKBOX SHORT ROZE

KICKBOX SHORT ZWART/ZILVER

KICKBOX SHORT WIT/GOUD

In verschillende kleuren leverbaar. Lengte: 4 meter.

Kickbox short in roze. Maat: XS - XL

Kickbox short in zwart/zilver. Maat: XS - XL

Kickbox short in wit/goud. Maat: XS - XL

942606

942613

942627

943248

943259

943268

BINNENHANDSCHOEN WIT

BINNENHANDSCHOEN ZWART

BINNENHANDSCHOEN GEL

Maat:

Met klittenbandsluiting. Maat: S - XL

BOKS SHORT ROOD/WIT

BOKS SHORT ZWART/WIT

BOKS SHORT BLAUW/WIT

Kickbox short in rood/wit. Maat: S - XL

Kickbox short in zwart/wit. Maat: S - XL

Kickbox short in blauw/wit. Maat: S - XL

ONE SIZE

943100

943110

943120

943414

943424

KICKBOX SHORT ZWART/WIT

KICKBOX SHORT BLAUW/WIT

KICKBOX SHORT ROOD/WIT

MMA SHORT ZWART/WIT

MMA SHORT WIT/ZWART

Kickbox short in zwart/wit. Maat: XS - XL

Kickbox short in blauw/wit. Maat: XS - XL

Kickbox short in rood/wit. Maat: XS - XL

Kickbox short in zwart/wit. Maat: S - XXL

Kickbox short in wit/zwart. Maat: S - XXL

H e t p e rs o n a lis e re n va n u w e ig e n c lu b bo k s s e t j e o f k ic k b o k s s h o r t? Vraag naar de mogelijkheden.

46 | Boksen // kickboksshorts

boksshorts // mma shorts | 47


031104

031105

031106

031116

031117

HANDPAD ENKEL

HANDPAD DUBBEL

ARMPAD SUPER

FOCUSPAD GEL

STRIKINGPAD GEL

FOCUSPAD GEL XL

Handpad klein. Enkelzijdig. Geschikt voor trap en stoot werk.

Handpad dubbel. Dubbelzijdig. Geschikt voor trap en stoot werk. Beide kanten te gebruiken.

Armpad super. Voorgevormd, extra dik en sterk. Uiterst geschikt voor senioren en professionele vechters.

Focuspad Gel. Leder kwaliteit. Uiterst geschikt voor senioren en professionele vechters.

Strikingpad Gel. Leder kwaliteit. Uiterst geschikt voor senioren en professionele vechters.

Focuspad Gel XL. Leder kwaliteit. Uiterst geschikt voor senioren en professionele vechters.

031107

031108

031110

031203

031204

033002

SCHOPKUSSEN MEDIUM

SCHOPKUSSEN GROOT

SCHOPKUSSEN KLEIN

HANDPAD SUPER DE-LUXE

HOOK & JAB PAD AIR

SCHOP MAKIWARA

Schopkussen. Uiterst geschikt voor senioren en professionele vechters. Afmeting: 55x30x15cm.

Schopkussen. Uiterst geschikt voor senioren en professionele vechters. Afmeting: 75x40x15cm.

Schopkussen. Uiterst geschikt voor senioren en professionele vechters. Afmeting: 50x25x15cm.

Handpad. Verkrijgbaar per paar.

Handpad. Verkrijgbaar per paar. Voorzien van extra vulling.

Schop Makiwara.

031111

031114

031115

033005

033008

033012

ARMPAD SUPER DE-LUXE

SCHOPKUSSEN NEPTUNE

ARMPAD NEPTUNE

SCHOP MAKIWARA DUBBEL

MAKIWARA TOUW

BREEKPLANK HOUT

Armpad. Sterk van kwaliteit, licht in de hand. Voorzien van extra padding. Uiterst geschikt voor senioren en professionele vechters.

Schopkussen Neptune. Uiterst geschikt voor beginners en jeugd vechters. Afmeting: 75x35x15cm

Armpad Neptune. Uiterst geschikt voor beginners en jeugd vechters. Afmeting: 45x20x15cm

Schop Makiwara dubbel.

Makiwara touw.

Breekplank Hout. Per stuk. Dikte: 18mm

48 | trainingsmaterialen

031118

trainingsmaterialen | 49


033014

033015

033017

031506

031507

031709

BREEKPLANK JEUGD

BREEKPLANK MEDIUM

BREEKPLANK MEDIUM

Breekplank. Geschikt voor de Kids. Kleur: Geel Dikte: 6mm

Breekplank. Geschikt voor de jeugd. Kleur: Rood Dikte: 10mm

Breekplank. Geschikt voor de jeugd. Kleur: Zwart Dikte: 15mm

OEFENPOP JUDO

JUDO KLIMMOUW

beugel voor bokszak

Oefenpop Judo. Ideaal voor werp oefeningen. Lengte: 160cm Gewicht: 25kg

Judo klimmouw. Speciaal voor greeptechnieken. Afmeting: 30x400cm

033018

033019

033020

031818

031819

025100

BREEKPLANK JEUGD PROF Breekplank. Geschikt voor de jeugd. Kleur: Geel

BREEKPLANK MEDIUM PROF

BREEKPLANK MEDIUM PROF

Bokszakken gevuld

BOKSZAK MATSURU

SCHEIDSRECHTERVLAGGEN

Breekplank. Geschikt voor de jeugd. Kleur: Blauw

Breekplank. Geschikt voor de jeugd. Kleur: Rood

P.U. extra verstevigd bij de ophang. Kan bijgevuld worden. In 100, 120, 150 en 180 cm. Op aanvraag ook in andere kleuren leverbaar. Gewicht: 100cm ± 25-30kg 150cm ± 35-40kg 120cm ± 30-35kg 180cm ± 40-45kg

Bokszak. Gevuld en inclusief ketting. Kleur: Zwart Gewicht: +/- 35 kg Lengte: 120 cm

Te verkrijgen in de kleuren rood, wit en blauw.

031502

031512

031513

035504

035502

035501

Kickfun standing bag zwart. 180 cm. hoog, met cijfers voor leuke ­oefeningen.

WING CHUNG DUMMY

TRAININGS BOSKDUMMY

RACK LEG STRETCHER MACHINE

METAL LEG STRETCHER

gewichtsvest

Lengte: 160cm. Vullen met water en/of zand.

Lengte: 160cm.

Rack leg stretcher machine.

Metal leg stretcher.

Gewichtsvest. Kleur: Zwart. Gewicht: 10kilo.

50 | trainingsmaterialen

trainingsmaterialen | 51


035404

941001

941005

941006

POWERLIFTRIEM HALTERRIEM

HALTERHANDSCHOEN

SPRINGTOUW LEER

SPRINGTOUW PLASTIC

Springtouw plastic met teller

Powerliftriem. Halterriem. Leder kwaliteit. Leder kwaliteit. Maat: S - XL Maat: S - XL

Halterhandschoen. Kleur: Zwart Maat: S - XXL

Springtouw. Kwaliteit: Leer.

Springtouw. Kwaliteit: Plastic.

Springtouw. Kwaliteit: Plastic. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

035604

034500

034700

034701

KETTLEBELL

ZWEETBAND

COLDSPRAY

CHEMODOL

CHEMOTHERM

Gewicht:

Zweetband. Elastisch en met klittenbandsluiting.

Coldspray. Inhoud:

Chemodol. Koud massageolie. Inhoud: 500cc.

Chemotherm. Warm massageolie. Inhoud: 500cc.

035530

035611

VERSTELBARE HAND GRIP Verstelbare hand grip. Gewicht: 10 - 40kg.

035610

035505 3 kg. 5 kg. 8 kg. 12 kg.

400ml.

034501

034506

034702

034703

034704

034600

Bidons

Bidons met Judo print

BOXING OLIE

BOXING CREME

BOXING OLIE

SPORTTAPE

Inhoud: 700cc.

Inhoud: 700cc.

Boxing olie. Warming-up olie. Inhoud: 120ml.

Goed voor de spieren.

Boxing olie. Warming-up olie. Inhoud: 450ml.

Dikte 2,5cm. Lengte 10meter. Dikte 3,8cm. Lengte 10meter.

52 | trainingsmaterialen

034601

trainingsmaterialen | 53


Beschikbare kleuren:

0400 JUDO MATTEN Judomat. De judomatten voldoet aan de strengste specificaties van veiligheid, techniek en comfort. Voorkeur gaat uit naar deze matten zowel nationaal als internationaal. Ook te verkrijgen zijn de judomatten volgens de specificaties van de I.J.F.

031510

040021

040025

100% geagglomeerd PU-schuim, verlijmd met een zeer solide en hygiënisch vinyldoek met rijststrotekening. Antislip en onderzijde van wafelrubber. Extra randversteviging. Afmeting: 100x100x4cm Kleur: Groen

100% geagglomeerd PU-schuim, verlijmd met een zeer solide en hygiënisch vinyldoek met rijststrotekening. Antislip en onderzijde van wafelrubber. Extra randversteviging. Afmeting: 100x100x4cm Kleur: Rood

040022

040026

100% geagglomeerd PU-schuim, verlijmd met een zeer solide en hygiënisch vinyldoek met rijststrotekening. Antislip en onderzijde van wafelrubber. Extra randversteviging. Afmeting: 100x150x4cm Kleur: Groen

100% geagglomeerd PU-schuim, verlijmd met een zeer solide en hygiënisch vinyldoek met rijststrotekening. Antislip en onderzijde van wafelrubber. Extra randversteviging. Afmeting: 100x150x4cm Kleur: Rood

040023

040027

100% geagglomeerd PU-schuim, verlijmd met een zeer solide en hygiënisch vinyldoek met rijststrotekening. Antislip en onderzijde van wafelrubber. Extra randversteviging. Afmeting: 100x200x4cm Kleur: Groen

100% geagglomeerd PU-schuim, verlijmd met een zeer solide en hygiënisch vinyldoek met rijststrotekening. Antislip en onderzijde van wafelrubber. Extra randversteviging. Afmeting: 100x200x4cm Kleur: Rood

031510

031509

040052

040060

UCHIKOMI EXPANDER

UCHIKOMI JUDO TUBE

PUZZEL MATTEN

PUZZEL MATTEN

Een uitstekende hulpmiddel om je grip te oefenen. Gemaakt van 100% katoen, de rijstkorrel structuur geeft het perfecte gevoel van een Judo Gi. Ontworpen om de bovenste spieren te versterken alsook de uchikomi techniek te trainen zonder partner.

Rubber Tube. Geschikt voor werptechnieken met of zonder partner. Gestructureerd oppervlak voor een beter grip. Kan ook gebruikt worden voor krachttraining.

Puzzelmatten geschikt voor Karate en Taekwondo. Beide kanten te gebruiken. Per stuk te verkrijgen. Afmeting: 100x100x2cm Kleur: Rood /blauw

Puzzelmatten geschikt voor Judo. Beide kanten te gebruiken en met rijststronerf, voorzien van een zwarte rubberen tussenlaag voor optimale veerkrachtigheid. Per stuk te verkrijgen. Afmeting: 100x100x4cm Kleur: Groen /rood

54 | trainingsmaterialen

trainingsmaterialen | 55


Matsuru & FITSHA P E Speciaal voor onze klanten zijn wij een samenwerking aangegaan met Fitshape. Fitshape is al ruim 25 jaar toonaangevend op het gebied van sportvoeding en voedingssupplementen. Met de ervaring van Matsuru (al ruim 40 jaar) was de keuze snel gemaakt. Elke sporter weet of ervaart dat voeding een van de essentiële elementen zijn voor optimaal prestaties. Of je nu aan fitness of vechtsport doet Fitshape heeft altijd een product dat bij je past. Waarom Fitshape? De Fitshape producten zijn lichaamsvriendelijk en voldoen aan de EU-normen. Ook zijn alle producten gegarandeerd dopingvrij, ISO 22000 en HACCP gecertificeerd. Sportvoedingsadvies Welke sport je ook beoefent, recreatief of competitief, je wilt altijd presteren op de top van je kunnen! Een goede training en aangepaste voeding (sportvoeding) spelen daarbij een belangrijke rol. Wil je meer conditie, meer kracht? Of wil je juist graag afvallen en weet je totaal niet waar je moet beginnen? Dan is het sportvoedingsadvies van Fitshape precies wat je nodig hebt. Dit advies is er speciaal voor om je op een gezonde en verantwoorde manier zo snel mogelijk je doel(en) te laten bereiken. Met het gratis persoonlijk sportvoedingsadvies geeft Fitshape je o.a. goede richtlijnen hoe je moet eten en wat voor supplementen voor jou van toepassing zijn voor maximale sport prestaties.

Hebt u vragen over deze producten of het gebruik daarvan, neemt u dan gerust contact met ons op via email of telefonisch.

MATSURU & FITSHAPE ‘stay in the game’

FITSHAPE VOEDINGS SUPPLEMENTEN! 56 | VOEDINGSSUPPLEMENTEN

VOEDINGSSUPPLEMENTEN | 57


033798

033808

033807

033814

038830

MEGA MASSA 16000I

POWER & HERSTEL I

SUPER FAT BURNER

ENDURANCE DRINK

Wei-eiwit

Eiwit 85I

Mega Massa 16000I. Inhoud: 1200gr. Smaak: Chocola Vanille Aardbei Banaan

Power & Herstel I. Inhoud: 1200gr. Smaak: Aardbei Banaan Chocola Vanille

Super Fat Burner. Inhoud: 60caps

Endurance drink. Inhoud: 1250gr.

Inhoud: 2000gr. Smaak: Aardbei Banaan Chocola Vanille

Inhoud: 750gr. Smaak: Aardbei Banaan Chocola Vanille

(033798) (033799) (033800) (033801)

(033808) (033809) (033810) (033811)

Before

033820

038830 038831 038832 038833

during

AFTER

033802

033803

033804

033835

033834

033836

AMINO LIQUID

AMINO LIQUID

AMINO 2200

Liquid Boost

energy gel

Liquid Recovery

Amino liquid. Inhoud: 1000ml. Smaak: Kersen

Amino liquid. Ampullen per doos. Inhoud: 20x25ml.

Amino 2200. Inhoud: 150 tabletten

Doos à 30 stuks.

Doos à 24 stuks.

Doos à 30 stuks.

033805

033806

033812

033602

CREATINE MONOHYDRAAT

CREATINE ETHYL ESTER

FITSHAPE SHAKE BEKER

SUPER MATSURU WHEY PROTEINE

Creatine Monohydraat. Inhoud: 500gr.

Creatine Ethyl Ester. Inhoud: 180caps

Fitshape shake beker. Inhoud: 700ml.

Smaak: Inhoud:

Aardbei Smaak: 900gr. (033602) Inhoud: 2000gr. (033604)

Banaan Smaak: 900gr. (033606) Inhoud: 2000gr. (033607)

038820 038821 038822 038823

Cocus Smaak: 900gr. (033611) Inhoud: 2000gr. (033612)

Vanille 900gr. (033613) 2000gr. (033614)

Voor gebruiksadvies en ingrediënten van deze producten willen wij u graag verwijzen naar onze webshop. Daar hebben wij alle informatie staan voor u. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. Voor gratis en gepersonaliseerde sportvoedingsadvies kunt u terecht op: www.matsuru.com

58 | VOEDINGSSUPPLEMENTEN

VOEDINGSSUPPLEMENTEN | 59


0392

0393

0399

7429

7429

BOKSSCHOEN

BOKSSCHOEN

INDOORSCHOEN (WACOKU)

RASHGUARD wit

RASHGUARD zwart

Boksschoen. Kleur: Zwart Maat: 36 - 47

Boksschoen. Kleur: Wit Maat: 36 - 47

Wacoku schoen. Kleur: Wit/Zilver Maat: 36 - 47

Rashguard. Het T-shirt voor het onder het budopak. Kwaliteit 100% polyester. Kleur: Wit Maat: 140 - XXXL

Rashguard. Kwaliteit 100% polyester. Kleur: Zwart Maat: 140 - XXXL

0398

0401

0402

7443

7437

INDOORSCHOEN (WACOKU)

Zori X-Style

Zori Y-Style

T-shirt

T-shirt

Wacoku schoen. Kleur: Wit/oranje Maat: 36 - 47

Zori X-Style. Maat: 31 - 47

Zori Y-Style. Maat: 34 - 46

T-shirt. Kwaliteit 100% katoen. Kleur: Wit Maat: 128 - XXXL

T-shirt. Kwaliteit 100% katoen. Kleur: Zwart Maat: 128 - XXXL

0415

0416

751404

Kung Fu schoen

Tai Chi schoen

T-shirt Holland

Kung Fu schoen. Maat: 32 - 48

Tai Chi schoen. Maat: 37 - 46

T-shirt. 100% polyester. Maat: 140 - XXL

751104

751204

751304

5942

5943

5944

karate-shirt

TDK-shirt

judo-shirt

TRAININGSPAK MATSURU

TRAININGSPAK LONDON

TRAININGSPAK MONACO

Maat:

Maat:

Maat:

Trainingspak Matsuru. Maat: 140 - XXXL

Trainingspak London. Maat: 128 - XXXL

Trainingspak Monaco. Maat: 128 - XXXL

128 - XXXL

60 | schoenen // t-shirts

128 - XXXL

128 - XXXL

T-shirts // trainingspakken | 61


0036

0047

0048

Judo pantalon

SUPER JUDO PANTALON WIT

SUPER JUDO PANTALON BLAUW

Het Judo pantalon. 100% katoen. Extra verstevigd met kniestukken en elastiek in de taille. Lengtemaat: 110 - 200cm.

Het Super Judo pantalon. 100% katoen. De broekspijpen zijn dubbel verstevigd. Voorzien van een IJF goedkeuringslabel. Lengtemaat: 150 - 210cm. Ook in halve maten.

Het Super Judo pantalon. 100% katoen. De broekspijpen zijn dubbel verstevigd. Voorzien van een IJF goedkeuringslabel. Lengtemaat: 150 - 200cm. Ook in halve maten.

5945

5946

5948

TRAININGSPAK BARCELONA

TRAININGSPAK HOLLAND

TRAININGSPAK LUZERN

Trainingspak Barcelona. Maat: 128 - XXXL

Trainingspak Holland. Maat: 128 - XXXL

Trainingspak Luzern. Maat: 116 - XXXL

5949

5950

5951

0180

0181

0184

0158

TRAININGSPAK NEDERLAND

TRAININGSPAK STOCKHOLM

TRAININGSPAK ROTTERDAM

Karate pantalon

Karate pantalon

Kung Fu pantalon

Sensei pantalon

Trainingspak Nederland. Maat: 128 - XXXL

Trainingspak Stockholm. Maat: 128 - XXXL

Trainingspak Rotterdam. Maat: 128 - XXXL

Het Karate pantalon, met elastiek en koord. 65% polyester en 35% katoen. Rechte broekspijpen. Lengtemaat: 110 - 200cm.

Het Karate pantalon, met elastiek en koord. 65% polyester en 35% katoen. Rechte broekspijpen. Lengtemaat: 110 - 200cm.

Het Kung Fu pantalon , met elastiek en koord. 65% polyester en 35% katoen. Elastiek in de broekspijpen. Lengtemaat: 140 - 210cm.

Het Sensei pantalon, met elastiek en koord. 100% katoen. Rechte broekspijpen. Lengtemaat: 160 - 200cm.

62 | trainingspakken

pantalons | 63


343416

343417

343418

343101

343323

343325

SPORTTAS JUDO rugtas

SPORTTAS KARATE rugtas

SPORTTAS TAEKWONDO rugtas

TAS JUDO KATOEN

SPORTTAS JUDOSTOF

RUGZAK JUDOSTOF

Sporttas Judo. Kleur: Zwart Afmeting: 60x30x30cm

Sporttas Karate. Kleur: Zwart Afmeting: 60x30x30cm

Sporttas Taekwondo. Kleur: Zwart Afmeting: 60x30x30cm

Gemaakt van wafelstof. Afmeting: 45x25x25cm

Sporttas Judo stof. Kleur: Blauw Afmeting: 70x30x35cm

Rugzak Judo stof. Kleur: Blauw Afmeting: 70x30x25cm

343450

343440

343460

343413

343328

343303

TAS HONGMING klein

TAS HONGMING klein

TAS HONGMING klein

MATSURU TROLLEY

TAS HM TIGER

Tas HM extra groot

Kleur: Rood/zwart Opdruk: TAEKWONDO Opdruk: AIKIDO Opdruk: JIU JITSU Opdruk: JUDO Opdruk: KARATE

Kleur: Blauw/zwart Opdruk: TAEKWONDO Opdruk: AIKIDO Opdruk: JIU JITSU Opdruk: JUDO Opdruk: KARATE

Kleur: Zwart Opdruk: TAEKWONDO Opdruk: AIKIDO Opdruk: JIU JITSU Opdruk: JUDO Opdruk: KARATE

Matsuru Trolley. Afmeting: 75x35x35cm

De ideale tas voor de jeugd. Ook te verkrijgen met diverse opdrukken. Afmeting: 50x25x30cm

Afmeting: 75x35x40

Afmeting: 55x25x30cm (343482) (343483) (343484) (343485) (343486)

Afmeting: 55x25x30cm (343472) (343473) (343474) (343475) (343476)

Afmeting: 55x25x30cm (343492) (343493) (343494) (343495) (343496)

Bedrukken van Sporttassen De bekende Matsuru Hong Ming tassen zijn ook te leveren in diverse opdrukken, onder andere...

343451

343441

343461

343311

TAS HONGMING groot

TAS HONGMING groot

TAS HONGMING groot

COACHTAS GLIMMEND

Kleur: Rood /zwart Opdruk: TAEKWONDO Opdruk: AIKIDO Opdruk: JIU JITSU Opdruk: JUDO Opdruk: KARATE

Kleur: Blauw/zwart Opdruk: TAEKWONDO Opdruk: AIKIDO Opdruk: JIU JITSU Opdruk: JUDO Opdruk: KARATE

Kleur: Zwart Opdruk: TAEKWONDO Opdruk: AIKIDO Opdruk: JIU JITSU Opdruk: JUDO Opdruk: KARATE

In 3 kleuren beschikbaar.

Afmeting: 65x30x35cm (343452) (343453) (343454) (343455) (343456)

64 | sporttassen

Afmeting: 65x30x35cm (343442) (343443) (343444) (343445) (343446)

Afmeting: 65x30x35cm (343462) (343463) (343464) (343465) (343466)

Judo, Karate, Taekwondo, Jiu-Jitsu, Boxing, Aikido en nog meer. Wij kunnen uw clubnaam of logo bedrukken op één van de Hong Ming tassen. Vraag hiervoor vrijblijvend een prijsopgaaf. Houdt u de webshop in de gaten voor nieuwe bedrukkingen.

sporttassen | 65


940701

940702

940704

034304

034305

034306

MINI BOKSHANDSCHOEN Mini bokshandschoen. Kleur: Rood

MINI BOKSHANDSCHOEN

MINI BOKSHANDSCHOEN

keychain nunchaku

keychain sai

keychain samurai

Mini bokshandschoen. Kleur: Blauw

Mini bokshandschoen. Kleur: Zwart

0343

0343

034303

SLEUTELHANGER JUDO

Keychain KARATE

keychain

Sleutelhanger band. Kleur: Geel, Oranje, Groen, Blauw, Bruin, Zwart, Rood

Sleutelhanger band. Kleur: Geel, Oranje, Groen, Blauw, Bruin, Zwart

Keychain Judopop Keychain Judo worp Keychain Karate schop

034333

036215

034300A

034323

LUXE GIFT BOX

Mini pakjes

Mini pakjes

Luxe gift box.

Sleutelhangers Mini pakjes.

Sleutelhangers Mini pakjes.

SLEUTELHANGER Sleutelhanger Karate band Sleutelhanger Taekwondo band Sleutelhanger Jiu jitsu band

66 | ACCESSOIRES

(034333) (034334) (034336)

034307 keychain (034303) (034307) (034318)

Keychain Ying Yang Keychain Smurf Keychain Matsuru

(034307) (034310) (034319)

ACCESSOIRES | 67


035907

035907

035907

035907

035907

TRANSFERDRUK Transferdruk.

TRANSFERDRUK

TRANSFERDRUK

TRANSFERDRUK

TRANSFERDRUK

TRANSFERDRUK

Transferdruk.

Transferdruk.

Transferdruk.

Transferdruk.

Transferdruk.

035907

035907

035907

035907

035907

035907

TRANSFERDRUK

TRANSFERDRUK

TRANSFERDRUK

TRANSFERDRUK

TRANSFERDRUK

TRANSFERDRUK

Transferdruk.

Transferdruk.

Transferdruk.

Transferdruk.

Transferdruk.

Transferdruk.

035907

035907

035907

0358

TRANSFERDRUK

TRANSFERDRUK

TRANSFERDRUK

geborduurde emblemen

Transferdruk.

Transferdruk.

Transferdruk.

Geborduurde emblemen.

68 | ACCESSOIRES

035907

ACCESSOIRES | 69


b or du r en & b e d r uk k e n BORDUREN VAN UW SPORTKLEDING: Wij kunnen uw clubnaam of eigen naam laten borduren op uw judopakken, trainingspakken, etc. Prijs afhankelijk van grootte en het aantal. Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf.

BEDRUKKEN VAN UW SPORTKLEDING: Er zijn verschillende technieken mogelijk om uw sportkleding te bedrukken:

ZEEFDRUK Een directie druktechniek, waarbij de inkt met behulp van een zogenaamde rakel door de zeef heen wordt gedrukt op het te drukken materiaal. Zeefdruk kan worden toegepast op o.a. kleding, tassen en handdoeken. Prijs afhankelijk van grootte en het aantal. Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf.

TRANSFERDRUK Een indirecte manier van zeefdrukken. De opdruk wordt in gespiegelde vorm op een papieren of kunststof drager gedrukt. Met behulp van een hittepers wordt het op het te drukken voorwerp overgebracht. Minimale afname 100 stuks en éénmalige clichékosten. Prijs afhankelijk van grootte en het aantal. Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf.

FLOCKPRINT Een druktechniek, welke deels te vergelijken is met zeefdruk. De luxe uitstraling en de lange levensduur van deze druktechniek maken flockprint uitermate geschikt voor o.a. de meeste soorten sportkleding. Prijs afhankelijk van grootte en het aantal. Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf.

STANDAARD INKTPRINTS Wij hebben vele soorten inktprints standaard op voorraad, zoals Judo, Karate, Taekwondo etc. De inktprints staan afgebeeld op onze webshop. Prijs afhankelijk van grootte en het aantal. Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf.

SUBLIMATIEDRUK Sublimeren houdt in, dat een digitale geprinte tekst of afbeelding door middel van een hittepers in de polyestervezel wordt gedrukt. Deze techniek is alleen uitvoerbaar op polyester. Ook kunnen wij deze techniek toepassen op o.a. speciaal vervaardigde mokken, kopjes en glazen. Prijs afhankelijk van grootte en het aantal. Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf.

SPORTTASSEN De sporttassen kunnen worden voorzien van uw eigen logo. Minimale afname is 10 stuks. Prijs afhankelijk van grootte, aantal kleuren en aantal. Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

70 | informatie

ACCESSOIRES | 71


Matsuru catalogus 2015 2016  

Matsuru, Judo, Taekwondo, karate, judopakken

Matsuru catalogus 2015 2016  

Matsuru, Judo, Taekwondo, karate, judopakken

Advertisement