Page 1

Middelfart Sejlklub

Windsurf Efterårscamp i Middelfart Sejlklub i efterårsferien torsdag d. 20. oktober til lørdag d. 22. oktober for junior og ungdoms windsurfere uanset kundskabsniveau. Der vil deltage helt unge (12 år) og ældre unge (+ 20 år) ligesom der vil deltage surfere der er startet i år og surfere som har lært noget mere (vi garanterer trygge rammer for alle).

Om dagen er vi på vandet med det fælles mål, uanset alder og niveau, at vi skal have det sjovt, lære noget nyt og få nye kammerater. Om aftenen hygger vi os i klubhuset med spil, film, pc gaming m.v. Vi surfer fra stranden ved marinaen eller Svenstrup strand afhængig af vindforhold (vi sørger for transport af udstyret). Vi vil tage billeder og video når vi er på vandet, vi ser på og lærer af billederne og filmene om aftenen. Vi har lånt Dansk Sejlunions aktivitetstrailer, så der vil blive lejlighed til at prøve BIC One design boards og vi vil arrangere sjove konkurrencer med Sit on top kajakker. Vi spiser og overnatter i klubhuset. Vi sover klubhusets fællesrum/pejsestue (opdeling af junior/ungdom efter behov). Der vil være en voksen ”nattevagt” tilstede. Er I friske er det også muligt at opstille telt, camplet eller campingvogn ved klubhuset. Pris pr. deltager for forplejning, aktiviteter og overnatning for alle tre dage er kr. 600,- Deltager gebyret overføres til konto 0755-7565644181 mærket deltagers navn / Efterårscamp (f.eks. - kasper/efterårscamp) samtidig med tilmelding ved at sende e-mail til tilmeld@sejlere.dk Der er plads til 30 deltagere på denne Efterårscamp tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet, tilmeldingen er først registreret når deltagergebyret er overført. Så skynd dig at tilmelde dig før det er for sent… Medbring blandt andet eget surfudstyr, 5/3 mm. våddragt, hætte, handsker, sovepose, liggeunderlag/ luftmadras, sygesikringskort, lommepenge/slik, chips m.v.

Middelfart Sejlklub  Østre Hougvej 112  5500 Middelfart  www.middelfartsejlklub.dk


Middelfart Sejlklub

Program - Efterårscamp Middelfart Sejlklub torsdag d. 20. oktober til lørdag d. 22. oktober Torsdag 20. oktober Kl. 9.00 Ankomst, ”indkvartering” og klargøring af udstyr Kl. 10.00 Velkomst og orientering om dagens aktiviteter. Dagens hoved tema er kapsejlads på en halvvindsbane. Vi skal prøve at sejle kapsejlads på en halvvindsbane. Surferne deles op i grupper som passer sammen kundskabs og udstyrsmæssigt. Alle vil prøve at sejle på en bane med startlinje, mærker m.v. Surferne vil få råd og vejledning om f.eks. placering og timing på startlinjen, mærke runding m.v. mellem sejladserne. Der er fine præmier, fra bl.a. Intersurf, til de der har lært mest… Kl. ca. 12.00 Frokost Kl. 15.00 Vi går på land og rigger udstyret af – eftermiddags snacks/frugt Kl. 18.00 Aftensmad

Fredag d. 21. oktober Kl. 8.00 God morgen samt sammenpakning af sovepose, madras m.v. Kl. 8.30 Moregenmad Kl. 9.30 Orientering om dagens aktiviteter. Dagens hoved tema er ONE DESIGN (RS ONE). Vi får besøg af Katrine Jensen (RS-X surfer fra Hellerup Sejlklup) som, på en sjov måde, vil introducere os til hvordan en typisk træningslejr ser ud for en ONE DESIGN surfer. Lidt ”fysisk” træning om morgenen, en formiddag med manøvre træning og en eftermiddag med kapsejladstræning. Dagen rundes af med en snak om dagen på vandet, hvor Katrine vil give gode råd og vejledning til surferne. Kl. ca. 12.00 Frokost Kl. 15.00 Vi går på land og rigger udstyret af – eftermiddags snacks/frugt Kl. 18.00 Aftensmad efter fulgt af dagens resultater på halvvindsbanen Kl. 19.00 Efter aftensmaden vil Katrine Jensen fortælle om” livet som kapsejler” i windsurfing.

Lørdag d. 22. oktober Kl. 8.00 God morgen samt sammenpakning af sovepose, madras m.v. Kl. 8.30 Moregenmad Kl. 9.30 Orientering om dagens aktiviteter Dagens hovedtema er freestyle og sjove tricks. Vi får besøg af Søren Buhl(Juelsminde Sejlklub) som vil lære os nogle sjove og simple freestyle øvelser. Kl. ca. 12.00 Frokost Kl. 14.30 Vi går på land og rigger udstyret af, oprydning i og omkring klubhus og pakker tasker m.v. – eftermiddags snacks/frugt Kl. 15.30 Fælles afrunding Kl. 15.45 Afhentning / hjemtransport Der kan forekomme ændringer i programmet f.eks. på grund af vejr m.v.

Middelfart Sejlklub  Østre Hougvej 112  5500 Middelfart  www.middelfartsejlklub.dk

Efterårscamp  
Efterårscamp  

Efterårscamp for juniorer