Page 37

NATUR PLEJE

H JÆLP MED AT GIVE PLADS TIL ORKIDÉERNE Du kommer tæt på naturen på en ny måde, så du har tid til at opleve løvgræshopper springe ud af bunken med nyslået hø lige foran dig.

NICK LE YS SAC & M A JKEN S U N DA H L KL AUS DRE Y ER

HER KAN DU PRØVE KRÆFTER MED NATURPLEJE I EFTERåRET Naturpleje er en god naturoplevelse, som bare venter på dig og familien.

0 8 . SEPTEMBER KL . 10.0 0 Høslæt ved Medicinhaverne i Tranekær. // DN Langeland 10. SEPTEMBER KL . 10.0 0 Naturpleje på Dyred Banke. // DN Odense 11 . SEPTEMBER KL . 11 .0 0 Naturens Dag: Familiedag ved Stålmose. // DN Sønderborg 15. SEPTEMBER KL . 10.0 0 Høslæt på gravhøje ved Tranekær. // DN Langeland 18 . SEPTEMBER KL . 10.0 0 Årets naturplejedag i Jydelejet. // DN Vordingborg 24. SEPTEMBER KL . 09.3 0 Naturpleje Aaby Bjerg. // DN Jammerbugt 23 . OK TOBER KL . 13 .0 0 Naturpleje ved Nygård. // DN Sønderborg LÆS MERE PÅ DN.DK/LE

Prøv at slå med le. Alle kan lære det. Det er en helt speciel oplevelse at svinge en le roligt og kontrolleret og se, hvordan græsset falder smukt og velslået.

VIL DU PRØVE EN NATUROPLEVELSE, hvor du sammen med din familie samtidig hjælper naturen bevæbnet med le, ørnenæb og havehandsker? Så tag med på naturplejedag og lær det gamle håndværk, leslåning, at kende. Alle kan lære det, og børnene elsker at samle høet og hoppe i stakkene, samtidig med at naturen er helt tæt på. Hør biernes rolige summen, se mus, der piler af sted gennem græsset, duft til blomsterne, som står i alle NATUR & MILJØ

37

03 : 2016

05. NOVEMBER KL . 13 .0 0 Naturpleje ved Dyndved Hav. // DN Sønderborg

regnbuens farver, alt sammen mens du hjælper orkidéer og andre spændende planter med at få plads til at gro. En naturplejedag begynder med en introduktion og et kursus i leslåning først på dagen – og så er der næsten altid frokost og sodavand til alle, der er med.

Natur & Miljø nr. 3 september 2016  

Mød manden, der stod fast gennem "marius-gate"

Natur & Miljø nr. 3 september 2016  

Mød manden, der stod fast gennem "marius-gate"