Page 1

Uddannelse i højsædet Du skal være studieaktiv eller i arbejde. NKC vil forsøge at indgå eliteudøversamarbejde med hver enkelt bryders uddannelsesinstitution eller arbejdsplads, således at en undervisningsfritagelse ifm. træningslejre og stævner, vil blive kombineret med en tilpasset undervisningsplan og evt. lektiecafe eller ekstraundervisning på et senere tidspunkt. Ansvarlighed overfor brydernes uddannelse er altid i højsædet året rundt. Så uanset om du skal tage en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse, så er der mulighed for det i Nykøbing Falster. Du er meget velkommen til at kontakte NKC, såfremt du har spørgsmål om en specifik uddannelse skulle forefindes i Nykøbing Falster. Har du gennemført en uddannelse og skal have et job? Business LF arbejder med erhvervs- og turismefremme på Lolland-Falster. Business LF er en stærk partner for NKC grundet deres store erhvervsnetværk og deres store indsigt i Lolland-Falsters virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Business LF er en nær samarbejdspartner til det nationale kraftcenter, og har allerede været behjælpelig med at skaffe arbejde og lærepladser til flere brydere.

Boligmuligheder NKC har indgået aftale med Domea der udlejer kollegieværelser i Nykøbing Falster. Her har vi forhåndsreservation på dejlige og helt nyrenoverede værelser med eget køkken og bad, samt egen terrasse. Skulle en anden boligform give bedre mening for den enkelte bryder, hjælper NKC med at finde lejebolig eller privat indkvartering. Hvad koster det? Det koster ikke noget at være bryder på NKC. Træning samt alle muligheder som NKC tilbyder er gratis. Bryderne skal blot selv betale for bolig, mad mm. Alle brydere på det nationale kraftcenter er unikke, og derfor skal der også unikke løsninger til. På det nationale kraftcenter sætter vi en ære i at udarbejde præcis den individuelle løsning der passer den enkelte bryder. Med et stærkt fundament i bolig, uddannelse og job, kombineret med et træningsmiljø i verdensklasse og de bedste trænere i Danmark, så får hver enkelt bryder de bedste forudsætninger for, at komme i den internationale verdens elite!

KONTAKT Erik Nyblom, telefon +45 22 46 79 29 eller mail: nkc@brydning.dk

grafosign.dk

Vi håber, at Vi har vakt din interesse! Du er velkommen til at skrive eller ringe til os for en uforpligtende samtale om DIN fremtid på det nationale kraftcenter.

I SAMARBEJDE MED GULDBORGSUND KOMMUNE OG BK THOR

NKC

DANMARKS BRYDEFORBUNDS NATIONALE KRAFTCENTER

Danmarks Nationale Kraftcenter åbner officielt 1. september 2016 – Vi håber DU vil komme og være med!


Drømmer du om at blive en bryder i verdensklasse? Ønsker du at se hvor langt talentet rækker, og tage medaljer ved EM, VM og OL? Har træningen i din klub og Udviklingstruppen givet dig blod på tanden - og ønsker du den bedste sparring hver gang du er til træning? Det nationale kraftcenter (NKC) vil ved sin officielle åbning d. 1. september 2016, huse både landsholdsbrydere fra senior- og ungdomslandsholdet, og ikke mindst OL-deltageren Mark O. Madsen. NKC tilbyder optimale træningsvilkår og faciliteter, samt helhed og rød tråd i talentudviklingen og elitearbejdet med hver enkelt bryder. Du vil møde et dynamisk og præstationsorienteret træningsmiljø, hvor din præstation og indsats er i fokus. NKC vil ruste dig med de nødvendige brydermæssige færdigheder, så du kan begå dig på et højt internationalt niveau. På NKC vil du også modtage undervisning, hvor du opnår viden om kost, søvn og restitution i forbindelse med træning og konkurrence. NKC har fokus på det hele menneske. NKC hjælper dig med at finde en studiebolig, lejelejlighed eller privat indkvartering, så du kan koncentrere dig om din uddannelse og din brydetræning. Uddannelse eller arbejde bliver en del af din hverdag ved siden af brydetræningen. Din trivsel vil være i fokus, så du får det bedste udgangspunkt for at præstere på brydemadrassen.

Velkommen til NKC!

Palle Nielsen Formand Danmarks Brydeforbund

NKC er for dig der vil være blandt den internationale elite i brydesporten

Hvad får du som bryder ved NKC?

NKC er Danmarks bedste tilbud til dig der har ambitioner, talent, vilje og gerne vil udvikle dine brydefærdigheder i et unikt elitemiljø, samtidig med at du tager din uddannelse. På NKC er det hverdag at du bliver trænet af de bedste trænere i Danmark, og har landsholdsbrydere som dine sparringspartnere. På NKC foregår træningen efter den nyeste forskning og anbefalede praksis fra Team Danmark. Træningen vil blive varetaget af landsholdstrænerne Szymon Kogut og Håkan Nyblom, samt sportschefen ved Danmarks Brydeforbund Thor Hyllegaard.

• Attraktiv madordning • Fysioterapi/akupunktur/ massør • Halvårlig VO2 max test • Tøjpakke med NKC-træningstøj • Din egen mentor (kontaktperson til hjemmet mv.)

Du behøver ikke at skifte brydeklub for at træne på NKC!

• Undervisningsforløb med bl.a. sportspsy­ kologi, kost & ernæring, økonomisk rådgivning og skadesforebyggelse (obligatorisk)

Individuelle udviklingsplaner Alle brydere ved det nationale kraftcenter skal være med til at lave deres egen udviklingsplan. Indholdet af denne vil være unik for hver enkelt bryder, og kan rumme alt fra fysiologiske-, mentale- og tekniske aspekter. På denne måde vil vi sørge for at bryderen hele tiden har et konkret værktøj til målrettet og effektiv udvikling af sine behov. Hvad kræves der af bryderne på NKC? Du skal være fyldt 15 år når du starter på NKC, og du skal bryde på eliteniveau, eller træne målrettet på at blive elitebryder. Du skal have lyst til at træne og leve som en eliteidrætsudøver. Du skal være indstillet på enten at være studieaktiv eller være beskæftiget i fuld- eller deltidsjob (for brydere over 18 år). I Danmarks Brydeforbund mener vi, at det udvikler de bedste eliteatleter, hvis man i sit liv også fokuserer på andre ting end sin sport og dermed hele sin samlede livssituation.

Nationale kraftcenter

• Mulighed for lån af bil til uddannelse/job • Hjælp til at finde bolig

DET FÅR DU

VELKOMMEN

Velkommen til Danmarks Brydeforbunds nationale kraftcenter

• Hjælp til at finde læreplads og job • Sparring med uddannelsesinstitution ift. lektiecafe og fravær ved træningslejre/stævner • Fri træning (inkl. fri styrketræning) i NKC

Profile for Danmarks Brydeforbund

Danmarks Brydeforbunds Nationale Kraftcenter  

Folder om det nationale kraftcenter

Danmarks Brydeforbunds Nationale Kraftcenter  

Folder om det nationale kraftcenter

Advertisement