Page 1

F책 din hjemmeside tilpasset dine kunders smartphone


Sådan søger vi for at din hjemmesid Når mobiltelefonen udskiftes, er der i dag flere og flere der vælger at få en smartphone. Derfor kan det være en fordel at udvikle sin hjemmeside så den også virker optimalt for smartphone brugere. Når Danline leverer løsninger til mobiltelefoner lægger vi en ære i ikke blot at gengive det som den almindelige hjemmeside fortæller.

www.bryrupcamping.dk


de er tilpasset mobilplatformen Vi genovervejer hvilke mål den besøgende har på siden, når den ses via en smartphone. Her er det ikke den udførlige produktbeskrivelse der er behov for, men istedet er det kort og kontant information der efterspørges, fordi man ofte er på farten. I flere af vore løsninger har vi indskrænket informationsmængden markant, og istedet tilføjet nye features på mobilplatformen, som f.eks. en rutevejler, der tager udgangspunkt i at vejlede brugeren til målet vha. telefonens aktuelle placering. Hjemmesiden finder selv ud af om brugeren anvender en computer eller en smartphone, så den automatisk viser den optimale side.

De seks navigationspunkter er valgt ud fra brugerens behov når de er på farten, og anvender deres smartphone.


Danmarks hyggeligste Campingplads

Nyhedsliste

Bryrup Aqua Camping Nyhed

Pressen skrev: Det var helt naturligt at investere i et website til smartphones både til Android- og iPhone platformen. Søges der på Bryrup Aqua Camping via en smartphone – kommer websiden automatisk frem i en smartphone version – med navigation og tekst netop tilpasset dette format. Der kan stadig bookes online, og hvis man ønsker at finde vej – trykkes der blot på knappen ”find vej” og navigation og kort – viser vejen fra den position man har netop nu. Tiltaget er gjort ikke kun for at få nye kunder – men også for at yde vore nuværende kunder bedre service. Samtidig giver smartphones og PC’er med trådløs internetadgang mulighed for, at følge de mange aktiviteter vi har på pladsen i aktivitetskalenderen, hvor der til hver aktivitet er mulighed for onlinetilmelding.”


Kalender

Booking

Find vej

LV PRØV SE g.dk campin p u r y r b Tjek ne martpho på din s • Nyhedsoverblik • Pladsplan • Kalender • Find vej • Booking • Priser


Pladsplan Nyhedsliste

Pladsplan

Pladsplan – hytter


Lærkelunden

Priser

– Velkommen i vores have

Pressen skrev: ”Inden for kort tid har vi alle en smartphone, der giver os mulighed for at udnytte f.eks. ventetid langt mere effektivt. I dag er det 3 % af vore kunder der finder os via deres telefon – vi forventer der bliver langt flere i fremtiden” – udtaler Henrik Kragh fra Lærkelunden Camping”. ”Med to tryk på enten iPhone- eller Android - så er der vist vej til Topcamp Lærkelunden, der ligger tæt på Gråsten Slot og helt nede ved vandet. Var det ikke for de mange telte og campingvogne ville man let kunne forveksle stedet med en stor anlagt have.”

LV PRØV SE en.dk rkelund Tjek lae ne martpho på din s

• Nyheder • Pladsplan • Kalender • Find vej • Booking • Priser


DanGødning Aktiviteter

Produkter

Pressen skrev: ”Flere og flere af vores kunder besøger vores hjemmeside med deres iPhone eller androidtelefon – og dem vil vi gerne imødekomme – så de via denne vej kan udnytte deres tid bedst muligt og f.eks. forespørge på tilbud mens de er på farten”, fortæller Agronom Ole Sams Falkenberg fra Dan Gødning A/S. Samtidig gør den nye smartphoneplatform det muligt at landmanden kan søge vejledning og information, imens han eller hun udfører sit arbejde – derfor er råd og vejledning til anvendelsen af de forskellige gødninger et helt centralt element i den nye version af hjemmesiden. På siden findes også svar på hvordan de forskellige afgrøder skal behandles, samt forslag til hvilke produkter de kan gødes med – så alt i alt er informationsrigdommen fra hjemmesiden nu forvandlet til en brugervenlig mobilplatform som via smartphonen altid er i nærheden.

LV PRØV SE g.dk ngodnin e Tjek da n o martph på din s

• Aktiviteter • Produkter • Tilbud • Kontakt • Find vej • Afgrøder


Produktvalg

Tilbud

Kontakt – send mail


Brugervenligt administrationssystem En hjemmeside fra Danline består af to elementer – en flot hjemmeside samt et brugervenligt administrationssystem. Systemet gør det let at vedligeholde og opdatere hjemmesiden i hverdagen. Hjemmesiden indeholder en flot og kundespecifikt designet forside, hvor jeres logo danner udgangspunkt for farve og designmæssigt udtryk. Hertil tillægges et antal undersider hvor jeres kompetencer beskrives. Hjemmesiden bygges op i samarbejde mellem os og jer, med fokus på netop at skildre hvilke parametre der fremmer jeres position på markedet. Undersidetyperne har forskellige karakteristika, Danline leverer oplæg til hvordan vi mener I præsenteres bedst.

Brugerven

ligt admin

istrationssys

tem


Flot design fylder hele skærmen

D ATA B A S E

Danline skærmtilpasser hjemmesiden Mange hjemmesider ser små ud på en stor stærm. Det kan give problemer med læsbarheden, og forhindrer brug af store billeder. Oftest er der udenom selve siden en del uudnyttet plads. Da vi i dag anvender større skærme i en højere opløsning giver dette nye muligheder. Hjemmesiderne fra Danline laves på en og samme tid i flere størrelser. Siden aflæser automatisk, hvilken skærmopløsning brugeren benytter, og præsenteret herefter den størst mulige version af hjemmesiden. På denne måde udnyttes skærmen bedst og den uudnyttede plads minimeres.

INTELLIGENT DANLINE LØSNING


www.danline.dk

Ring til os for et uforpligtigende møde Hos Danline holder vi af at se vore kunder i øjnene, og vores løsninger er baseret på gensidig tillid. Derfor ønsker vi at holde et indledende møde hos jer, så vi kan danne vores egne indtryk af hvordan jeres organisation ser ud. Vi har erfaring for at de bedste løsninger skabes, når vi har lært hinanden godt at kende.

Danline dk AS Lumbyesvej 29 hans@danline.dk DK-7000 Fredericia

Tlf.: +45 7620 6040 Fax: +45 7620 6041

Få din hjemmeside tilpasset smartphones  
Få din hjemmeside tilpasset smartphones  

Smartphone platform til hjemmesider

Advertisement