Page 18

Tidligere tarmrenser er ny produk­tionschef 39-årige Jesper Andersen springer til nyt job i DAT-Schaub. Af Daniel Randrup Jakobsen og Lisbeth Carøe

En ny mand har sat sig i stolen som produktionschef hos DAT-Schaub. Det er 39-årige Jesper Andersen. Han er dog godt kendt i virksomheden, for han kommer fra en stilling som tidsstudie-leder og er tidligere uddannet tarmrenser.

- Han kender butikken ud og ind, så det er helt naturligt, at valget er faldet på ham, siger produktionsdirektør i DAT-Schaub John Mortensen. Jesper Andersen begyndte i lære i DAT-Schaub i 1997. Han var i virksomheden i næsten 10 år ind­til 2006. Efter endnu 10 år vendte han tilbage til DAT-Schaub i 2017 som tidsstudie-leder.

- Jeg glæder mig til at arbejde mere med produktion og mandskabspleje, end jeg har gjort. Det bliver en helt anden indgangs­ vinkel, siger Jesper Andersen. Vil ud til sine folk Han er begyndt som produktionschef den 1. juli og har afløst Peter Mortensen, der har forladt DAT-Schaub efter 10 måneder i jobbet. Som produktionschef får Jesper Andersen ansvaret for Danmark, Sverige, UK, Polen og Spanien. Selv om udgangspunktet er DAT-Schaubs produktionsfabrik i Esbjerg, vil Jesper Andersen, der bor i Aalborg, kun være i Sydvestjylland efter behov. - Det bliver måske en gang om ugen, jeg sidder på kontoret. Jeg skal primært være ude hos mine folk, så jeg kommer til at rejse Danmark og Europa tyndt med min com­ puter, forklarer han. Eksperter er efterspurgte Danmark er det eneste land i verden med

Slut med at slagte grise på tysk kreatur­ slagteri 14 fast-ansatte og 49 kontrakt-ansatte berøres. Af Jens Hansen

Efter to års ejerskab af det tyske slagteri i Teterow har Danish Crown valgt at lade slagtningen af grise ophøre ved udgangen af august.

For eftertiden må de nordtyske grise til Essen og Oldenburg for at blive slagtet. Arkivfoto.

KROGEN · AUGUST 2019

18

Profile for Danish Crown

Krogen august 2019  

Krogen august 2019