Page 1

Feestdagen exemplaar

Buiten daalt de temperatuur. Ons assortiment is in deze periode afgestemd op de koudere dagen van het jaar. Kom dus lekker binnen en genieten van de warmte en ons heerlijke assortiment aan winterse producten.

De vershoek Lepelstraat 2 4401EB Yerseke Tel: 0113-576550 Fax: 0113-576553 www.devershoek.nl info@devershoek.nl


Voorgekookte aardappel partjes

Voorgekookte aardappel schijfjes

Naturel of gekruid Dat heerlijke extraatje voor uw kerstdiner

Naturel of gekruid

500 gram

0,99

500 gram

0,99

Stoofperen Gieser- wilde- Spruiten man Heerlijk zoet en altijd lekker

Per kilo

0,99

Lekker vol van smaak Mooi groen

Per kilo

0,99


Wat biedt De Vershoek nog meer als groente en fruit? Naast ons uitgebreide assortiment van groente en fruit, bieden wij u ook een grote hoeveelheid andere producten en diensten aan. Zomervruchten Exotische en zuidvruchten Rauwkost salades Roerbakmixen Heerlijke stamppotten Heerlijke aardappelen Biologische producten Verschillende sauzen Suikervrije jam Honing En nog veel meer... Ook maken wij voor u de mooiste fruitmanden/Zeeuwse mandjes, en de leukste cadeaumandjes. Voor een leuke prijs heeft u bij ons een prachtig cadeau. Ook de eindejaarsgeschenken voor uw werknemers maken wij voor u. voor meer informatie hierover, informeer in de winkel, of bel ons op. In de winkel ligt uitgebreide informatie klaar voor deze eindejaarsgeschenken. Alvast tot ziens in onze winkel.


Feestdagen exemplaar

Al onze aanbiedingen rondom de komende feestdagen kunt u vinden op onze website

www.devershoek.nl P.S. ook voor de lekkerste recepten kunt u op onze website terecht Bestel nu snel op: www.devershoek.nl Of lever het uitgebreide bestelformulier in bij ons in de winkel. U kunt natuurlijk ook even bellen naar ons voor uw bestelling. Tel: 0113-576550 Fax: 0113-576553

promotiefolder 2009  

Dit is onze folder die wij uitgaven bij de feestdagen in 2009

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you