Page 1

1

STAGEVERSLAG

DANIEL VAN URK | 3KA


INHOUDSOP 2


GAVE Inleiding . ......................................... 5 Algemene opdrachten . .................... 7 Dagverslagen...................................15 Specifieke opdrachten.................... 21 Conclusie/eigenmening . ............... 27 Verslag eindgesprek . ..................... 29 afsluiting ........................................ 31

3


4


Inleiding 5 Dit verslag gaat over mijn beroeps oriënterende stage bij Car creations. Ik heb 2 week bij het bedrijf Car creations stage gelopen. Adres van het bedrijf: Zoom 20 9405 PS Assen Het doel van de stage is dat je je oriënteert op een beroep binnen het bedrijf waar je stage loopt. Ik heb voor dit bedrijf gekozen omdat het me leuk lijkt om met auto’s te werken en vooral bezig te zijn met mijn handen.


6


Algemene opdracht kennismakingsgesprek Met wie heb je een kennismakingsgesprek gevoerd? Welke functie heeft hij/zij? Dhr. schuring Functie: directeur Waar vond het gesprek plaats? Bij het bedrijf Car creations in assen Hoe lang duurde het gesprek ongeveer? Ongeveer een kwartier

Hoe voelde jij je voor het gesprek? Voelde mij wel op me gemak, had er wel een goed gevoel over. Welke vragen werden er aan jou gesteld? Wat mijn interesses waren. Waarom het mij leuk lijk om daar stage te lopen. Wat ik al over het beroep weet. Welke vraag/vragen heb jij gesteld? Wat zij op een doordeweekse dag allemaal doen. Over wat mijn werktijden zijn. Of ik speciale werkkleding moet dragen. Hoe voelde jij je na afloop van het gesprek? Goed, ik ben al genoeg te weten gekomen om met de stage te beginnen!

7


8

Algemene opdracht Beschrijving bedrijf. 1. In wat voor soort bedrijf/instelling loop je stage? Een autobedrijf. 2. Wat voor doel heeft dit bedrijf? Steeds doorgroeien en met plezier blijven werken.

3. Hoeveel mensen werken er in het bedrijf? 2 vaste personen, ook wat kennissen, familieleden en vrienden 4. Hoeveel mensen verblijven er dagelijks in het bedrijf? Niemand verblijft in het bedrijf 5. Welke beroepen vind je hier? Monteur, verkoper en service medewerker. 6. Welk werk word door wie gedaan? Er lopen niet echt mensen van dat soort beroep, Erik & Richard zijn met zijn tweeĂŤn en doen eigenlijk alles. 7. Hoe maken mensen afspraken over het werk? We praten er met elkaar over.


8. Hoe dragen mensen informatie over aan elkaar? Via de telefoon, mailen, papier of met elkaar in gesprek gaan.

12. Hoe ziet het gebouw eruit? (sfeer, plattegrond werkruimte van jou werkplek). Het is een pand aan de Zoom nummer 20, hier is een erg gezellige sfeer!

9. Wat doet men om ervoor te zorgen dat de werknemers het leuk hebben met elkaar? Zorgen voor humor en gezelligheid, de radio aan.

13. Verzamel foto’s, folders etc (Foto's staan op deze pagina)

10. Zijn er speciale veiligheids- eisen waaraan het gebouw, apparatuur, personeel moet voldoen? 11. Worden er eisen gesteld aan de kleding/uiterlijk van de werknemers? Ja, dagelijkse kleding geen asociale of verwaarloosde kleding.

14. eigen inbreng Ikzelf ben erg te spreken over mijn stage plek. Het is hier gezellig en er valt veel te doen. Je bent steeds bezig met je handen. De mensen waar ik mee werk hangt een gezellige sfeer en kan ik erg goed mee opschieten.

9


Algemene opdracht beschrijving dagtaak. 1. Wat is de functie van de beroepskracht? - Directeur

10

2. Welke werkzaamheden voert de beroepskracht uit? - Alle werkzaamheden die te maken hebben met verkoop, belletjes en administratieve dingetjes. 3. Van wie krijgt de beroepskracht opdrachten en aan wie geeft hij/zij de opdrachten? - Meneer krijgt de opdrachten van klanten en geeft de opdrachten door aan zijn werknemers.

4. Wat zijn de werktijden van de beroepskracht? - Van 9:00 tot 18:00 5. Vind hij het werk afwisselend of niet en waarom? - Ja, de ene keer staat ie te bellen over een nieuwe auto die hij gekocht heeft en op het andere moment staat ie een uitlaat te monteren. 6. Is iedere dag hetzelfde? - Vindt meneer niet omdat je iedere dag wel iets anders beleefd en aparte opdrachten krijgt. 7. Welke opleiding bent u nodig om dit beroep te kunnen uitoefenen? - Meneer heeft de opleiding IVA gedaan, een 2 jarige opleiding maar is uiteindelijk voor zichzelf begonnen.


Algemene opdracht interview. 1. Wat is uw naam? Richard Roosen 2. Wat is uw functie? Verkoper, inbouw (eigenlijk van alles) 3. Welke opleiding is er nodig voor uw werk? IVA, 2 jarige opleiding met BC niveau. 4. Kan ik die opleiding ook doen? Ja, ligt aan mijn financiĂŤle stand wanneer ik de opleiding zou willen doen. 5. Was het een leuke opleiding en waarom? Ja, je leert heel veel in een korte tijd en er word je wat discipline bij gebracht.

6. Hoe ben u aan deze baan gekomen? Bevriend met de eigenaar en eigenlijk niet eens gesolliciteerd. 7. Hoelang werkt u hier al? Ongeveer 7,5 jaar. 8. Wat deed u voordat u hier kwam werken? Werken bij automatt stelin. 9. Wat zijn de leuke kanten van u werk en waarom? Je werkt met mooie auto’s en er zit veel variatie in het werk. 10. Wat zijn de minder leuke kanten van uw werk? en waarom? De voorbereiding, eerst alles uitzoeken voordat je aan de slag kan. 11. Zou u, als u weer mocht kiezen, weer het zelfde beroep kiezen? Ja, ik vind dit een erg leuke baan.

11


12


Algemene opdracht interview B 12. Wat is uw grootste blunder? Schade gereden in een gloednieuwe bus.

13. Is hier met klanten wel eens ruzie geweest? Nee, onenigheid maar geen echte ruzie. 14. Wat is de duurste auto dat hier te koop heeft gestaan? Nissan GTR & Audi R8 15. Wat is het meest aantal verkochte auto’s in 1 maand? Houden wij niet echt bij, ik denk 6 auto’s in 1 maand.

13


DAGVERSLAGEN

14


Dagverslag

Dagverslag

11-03-14 Dinsdag Stage begeleider: Erik & Richard

12-03-14 Woensdag Stage begeleider: Erik & Richard

Werkzaamheden • Audio hoek stofvrij en schoon gemaakt. • Producten en stellages stofvrij gemaakt. • Gestofzuigd en vegen • Geholpen met een aantal opdrachten van Erik & Richard

Werkzaamheden • Buiten auto’s schoonmaken • Onder de toonbank spullen sorteren en schoonmaken

De opdracht was om de kant van de producten en audio schoon en stofvrij te maken. Ik wou bereiken dat alles schoon zou zijn. Als voorbereiding heb ik een stofzuiger klaar gezet met een droge doek en een teiltje warm water. Eerst heb ik met de stofzuiger overtollig stof weggehaald en de rest afgenomen met een vochtig doekje en droog gemaakt met een droog doekje. Uiteindelijk was alles schoon en waren ik & Erik er tevreden over. Bijzondere gebeurtenis vandaag : Vandaag was het mijn eerste stagedag. Maar toen ik aan kwam bij het bedrijf werd ik meteen vriendelijk ontvangen en kon ik gelijk meedoen, dat was wel prettig.

Buiten auto’s schoongemaakt, Ik wou bereiken dat de auto’s buiten schoon waren. In de berging heb ik een tuinslang gepakt en aangesloten en naar mijn werkplek gebracht. Ook heb ik een teiltje warm water klaar gemaakt met een zeemdoek en een raamtrekker. Om te beginnen maakte ik de auto eerst nat en heb het toen goed gezeemd. Met de raamtrekker heb ik de auto ruiten schoongemaakt. Erik was erg tevreden over het eindresultaat omdat de auto’s weer erg schoon waren. Bijzondere gebeurtenis vandaag: Vandaag ging Erik een kort weekje weg skiën. Dinsdag komt hij weer terug. ik & Richard zijn alleen tot en met dinsdag.

15


16

Dagverslag

Dagverslag

13-03-14 Donderdag Stage begeleider: Richard

14-03-14 Vrijdag Stage begeleider: Richard

Werkzaamheden • Audi TT’rs gepoetst en van binnen schoongemaakt. • Volkswagen vanbinnen stofvrij maken.

Werkzaamheden • Showroom dweilen • Banden voor golf GTI pakken • Snoeren aansluiten en in mekaar zetten voor een Audi

ik heb de Audi TT’rs gepoetst en van binnen schoongemaakt, graag wou ik bereiken dat de Audi schoon en klaar voor de verkoop was. Ik heb een sopje gemaakt en de stofzuiger, een droge doek, vochtige doek en een speciaal goedje voor het glas gepakt. Het speciale goedje heb ik op de auto gespoten en met een schone doek ingewreven daarna met een droge zuivere doek uitgewreven. Toen dat klaar was heb ik de auto van binnen gestofzuigd. Ik was blij met het resultaat en Richard ook. Bijzondere gebeurtenis vandaag: Vandaag was het de eerste dag zonder Erik en kwamen Patrick en Samuel om te helpen. Zij komen vaker deze week om Richard en mij te ondersteunen.

Ik heb de showroom gedweild. wat ik wou bereiken is dat de vloer van de showroom weer schoon was. Ik heb een emmer met warm water gevuld en een dweil gepakt. Toen ik ben gaan dweilen heb ik op een bepaalde manier de hele showroom gedaan. Over het resultaat was ik erg te spreken want het was veel schoner als eerst. Ikzelf vond het ook goed gaan omdat het best makkelijk ging en niet al teveel moeite koste. Bijzondere gebeurtenis vandaag: Vandaag kwam Samuel helpen. Ik mocht zelfstandig aan een Audi werken en Richard gaf mij vertrouwen dat het goed kwam en dat was ook zo.


Dagverslag

Dagverslag

15-03-14 Zaterdag Stage begeleider: Richard

18-03-14 Dinsdag stage begeleider: Erik & Richard

Werkzaamheden • Nissan 350Z poetsen • Binnenkant van een velg poetsen/ stickervrij maken • Klant verzorgen voor koffie

werkzaamheden • Audi A4 schoon en klaargemaakt voor foto’s • Audi velgen schoongemaakt • Audi TT’rs velgen gepoetst

Ik heb de binnenkant van een Audi velg schoongemaakt en met clue remover de stickers aan de binnenkant weggehaald. Graag wou ik bereiken dat de klant tevreden was over het eind resultaat. Ik de velg eerst papier stofvrij gemaakt en daarna ingespoten met clue remover. Nadat de clue remover was ingetrokken heb ik de sticker er af geschraapt. Het resultaat was goed, de klant was tevreden. Ikzelf was daar erg blij mee!

ik heb de Audi A4 schoon en klaar gemaakt voor foto’s op de website. graag wou ik bereiken dat Samuel foto’s kon maken zonder dat hij ondertussen stof moet weghalen. eerst heb ik alles van binnen gestofzuigd en daarna alle vlekken weggehaald en gepoetst. toen dat klaar was heb ik de buiten kant van de auto gepoetst. het resultaat was goed, ik kon een paar vlekken niet weg krijgen maar dat lag aan de conditie van de auto. ik vond het zelf goed gaan. ik heb mijn rug recht gehouden zodat ik daar niet last van kreeg en dat hielp.

Bijzondere gebeurtenis vandaag Er kwamen vandaag 2 mannen uit A’dam voor een auto, ik heb gesprek met ze gehad en koffie gedronken.

bijzondere gebeurtenis vandaag vandaag was Erik weer terug van zijn vakantie. hij had het erg leuk gehad en nu hij terug is, is het ook wat minder druk omdat wij nu meer hulp hebben.

17


18

Dagverslag

Dagverslag

19-03-14 Woensdag Stage begeleider: Erik & Richard

20-03-14 Donderdag Stage begeleider: Erik & Richard

werkzaamheden • Verwarmings- buis Porsche vastmaken • Platen in de volkswagen caddy losmaken & vastmaken • Gras & viezigheid tussen onderdelen van de Audi RS4 weggehaald • Porsche van binnen stofzuigen

Werkzaamheden • BMW poetsen • Platen in volkswagen transporter los & vast schroeven • Bepaalde plekken in showroom stofzuigen • In Audi stofzuigen • Boodschappen doen voor Erik

Bij de Audi RS4 heb ik tussen de onderdelen gras & viezigheid weggehaald. Graag wou ik dat alles weg gig en dat ze later met het sleutelen aan de Audi geen viezigheid meer vinden. De auto stond op een brug en werd omhoog getild, toen kon ik met mijn handen en een kwastje bij het gras & viezigheid daarna heb ik dat allemaal weggehaald. de auto was uiteindelijk niet brandschoon maar vrij van gras en viezigheid. zelf vond ik het erg goed gaan want ik kon alles wel makkelijk weg krijgen op mijn manier.

Ik heb bij een Volkswagen Transporter TDI vanbinnen platen los gehaald. ik wou bereiken dat Richard zijn snoeren er langs kon leggen en dat ik daarna weer de platen vast kon maken. ik heb met een schroevendraaier alle schroeven los gemaakt en die schroeven opgeborgen. Richard heeft de snoepen er langs gelegd toen hij dat klaar had heb ik de platen we vast gemaakt. De auto zag er weer precies hetzelfde uit zoals hij binnen kwam rijden. Zelf was ik er dus wel tevreden over omdat het niet al teveel moeite kostte en het een leuke klus was.

bijzondere gebeurtenis vandaag vandaag kwam meneer Ketelaar op bezoek. meneer kwam kijken hoe het met mij ging en we hebben een gesprek gehad samen met Richard.

bijzondere gebeurtenis vandaag Vandaag kwam er een man binnen. zijn motor wou niet starten omdat zijn accu leeg was en vroeg aan ons of wij start kabels hadden. ik heb de man geholpen nadat ik klaar was kon de man weer op reis!


Dagverslag

Dagverslag

21-03-14 Vrijdag Stage begeleider: Erik & Richard

22-03-14 Zaterdag Stage begeleider: Erik & Richard

Werkzaamheden • Stenen weghalen tussen de onderdelen van de BMW • Speaker uit busje halen • Velgen van boven gepakt voor een klant

Werkzaamheden • Achterlicht loshalen van een Golf • Banden sporen in de showroom weghalen

Onder de drift auto van Erik heb ik steentjes weggehaald. Als de BMW startte wou ik geen geluid meer horen achterin door de stenen. De BMW stond op een brug waardoor ik onder de auto kon kijken en overal goed bij kon. Ik heb verschillende bouten los gedraaid zodat ik alle steentjes weg kon krijgen. Nadat ik klaar was met alles had Erik de auto gestart er was geen geluid meer van de steentjes. Het resultaat was dus goed, zelf vond ik het leuk om te doen. Bijzondere gebeurtenis vandaag Vandaag moesten bijna alle auto’s uit de showroom omdat een man een test rit wou maken met de Golf R32 die helemaal achterin stond.

Ik heb de achterlichten van een Golf losgehaald zodat Richard er met zijn snoeren langs kon. ik wou graag bereiken dat Richard gemakkelijk zijn snoeren er langs kon leggen. ik heb eerst een klepje voor het achterlicht losgehaald zodat ik bij de bouten erachter kon komen. Met een schroevendraaier heb ik de schroeven eruit gehaald en daarna het achterlicht gepakt. Richard kon er met zijn snoeren langs en had geen problemen. ik was erg tevreden over het eind resultaat omdat je uiteindelijk de snoeren niet meer zag en alles weer goed in elkaar wou. Bijzondere gebeurtenis vandaag Vandaag was mijn laatste stage dag. het is dan ook raar om aanstaande maandag weer naar school te moeten omdat je gewend bent gewoon te werken op je stage plek met je collega’s.

19


20

SPECIFIEKE OPDRACHTEN


Dag 1 - 11-03-14

Dag 2 - 12-03-14

Activiteit Producten, vloer, audio hoek en etalages schoonmaken.

Activiteit Onder de toonbank alles stof- vrijmaken en producten ordenend terugzetten

Voorbereiding Ik heb een emmer met een sopje en doekje klaargemaakt en daarbij een verlengsnoer met een stofzuiger gepakt.

Voorbereiding Ik heb een zacht opstapje gepakt om op te zitten voor mijn knieĂŤn. voordat ik alles heb schoongemaakt heb ik een vochtig doekje en een droge doek gepakt.

Uitvoeren Nadat ik alles had aangesloten, heb ik met de stofzuiger overtollig stof weggezogen. de etalages heb ik met een vochtig doekje afgenomen en afgedroogd. op die manier heb ik alle producten gedaan. Terugblikken Ik vond het goed gaan voor de eerste dag. ik was tevreden over het resultaat omdat alles veel schoner was dan dat ik die ochtend binnen kwam lopen. Erik vond het fijn en goed dat ik het had gedaan en was er erg over te spreken.

Invoeren De spullen onder de toonbank heb ik eerst allemaal op de grond gezet zodat ik er met een vochtig doekje alle stof kon weghalen. Nadat de planken onder de toonbank schoon waren heb ik alle producten op een logische wijze terug gezet. Terugblikken Erik, Richard en ik waren erg tevreden over het eindresultaat. Alles zag er weer schoon en geordend uit.

21


Dag 3 - 13-03-14

Dag 4 - 14-03-14

Activiteit Een Audi TT’rs poetsen en vanbinnen stofzuigen

Activiteit Auto- binnenlicht aansluiten

Voorbereiding Als voorbereiding heb ik een stofzuiger, vochtige doek, droge doek en een speciaal goedje voor het poetsen van de buitenkant.

22

Uitvoeren het speciale goedje heb ik aangebracht op het vochtige doek en daarmee ingewreven op de Audi, met het droge doekje heb ik het er weer uitgewreven. op die manier heb ik de hele auto gedaan. vanbinnen heb ik met een dun mondstuk alles gestofzuigd. Terugblikken Ik vond dat ik het goed had gedaan omdat de auto schoon was, klaar voor verkoop en de koper was er tevreden mee

Voorbereiding Voor dat ik aan de slag ging heb ik een kopschroevendraaier gepakt. Uitvoering Richard had het kastje al uit elkaar liggen dus ik heb de kabels aangesloten en daarna de schroeven weer aangedraaid. het kastje eromheen heb ik weer vast geklikt. Terugblikken De lichten deden het weer en het zag er netjes uit. voor mijn gevoel had ik het dus goed gedaan en na een compliment van Richard kon ik daar zeker van zijn.


Dag 5 - 15-03-14

Dag 6 - 18-03-14

Activiteit Klanten verzorgen van koffie

Activiteit Velgen grondig schoonmaken.

Voorbereiding Als voor bereiding heb ik het koffie apparaat aangezet en het laten spoelen. Ok heb ik alvast een kopje klaar gezet voor de klant.

Voorbereiding Als voorbereiding heb ik een tuinslang gepakt en buiten de banden alvast klaar gezet. binnen heb ik doeken met alles reiniger klaargezet.

Uitvoering Voor het koffie zetten zelf hoefde ik niet veel te doen. ik heb het koffie eronder gezet en op het knopje gedrukt. Nadat dat klaar was heb ik de koffie geserveerd. Terugblikken Het was goed gegaan vond ikzelf & de klanten. de klanten vonden het lekkere koffie ook al heeft het apparaat de koffie klaargemaakt. na een bedankje van de klanten was ik erg tevreden.

Uitvoering Buiten had ik de banden liggen en heb toen met de tuinslang het losse vuil eraf gehaald. vervolgens heb ik de banden naar binnen gebracht en ze alle 4 gepoetst. Terugblikken Toen ik de velgen lag liggen waren ze echt vies. nadat ik klaar was met de schoonmaak was het eindresultaat goed.

23


Dag 7 - 19-03-14

Dag 8 - 20-03-14

Activiteit Verwarmings- buis in een Porsche vast maken.

Activiteit Bepaalde plekken in showroom stofzuigen

Voorbereiding Niet echt een voorbereiding gehad, heb het met mijn handen gedaan. Uitvoering Ik ben onder het dashboard gaan liggen en gekeken hoe de buis moest vast gemaakt worden. Daarna heb ik op de goede manoer de buis aangesloten.

24

Terugblikken Het was erg leuk om te doen omdat je al in een Porsche aan de slag bent. de ventilatie ging door de buis en dat was dus een teken dat ik het goed had gedaan.

Voorbereiding Ik heb een stofzuiger aangesloten en een trappetje gepakt voor de hogere plekken. Uitvoering Nadat ik de stofzuiger had aangesloten heb ik goed naar de nodige plekken gekeken en de spinnenwebben plus vieze plekken weggezogen. Ook de hogere plekken heb ik aangepakt. Terugblikken Het is op zich wel leuk om te doen omdat je de showroom op bepaalde plekken schoner ziet worden en dus hygiĂŤnischer.


Dag 9 - 21-03-14

Dag 10 - 22-03-14

Activiteit Een speaker uit een busje halen

Activiteit Banden sporen in de showroom weghalen

Voorbereiding Voordat ik bezig ben gegaan heb ik een aantal dingen klaargezet, verschillende schroevendraaiers en een soort lepel om door de kast om de speaker heen te komen.

Voorbereiding Als voorbereiding heb ik eerst papier en remcleaner gepakt voor het vet op de grond.

Uitvoering Met een lepeltje heb ik de kast om de speaker losgehaald, met de schroevendraaier heb ik de speaker losgehaald en losgemaakt van de kabel. Terugblikken Nadat ik klaar was met de opdracht, kon Richard meteen aan de slag om de nieuwe speaker te plaatsen. Alles ging goed en ik was tevreden over het werk wat ik geleverd had.

Uitvoering Ik heb de vet vlekken van de banden eerst ingespoten met rem- cleaner en daarna weggeveegd met het papier. De vet vlekken waren daarna niet meer te zien Terugblikken Over het resultaat was ik erg te spreken omdat je de banden sporen uiteindelijk niet meer zag en de vloer was ook weer mooi schoon.

25


CONCLUSIE | EIGEN MENING

26


1. Welk beroep in dit werkveld zou je eventueel willen gaan uitoefenen? - Het werk wat Richard doet omdat hij meer bezig met zijn handen en auto’s 2. Welke werkzaamheden vond je plezierig om te doen en waarom? - Zelfstandig aan auto’s werken omdat je dan heel veel te weten komt over de auto zelf. 3. Welke werkzaamheden vond je minder leuk om te doen en waarom? - Stofzuigen en schoonmaak werkzaamheden omdat je dan niet bezig bent met de dingen die ik zou willen. 4. Wat viel je mee of tegen en waarom? - De hele stage viel mij mee omdat het makkelijker was dan ik had verwacht. 5. Wat is je verder opgevallen? - Mij is opgevallen dat het echt hard werken is van 9:00 tot 18:00. je moet lange dagen maken en hard aan de bak gaan. 6. Heb je iets kunnen toepassen wat je op school hebt geleerd? - Niet echt, alleen het koffie & thee zetten. Verder is het niet de richting die ik op school doe. 7. Wat heb je anders moeten doen dan dat je op school hebt geleerd? - Minder lang luisteren naar je docent, je krijgt je opdrachten en die moet je uitvoeren.

je werkt meer. 8. Wat heb je verder geleerd van deze stage? geef enkele voorbeelden. - Dat je hard moet werken: alles is serieuzer dan op school, er is geen tijd voor geklier onderling. Natuurlijk worden er wel grapjes gemaakt maar het is heel wat anders dan op school omdat je je kop er echt de hele tijd bij moet houden. 9. Hier beschrijf je aan welke competenties je verder wilt gaan werken. - aan de competentie: ik zeg het tijdig tegen mijn begeleider als het werk te moeilijk of teveel is. omdat ik meestal alles goed wil doen.

27


28


VERSLAG EINDGESPREK Tijdens het eindgesprek waren Erik & Richard aanwezig, ik heb het met hun er over gehad dat ze het erg goed van me vonden dat ik hun 2 week goed had geholpen. ze vonden het jammer dat ik nu alweer wegging omdat ze erg veel plezier hebben gehad aan mij en het ook vooral erg gezellig vonden. ze waren erg tevreden over mij, ze zeiden dat niet zoveel stagiaires zo’n instelling als mij hadden. Ik heb hun goed geholpen met verschillende opdrachten en voldoende inzet

laten zien. Erik en Richard vonden ook dat ik goed initiatief heb laten zien omdat ik uit mezelf dingen oppakte en niet de hele tijd achter hun aanliep. Ik heb hun bedankt voor de tijd en energie die zij hebben vrijgemaakt voor mij. Ik heb verteld dat het erg leuk bij hun was en dat ik goed te spreken was over hoe ik daar mocht werken en mee mocht doen.

29


AFSLUITING 30


31

Dit was mijn stage verslag, zelf heb ik erg genoten van de stage en heb veel ervaring opgedaan. Ik heb veel geleerd en ben veel te weten gekomen. Graag zou ik nog een keer op stage willen omdat je veel leert en een hoop sociale contacten maakt. op mijn stageadres ben ik te weten gekomen dat het gewoon hard werken is, het is anders dan op school je moet aan de bak!

Op een stage dag ga je echt aan het werk en ben je niet met je mobiel bezig, je moet goed opletten wat er gebeurt en je moet weten wat je aan het doen bent. er valt zoveel te leren op mijn stage adres je leert iedere dag wel weer iets nieuws.


32

Stageverslag Daniël van Urk  

Stage Car Creations Assen 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you