Page 1

Design Manual


Logo

Annonce

Toms består af et nyt logo som kan bruges i 3 nye udgaver som vist nedenunder og indeholder farverne.

Til højre har jeg et en annonce til Gaffa som er både en hyldest til Gaffa s 30 års jubilæum samt en præsentation af vores nye nyhed af vores nye Chokolade Skildpadde.

Rød: C: 11 M: 98 Y: 99 K: 2 Sort: C: 100 M: 100 Y: 100 K: 100 Brun: C: 55 M: 68 Y: 82 K:73 Udover farverne så har skriften også ændret sig som bruges alle steder både på web og tryk, skriften er en Ruluko, det er også skriften som ser her, den elegant, stilfuldt og ikke mindst let at læse.

Vi ønsker Gaffa tillykke med de 30år.

Istedet for en lys chokolade med rumcreme har de nu blandet det hele lidt sammen, og lavet en Skildpadde som har en lys chokolade i den første ende (tidligere hovedet af Skildpadden) i midten har de skiftet den lyse ud med mørk chokolade og til sidst har de skiftet den ud endnu en gang og lavet en lys chokolade med indhold af mild lakrids fra Johan Bülow direkte fra det bornholmske. Inderkanten også kaldet den invendige skald har vi lagt et blødt lagt marcipan ind det er den samme marcipan som du kender fra de lækre produkter fra Anthon Berg. Vi har ikke sparet på romcremen det er stadig den samme mængde som du kender den og samme smag vores Chokolade Skildpadde er bare blevet en lille smule større og større nydelse. Nyd den langsomt. Det er den overvejelse jeg har gjordt med at skulle finde på et eller flere produkter med de 3 forskellige varrianter samt marcipan, og tro lakrids i chokolade smager himmelsk prøv selv hos Xocolatl f.eks. Der er gået meget efter masser af luft og selve

Vi ser frem til en fremtid med masser af lækkerier såsom vores nye skildpadder

gaffa.indd 1

21-09-2013 17:47:02

visningen af den nye cholokade skildpadde men også masser af opmærksomhed til selve Gaffa, annoncen er klar til tryk og jeg havde fået tilsendt en profil til exportering af PDF som de benytter samt er annoncen kørt igennem min egen oprettede preflight profil som tjekker om annoncen er om den skal være og ingen fejl er i DPI osv.


Facade

Website

Jeg har flere forskellige idéer til facaden enten skal sloganet være med på facaden eller ikke, desværre tror jeg at den ville blive svær at læse, men derud over så jeg havde jeg tænkt at vise den nye udgave af Chokolade Skidpadden.

Jeg har valgt at holde websitet enkelt som den allerede er i forvejen bare mere moderniseret med slideshow og CMS, websitet er responsive og den er bygget optimalt efter at virke på de fleste enheder, skrifttypen er en Roluko som bruges alle steder hos de nye toms, og er special valgt som nævnt tidligere, skriften er også med til at gøre det sjovere at læse istedet for man sidder og kigger på alle de alm. skrifter som for mig selv personligt, er meget kedeligt og jeg mister interessen for at læse hurtigt, der er noget stil og unikt over denne skrift.

Bygningen i forvejen har en meget fin højde til begge dele,, og det giver for mig også et rigtig fedt look, desværre kunne jeg ikke rigtig finde et billede af deres rigtige facade i god nok kvalitet så jeg fandt en tilfældig facade på google. Jeg kan rigtig godt lide at der er en butik nedentur som giver kæmpe mening for mig som fortæller at det nye Toms ikke bare er en chokolade fabrik men også vil i kontakt med selve forbrugeren.

Du kan besøge websitet her evt. www.toms.sence22.dk

Toms Designmanual  

Dette er for et skoleprojekt og har intet at gøre med Toms Gruppen A/S

Toms Designmanual  

Dette er for et skoleprojekt og har intet at gøre med Toms Gruppen A/S

Advertisement