Page 1

SLO


CLEAN UP

4

učinkovito čiščenje vseh vrst kože

CAMOMILE SENSITIVE

6

nežna nega vseh vrst občutljive kože

KAROTIN

7

obnovitvena nega kože po 30. letu starosti

ALMOND

7

nega suhe in utrujene kože

COLLAGEN CMF

8

aktivna nega proti gubam in znakom staranja po 35. letu

AHA

10

nega kože s sadnimi kislinami

ACNE

12

nega nečiste in problematične kože

FACE MASK

13

nega obraza s fitoaromatičnimi, hranljivimi in specialnimi maskami

FACE AND BODY MASK

15

krepitvena nega obraza in telesa

WELLNESS PROGRAMME

16

sproščujoče osvežilna nega za obraz in telo

ANTICELLULITE

22

nega za odpravljanje celulita in oblikovanje lepega telesa

AROMATHERAPY čudodelna nega z močjo eteričnih olj

MASSAGE OIL

26 30

blagodejna nega s 100% naravnimi masažnimi olji

WINE THERAPY

32

anti-age nega s hranljivim grozdjem

MILK & HONEY

34

omamno dišeča lepotilna nega telesa in duha

HAND CARE

36

nega rok in nohtov

FOOT CARE

38

izbrana nega nog

DEPIL AS

40

naravna depilacija telesa

SPECIALNI PROGRAM preparati za specialno nego obraz in telesa

41


SOŽITJE TELESA IN DUHA JE LEPOTA OSEBNOSTI Spoštovane kolegice, dragi kolegi! Predstavljamo Vam z najnovejšimi preparati dopolnjen katalog programa »Salon exclusive«. Upamo in želimo, da se ga boste razveselili in ga uporabljali kot pomoč pri vašem profesionalnem delu. Verjamemo, da poznate našo filozofijo, ki ji sledimo že štiri desetletja. Naj Vas spomnimo: Kozmetika Afrodita je kozmetična hiša, kjer že od samih začetkov velja načelo, da razvoj izdelkov temelji na naravnih sestavinah. V posameznih formulah izdelkov se pojavljajo v takih razmerjih, da je njihovo sinergično učinkovanje najboljše in popolnoma v skladu z namenom izdelka. Če boste natančneje prelistali katalog, boste sami ugotovili, da tudi vsi novi izdelki sledijo tem temeljnim načelom. Skladnost posameznih preparatov daje veliko možnosti za oblikovanje negovalnih programov, ki dvignejo Vašo strokovnost in kreativnost do najvišjih ravni, istočasno pa zadostijo vsa osebna pričakovanja Vaših strank. Ob teh osnovnih načelih želimo dati našim preparatom še posebno noto: nuditi brezpogojno ugodje tako Vašim strankam kot Vam. Zato smo nekatere združili pod oznako »Wellness programme«, saj vrhunska nega kože, pa naj bo obraza ali telesa, prinaša ugodje ter istočasno telesno in psihično sprostitev. Spomnite se na primer aromaterapije, ki ji lahko mirno pripišemo ugled zdravilno-terapevtske panoge. Res je, v kozmetičnih salonih z aromaterapijo rešujemo predvsem mnoge težave kože, vendar z njo istočasno intenzivno vplivamo tudi na psihofizično počutje človeka. Telesna in psihična sprostitev pa je del filozofije »wellnessa«, ki novodobnim generacijam narekuje nov način življenja. Program izdelkov »Salon exclusive« resnično daje široko paleto možnosti. Če boste prišli pri svojem praktičnem delu kadar koli v dvom, kako in s čim združevati posamezne preparate za doseganje želenih učinkov, Vas vabimo na naše strokovne seminarje ali individualni obisk našega izobraževalnega centra v Rogaški Slatini. Lahko pa nam enostavno tudi pišete ali nas pokličete in potrudili se bomo, da boste dobili pravi odgovor v najkrajšem času.

Direktorica Danica Zorin Mijošek


učinkovito čiščenje vseh vrst kože Samo dobro očiščena koža omogoča optimalno sprejemanje aktivnih sestavin, ki so vgrajene v izdelke za nego. Pri čiščenju kože je zelo pomembno, da: - izberete izdelek, primeren tipu kože, - v postopku čiščenja kože ne vlečete, - čistilno sredstvo vedno spirajte s toplo vodo, nikoli s hladno ali vročo, - po čiščenju kožo obvezno tonizirajte, - občasno oziroma po potrebi naredite peeling.


PEELING

PEELING

ČISTILNO MLEKO

ČISTILNA PENA

soft za vse vrste občutljive kože obraza

za vse vrste kože telesa

PANTHENOL

CAMOMILE

za normalno in mastno kožo

za vse vrste občutljive kože

Sestavine: pantenol Delovanje: namenjeno je temeljitemu čiščenju normalne in mastne kože. Kožo razbremeni odvečne maščobe in odlično odstrani tudi obrazni make-up. Koži ne odvzame vlage. Očesni make-up odstranite z Mandljevim oljem. Uporaba: mleko enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte ter kožo nekaj časa masirajte, da aktivne sestavine vežejo nase nečistočo. Mleko sperite s toplo vodo in kožo obvezno tonizirajte s CLEAN UP extra vlažilnim tonikom CMF ali vlažilno regenerativnim tonikom z vitaminom A. V primeru izrazito mastne kože uporabite lotion ACNE.

Sestavine: izvleček kamilice, bisabolol Delovanje: idealna je za čiščenje vseh vrst občutljive kože. Kožo globinsko očisti tudi ogrce in jo razmasti. Hidrolipidnega ravnovesja ne poruši in kože ne draži. Uporaba: peno nanesite na vlažen obraz. S pomočjo blazinic prstov in s krožnimi gibi jo nežno vtrite v kožo. Sperite z obilico tople vode. Po končanem čiščenju kožo tonizirajte s tonikom za občutljivo in suho kožo Camomile iz programa CLEAN UP ali pa uporabite Aloe Vera spray za obraz in telo.

Sestavine: izvleček aloe vera, alantoin Delovanje: zelo nežno odlušči odmrle celice povrhnjice. Kože ne draži in je zato primeren tudi za najbolj občutljivo kožo. Uporaba: peeling nanesite na vlažno kožo in z blazinicami prstov obraz, vrat in dekolte 1 do 2 minuti nežno masirajte. Sperite ga z obilico mlačne vode.

/ 100 ml

Sestavine: kremna osnova z nežnimi okroglimi abrazivnimi zrnci, alantoin, izvleček kamilice Delovanje: nežno odlušči površinski sloj odmrlih celic povrhnjice in ohranja naravne zaloge vlage. Uporaba: peeling je primeren za vse vrste kože obraza in telesa. · pri postopku luščenja odmrlih celic s suhe kože: kožo navlažite in uporabite peeling; · pri postopku luščenja odmrlih celic z mastne kože: približno dve minuti najprej s peelingom masirajte suho kožo, nato si navlažite dlani in masirajte še kakšno minuto. Pri obeh postopkih peeling sperite z obilico tople vode.

/ 450 ml

/ 200 ml

/ 500 ml

ČISTILNO MLEKO CAMOMILE light za suho in občutljivo kožo Sestavine: izvleček kamilice, pantenol, vitamin E, hamamelis, bisabolol Delovanje: nežno, vendar učinkovito odstranjuje nečistoče in obrazni make-up. Kože ne izsuši in je ne draži. Očesni make-up odstranite z Mandljevim oljem. Uporaba: mleko enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte ter kožo nekaj časa masirajte, da aktivne sestavine vežejo nase nečistočo. Mleko sperite s toplo vodo in kožo obvezno tonizirajte s CLEAN UP tonikom za občutljivo in suho kožo CAMOMILE. Za osvežitev in pomiritev kože pa je izvrsten tudi Aloe Vera tonik za obraz in telo.

SENSITIVE HYDRO TONIK

EKSTRA VLAŽILNI TONIK

CAMOMILE pomirja & vlaži brez alkohola

CMF globinsko vlaži & kožo napne brez alkohola

Sestavine: ekstrakt kamilice, bisabolol, vitamin E, naravni vlažilni faktor Delovanje: kožo po čiščenju umiri, jo oskrbi z obilico vlage in uravnovesi njeno naravno pH vrednost. Kot obloga umiri tudi vse znake že vzdražene kože. Uporaba: tonik uporabite po vsakokratnem temeljitem čiščenju občutljive ali suhe kože.

/ 500 ml

Sestavine: kitozan Delovanje: kožo izdatno vlaži, ji daje tonus in jo napne – lift effect. Koži povrne naravno pH vrednost in jo pripravi na dobro vpijanje aktivnih sestavin iz negovalnih preparatov. Uporaba: tonik uporabite po temeljitem čiščenju. Med nego – predvsem dehidrirane in atrofirane kože – ga razpršite in počakajte trenutek, da ga koža vpije. Nepogrešljiv je pri nanašanju in modeliranju Polymoist maske.

VLAŽILNO REGENERATIVNI TONIK VITAMIN A vlaži & obnavlja & kožo napne brez alkohola Sestavine: vitamin A in E, naravni vlažilni faktor Delovanje: tonik je nepogrešljiv po čiščenju kože, ki potrebuje svežo vlago in spodbudo za obnavljanje. Po toniziranju je koža občutno bolj napeta in popolnoma pripravljena za nadaljevalno nego. Uporaba: uporabljajte ga vedno po temeljitem čiščenju. Za intenzivnejše vlaženje suhe kože je med postopkom nege priporočljiva obloga s tonikom, lahko pa ga tudi razpršite.

/ 500 ml / 500 ml

/ 500 ml


VLAŽILNA KREMA za mastno kožo pomiritev & zaščita Sestavine: bisabolol, vitamin E, olje avokada, aloe vera gel koncentrat, pantenol, alantoin Delovanje: kožo oskrbi z vlago in s hranilnimi snovmi. Po uporabi je koža občutno bolj sveža, umirjena in zaščitena pred vplivi okolja. Uporaba: kremo uporabljajte v negovalnem in zaključnem delu tretmaja mastne občutljive kože. Koristno jo je uporabiti za masažo, kar poveča učinkovito izrabo njenih aktivnih sestavin. V primeru razširjenih kapilar kuperoze, vmešajte v kremo nekaj kapljic KAMILICA ANTISTRESS seruma.

/ 200 ml

HRANLJIVA KREMA za suho kožo pomiritev & zaščita

nežna nega vseh vrst občutljive kože Občutljiva koža zahteva skrbno izbrano nego, ki se mora blagodejno odzvati na številne in občutene neprijetnosti take kože. Blagodejni učinki nege so predvsem: - umirjanje - v vseh slojih kože, kjer je prisotna vzdraženost, - zaščita pred prostimi radikali, - stimulacija obnavljanja celic, - oskrba kože z vlago in hranili, - ustvarjanje zaščitnega lipidnega sloja na površini kože, - učvrstitev strukture kože.

Sestavine: bisabolol, vitamin E, ceramidi, gel aloe vere, alantoin, pantenol Delovanje: koži prinaša izdatno hranljivo - regenerativno nego, zaščito in umiritev. Vzpostavi hidrolipidno ravnovesje in vpliva na upočasnitev procesa staranja kože. Uporaba: kremo uporabljajte v negovalnem in zaključnem delu tretmaja suhe občutljive kože. Koristno jo je uporabiti za masažo, kar poveča učinkovito izrabo njenih aktivnih sestavin. V primeru razširjenih kapilar kuperoze, vmešajte v kremo nekaj kapljic KAMILICA ANTISTRESS seruma. Kremo lahko uporabite tudi kot podlago maski Termo modelage.

/ 200 ml


KAROTIN obnovitvena nega kože po 30. letu starosti Preparati so zasnovani tako, da: - vzpodbujajo metabolizem in obnavljajo celice povrhnjice, - izboljšajo oskrbo kože z vlago in gradijo zaščitni sloj pred prekomernim izgubljanjem vlage, - privzdignejo kožo (lift effect), kar drobne gubice zgladi, globina večjih gub se zmanjša.

HRANLJIVA MASKA proti gubam & za napetost kože vlaženje & obnavljanje Sestavine: vitamin A in E, fitoproteini, izvleček sleza, beta-karoten, oljni izvleček korenčka Delovanje: suho, zrelo in k luskanju nagnjeno kožo oskrbi z vlago, hranili in vitamini. Koža dobi svežino in moč za pospešeno obnavljanje. Uporaba: masko v debelejšem sloju nanesite na obraz, vrat in dekolte. Po 15 do 20minutnem delovanju preostanek maske obrišite. Uporabite jo lahko tudi za podlago maski Termo modelage.

/ 200 ml

INTENZIVNA VLAŽILNA KREMA proti gubam & za napetost kože vlaženje & obnavljanje Sestavine: vitamin A, vlažilni kompleks, ceramidi, vitamin E, pantenol, alantoin, betakaroten, olje avokada in sončnice Delovanje: kožo izjemno dobro oskrbi z vlago. Poveča njeno elastičnost, napetost in regenerativno sposobnost. Uporaba: krema je idealna za masažo in zaključno nego normalne, mastne in nečiste kože. Uporabite jo tudi po negi s sadnimi kislinami.

/ 200 ml

AKTIVNA REGENERATIVNA KREMA proti gubam & za napetost kože obnavljanje & vlaženje Sestavine: Cera Derm Complex, vitamin A in E, pantenol, olje avokada in sončnice, maslo Karité, betakaroten in oljni izvleček korenčka Delovanje: krema pospešuje regeneracijo celic povrhnjice ter izboljša in učvrsti strukturo kože. Obnovi in ohranja zaloge vlage v vseh slojih. Manjše gubice zgladi, globino večjih pa zmanjša. Uporaba: krema je priporočljiva za masažo in zaključno nego suhe ali zrelejše kože ter kot podlaga maski Termo modelage.

/ 200 ml

ALMOND nega suhe in utrujene kože Vera v naravne vrednote in naše bogato znanje o tem, kaj potrebuje suha in utrujena koža, da ohrani svežino in mladostni videz, so usmerjale naš razvojni laboratorij v oblikovanju negovalne linije, ki je prava zakladnica bioaktivnih sestavin - mandljevih proteinov in mandljevega olja.

multiaktivna MANDLJEVA KREMA za suho in utrujeno kožo vitalizacija & zaščita Sestavine: mandljevi proteini, vitamina A in E, mandljevo olje in izvleček matičnega mlečka Delovanje: krema pospešuje proces obnavljanja povrhnjice, suho kožo globinsko vlaži in izdatno nahrani. Izboljša imunski sistem in tako dolgotrajno ohranja vitalnost ter sproščenost kože. Uporaba: krema je posebej priporočljiva za dolgotrajno masažo suhe in izčrpane kože ter kot zaključna nega takšne kože.

/ 200 ml


Številne naravne aktivne sestavine, ki so srce formule preparatov, so izbrane na osnovi strokovnega poznavanja njihovih lastnosti. Njihova izjemna simbioza se zrcali v sinergijskih učinkih, predvsem s Chitosan Moisturising Factor-jem, ki poskrbi, da dobi koža dovolj vlage, kakovostna hranila in učinkovito zaščito pred nastajanjem prezgodnjih gub. Chitosan Moisturising Factor – CMF je več kot odličen nadomestek kolagenu, ki se sicer pridobiva iz telečje kože. CMF je polisaharid morskega izvora, natančneje – pridobiva se iz morskih rakov. CMF ima veliko sposobnost vezave vode in na koži ustvarja oviro, ki preprečuje prekomerno izhlapevanje vlage. Prav zato se koža privzdigne in gubice zgladijo.

aktivna nega proti gubam in znakom staranja po 35. letu OČESNA KREMA active anti-wrinkle & lift effect dolgotrajno vlaženje & stimulacija kolagena Sestavine: kitozan, beta-glukan, izvleček bodeče lobodike Delovanje: krema učinkovito gladi gubice in ščiti pred nastankom novih, ker izdatno vlaži in vlago še dolgo zadrži v koži. Stimulativno vpliva na nastajanje kolagena, izboljša prekrvavljenost kože, kar ugodno vpliva na zmanjšanje podočnjakov. Uporaba: kremo nežno vmasirajte v kožo pod očmi in na vekah. Lahko jo uporabljate tudi kot masko tako, da jo nanesete v debelejšem sloju in jo po 20. minutah vmasirate v kožo.

/ 15 ml


EKSTRA VLAŽILNA KREMA

INTENZIVNA HRANLJIVA KREMA

lift effect dolgotrajno vlaženje & zaščita

za ekstremno suho kožo lift effect dolgotrajno vlaženje & regeneracija

Sestavine: kitozan, izvleček sleza, olji jojobe in avokada, maslo Karité, vitamin E Delovanje: krema je namenjena negi in vlaženju zahtevne zrele in normalne kože, ki ji primanjkuje vlage. Manjše gubice zgladi, globina večjih gub je po negi vidno plitkejša. Koža je bolj čvrsta, elastična in upočasni se njen naravni proces staranja. Uporaba: koristno jo je uporabiti za masažo, kar poveča učinkovito izrabo aktivnih sestavin kreme. Za zaključek nege suhe zrele kože kremo nanesite na obraz, vrat in dekolte.

/ 200 ml

/ 50 ml

Sestavine: kitozan, olje žitnih kalčkov, olje jojobe in avokada, izvleček sleza, vitamin E Delovanje: krema zrelo, suho in utrujeno kožo izdatno hrani, obnovi naravne zaloge vlage in preprečuje njeno prekomerno izgubljanje. Koži da novo energijo in okrepi naravno zaščito pred staranjem. Z redno nego se manjše gubice zgladijo, večje so plitkejše, s povečano elastičnostjo pa se odmakne tudi pojav novih gub v daljnosežno prihodnost. Uporaba: kremo je koristno uporabiti za masažo, saj izboljšan obtok poveča učinkovito izrabo aktivnih sestavin kreme. Za zaključek nege ekstremno suhe in vidno utrujene zrele kože kremo nanesite na obraz, vrat in dekolte. Primerna je tudi kot podlaga maski Termo modelage.

/ 200 ml

/ 50 ml


AHA nega kože s sadnimi kislinami Program izdelkov AHA ponuja številne možnosti in najboljše rezultate pri reševanju problemov in pomanjkljivosti kože, ker - delujejo kot organski peeling – AHA rejuvening & peel serum, - stimulirajo regeneracijo ter koži izdatno in enakomerno obnovijo zaloge vlage, - odpravljajo manjše gubice in zmanjšujejo izraznost večjih, - kožo izvrstno očistijo in zmanjšajo razširjene pore, - odstranijo pigmentne nepravilnosti, - normalizirajo izločanje žlez lojnic. Uporabo preparatov iz programa AHA odsvetujemo v primerih: - obolele ali poškodovane kože, - razširjenih kapilar, - izjemno suhe in tanke kože ali - v času sončenja.


ČISTILNA PENA za vse vrste kože Sestavine: poliglukozidi Delovanje: pena kožo globinsko očisti in razmasti ter jo popolnoma pripravi za nadaljevalno nego. Odlično odstranjuje tudi očesni make-up. Ne draži oči. Uporaba: čistilna pena se uporablja za čiščenje in razmaščevanje kože v kozmetičnem salonu in za čiščenje doma. Nanesite jo na vlažno kožo in nekaj minut nežno masirajte. Po končanem čiščenju peno temeljito sperite z vodo.

/ 200 ml

FLUID S TEKOČIMI KRISTALI za mastno kožo Sestavine: kompleks sadnih kislin (6,5 %), izvleček papaje, aloe vera gel koncentrat, pantenol in vitamin E ter izbrana rastlinska olja Delovanje: fluid je namenjen negi mastne kože. Stimulira regeneracijo, enakomerno obnovi zaloge vlage, oži pore ter normalizira izločanje žlez lojnic. Manjše gubice zgladi, globino večjih vidno zmanjša in omili pigmentne nepravilnosti v koži. Obrisi obraza postanejo mehkejši, koža pa zasije z mladostno svežino. Uporaba: z AHA čistilno peno kožo očistite in razmastite ter nanesite fluid. - za domačo večerno 14-dnevno predpripravo mastne kože na nego v kozmetičnem salonu, - na omejenih delih kože: beljenje pigmentnih madežev ali starostnih peg, odpravljanje brazgotin, nastalih po zdravljenju aken, - za vsakodnevno večerno domačo nego mastne kože v zimskem, poznojesenskem in zgodnjepomladanskem času.

50 ml

REGENERATIVNA & VLAŽILNA KREMA za suho kožo Sestavine: kompleks sadnih kislin (6,5 %), izvleček papaje, vitamin E, pantenol, aloe vera gel koncentrat, maslo Karité in izbrana rastlinska olja Delovanje: krema je namenjena negi suhe, h gubanju nagnjene kože in kože po 30. letu starosti. Stimulira regeneracijo in enakomerno obnovi zaloge vlage. Manjše gubice zgladi, globino večjih vidno zmanjša in omili pigmentne nepravilnosti v koži. Obrisi obraza postanejo mehkejši in mladostno sveži. Uporaba: z AHA čistilno peno kožo temeljito očistite in razmastite ter nanesite kremo. - za domačo večerno 14-dnevno predpripravo suhe kože na nego v kozmetičnem salonu, - na omejenih delih kože: beljenje pigmentnih madežev ali starostnih peg, odpravljanje brazgotin, nastalih po zdravljenju aken, - za vsakodnevno večerno domačo nego suhe kože v zimskem, poznojesenskem in zgodnjepomladanskem času. Opozorilo: Odsvetujemo uporabo kreme pri občutljivi suhi in koži z razširjenimi kapilarami.

/ 50 ml

SERUM peel & rejuvening serum organski peeling & pomlajevanje 35 % Sestavine: kompleks sadnih kislin (35 %), gelna kitozanska podlaga, izvleček papaje Delovanje: serum deluje kot organski peeling. V dermi pospešuje proces regeneracije kolagena, kožo istočasno globinsko čisti in intenzivno vlaži. Namenjen je korekturi predčasno postarane kože, negi aknaste kože in odpravljanju pigmentnih peg. Uporaba: potem ko ste kožo razmastili in globinsko očistili z AHA čistilno peno, nanesite 5 do 6 kapljic seruma na obraz in vrat ali na omejen del kože (lokalna uporaba), ki ga obravnavate. Odvisno od debeline kože, pustite serum učinkovati 1 do 2 minuti. Pri vsakem naslednjem tretmaju čas delovanja seruma podaljšajte za minuto, da boste z naslednjimi tretmaji dosegli 10 do 15-minutni čas delovanja. Če se koža v času delovanja seruma odzove z rdečico, pomeni, da ste se že močno približali zarodni plasti, zato časa delovanja seruma ne podaljšujte. Nasprotno: pri vsakem naslednjem tretmaju čas zmanjšajte za minuto, da se povrnete na izhodiščni čas. Serum lahko uporabljajo samo strokovno usposobljene kozmetičarke.

/ 30 ml

NEVTRALIZATOR Sestavine: raztopina blagih alkalij – karbonatov Delovanje: nevtralizator je nepogrešljiv in obvezni sestavni del nege s sadnimi kislinami, ker nevtralizira oziroma prekine delovanje AHA peel & rejuvening seruma. Uporaba: AHA peel & rejuvening serum po izteku časa delovanja sperite z obilico mlačne vode. Nanesite AHA nevtralizator. Čas nevtralizacije je sorazmeren času delovanja seruma. Po izteku časa delovanja nevtralizator dobro sperite z vodo.

/ 200 ml


V kozmetičnih salonih lahko s strokovno nego oskrbimo pretežni del tistih, ki se spopadajo z nečisto kožo ali kožo z aknami. Samo 15 odstotkov je takih, ki potrebujejo medicinsko zdravljenje. V program ACNE vključeni preparati in v njih vgrajene sestavine sledijo zahtevam po izboljšanju ali popolnem saniranju kože z aknami ali nečiste kože kot posledice prekomernega izločanja maščobe. Izdelki iz linije Acne so primerni tako za nego obraza kot tudi telesa.

nega nečiste in problematične kože ČISTILNA PENA

LOTION

KREMNA MASKA

KREMA ZnO

za mastno, nečisto in aknasto kožo globinsko čisti

za mastno, nečisto in aknasto kožo osvežilni, antiseptični & adstringentni učinek brez parfuma

za mastno, nečisto in aknasto kožo deluje antiseptično & intenzivira mikrocirkulacijo brez parfuma

za mastno, nečisto in aknasto kožo pomirja & deluje antiseptično brez parfuma

Sestavine: aktivni vlažilni kompleks, kafra, eterično olje bora, vitamin B3 Delovanje: lotion odstrani ostanke maščobe in kožo lepo osveži. Deluje adstringentno, antiseptično in pospešuje prekrvavitev kože. Ohranja vlago in koži pomaga vzpostaviti naravno ravnovesje. Uporaba: z lotionom dobro natopite kosmič vate in z njim nežno obrišite kožo, ki ste jo predhodno očistili s čistilno peno. Uporabite ga lahko tudi za hrbet, ramena in prsi. Učinek lotiona povečate z nekaj minutno oblogo.

Sestavine: eterična olja sivke, timijana, bergamota in rožmarina, izvleček arnike in kamilice, olje žitnih kalčkov Delovanje: kremna maska kožo globinsko čisti in deluje antiseptično ter adstringentno. S sinergijo vgrajenih aktivnih sestavin se izboljša tudi prekrvavitev kože. Uporaba: masko nanesite v debelejšem sloju in jo po 15 do 20 minutnem delovanju sperite s toplo vodo. V primeru, da koža ni ekstremno mastna, nečista ali posuta z aknami, lahko z masko krajši čas tudi masirate – uporabite tehniko nežnega glajenja. Pred nanosom maske je zelo priporočljiva limfna drenaža obraza. Skupaj s kremo ZnO se lahko uporablja kot podlaga maski Termo modelage.

Sestavine: hamamelis in poliglukozidi Delovanje: čistilna pena odpre in pore globinsko očisti odvečnih maščob ter nečistoč. Umirja ter uravnava ravnovesje maščob in vlage v koži. Uporaba: pena se lahko uporablja za vsakodnevno čiščenje. Nanesite jo na vlažen obraz. S pomočjo blazinic prstov in s krožnimi gibi jo nežno vtrite v kožo. Sperite z obilico tople vode. Čistilno peno lahko uporabljate tudi za čiščenje kože na ramenih, hrbtu in prsih.

/ 200 ml

500 ml

/ 200 ml

Sestavine: izvleček hamamelisa, eterično olje čajevca, alantoin, sončnično in olivno olje ter cinkov oksid Delovanje: krema ZnO zmanjšuje hiperaktivnost žlez lojnic, kožo umirja ter deluje antiseptično. Cinkov oksid akne lokalno suši. Uporaba: po čiščenju kremo v izdatnejšem sloju nanesite na obraz. Pustite nekaj časa, da koža sprejme aktivne sestavine, nato preostanek kreme nežno obrišite. Pri mastni občutljivi koži jo lahko uporabljamo kot odlično podlago za masko Termo modelage.

/ 150 ml


FACE MASK nega obraza s fitoaromatičnimi, hranljivimi in specialnimi maskami Z maskami damo koži več hranljivih snovi, vlage, vitaminov in mineralov. Z njimi tudi: - pospešujemo očiščevanje kože in prekrvavitev, - kožo umirjamo, - uravnavamo razmerje vlage in lipidov, - zgoščujemo strukturo kože, - ožimo pore …

ADSTRINGENS MASKA za mastno in nečisto kožo Sestavine: eterična olja ciprese, bazilike, bergamota, brina in geranije, izvlečki žajblja, sleza in repinca, bioaktivno žveplo in aktivni absorbenti sebuma Delovanje: vzpostavi ravnovesje med vlago in lipidi ter osveži mastno in nečisto kožo. Uravnava delovanje žlez lojnic, oži pore, kožo čisti, vpije odvečno maščobo in nevtralizira delovanje kožnih bakterij. Svežina in adstringentni učinek sta vidna takoj. Uporaba: masko premešajte in nanesite v izdatnejšem sloju. Pustite jo delovati 15 do 30 minut. Daljši kot je čas delovanja maske, močnejši so učinki. Sperite z mlačno vodo.

/ 200 ml

ANTISTRES MASKA za kožo z razširjenimi kapilarami Sestavine: eterična olja limone, sivke, ciprese, vitamini E, A in B5, izvlečki papaje, bršljana in sleza ter olje jojobe Delovanje: učinkuje antistresno in je izjemno blagodejna za vse kože z razširjenimi kapilarami. Obnavlja povrhnjico, izboljša in utrdi strukturo kože ter izdatno vlaži. Že po prvem nanosu je koža gladka, mehka in lepega tonusa. Pordelost kože se vidno zmanjša. Uporaba: masko v izdatnejšem sloju nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte. V primeru nege kože z razširjenimi kapilarami za podlago priporočamo KAMILICA ANTISTRESS serum za občutljivo in kuperozno kožo. Po 15 minutah masko sperite z mlačno vodo.

/ 200 ml

ENERGIJSKA »R« MASKA za vse vrste kože Sestavine: kompleks eteričnih olj limonske trave, črnega popra, čajevca in vlažilni kompleks bršljana in alge, aloe vera, provitamin B5 Delovanje: v zelo kratkem času vitalizira utrujeno, suho in atrofirano kožo. Koži povrne tonus in opazen je »lift efekt«. Kožo globinsko očisti, zato je zelo priporočljiva za mastno kožo in kožo z aknami. Učinkuje tudi antistresno in antiseptično. Uporaba: masko po čiščenju nanesite na obraz, vrat in dekolte. Čas delovanja je odvisen od intenzivnosti hiperemije. Naravno dobro prekrvavljena koža pordi v sorazmerno krajšem času kot koža s slabo cirkulacijo. Priporočljiv čas delovanja maske je 5 do 20 minut. Po izteku časa delovanja masko sperite s hladno vodo. V primeru močne hiperemije kožo umirite s hladnimi oblogami. Priporočamo, da masko vključite v postopke nege prsi. Hiperemija in občutek ščemenja je normalna reakcija maske »R«. V primeru kuperoze uporabo maske »R« odsvetujemo.

/ 150 ml

MASKA ŽAJBELJ za mastno kožo Sestavine: eterično olje žajblja, bazilike in evkaliptusa, izvlečka žajblja in melise ter kafra Delovanje: kožo površinsko čisti, oži pore, vpije odvečno maščobo, uravnava delovanje žlez lojnic in zmanjšuje prekomerno maščenje. Nevtralizira delovanje kožnih bakterij. Po čiščenju kožo umiri. Uporaba: masko v izdatnejšem sloju nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte. Po 15 minutah jo sperite z mlačno vodo. Masko lahko uporabljate tudi za krepitev veznega tkiva.

/ 200 ml


MASKA MELONA

MEDNA »M« MASKA

MEDNA »S« MASKA

LIFTING MASKA

za vse vrste kože

za mastno in nečisto kožo

za suho in atrofirano kožo

učvrsti kožo & mišice

Sestavine: aloe vera, izvleček kumaric in vonj melone Delovanje: koži v zelo kratkem času nadomesti pomanjkanje vlage. Ker dobijo celice zadostno količino vlage, nabreknejo, in koža se napne (»lift effect«) ter zgladi. Izjemna svežina in zdrav sijaj kože je opazen takoj. Uporaba: masko v izdatnejšem sloju nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte. Po 15 minutah jo sperite z mlačno vodo. Masko priporočamo tudi za vlaženje kože telesa, še posebej po sončenju.

Sestavine: med, eterična olja sivke, geranije, brina in mete, izvleček arnike in absorbenti sebuma Delovanje: pospešuje izmenjavo snovi in obnavljanje povrhnjice, oži pore in zmanjšuje oziroma uravnava aktivnost žlez lojnic. Kožo umiri, deluje blago dezinfekcijsko in ublaži posledice čiščenja. Uporaba: masko priporočamo po vsakem čiščenju mastne in nečiste kože. Nanesite jo v debelejšem sloju na obraz, vrat in dekolte. Po 15 do 20 minutah jo sperite z mlačno vodo.

Sestavine: med, eterična olja sandalovine, sivke in geranije, izvleček kamilice in aloe vera Delovanje: umiri, deluje antibakterijsko in ublaži posledice čiščenja. Pospešuje prekrvavitev kože. Vzpodbudi naravni proces obnavljanja, napolni zaloge vlage in kožo vidno zgladi. Uporaba: masko priporočamo po vsakem čiščenju ali kot sestavni del kompleksne nege suhe kože. Nanesite jo v debelejšem sloju na obraz, vrat in dekolte. Po 15 do 20 minutah jo sperite z mlačno vodo.

Sestavine: izvleček bodeče lobodike, modro-zelena alga Delovanje: spodbudi aktivnost mišic v koži in tako vpliva na njihovo utrditev, izboljša prekrvavitev kože, prsim vrača občutek čvrstosti in koži podarja občutek večje elastičnosti ter prožnosti. Pomaga gladiti izraznost obraznih gub, zožuje pore, omili pojav očesnih žepkov in oteklih vek. Koža je po negi na videz bolj napeta, sveža in pomlajena. Uporaba: masko zmešajte v homogeno maso - 10 g maske (približno 2 veliki zravnani žlici) in 8,4 ml tople vode. Nanašate jo s čopičem v smeri poteka mišic. Po izteku 30minutnega časa delovanja masko zmehčate z gelno masko BASE NEUTRAL in umijete s toplo vodo.

/ 200 ml

KAROTIN HRANLJIVA MASKA proti gubam & za napetost kože vlaženje & obnavljanje glej stran 7

/ 200 ml

/ 200 ml

/ 200 ml

/ 100 g


POLYMOIST MASKE Splošno navodilo za uporabo Polymoist mask: po čiščenju na obraz položite suho masko, da določite mesta odprtin za usta in nos (po potrebi tudi za oči), in naredite zareze. Položite suho masko ponovno na obraz in jo navlažite s priporočenim tonikom ter masko modelirajte. Čas delovanja maske je približno 20 minut, nato jo odstranite.

NATURE Sestavine: naravna kolagenska vlakna Delovanje: izboljša prožnost in napetost kože, preprečuje nastanek gub in je polnovredna nega za suho, občutljivo, zrelo in zahtevnejšo kožo. Kožo izjemno vlaži, zgladi in pomirjujoče vpliva na kožo, ki je pod stresom. Uporaba: masko modelirajte s CLEAN UP Extra vlažilnim tonikom CMF.

/ kom. 10/1

AHA COMPLEX & GREEN TEA

CAVIAR EXTRACT

Sestavine: naravna kolagenska vlakna, kompleks sadnih kislin in izvleček zelenega čaja Delovanje: ima širok spekter učinkovanja. Povrne energijo izčrpani normalni koži, revitalizira suho in odlično neguje mastno kožo. Obnavlja in pomlajuje celice ter nežno odlušči odmrle. Zmanjšuje možnost nastanka gub, ker nevtralizira razdiralno moč prostih radikalov in ščiti kožo pred vsemi drugimi škodljivimi vplivi iz okolja. Uporaba: masko modelirajte s CLEAN UP Sensitive hydro tonikom CAMOMILE.

Sestavine: naravna kolagenska vlakna in aktivne snovi izvlečka kaviarja Delovanje: aktivira mikrocirkulacijo in metabolizem, pospešuje regeneracijo in krepi obrambni mehanizem, uravnava vlago, vzpodbuja naravno produkcijo kolagena. Uporaba: masko modelirajte s CLEAN UP Extra vlažilnim tonikom CMF.

/ kom. 10/1

/ kom. 10/1

FACE AND BODY MASK MASKA LIMONA za krepitev vseh vrst kože obraza in telesa Sestavine: eterična olja limone, geranije in ciprese, izvleček hamamelisa Delovanje: učvrsti, vitalizira in izboljša strukturo kože. Izjemno blagodejna je tudi za pordelo in občutljivo kožo ter učinkovita za zaščito kapilar pred Body wrappingom. Že po prvi uporabi je koža gladka, mehka in lepega tonusa. Uporaba: masko v izdatnejšem sloju nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte. Po 15 minutah jo sperite z mlačno vodo. Maska je posebno priporočljiva pri posebnih negah priprave kože obraza in telesa na poletje oziroma v času dolgotrajnejšega izpostavljanja soncu.

MASKA TERMO MODELAGE

krepitvena nega obraza in telesa

Sestavine: termično aktivne soli s katalizatorjem Masko priporočamo pri: - anti-age postopkih, - postopkih intenzivne regeneracije, - negi zrele in nečiste kože, - vitalizaciji utrujene in suhe kože, - specialnih negovalnih postopkih za učvrstitev prsi. Delovanje: s sproščanjem toplote, hiperemijo in z odvajanjem limfe omogoča najboljši izkoristek aktivnih snovi iz negovalnih preparatov. Za uporabo in pripravo maske upoštevajte navodila v embalaži.

/ 400 g

CHOCOMINT MASKA za suho, utrujeno in atrofirano kožo glej stran 19

/ 200 ml / 2000 ml

/ 250 ml


WELLNESS PROGRAMME sproščujoče osvežilna nega za obraz in telo

MASKE ZA OBRAZ Wellness je način življenja, je celostna življenjska filozofija dobrega počutja telesa in duha. Številni tretmaji za nego obraza in telesa v kozmetičnih salonih prinašajo sprostitev in hkrati obilico energije za vsakodneve napore, predvsem pa premagovanje stresa. Kozmetika Afrodita nudi bogat program izdelkov z oznako „Wellness programme“, ki med drugim vključuje tudi obrazne in telesne maske, pa tudi izdelke za aromaterapijo in anticelulitno nego, ki ste jih spoznali na predhodnih straneh tega kataloga.

PEEL-OFF MASKA ZELENI ČAJ

PEEL-OFF MASKA GROZDJE

za osvežitev normalne do mastne kože

za pomlajevanje normalne do suhe kože

Sestavine: alginati, diatomejska zemlja, bela glina, zelena glina in izvleček zelenega čaja Delovanje: je izvrstna maska za osvežitev, sprostitev in učvrstitev kože - vse od normalne do mastne. Odstrani odmrle celice in absorbira odvečno maščobo. Kožo v hipu oskrbi z obilico vlage. Po odstranitvi maske je koža napeta, na dotik nežno mehka in gube so mnogo plitkejše. Uporaba: masko je priporočljivo uporabljati 2 x tedensko. Zaradi hitrih in takoj vidnih učinkov pa tudi kadarkoli koža potrebuje hitro osvežitev ali za zaščito pred dolgotrajnejšim izpostavljanjem stresnim vplivom okolja.

Sestavine: alginati, diatomejska zemlja, bela glina, rdeča glina, izvleček grozdnih pečk in izvleček centele Delovanje: maska ugodno vpliva na obnavljanje, pomlajevanje in obnavljanje zalog vlage vseh tipov kože. Blagodejno pomiri občutljivo, utrujeni koži pa povrne energijo. Po odstranitvi maske je koža lepe rožnate barve, napeta, na otip nežna in gladka. Uporaba: masko je priporočljivo uporabljati 2 x tedensko in vselej potem, ko je bila koža izpostavljena izjemno stresnim dejavnikom.

/ 150 g

/ 150 g


MASKE ZA TELO AHA MASKA s pečkami brusnic regeneracija & anti-age zaščita & pomlajevanje Sestavine: izvlečki naravnih sadnih kislin in pečke brusnic Delovanje: nežno odstrani odmrle in pospešuje nastajanje novih celic, kožo oskrbi z vlago in spodbuja nastajanje kolagena, ohranja ravnovesje hidrolipidnega plašča in naravno pH vrednost kože. Izboljša prekrvavitev ter zaščiti kožo pred prostimi radikali in hitrim staranjem (anti-age učinek). Po negi je koža žametno mehka, kot svila lepega sijaja in občutno bolj napeta. Uporaba: kožo razmastite z AHA čistilno peno in jo sperite. Masko nanašajte z rokavicami. Telo prekrijte z rjuho, po potrebi tudi z odejo. Po 25 minutah se stranka stušira. Po telesu razpršite Afroditin Aloe vera spray za obraz in telo. Premažite in s katero koli masažno tehniko vmasirajte naravno masažno olje Grapes - olje grozdnih pečk. Subjektivni občutki: maska ima rahlo termičen učinek in lahko v prvih minutah delovanja povzroči tudi blago pordelost in ščemenje, predvsem na močno dehidrirani in razpokani koži. Kontraindikacije: uporabo maske odsvetujemo pri zelo občutljivi koži, odprtih aknah, poškodovani koži, srčnih in ledvičnih bolnikih, krčnih žilah, sladkorni bolezni, nosečnicah in v času dojenja.

/ 450 ml


MASKA ALGE & MORSKI MULJ remineralizacija & drenaža & lipolitični učinek Sestavine: rjave in modrozelene alge, morski mulj, diatomejska zemlja ter zelena glina Delovanje: učinkovito zmanjšuje oziroma odpravlja celulit in istočasno kožo oskrbi z minerali, vitamini, s proteini in svežo vlago, okrepi njeno strukturo, elastičnost in čvrstost ter kožo zaščiti pred staranjem. Uporaba: zaradi svojih značilnosti je maska priporočljiva za čiščenje telesa, v postopkih odpravljanja celulita ter pri strankah, ki imajo težave s prekomerno telesno težo.

/ 500 g


PEEL-OFF MASKA DRAINAGE

CHOCOMINT MASKA

za odvajanje vode & strupov

za suho, utrujeno in atrofirano kožo

Sestavine: alginati, zelena glina, izvlečka bodeče lobodike in ginsenga Delovanje: aktivira procese odplakovanja vode in razstrupljanje telesa, pospešuje mikrocirkulacijo in deluje lipolitično. Kožo čisti in učvrsti ter dolgotrajno ohranja njen mladosten videz. Učinki maske so vidni že po prvi uporabi. Uporaba: maska je primerna za vse vrste kože, še posebej utrujene in zaspane. Zelo priporočljivo jo je vključiti v anti-celulitne postopke. Subjektivni občutki: takoj po nanosu maska nekoliko hladi. Po 15 minutah aktivne sestavine popolnoma razvijejo svoje sinergično delovanje in nastopi prijeten termični učinek, ki lahko traja nekaj časa - tudi po odstranitvi maske. Kontraindikacije: uporaba maske se odsvetuje pri srčnih in sladkornih bolnikih, pri strankah s krčnimi žilami in nosečnicah ter ženskah v času dojenja.

/ 2400 g

Sestavine: kakavovo maslo in maslo Karité, izvlečka kakava in kokosa ter eterično olje poprove mete Delovanje: sinergično učinkovanje aktivnih sestavin kožo pomirja, ji prinaša visoko vredna hranila, vlago in učinkovito zaščito pred staranjem. Izjemno ugodno vpliva na sprostitev in svežino telesa in duha. Uporaba: maska je namenjena predvsem utrujeni, suhi in atrofirani koži ter koži, ki je bila izpostavljena UV žarkom. Pred nanosom masko segrejte na 350 C. Subjektivni občutki: takoj po nanosu maska nekoliko hladi. Ko pa aktivne sestavine popolnoma razvijejo svoje sinergično delovanje, nastopi prijeten termični učinek.

/ 2000 ml / 250 ml


EKSTRAKTI ZA KOPELI Tudi vsakodnevne aromatične kopeli so pot do zdravja – o tem je govoril že grški zdravnik Hipokrat (460 – 377 pr.n.š.). Najrazličnejše rastlinske izvlečke, ki jih dodamo kopeli, lahko uspešno uporabljamo tako v primerih telesnih ozeblin kot tudi pri vnetjih kože, za odpravljanje utrujenosti, razstrupljanje telesa, pomiritev ali kaj drugega.

HRAST

GINSENG

Sestavine: izvleček hrastove skorje ter eterični olji sivke in bergamota Delovanje: zmanjša izločanje žlez lojnic in znojnic, izboljša strukturo kože in ji povrne napetost, stimulira prekrvavitev kože, ima antiseptično, bakteriocidno in adstringentno delovanje, blagodejno umirja. Uporaba: v kopalno kad, napolnjeno s toplo vodo, dodamo 0,5 dl do 1 dl ekstrakta Hrast. V tako pripravljeni kopeli je priporočljiv čas sproščanja 15 minut. Lahko vključite naprave z efektom bisernih kopeli.

Sestavine: izvleček ginsenga ter eterična olja ylang – ylanga, vetivera in oranže Delovanje: sprošča telo in psiho, koži povrne energijo in vitalnost. Deluje tudi antiseptično. Po kopeli nastopi istočasno telesna in duševna sprostitev. Uporaba: v kopalno kad, napolnjeno s toplo vodo, dodamo 0,5 dl do 1 dl ekstrakta Ginseng. V tako pripravljeni kopeli je priporočljiv čas sproščanja 15 minut. Lahko vključite naprave z efektom bisernih kopeli.

/ 1000 ml

/ 1000 ml

BASE ATK zeliščna baza za aromatične kopeli Sestavine: kompleks rastlinskih izvlečkov in solubilizator za eterična olja Delovanje: omogoča enostavno raztapljanje izbranih eteričnih olj, ki jih želite vključiti v kopel za aromaterapijo. Aktivne sestavine eteričnih olj prodirajo v topli kopeli skozi kožo in dihalne organe ter tako vplivajo na celotni organizem. Uporaba: v 30 ml BASE ATK dodajte 10 do 20 kapljic izbranih dveh do štirih različnih eteričnih olj. Pripravek vlijte v toplo kopel tik pred uporabo. V tako pripravljeni kopeli se stranka sprošča 15 minut; lahko vključite tudi naprave za hidromasažo.

/ 1000 ml

ETERIČNA OLJA ZA SAVNO POMARANČA Sestavine: eterično olje sladke pomaranče Delovanje: blagodejno deluje na telo in psiho. Pospešuje razstrupljanje telesa in umirja celotni organizem. Kožo oskrbi s potrebno vlago in vzpodbudno vpliva na proces obnavljanja kože. Je svežega in rahlo sladkastega vonja. Uporaba: za savno prostornine cca 30 m3 dozirajte na 5 litrov vode cca. 20 ml eteričnega olja pomaranča. Pred polivanjem dobro premešajte.

/ 1000 ml

EVKALIPTUS & POPROVA META Sestavine: raztopina eteričnih olj evkaliptusa in poprove mete Delovanje: vpliva na dihalne poti in utrjevanje imunskega sistema. Izjemno blagodejen je v času gripe in prehladov, v poletnem času pa je neverjetno dobra osvežitev. Kožo dobro oskrbi s kisikom, poveča vitalnost celic in njihovo sposobnost obnavljanja ter krepi vezno tkivo. Uporaba: za savno prostornine cca. 30 m3 dozirajte na 5 litrov vode cca. 20 ml eteričnega olja evkaliptus & poprova meta. Pred polivanjem dobro premešajte.

/ 1000 ml

SMREKA Sestavine: eterično olje smreke Delovanje: deluje poživljajoče na telo in psiho. Čisti dihalne poti, sprošča mišično napetost, prežene utrujenost, pospešuje cirkulacijo in potenje (izločanje strupenih snovi). Uporaba: za savno prostornine cca. 30 m3 dozirajte na 5 litrov vode cca. 20 ml eteričnega olja smreke. Pred polivanjem dobro premešajte.

/ 1000 ml


ANTICELLULITE nega za odpravljanje celulita in oblikovanje lepega telesa Cilj vsake dobre metode in preparata za odpravljanje celulita je: · pospeševanje razgradnje maščob v celicah podkožja, · izčiščevanje kože in podkožja, · aktiviranje in drenaža limfe, · poživitev celotne izmenjave snovi v koži in podkožju, · krepitev in povečanje prožnosti veznega tkiva, · povrnitev napetosti, prožnosti in gladkosti kože ter · istočasno negovanje, obnovitev zalog vlage in povečanje naravne sposobnosti kože za izgradnjo hidrolipidnega sloja.

obseg telesa se zmanjša že po prvi negi; končni rezultat - 2 do 6 cm manj Pripomočki za Body wrapping: - folija art.: 3002366 1 kom. - nož art.: 3005983 1 kom.

Tem temeljnim ciljem sledimo v Kozmetiki Afrodita že ŠTIRI DESETLETJA. Nabralo se je veliko strokovnega znanja in izkušenj, ki jih uspešno izkoriščamo za razvoj novih in učinkovitejših preparatov ter načinov, kako izvajati postopek, da bi bili rezultati dobri in doseženi v najkrajšem možnem času.

BODY SLIM PEELING LIPOLIT KONCENTRAT Sestavine: kremna podlaga, CEKROPIJA izvlečki breze, sleza in alg, najlonska mikrozrnca, eterična olja oranže, sivke in črnega bora Delovanje: nežno odstranjuje sloj odmrlih celic površinskega sloja kože ter pospešuje prekrvavitev in pretok energije v aktivnih celicah. Posebej je priporočljiv v postopkih odpravljanja celulita. Uporaba: peeling je primeren za vse vrste kože telesa. Postopek luščenja odmrlih celic: · s suhe kože: kožo navlažite in uporabite peeling; · z mastne kože: približno dve minuti najprej s peelingom masirajte suho kožo, nato si navlažite dlani in masirajte še kakšno minuto. Peeling sperite z obilico tople vode.

/ 150 ml

posebno močan lipolitični učinek Sestavine: izvlečki cekropije, ginsenga, bršljana in breze ter eterična olja mete, ciprese, brina, rožmarina, koprca in sivke Delovanje: poveča moč razgradnje maščob ter čiščenja kože in podkožnega tkiva. Njegovo delovanje se v prvih minutah občuti kot rahlo hlajenje. Koncentrat priporočamo pri kožah, ki imajo težave z izrazito kuperozo, saj v teh primerih odsvetujemo anti-celulitne postopke s termičnim učinkom. Uporaba: po peelingu koncentrat nanesite na mesta, kjer je celulit najmočneje izražen oziroma je v podkožju nakopičenih največ maščob. Potem ko prodre v kožo, nadaljujte postopek s kremo Grapefruit & cecropia.

/ 250 ml

KREMA GRENIVKA & CEKROPIJA

CIMET AHA KREMA FORTE

močan lipolitični učinek & izboljšana elastičnost kože

anticelulitni učinek & oblikovanje telesa

Sestavine: izvlečka cekropije in bršljana ter eterična olja grenivke, ciprese, geranije in brina Delovanje: ima izjemne lipolitične učinke in pospešuje izločanje vode ter zaostalih produktov metabolizma iz kože in podkožnega tkiva. Uporaba: kremo po peelingu nanesite na celo telo. Po 10 do 15- minutni masaži povijte telo po navodilih metode Body wrappinga. Telo dodatno ogrevajte, da okrepite delovanje kreme. Po 60 minutah folijo odstranite. Priporočamo 20-minutno masažo z oljem Sweet Orange.

Sestavine: izvlečki morskih alg, bršljana in limone, eterična olja cimeta in črnega popra ter kompleks alfa-hidroksi kislin Delovanje: pospešuje celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, aktivira limfni sistem in pospešuje odvajanje vode ter toksinov iz podkožnega tkiva. S termičnim učinkom okrepi izgorevanje maščob in vzpodbuja obnavljanje ter kožo lepo napne. Uporaba: kremo enakomerno nanesite na celotno površino telesa. Nežno masirajte, da se krema popolnoma vpije. Celo telo natančno povijte s specialno folijo, pri čemer začnete s prsti na nogah. Čas delovanja se izteče po 60 minutah.

/ 450 ml

/ 450 ml


CIMET GEL

KREMA LIPO DRAIN

tonus & elastičnost kože

lipolitični & drenažni učinek

Sestavine: izvlečki morskih alg, bršljana in breze ter eterična olja cimeta, oranže, ciprese in koprca Delovanje: krepi vezno tkivo in čisti podkožje. Izboljša elastičnost kože. Uporaba: gel lahko uporabljamo pri elektrostimulacijah, ultrazvočnih postopkih in ionoforezi.

Sestavine: izvleček gvarane in bodeče lobodike, avokadovo olje ter eterična olja rožmarina, sivke, ciprese, brina, geranije in črnega bora Delovanje: na osnovi rastlinskih izvlečkov in eteričnih olj v kombinaciji z masažo izboljša prekrvavitev in pospeši limfni pretok. S tem vzpodbudi razgradnjo maščob ter odvajanje vode in drugih zaostalih produktov metabolizma. Istočasno kožo bogato oskrbi s hranljivimi snovmi in svežo vlago. Masaža z Lipo-Drain kremo poveča sposobnost kože za sprejemanje aktivnih sestavin iz drugih izdelkov za odpravljanje celulita. Po masaži je koža mehka, prožna in mnogo bolj gladka. Uporaba: prizadete dele telesa masirajte s kremo vse dokler je koža popolnoma ne vpije. Masaža je izjemno koristna tudi po zaključeni intenzivni proticelulitni negi. Koristni nasvet: masažno kremo proti celulitu vključite tudi v nego kože telesa, ki potrebuje novo energijo in vitalnost.

/ 450 ml

OLJE ANTI-CELULIT podpora v boju proti celulitu glej stran 31

/ 500 ml

/ 450 ml


INOVATIVNI POSTOPEK LIPO-DETOX - novost, s katero samo v štirih korakih temeljito preoblikujemo telo in opazno omilimo izgled značilne „pomarančne kože“. Klinične študije:

do - 2,3 centimetrov po desetih tretmanih (in vivo). Po negi se kažejo sledeči rezultati: - zmanjšanje debeline maščobnega tkiva, - izboljšana struktura podkožnega tkiva, - zmanjšano zadrževanje vode in skladiščenje maščob, - po negi je koža kompaktna, gladka in vidno pomlajena. Lipo-detox anticelulitna nega je zasnovana na štirih izdelkih - trije so namenjeni negi v kozmetičnem salonu, četrti pa za vzdrževanje rezultatov doma.


Step 1 SKIN ACTIVATOR

Step 2 SLIMMING CREAM

Step 3 DRAINAGE CREAM

izboljšana prekrvavitev, struktura & videz kože vzpodbujanje & uravnavanje cirkulacije

izločanje vode & zmanjševanje obsega

odvajanje & razstrupljanje

Sestavine: izvlečki rožmarina, gingsenga ali korenine življenja, divjega kostanja, bodeče lobodike in breze Delovanje: gel aktivira procese, potrebne za delovanje in lep videz kože: prekrvavitev, regeneracijo in oksigenacijo ter s tem povezano metabolično izmenjavo snovi v celicah. Omogoča lažjo penetracijo aktivnih sestavin iz preparatov, ki sledijo v okviru nege, in multiplicira njihovo delovanje. Uporaba: preparat nanesemo na kožo celega telesa v smeri srca. Izpustimo predel obraza. Po nanosu Aktivatorja kože (pribl. 5 min) se občuti toplota, ščemenje in pojavi se začasna hiperemija. Stranko opozorimo, da so rdečina, ščemenje in občutek gretja (ter posledično hlajenja) pričakovani in želeni odzivi telesa. Nadaljujemo s postopkom Step 2. * Hiperemija telesa je normalen in nujno potreben odziv telesa za doseganje optimalnih rezultatov pri nadaljevanju tretmana. Ni alergija, je le znak delovanja kozmetičnega izdelka.

Sestavine: olje avokada, jojobe in ognjiča, rjava alga Laminaria Digitata - izvleček ginka, zelenega čaja, izvleček divjega kostanja, bodeče lobodike, diatomejska zemlja ter vitamina A in E Delovanje: blaži spremembe veznega tkiva kot posledice motene cirkulacije in vnetnih procesov, zavira razgradnjo kolagena in elastina, deluje protivnetno, aktivira limfo (diuretični učinek) in z absorbcijo prek kože stimulira lipolizo. Uporaba: preparat vmasiramo na celo telo po nanosu Skin Aktivatorja. Nanašamo v smeri poteka limfe, predel obraza izpustimo. Stranko zavijemo v fango folijo. Rdečina, ščemenje in termični učinek so pričakovani in želeni odzivi telesa. Po 20-ih minutah se stranka stušira in pričnemo s postopkom Step 3. Rezultati testiranja (in vivo): po 10 tretmanih zmanjšanje obsega v cm: - gleženj: do 0,46 - koleno: do 0,77 - stegno: do 1,50 - pas do: 2,28

/ 450 ml / 250 ml

Sestavine: olje avokada, izvleček črnega bezga, gliceril poliakril v kombinaciji z gelom, ricinusovo olje, šipkovo olje, olje grozdja, izvleček hrasta in virginskega nepozebnika Delovanje: rešuje problem zadrževanja vode v podkožnem mastnem tkivu, hkrati kožo navlaži in okrepi njeno bariero. Ima izrazit drenažni učinek, spodbuja obnovo poškodovanih celic in imunskega sistema celic kože. Uporaba: po postopku Step 1 in Step 2 nadaljujemo anticelulitni postopek. Drainage kremo nanesemo na celo telo (v smeri limfe). Sledi temeljita masaža, da se krema dobro vpije. Ker deluje še več ur po nanosu, je ne spiramo.

/ 450 ml

Step 4 LIPO DETOX FINISH Sestavine: izvleček svetega lotosa, izvleček arnike, pantenol in ricinusovo olje Delovanje: stimulira mikrocirkulacijo, aktivira lipolizo in pospeši drenažo na predelih s celulitom. Zavira kopičenje maščob, vnetne procese ter zadrževanje vode v telesu. Z učinkovito gel-kremo boste uspešno ohranili rezultate vidno preoblikovanega telesa v salonu. Uporaba: svetujte stranki, da gel-kremo zmasira po telesu zjutraj in zvečer. Hiperemija, ščemenje in termični učinek so normalni spremljajoči odzivi in potrebni za doseganje optimalnih rezultatov.

/ 150 ml


AROMATHERAPY

čudodelna nega z močjo eteričnih olj V kozmetiki se lahko z aromaterapijo uspešno spopadamo s celulitom, vitaliziramo utrujeno kožo, umirjamo občutljivo in krepimo tanko kožo, zmanjšujemo razširjene pore in izločanje žlez lojnic ter blažimo posledice razširjenih kapilar. Kožo in telo razstrupljamo, krepimo imunski sistem, pospešujemo obnavljanje poškodovanih celic in rast novih, kožo vlažimo v vseh njenih slojih in še bi lahko naštevali. Molekule eteričnega olja pred vstopom v pljuča in kri spodbujajo celice, ki se nahajajo v nosni votlini. To so nevroni, ki pošiljajo impulze s pomočjo živčnih končičev v nosni votlini različnim predelom možganov: središču spomina (temporalni del in talamus), središču pomembnih telesnih funkcij (hipotalamus), ki pošlje impulze hipofizi - središču proizvodnje vseh telesnih hormonov. To pomeni, da eterična olja delujejo v skladu z naravnimi telesnimi silami, kar zahteva individualni pristop k uporabnikom aromaterapije in uporabo čistih eteričnih olj, saj je tudi znanstveno dokazano, da s sintetičnimi olji lahko prevaramo nos, nikakor pa ne možganov. Prav to pa narekuje nujnost aktivnega sodelovanja stranke. Samo če ji je vonj eteričnega olja prijeten, lahko pričakuje njegovo pozitivno učinkovanje tako na kožo kot tudi na psiho in telo. Natančna navodila za izvajanje aromaterapije in termoaromaterapije najdete v priročniku Aromatherapy »Iskana moč zdravja in lepote«. Splošno navodilo: eteričnih olj nikoli ne nanašajte neposredno na kožo. Vedno uporabite primerno osnovo - BASE NEUTRAL ali negovalno olje, v katero vgradite vsaj dvoje ali troje različnih eteričnih olj. Aromaterapijo obraza ali telesa začnemo delati z manjšimi koncentracijami eteričnih olj in jih šele nato postopoma povečujemo - glede na to, kako reagira stranka in njena koža. Odvisno od reakcije zamenjamo eterična olja in delamo kompozicije, ki bodo stranki ustreznejše. Maksimalne koncentracije: - obraz 30 ml BASE NEUTRAL 15 do 20 kapljic negovalnega olja 3 do 5 kapljic izbranih eteričnih olj V primeru, da za osnovo uporabite samo negovalno olje - 30 ml, povečajte koncentracijo eteričnih olj za dva - do trikrat.

- telo 30 ml negovalnega olja do 30 kapljic izbranih eteričnih olj

BASE NEUTRAL Sestavine: aloe vera gel koncentrat in izvleček sleza v karbomerni podlagi Delovanje: BASE NEUTRAL je gelna podlaga pripravku za aromaterapijo obraza ali telesa. Negovalna in eterična olja se v gelno osnovo vmešajo enakomerno in hitro. Naravne lastnosti in učinkovanje izbranih olj ostanejo nespremenjene. Uporaba: natančna navodila uporabe BASE NEUTRAL v aromaterapiji so v priročniku Aromatherapy »Iskana moč zdravja in lepote«. Lahko pa se uporablja tudi pri elektrostimulacijah, ultrazvočnih tretmajih in pri ionoforezi ter myoliftingu.

/ 450 ml


RASTLINSKA NEGOVALNA OLJA Najboljša naravna nega so čista naravna olja, pridobljena s hladnim stiskanjem. Bogata so z nenasičenimi maščobnimi kislinami, fitoproteini ter vitamini A, B, D, E in F. Negovalna olja kožo obraza in telesa hranijo, obnavljajo, negujejo, koži pomagajo zadrževati prepotrebno vlago, jo ščitijo pred neugodnimi zunanjimi vplivi ter ji dajejo prožnost, mehkobo in izredno svež izgled. Priporočilo: naravna rastlinska negovalna olja se lahko uporabljajo samostojno ali v kombinaciji z ustrezno masko ali kremo. V aromaterapiji so naravna rastlinska negovalna olja osnova za pripravo aroma masažnih olj.

OLJE ALOE VERA

OLJE ŽITNI KALČKI

OLJE JOJOBA

Sestavine: oljni izvleček aloe vere Delovanje: olje vsebuje izjemno število sestavin, ki medsebojno delujejo zelo harmonično in prav zato prinašajo koži istočasno vlago, bogato nego in poskrbijo, da koža vlage prekomerno tudi ne izgublja. Uporaba: olje je priporočljivo vsem vrstam kože, ki ji primanjkuje vlage - tudi mastni.

Sestavine: provitamin A, vitamini skupine B, vitamin E, nenasičene maščobne kisline in fitoproteini Delovanje: zaradi svoje izjemne sestave olje žitnih kalčkov oskrbi kožo s hranili in vlago, poveča njeno regenerativno sposobnost in naravno zaščito. Uporaba: olje priporočamo za nego suhe in k luskanju nagnjene kože. Zaradi svojih učinkovin je dobro tudi za nego nečiste kože in odlično za nego nohtov, saj preprečuje njihovo plastenje in lomljenje.

Sestavine: visoki tekoči trigliceridi – čisto olje iz semen jojobe. Olje je bogato z vitaminom E Delovanje: preprečuje prekomerno izhlapevanje vlage, poveča zaščitno funkcijo in zmanjšuje nagnjenost kože h gubanju. Uravnava naravni pH. Zaradi svoje sestave se izvrstno meša s kožnim sebumom, zato ne maši por in na koži ne pušča mastnih sledi. Uporaba: olje Jojoba se v praksi imenuje tudi tekoči vosek. Namenjeno je intenzivni negi suhe kože s porušenim hidrolipidnim ravnovesjem in upočasnjenim procesom obnavljanja, posebej blagodejno pa deluje tudi na kožo po sončenju.

/ 30 ml

/ 30 ml

/ 30 ml

OLJE MULTIVITAMIN A, B, E, F Sestavine: zmes žlahtnih negovalnih olj, obogatenih z vitaminoma A in E Delovanje: bogato neguje, pospešuje obnavljanje kože in okrepi njen naravni zaščitni sloj. Ohranja hidrolipidno ravnovesje. Uporaba: olje je priporočljivo za vse vrste kože.

/ 30 ml


ETERIČNA OLJA Eterična olja so zgoščene esence, pridobljene iz rastlin. Ljudje so jih zaradi njihovih zdravilnih lastnosti cenili že v pradavnini. Primerna so za aromatsko terapijo z masažo, izdelavo kozmetičnih izdelkov itd. Eterična olja lahko uporabljamo tudi v obkladkih, inhalacijah in parnih kopelih za obraz, za osvežitev zraka, v izparilnikih ali za odišavljenje tal oziroma delovnih površin. Trditev, podkrepljena z argumenti iz prakse: aromaterapija je edini kozmetični postopek, ki zahteva celovit in povsem oseben pristop k stranki. Temu primerni so tudi vrhunski rezultati. Splošno navodilo: eteričnih olj nikoli ne nanašajte neposredno na kožo. Vedno uporabite osnovo BASE NEUTRAL ali negovalno olje, v katero vgradite vsaj dvoje ali troje različnih eteričnih olj.

Legenda: S - simpatično P - parasimpatično

10 LIMONA P

1 BAZILIKA S

4 CIPRESA P

7 KOPRC P

Olje priporočamo pri negah mastne in aknaste kože ter pri anticelulitnih postopkih. Kožo vitalizira, umirja in čisti, pospešuje krvni obtok in izmenjavo snovi, deluje antiseptično in adstringentno. Harmonizira z olji: bergamot, geranija in oranža

Olje je primerno za nego mastne in aknaste kože, kože z razširjenimi kapilarami in za odpravljanje celulita. Pospešuje kapilarno in venozno prekrvavitev kože, zožuje žleze znojnice in lojnice, aktivira limfo, dviga tonus limfe in deluje izrazito adstringentno in zgoščevalno na strukturo kože. Harmonizira z olji: brin, sivka in sandalovina

Olje je odlično za nego nabuhle kože in odpravljanje podkožnih maščobnih blazinic. Pospešuje mikrocirkulacijo, odvajanje vode in razstrupljanje usnjice ter podkožnega tkiva in razkrajanje maščob v podkožnem tkivu. Harmonizira z olji: geranija, sivka in sandalovina

/ 10 ml

2 BERGAMOT P

/ 10 ml Olje je učinkovito v negovalnih postopkih mastne, nečiste, aknaste in luskaste kože. Pospešuje krvni obtok na mikroravni ter razstrupljanje usnjice in podkožnega tkiva. Ima antiseptični in adstringentni učinek. Harmonizira z olji: sivka, cipresa, jasmin, kamilica, brin in geranija

/ 10 ml

3 BRIN P Olje je odlično za nego mastne in aknaste kože, kože z razširjenimi kapilarami in pri postopkih odpravljanja celulita. Krepi mikrocirkulacijo v usnjici in podkožnem tkivu, aktivira delovanje limfe ter izredno pospešuje proces razstrupljanja. Harmonizira z olji: sivka, cipresa in sandalovina

/ 10 ml

5 EVKALIPT S Olje je idealno za nego utrujene, mastne, nečiste in aknaste kože. Pospešuje mikrocirkulacijo v usnjici (vse do povrhnjice), povečuje celično vitalnost, deluje regenerativno, antiseptično in pomirjevalno. Harmonizira z olji: limona, bergamot in sivka

/ 10 ml

6 GERANIJA S Olje je primerno za vitalizacijo vseh vrst kože. Uravnava delovanje žlez lojnic, umirja vzdraženo suho kožo, pospešuje izmenjavo snovi in deluje adstringentno. Harmonizira z olji: bergamot, bazilika, brin, sivka in limona

/ 10 ml

/ 10 ml

8 LAVANDA S-P Olje ima izjemen učinek umirjanja kože pri opeklinah, razdraženosti in hiperemiji. Nepogrešljivo je tudi pri negah aknaste kože, saj izboljšuje prehranjenost kože, pospešuje razstrupljanje in ima baktericidno delovanje. Harmonizira z olji: bergamot, geranija, limona in rožmarin

Olje se uporablja za nego mastne, nečiste in aknaste kože, krepitev tanke in vitalizacijo suhe kože, odpravljanje celulita, beljenje starostnih peg in za pripravo kože na sončenje. Krepi vse funkcije povrhnjice, pospešuje prekrvavitev, oži pore, napenja, čisti in zgoščuje kožo. Gradi hidrolipidni zaščitni sloj in povečuje tvorbo melanocita. Harmonizira z olji: sivka, cedra, koprc in geranija

/ 10 ml

11 POMARANČA S Olje je odlično za nego suhe in h gubanju nagnjene kože, razpokane in krhke kože ter za odpravljanje celulita. Povečuje prekrvavljenost in senzibilnost kože, spodbuja regeneracijski proces ter izgrajuje hidrolipidni sloj. Harmonizira z olji: cipresa, brin in sivka

/ 10 ml

/ 10 ml

9 KAMILICA S Olje je primerno za vitalizacijo občutljive kože in kože z razširjenimi kapilarami, za pomirjanje vnete in razdražene kože ter za nego aknaste kože. Pospešuje mikrocirkulacijo in rahlo tonizira ter deluje protivnetno in bakteriostatično. Harmonizira z olji: bergamot, sivka in limona

/ 10 ml

12 META S-P Olje je primerno za utrujeno, izsušeno in od sonca poškodovano kožo ter postopke odpravljanja celulita. Najizraziteje deluje na usnjico, krepi obrambni sistem celic, kožo vitalizira in ji daje tonus ter pospešuje vezavo in izmenjavo vode v veznem tkivu. Harmonizira z olji: rožmarin, sivka in evkaliptus

/ 10 ml


13 ROŽMARIN P

17 ČAJEVEC P

Olje se uporablja za vitalizacijo, krepitev in zaščito vseh vrst kože, za specialno nego nečiste in aknaste kože ter kože z ekcemi, seborejo …, krepitev nohtov in odpravljanje oteklin. Aktivira arterijski sistem, oskrbi vse sloje kože s kisikom in hrano ter izboljšuje regenerativne sposobnosti veznega tkiva. Harmonizira z olji: bazilika, sivka, limona in meta

Olje je primerno za nego mastne, nečiste in aknaste kože ter za nego nog in nohtov. Je močno antiseptično in adstringentno, deluje zoper glivice in zmanjšuje izločanje sebuma. Harmonizira z olji: sivka, bergamot in evkaliptus

/ 10 ml

14 ŽAJBELJ S Za čiščenje in vitalizacijo mastne, nečiste in aknaste kože ter zmanjševanje znojenja nog. Pospešuje mikrocirkulacijo, povečuje sposobnost zadrževanja vode in uravnava delovanje žlez lojnic. Blagodejno deluje tudi na dihalne poti, zato je primerno za kopeli in ambientalno aromoterapijo. Harmonizira z olji: bergamot, limona, sivka in rožmarin

/ 10 ml

15 SANDALOVINA P Olje je priporočljivo za nego aknaste kože in vitalizacijo suhe ter h gubanju nagnjene kože. Uporablja pa se tudi proti strijam in za oživljanje utrujene kože. Pospešuje izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, obnavljanje usnjice, krepi vezno tkivo in kožo napenja (vezava vode na kolagen in elastin). Harmonizira z olji: cipresa in neroli

/ 10 ml

16 TIMIJAN S-P Olje se uporablja za nego mastne, nečiste in aknaste kože ter kože s seborejo, pa tudi za odpravljanje celulita. Močno vzpodbuja mikrocirkulacijo v usnjici, kožo čisti in razstruplja, uravnava delovanje kožnih žlez, krepi rast povrhnjice in deluje izrazito antiseptično. Harmonizira z olji: bergamot, limona, melisa in rožmarin

/ 10 ml

/ 10 ml

18 ROŽNI LES S Olje je primerno za nego suhe, občutljive, krhke in razpokane kože. Umirja vzdraženo kožo ter uravnava rast celic. Zmanjšuje in odpravlja energetske blokade. Harmonizira z olji: bergamot in meta

/ 10 ml

19 ZIMZELEN P Olje pomaga pri bolečih mišicah (športne masaže), poživlja, navdušuje, vzpodbuja in aktivira organizem. Revitalizira in izboljša prekrvavljenost kože, pospešuje mikrocirkulacijo kože in ima antiseptično delovanje. Harmonizira z olji: poprova meta in citrusi

/ 10 ml

AROMA OLJA za termoaromaterapijo Aromatična masažna olja se uporabljajo za samostojne masaže ali v termoaromaterapiji na način Kozmetike Afrodita, ki je lahko sestavni del anticelulitne nege ali postopkov razstrupljanja telesa. Natančna navodila za uporabo v Aromatherapy priročniku ˝Iskana moč zdravja in lepote˝.

S - AROM sprostitev Sestavine: izbrana olja za nego, eterična olja rožmarina, brina, sivke, oranže in sandalovine Delovanje: sprošča ter pospešuje čiščenje kože in podkožnega tkiva.

/ 150 ml

P - AROM potenje Sestavine: izbrana olja za nego, eterična olja bazilike, rožmarina, poprove mete, brina in sivke Delovanje: pospešuje potenje in čiščenje kože.

/ 150 ml

T - AROM tonus Sestavine: izbrana olja za nego, eterična olja vetivera, oranže, rožmarina, bazilike in geranije Delovanje: okrepi proces izmenjave snovi, krepi vezno tkivo, izboljša prožnost in tonus kože.

/ 150 ml

C - AROM vitalnost Sestavine: izbrana olja za nego, eterična olja ciprese, limone, sivke in poprove mete Delovanje: pospešuje periferno izmenjavo snovi, zgoščuje kožo, oži pore kože in podkožnega tkiva ter krepi stene kapilar in ven.

/ 150 ml


MASSAGE OIL blagodejna nega s 100% naravnimi masažnimi olji Z masažo pozitivno vplivamo na psihofizično stanje. Še več: - telo se hitreje obnavlja in odpadne snovi se lažje izločajo iz telesa, - po masaži je koža voljna, elastična in odporna proti zunanjim dejavnikom, - mišicam se povrne moč, - sklepi postanejo bolj gibljivi, - otekline se zmanjšajo, - prag bolečine se zviša, - napetost in stres organizma popusti. Blagodejnost in koristnost masaže povečamo s pravilno izbranim masažnim oljem. Izbira olja je podrejena cilju, ki ga z masažo želimo doseči. Opozorilo: naravna olja hranite v hladnem in temnem prostoru.

GROZDJE

KOKOS

anti age zaščita & pomlajevanje

vlaženje & oskrba s hranljivimi snovmi

Sestavine: linolna in oleinska kislina, vitamin E in beta-karoten Delovanje: spodbuja regeneracijo in kožo pomladi, vzdržuje naravno raven vlage, ohranja lepo strukturo povrhnjice ter kožo ščiti pred staranjem in stresnimi dejavniki okolja. Po negi je koža mehka, gladka, napeta in svilnata na otip. Uporaba: olje je izjemno priporočljivo za masažo zrele, poškodovane (strije) in zaradi zunanjih stresov prizadete kože. Je nepogrešljivo po negi z AHA masko za telo.

Sestavine: kokosovo in sončnično olje Delovanje: olje kožo globinsko nahrani, jo oskrbi z obilico vlage in okrepi naravno zaščito pred razdiralno močjo prostih radikalov. Po masaži je koža izjemno sveža, prijetno mehka in umirjena. Olje ima vabljiv naravni vonj kokosa. Uporaba: olje je odlično za masažo vseh vrst kože, še posebej pa kože, ki ji primanjkuje vlage in hranljivih snovi za lep in zdrav videz.

/ 500 ml

/ 500 ml

LIMONSKA TRAVA

SLADKA POMARANČA

ORIENTALSKA SENZACIJA

hidrolipidno ravnovesje & obnavljanje

osvežitev & sproščanje

poživljanje & vzpodbujanje

Sestavine: eterično olje limonske trave, olje makadamije, sončnic in grozdnih pečk Delovanje: nadomesti z leti izgubljene lipide in vlago ter vzpodbudi in pospeši obnavljanje kože. Po masaži je koža gladka, mehka in na pogled pomlajena. Uporaba: olje je priporočljivo predvsem za masažo kože, ki ji primanjkuje vlage in maščob ter zrele kože z upočasnjenim naravnim procesom obnavljanja.

/ 500 ml

Sestavine: eterično olje sladke pomaranče, sojino olje, olje koruznih kalčkov, vitamin E Delovanje: kožo čisti, neguje, krepi, obnavlja, ji vrača napetost in jo varuje pred izsušitvijo. Kožo in telo sprosti ter prijetno osveži. Omamni vonj vpliva na dobro počutje in vedro razpoloženje. Uporaba: Zaradi odlične mazljivosti in vpojnosti je primerno za dolgotrajno masažo vseh vrst kože, posebej zrele in suhe. Še posebej priporočamo za 20 minutno masažo po tretmanu Body wrapping.

/ 500 ml

Sestavine: eterično olje YLANG-YLANG, sojino in sončnično olje, olje makadamije Delovanje: eksotično eterično olje Ylang Ylang, ki velja za cvet cvetov, je znani afrodiziak, zato masažno olje istočasno spodbudi ter poživi telo in duha. Optimalno vlaži in hrani kožo, jo ščiti pred izgubo vlage ter ji pomaga, da ostane mehka in gladka. Bogato razvajanje mami vsa čutila s čarobnim vonjem sandalovine. Uporaba: priporočamo za izdatno nego in dolgotrajno masažo vseh vrst kože.

/ 500 ml


MELISA

MANDELJ

ANTI-STRESS

ANTI-CELULIT

REGENERATION

pomirjanje & sprostitev

nega & odstranjevanje ličil

sproščanje & zaščita pred staranjem

razstrupljanje & izboljšanjen tonusa

vlaženje & sproščanje

Sestavine: mandljevo olje, sončnično olje, vitamin E Delovanje: pospešuje regeneracijo kože, kožo nahrani, pomirja in mehča. Uporaba: namenjeno je masaži obraza in telesa ter kot bogat vir esencialnih maščobnih kislin, čiščenju suhe in občutljive kože. Odlično odstranjuje tudi vodoodporni make-up. Uporabljamo ga kot osnovo pri aromaterapiji.

Sestavine: eterično olje lavande in grenivke, sončnično in avokadovo olje, vitamin E Delovanje: celostno pomiri, sprosti in povrne energijo vsem vrstam stresu izpostavljene kože. Sinergija eteričnih olj in omamnih vonjev blagodejno vpliva tako na telo kot na duha. Z vgrajenim vitaminom E kožo ščiti pred prehitrim staranjem. Uporaba: nega vseh vrst kože, izpostavljene stresu. Priporočljivo je za masažo po vseh fizičnih in psihičnih obremenitvah.

Sestavine: kompleks eteričnih olj sladkega janeža (komarček, koromač), limone, grenivke, rožnega lesa, lavande in rožmarina, sončnično in sojino olje, olje pšeničnih kalčkov, vitamin E Delovanje: pospešuje prekrvavitev kože, pomaga pri razgradnji maščob, aktivira delovanje limfnega sistema in pospešuje odvajanje zaostalih toksinov iz telesa. Uporaba: z 20 ali tudi več minutno masažo zmehčate celulitne vozle, kar olajša razgradnjo maščob. Svetujemo masažo celega telesa.

Sestavine: eterično olje Melise, sončnično in sojino olje, vitamin E Delovanje: masažno olje vrača koži sijaj, mehkobo, nežnost in prožnost. Vzpostavlja harmonijo kože, telesa in duha ter razvaja s čutnim vonjem. Uporaba: namenjeno je sproščujoči in dolgotrajni masaži vseh vrst kože.

/ 500 ml

/ 500 ml

/ 500 ml

/ 500 ml

Sestavine: olje šentjanževke, sončnično olje, vitamin E Delovanje: primerno za masažo vseh vrst kože, predvsem suhe, občutljive in h gubanju nagnjene kože. Z bogatim učinkom sproščanja kožo umirja in obnavlja in jo istočasno hrani, ščiti pred izgubo vlage ter jo ohranja mehko. Uporaba: odlično je za dolgotrajno masažo celega telesa in kot osnova za aromaterapijo. Po nanosu masažnega olja odsvetujemo sončenje in uporabo solarijev.

/ 500 ml / 1000 ml


WINE THERAPY anti-age nega s hranljivim grozdjem

ZA OBRAZ, VRAT IN DEKOLTE

Da se v grozdju in vinu skriva ključ do večne mladosti, so že pred davnimi leti zelo dobro poznali Egipčani, Grki in Rimljani. Skozi tisočletja so generacije uživale grozdje za ohranjanje zdravja, mladosti in lepote, učvrstitev kože ter dolgotrajni mladostni videz.

VINSKA MASAŽNA KREMA uravnavanje hidrolipidnega sloja Sestavine: izvleček grozdja in šampanjca, olje grozdnih pečk in žitnih kalčkov, sojino olje, vitamina A in E Delovanje: uravnovesi hidrolipidni sloj kože, vzpodbuja njeno naravno obnavljanje in delovanje. Kožo oskrbi s hranilnimi snovmi, lipidi in vlago. Okrepi samozaščito kože pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Uporaba: kremo nanesemo na dobro očiščeno kožo, ki smo jo pred tem tonizirali.

/ 200 ml

Danes za prelomnico štejemo leto 1993, ko so začeli v francoski vinorodni pokrajini Bordeaux raziskovati učinkovine grozdja. Raziskave so dokazale, da grozdje in vino vsebujeta več kot 1.000 sestavin, med katerimi so tudi številne substance (vitamini, minerali, polifenoli, sadne kisline,…), koristne za kožo in učinke katerih lahko damo na skupni imenovalec: GLADIJO GUBE IN UPOČASNJUJEJO STARANJE KOŽE.

MASKA ŠAMPANJEC pomlajevanje & zaščita pred staranjem Sestavine: izvlečka šampanjca in grozdja, olje grozdnih pečk, jojobino olje, pantenol, vitamini A, E, B5 Delovanje: maska nežno odstrani sloj odmrlih celic, izboljša prekrvavitev in vlažnost kože ter spodbudi njeno obnavljanje. Kožo oskrbi s potrebnimi hranljivimi snovmi, ki ji dajo moč zaščite. Po negi je koža vidno pomlajena, okrepljena je njena naravna odpornost pred prehitrim staranjem. Uporaba: masko vtremo na dobro očiščeno kožo obraza, vratu, dekolteja in pustimo delovati.

/ 200 ml

Preparati iz inovativnega programa »salon exclusive natural VINOTERAPIJA« vsebujejo izključno aktivne sestavine rastlinskega izvora, ne vsebujejo parafinskih olj, vazelina in ne silikonov, niso konzervirani z umetnimi konzervansi - parabeni, so naravnih barv in vsebujejo rastlinske emulgatorje. Temeljijo na kvalitetnih hranljivih sestavinah grozdja meso, kožica, pečke in VINO namreč vsebuje vse, kar koža potrebuje.

GRAPE VITAMIN VLAŽILNA CONCENTRAT VINSKA glajenje gub & zaščita KREMA pred staranjem dry oil

Sestavine: olje grozdnih pečk in vitamina A in E Delovanje: spodbuja obnavljanje, kožo pomlajuje in ohranja naravno strukturo povrhnjice. Z vsakodnevno uporabo se zmanjšajo gubice, okrepi se naravna zaščita pred prehitrim staranjem, izboljša čvrstost in napetost kože, ki zablesti z mladostno svežino. Grape - Vitamin Concentrat kože ne masti in se hitro vpije v kožo. Uporaba: Grape Vitamin Concentrat nanesite na dobro očiščen obraz, vrat in dekolte pred nanosom negovalne kreme.

/ 30 ml

dolgotrajna navlažitev Sestavine: vlažilni kompleks, olje grozdnih pečk, izvleček belega grozdja in šampanjca Delovanje: je prava zakladnico naravnih virov za sijajen in mladosten videz kože. Predstavlja bogato vlažilno in obnovitveno nego obraza, vratu in dekolteja. Spodbuja naravno delovanje kože in omili prezgodnje znake staranja. Uporaba: za nego kože z izrazitimi znaki zrelosti priporočamo souporabo GrapeVitamin Concentrata.

/ 50 ml

HRANLJIVA VINSKA KREMA uravnavanje hidrolipidnega sloja Sestavine: izvleček grozdja, olje grozdnih pečk, soja, žitni kalčki Delovanje: bogata nega kožo oskrbuje s hranilnimi snovmi, lipidi in vlago, vzpodbuja njeno naravno obnavljanje ter omili znake prezgodnjega staranja. Uporaba: v primeru, da ima koža izrazite znake zrelosti – gube, izgubo čvrstosti ali videz utrujene kože brez sijaja, pred uporabo kreme nanesite GrapeVitamin Concentrat.

/ 50 ml


ZA TELO

VINSKI PEELING ZA TELO nežno odstranjevanje odmrlih celic Sestavine: izvleček šampanjca in naravni abrazivi Delovanje: nežno odlušči površinski sloj odmrlih celic povrhnjice in ohranja naravne zaloge vlage. Kožo osveži in na videz pomladi. Uporaba: za čiščenje in nego telesa. V kombinaciji z dodanim masažnim oljem nudi bogato čiščenje kože. Peeling po nanosu speremo s telesa.

/ 250 ml

VINSKA KOPEL čiščenje & sproščanje & vlaženje Sestavine: izvleček grozdja in šampanjca, bisabolol Delovanje: izboljša prekrvavljenost in stimulira izločanje nečistoč iz kože, ugodno vpliva na psihofizično sproščanje, podarja ugodje popolne sprostitve in nas napolni z novo energijo. Po kopeli je koža lepo negovana, oskrbljena z vlago, mehka in svilnate polti. Uporaba: zelo priporočljiva je za uporabo v wellness centrih: kopeli in jakuzi ter pri wellness pedikuri.

/ 1000 ml

VINSKA MASKA PEEL-OFF za telo vračanje hranil & zaščita pred staranjem Sestavine: bela in hranljiva rdeča glina, izvleček grozdnih pečk Delovanje: maska kožo očisti, pospešuje odstranjevanje toksinov, odvečne vode, nečistoče in odmrlih celic s kože telesa. Ob tem neguje in deluje pomlajevalno, saj vzpodbuja regeneracijo kože in jo hrani. Uporaba: za stranko zelo prijeten postopek ima blag termični učinek.

/ 2400 g

VINSKI UČVRSTITVENI LOTION učvrstitev & izboljšanje elastičnosti Sestavine: izvleček grozdja in grozdnih pečk, biokompleks, sestavljen iz ekstraktov tropskega mandlja, črnega bezga in taninske kisline, izvleček centelle asiatice (tigrove trave), karite maslo Delovanje: izboljšuje elastičnost kože, jo učvrščuje, pospešuje mikrocirkulacijo ter ščiti pred prezgodnjim staranjem. Ima drenažni učinek, spodbuja proces razgradnje maščob, krepi elastičnost kože in kožo regenerira. Kožo vlaži, neguje, hrani, pomirja ter ščiti pred izsušitvijo. Uporaba: zelo priporočamo kot zaključek nege z masko peel-off , kot celovito zaokroženo nego telesa in za vsakodnevno nego doma.

/ 250 ml


V lepotilni negi med in mleko že od nekdaj pomenita vir razkošnega razvajanja, blagostanja in ugodja. Za ohranjanje mladostnega in lepega videza ju je častila in uporabljala tudi mogočna egipčanska vladarica Kleopatra, ki je s svojo lepoto očarala največje bojevnike tistega časa. V omamno dišečo sinergijo smo povezali žlahtne in unikatne plodove iz narave: izvleček matičnega mlečka, karite maslo, kokosovo mleko in olje ter sestavili razkošno wellness linijo, ki bo nepozabno razvajala vsa čutila ter poživila telo in duha.


MILK & HONEY omamno dišeča lepotilna nega telesa in duha Nova wellness linija, ki razvaja kožo na nepozaben način vsebuje: - izvleček matičnega mlečka je eden izmed najbolj popolnih produktov narave, ki ima visoko biološko vrednost. Čebele ga pridelujejo in z njim hranijo svojo kraljico - matico. Je izreden bio-stimulator in antioksidant z izjemno močjo regeneracije kože in podpore imunskemu sistemu, - karite maslo - ta eksotična sestavina, pridelana iz semen karitejevega drevesa, je izjemno bogata z antioksidanti, maščobnimi kislinami in vitamini. Na kožo deluje vlažilno, protivnetno in s hranljivo močjo, - kokosovo mleko prinaša koži obilje vlage in razkošne mehkobe, - kokosovo olje - hladno stisnjeno iz belega mesa kokosa je naravno olje bogato z vitamini in nasičenimi maščobnimi kislinami, ki kožo varujejo pred prostimi radikali in posledično pred prezgodnjim staranjem.

PEELING S SLADKORJEM intenzivno čiščenje kože Sestavine: karite maslo, rjavi sladkor, olje jojoba Delovanje: učinkovito odlušči površinski sloj odmrlih celic povrhnjice in zahvaljujoč dodanemu karite maslu, ki vsebuje visoko koncentracijo maščobnih kislin in vitaminov, nudi popolno razvajanje suhe in zelo suhe kože. Koža je po uporabi peelinga dobro očiščena, gladka in mehka. Uporaba: peeling nežno vmasirajte na želene predele telesa, v primeru zelo suhe kože peelingu dodajte par kapljic negovalnega olja, nakar naj se stranka stušira. Za nadaljnjo nego priporočamo Milk & Honey hranljivo masko ali maslo za telo. Hraniti pri sobni temperaturi v temnem prostoru! Pred uporabo pretresite!

/ 200 g

HRANLJIVA MASKA

MASLO ZA TELO

MLEČNA KOPEL

za obraz in telo anti age vlaženje & regeneracija

vlaženje & vitalizacija

hranjenje kože & sproščanje

Sestavine: karite maslo, izvleček matičnega mlečka, kokosovo mleko, glicerol Delovanje: lahka, omamno dišeča, vlažilno - hranljiva tekstura masla omogoča nepozabno sprostitveno masažo. Nega z maslom je še posebej primerna za zelo suho, podhranjeno in atrofirano kožo, saj karite maslo vsebuje visoko koncentracijo naravnih maščobnih kislin, ki koristno delujejo pri obnovi poškodovanih celic kože in zmanjševanju pojavnosti gub. Uporaba: maslo izdatno vmasirajte v kožo celega telesa. Sproščujoča bogata masaža vrača suhi koži občutek gladkosti in mehkosti.

Sestavine: kokosovo mleko, izvleček matičnega mlečka, sončnično olje Delovanje: kremna tekstura z omamnim vonjem sladke, mlečne vanilije podarja ugodje popolne kraljevske sprostitve, povečuje življenjsko moč in nas napolni z novo energijo. Kopel deluje izrazito negovalno in vrača dobro počutje telesa in duha. Uporaba: v kad, napolnjeno s toplo vodo, vlijte 2 dl mlečne kopeli. Lahko vključite napravo za hidro masažo. Po kopeli priporočamo sproščujočo masažo z maslom za telo Milk & honey.

Sestavine: kokosovo mleko, izvleček matičnega mlečka, kokosovo olje, vitamin E Delovanje: maska s harmoničnim vonjem vanilije zaradi vsebnosti edinstvenih naravnih sestavin deluje kot „čudežni eliksir“življenja in mladosti. Z močjo dodanega matičnega mlečka, ki vzpodbuja oksigenacijo vseh tkiv in je neprecenljiv pri podpori celotnega imunskega sistema, hranljiva maska pripomore k ohranjanju vitalnosti in elastičnosti kože. Ta je že po prvi uporabi na pogled popolnoma prenovljena in napeta, na otip pa nežna, gladka in mladostno sveža. Uporaba: masko v debelejšem sloju nanesite na obraz in telo. Po 15 – 20 minutnem delovanju preostanek maske nežno vmasirajte v kožo. Hranljivo masko priporočamo tudi kot podlago maski Termo modelage.

/ 250 ml / 2000 ml

/ 250 ml

/ 1000 ml


AROMA ODSTRANJEVALEC OBNOHTNE KOŽICE Sestavine: glicerin in kalijev hidroksid Delovanje: prijazno odstranjuje obnohtno kožico in ne poškoduje rastišča nohta ali nohta samega. Navodilo za uporabo: - s pomočjo dulca nanesite odstranjevalec na obnohtno kožico, - po približno 2 minutah delovanja s priloženo palčko krožite ob rastišču nohta tako, da kožico potiskate nazaj, - pod tekočo vodo roke sperite in nohte skrtačite. Pri vnetjih, okužbah ali poškodbah nohtov odstranjevalca ne uporabljajte.

/ 50 ml


HAND CARE nega rok in nohtov

Zaradi svoje naravne strukture – na dlaneh skorajda ni maščobnega tkiva in zaradi direktne izpostavljenosti – včasih že kar agresivnim zunanjim vplivom okolja, se na koži rok najprej pojavijo znaki staranja. Zato je nega rok specifična, saj ji moramo z izbranimi izdelki nadomestiti vse, kar ji primanjkuje. To pa je predvsem vlaga in zaščitni lipidi na površini kože. Popolna nega rok vsekakor vključuje tudi urejenost in nego nohtov. To pomeni, da moramo poskrbeti za zdravo rast nohtov, ki se ne bodo lomili in ne plastili, ter da bo obnohtna kožica nohtov zdrava in nepoškodovana.

PARAFINSKA KOPEL ZA ROKE

ZAŠČITNA KREMA ZA ROKE

z vonjem grozdja Sestavine: zmes nizko taljivega parafinskega voska s čebeljim voskom Delovanje: intenzivna nega, vlaženje in pospešitev globinskega čiščenja kože. Po negi je koža izjemno mehka in gladka. Uporaba: parafinsko kopel je najbolje uporabljati po manikuri in temeljitem čiščenju kože, ki vključuje tudi luščenje odmrlih celic povrhnjice rok. Lahko pa roke samo temeljito umijete in dezinficirate.

Sestavine: izvleček kamilice, hranljiva naravna olja in olje pšeničnih kalčkov Delovanje: koži nudi kvalitetno nego, zaščito in izdatno vlago. Uporaba: po manikuri ali sicer roke nežno zmasirajte vse od prstnih blazinic do zapestja. Po masaži je koža žametno mehka in odlično zaščitena pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

/ 450 ml

OLJNI ODSTRANJEVALEC LAKA ZA NOHTE

brez acetona Sestavine: rastlinsko negovalno olje, pantenol in zmes organskih topil Delovanje: neguje in ohranja nohte prožne in čvrste. Nohte in obnohtno kožico ščiti pred izsušitvijo in plastenjem. Temeljito in enostavno odstranjuje lak z nohtov - tudi umetnih. Ne pušča belih madežev. Uporaba: nanesemo ga na vato in preprosto obrišemo lak z nohta.

/ 500 ml / 750 g / 2000 g

ROKAVICE ZA PARAFINSKE KOPELI bombaž 100%

/ 1 par

AROMA - OLJNI ODSTRANJEVALEC LAKA ZA NOHTE Sestavine: olje grozdnih pečk in eterično olje limone Delovanje: s prijetno dišečim vonjem grozdja je odličen za temeljito in enostavno odstranjevanje laka z nohtov tudi umetnih. Neguje in ohranja nohte prožne ter čvrste. Preprečuje obarvanost nohtov. Uporaba: nanesemo ga na vato in preprosto obrišemo lak z nohta. Opozorilo: vnetljivo! Preprečite stik z očmi. Hranite izven dosega otrok.

/ 500 ml


FOOT CARE izbrana nega nog

Kadar govorimo o negi nog, moramo vedeti, da to ni le odnos do lepote, ampak veliko več. To je skrb za zdravo kožo in zdrave noge, ki bodo kos vsem obremenitvam, ki so jim izpostavljene. S pravilno naravnano nego mora koža sprejeti predvsem dovolj vlage in hranilnih snovi. Zaželeno je tudi, da negovalni izdelki vsebujejo naravne aktivne snovi, ki stimulirajo prekrvavitev kože in izboljšajo pretok limfe ter posledično odpravljajo utrujenost nog.

PARAFINSKA KOPEL ZA NOGE

ZELIŠČNA KOPEL ZA PEDIKURO

z vonjem mentola

za pedikuro

Sestavine: zmes nizko taljivega parafinskega voska s čebeljim voskom Delovanje: intenzivno neguje, vlaži, pospešuje globinsko čiščenje kože in sprošča napetost v stopalih. Je tudi izjemno blagodejna pri revmatičnih težavah. Ima lep in svež vonj mentola. Uporaba: parafinsko kopel je najbolje uporabljati po pedikuri, lahko pa noge samo temeljito umijete in jih dezinficirate.

Sestavine: izvleček kamilice, mentol in kafra Delovanje: deluje antiseptično, vitalizira in osveži kožo ter pospeši njeno prekrvavitev. Odlično pripravi noge na pedikuro, saj omehča trdo kožo stopal, kurje oči in žulje. Po pedikuri priporočamo masažo stopal z Balzamom za noge. Uporaba: na 5 l tople vode dodajte 20 do 30 ml kopeli. Pustite, da stranka namaka noge 15 minut.

/ 750 g / 2000 g

COPATI ZA PARAFINSKE KOPELI bombaž 100%

/ 1 par

/ 500 ml

BALZAM ZA NOGE Sestavine: izvleček divjega kostanja, bisabolol, eterična olja sivega bora, rožmarina in lavande Delovanje: v sinergiji z naravnimi aktivnimi sestavinami in skupaj z masažo od prstov do kolen, sprošča napetost v mišicah, zmanjšuje utrujenost in oteklost nog ter kožo lepo neguje. Deluje antiseptično. Uporaba: zelo primeren za uporabo po kopeli nog, pedikuri in pri refleksni masaži stopal.

/ 450 ml

SENSITIVE BALZAM ZA NOGE / light za suho in občutljivo kožo stopal Sestavine: pantenol, beta glukan Delovanje: balzam je posebej zasnovan za potrebe suhe in občutljive kože stopal, tudi diabetikov. Kožo intenzivno navlaži, zmehča in ji podari celodnevno zaščito. Izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno obnovo ter zanesljivo ščiti pred izgubo vlage. Prijetno hladi. Se hitro vpije in ne pušča sledov na koži. Uporaba: posebej priporočamo za nego diabetikov

/ 350 ml

REFIL / 350 ml


DEPIL AS naravna depilacija telesa NARAVNE VODOTOPNE SMOLE DEPIL AS

GEL PO DEPILACIJI

smola za odstranjevanje dlačic

zavira rast dlak

Sestavine: semipolimerizirani naravni sladkorji Delovanje: enostavno in popolnoma odstranjuje dlake in dlačice. Lahko se uporablja na vseh delih telesa. Smola je vodotopna, zato preostanke smole z lahkoto sperete z vodo. Uporaba: pred depilacijo kožo razmastite, dezinficirajte in (če je vlažna) osušite z otroškim pudrom. Smolo segrejte na približno 400 C, da je primerno tekoča. Smolo nanašajte v tankem sloju v smeri rasti dlak. Epil bandy trak dobro pritisnite h koži in ga v nasprotni smeri rasti dlak pod ostrim kotom sunkovito potegnite. Ostanke smole sperite z vodo. Na depilirane predele v tankem sloju nanesite Gel po depilaciji.

Sestavine: gel aloe vera, plantafluid complex AH Delovanje: zmanjšuje vraščanje in nastajanje novih dlak ter upočasni njihovo rast. Umirja rdečico in razdraženo kožo, prijetno hladi, deluje antibakterijsko in dezinficira. Uporaba: gel nanesete takoj po depilaciji v tankem sloju na depilirano kožo. Priporočamo vsakodnevno uporabo vsaj 10 dni po depilaciji. Opozorilo: trenutna pordelost (hiperemija) in ščemenje kože po depilaciji je normala reakcija. V primeru hiperemije kožo umirite s hladnimi oblogami.

/ 500 ml / 150 ml

/ 1000 g

DEPIL AS NATUR smola v plastenki z valjčkom

/ 140 g

DEPIL AS GOZDNI SADEŽI smola v plastenki z valjčkom

/ 140 g

DEPIL AS COFFEE smola v plastenki z valjčkom

/ 140 g

EPIL BANDY TRAKOVI ZA DEPILACIJO / kom. 100/1

V Kozmetiki Afrodita smo se lotili reševanja tudi nekoliko bolj zahtevnih težav s kožo, kot so vidno staranje, pordela ali kuperozna koža, koža brez življenjske moči, podočnjaki in zabuhlost, oslabljeno naravno obnavljanje kože itd. V ta namen smo razvili vrsto specifičnih preparatov, ki bodo ob pravilni uporabi navdušili tudi največje dvomljivce.


SPECIALNI PROGRAM preparati za specialno nego obraz in telesa

VITA DERMA SERUM ZA OKOLI OČI anti-wrinkle zmanjša gube & podočnjake & zabuhlost Sestavine: deepaline, kolagen stimulator, hialuronska kislina, rastlinski kompleks, vitamin A Delovanje: zgladi drobne ter zmanjša globoke gube in gube tim. vranine noge, odpravi podočnjake ter zmanjša oteklost in zabuhlost pod očmi in na gornjih vekah. Najboljši rezultati so po treh tednih, zato svetujte stranki uporabo seruma tudi v negi doma. Uporaba: v smeri urinega kazalca serum nanesite na veke in kožo pod očmi – zajemite predel vse do kosti ličnice. Masirajte nežno – s krožnimi gibi ali v obliki osmic.

/ 15 ml

VITA DERMA ANTI-STRESS SERUM ice effect anti-stres & pomlajevalni učinek Sestavine: fitoamin biokompleks, kakao maslo, izvlečki ginsenga, aloe vere in ginka, ceramidi, vitamin A in E Delovanje: v hipu podari koži občutek sproščenosti, svežine in mladostni videz. Z redno uporabo seruma postane koža odpornejša na notranje in zunanje stresne dejavnike. Predčasno postarana koža pa ponovno pridobi vitalnost. Zaradi hladilnega učinka daje serum tudi občutek sprostitve in razbistritve uma. Uporaba: serum vmasirajte pred nanosom kreme ali ga nanesite kot podlago maski. Stranki priporočite uporabo seruma kot dopolnilno vsakodnevno nego vedno, ko bo občutila psihofizično preobremenitev.

/ 30 ml

VITA DERMA MULTIAKTIVNI FLUID anti-age za upočasnitev procesa staranja kože Sestavine: nanosomi ACE, carnosin, beta–glukan, olje jojobe, bisabolol, izvlečka ginka in hamamelisa ter eterično olje geranije Delovanje: fluid sprosti svoje aktivne sestavine v sloju kože, kjer celice črpajo hrano in kjer je vzrok nastanka gub. Stimulira regeneracijo in učinkovito nevtralizira razdiralno moč prostih radikalov. Ščiti kožo pred UV svetlobo, ima izjemno moč vlaženja in učvrsti strukturo kože. Kaskadni sistem penetracije negovalnih olj zagotavlja popolni in dolgotrajni občutek negovanosti. Uporaba: fluid nanesite kot podlago kateremu koli negovalnemu izdelku - kremi ali maski, lahko pa nadaljujete nego z aromaterapijo.

/ 100 ml

HYDRO CONTROL VLAŽILNA KREMA

HYDRO CONTROL HRANLJIVA KREMA

anti-age & matt effect

anti-wrinkle

Sestavine: izvleček ličija, rastlinski regulator sebuma Delovanje: v koži uravnava ravnovesje vlage in maščob ter ji daje zaščito pred oksidativnim stresom. Zaradi antibakterijskega delovanja preprečuje nastajanje mozoljev. Uporaba: krema je primerna za vsakodnevno nego mastne kože. Posebej je priporočljiva za dnevno nego med in po specialni negi s sadnimi kislinami v kozmetičnem salonu, ker vzdržuje optimalno raven vlage in kožo dolgotrajno ohranja lepo in sijočo.

Sestavine: ekstrakt ličija in melone, rastlinski regulator sebuma Delovanje: vzpodbuja proces obnavljanja kože, zmanjša produkcijo sebuma in poveča sposobnost zadrževanja vlage. Zgladi gubice in prepreči ponovno nastajanje mozoljev in podkožnih ogrcev. Uporaba: na osnovi strokovne ocene in nasveta kozmetičarke je krema primerna tudi za nočno nego med in po specialni negi s sadnimi kislinami v kozmetičnem salonu.

/ 50 ml

/ 50 ml


EXTRA CARE AKTIVATOR REMINERALIZACIJE pena vitalizacija kože Sestavine: izvleček ginsenga ter eterični olji pomaranče in Ylang-Ylanga Delovanje: pospešuje prekrvavitev, izboljša presnovo in kožo pripravi na aktivno sprejemanje mineralov ter drugih aktivnih sestavin iz negovalnih izdelkov. Uporaba: aktivator enakomerno nanesite in vtrite v obravnavane predele kože.

EXTRA CARE KONTAKT GEL ZA KAVITACIJO Sestavine: biokompleks in ekstrakt centele Delovanje: ima odlično prevodnost ultrazvočnih valov, ne pušča mastnih madežev in omogoča enakomerno drsenje sonde na obravnavanem delu telesa. Uporaba: nepogrešljiv je pri tretmajih kavitacije za učvrščevanje in ohranjanje napetosti kože.

/ 5000 ml

/ 150 ml

ANTICELLULITE GEL PROTI CELULITU lipolitični & drenažni & učvrščevalni učinek Sestavine: kompleks izvlečkov amazonskih rastlin Delovanje: vzpodbuja prekrvavitev in metabolizem v koži. Intenzivno razgrajuje maščobe, pospešuje izločanje vode ter drugih zaostalih in škodljivih snovi. Obnavlja vezno tkivo in zgoščuje strukturo kože. Uporaba: gel je namenjen jutranji in večerni individualni negi doma, tudi v času profesionalne anticelulitne nege v kozmetičnem salonu.

/ 150 ml

SKIN FIRMING KREMA ZA UČVRŠČEVANJE učvrščevanje & napenjanje kože Sestavine: kompleks izvlečkov amazonskih rastlin Delovanje: vzpodbuja obnavljanje poškodovanega veznega tkiva, nastajanje kolagena in elastina ter obnovi zaloge vlage v koži. Uporaba: krema je zelo priporočljiva po uspešni anticelulitni negi, v času hujšanja in tudi za preprečevanje ohlapnosti kože kot posledice staranja. Za najboljši učinek se krema uporablja zjutraj in zvečer. Nanese se na celo telo ali samo posamezne dele - prsi, trebuh, noge itd.

/ 150 ml

KAMILICA EXTRA SENSITIVE ANTISTRESS SERUM

ALOE VERA SPRAY ZA OBRAZ IN TELO

KAROTIN CERA DERM FLUID CONCENTRATE

za zelo občutljivo kožo couperoseCare suho olje brez parabenov, parafina, brez dodanih barvil in alkohola

za vse vrste kože osvežuje & pomirja

globinsko vlaženje & regeneracija & zaščita

Sestavine: aloe vera gel koncentrat in alantoin Delovanje: je izvor izdatne vlage in svežine za vzdraženo, razpokano ali vneto kožo. Izvleček te vsestransko zdravilne rastline, znane tudi kot puščavske lilije, hladi in pomirja od sonca pordelo kožo, pospešuje obnavljanje kože, izboljša njeno prožnost ter ji podari zdrav, sijoč videz. Uporaba: pri negi suhe ali celo dehidrirane kože spray večkrat razpršite med samim postopkom: npr. pred nanosom kremne maske in nekajkrat čez gelno masko. Priporočilo: stranki svetujte, da uporablja Aloa vera spray za večkratno osvežitev in vlaženje.

Sestavine: ceramidi, vitamin A, beta-karoten, oljni izvleček korenčka, vitamin E, olja šipka, dveletnega svetlina in mandlja ter skvalan rastlinskega izvora Delovanje: kožo bogato hrani, intenzivno vlaži in obnavlja celice povrhnjice. Je izvrsten emolient, ki koži omogoča dihanje, kljub temu pa ustvari pregrado, ki preprečuje izgubljanje vlage. V primeru mastne kože se uporablja za samostojno nego. Koži podari žametno mehak in gladek ter nadvse mladosten videz. Uporaba: za nego obraza zadostuje pet do sedem kapljic koncentrata. Nanesite ga potem, ko se negovalna krema vpije v kožo.

Sestavine: naravni bisabolol, olje aloe vera in kompleks negovalnih olj Delovanje: izbrana formula naravnih sestavin deluje na več nivojih: intenzivno umirja, zmanjšuje občutljivost kože, pospešuje obnavljanje, izboljša strukturo in prožnost kože. Okrepi se naravna zaščita kože, zmanjša vidnost drobnih rdečih žilic, omili neprijetna pordelost na obrazu in povrne naravni sijaj kože. Uporaba: nekaj kapljic seruma nanesite na predele občutljive, pordele kože po nanosu maske ali kreme. Stranki svetujte uporabo seruma tudi v samostojni negi doma.

/ 30 ml

/ 30 ml / 200 ml

MASAŽNA KREMA w/o voljnost & mehkoba kože Sestavine: izvlečka kamilice in koprive, oljni izvleček žitnih kalčkov in eterično olje sivke Delovanje: Omogoča dolgotrajno masiranje ter lahkotno in gladko drsenje rok. Po masaži je koža občutno bolj prožna in mehka. Uporaba: Krema je nadvse primerna za dolgotrajno masažo obraza in telesa. Masažno tehniko glajenja uporabite pri mastni koži, pri suhi koži je masaža lahko močnejša.

/ 450 ml


SPREMLJAJOČI PROGRAM LONČKI 15 g 30 g 50 g

šifra: 3000024 šifra: 3000027 šifra: 3000026

1 kom. 1 kom. 1 kom.

PLASTIČNE STEKLENICE z razpršilom 200 ml plast. steklenica 100 ml

šifra: 3008285 šifra: 3000034

1 kom. 1 kom.

zaščitna folija aroma 2 m fango folija 200 x 220 cm zlata folija toaletni kozmetični trak za lase wellness japonke ženske tangice - mehke dozator za olja, mleka, lotione dozator za naravna olja dozator s pokrovom 450 ml

šifra: 3005253 šifra: 428 šifra: 3008011 šifra: 747 šifra: 420 šifra: 419 šifra: 452 šifra: 463 šifra: 501

1 kom. 10/1 2 kom 1 kom 50/1 100/1 1 kom 1 kom 1 kom

V letu 2011 pripravljamo novost v programu Salon exclusive:

AMPULE - čudežne kapljice z neverjetnim učinkom Na voljo že od januarju 2011!

NASLOVI


VITA DERMA

Aroma

Collagen CMF

EXCLUSIVE Almond

KAROTIN Acne

Aromatherapy Camomile sensitive WINE

maskLIPO-DETOX

Collagen CMF

Face mask

FOOT CARE Hand Care AHA

SLO Salon Exlusive  

slovenski katalog izdelkov Salon Exlcusive

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you