Issuu on Google+

     

Exam

: Avaya 132-S-900.7

Title

: Specialist-IP Telephony Design Elective Exam

Version : R6.1

   

www.Prepking.com 

 


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

   

www.Prepking.com 

 


1. A customer has two sites connected over a 512k serial WAN link. There are 40 employees at the main site and 20 employees at the remote site. Since the server bank and all trunks terminate at the main location, the customer has concerns about the bandwidth over the WAN link. They request a network assessment. Which two design considerations are pertinent to the bandwidth on the WAN link? (Choose two.) A. VLAN capable Ethernet switch B. telecommuters using IP Softphone to access network resources C. number of voice calls going through the WAN link during peak time D. graphic-based programs used on the network between the two sites Answer: CD

2. Within an S8500 Server, 25 IP telephony endpoints are simultaneously connected to 10 digital sets, 10 IP sets, and 5 CO trunks. How many DSPs are in use if G.711 is incorporated? A. 15 B. 25 C. 30 D. 50 Answer: A

3. An Avaya customer with a large contact center is IP enabling their S87xx and will allow 25 users to work from home via IP Agent in the Telecommuter mode. What is the minimum hardware required in the S87xx to provide this application? A. one CLAN board only B. one Media Processor board only C. one CLAN and one Media Processor board D. no hardware is required, only software. Answer: A

4. What needs to be considered at an Enterprise Survivability Server (ESS) location when implementing an    

www.Prepking.com 

 


agent recording solution? A. H.323 trunks B. locally sourced announcements C. Application Enablement Services (AES) D. Separation of Bearer and Signaling (SBS) Answer: C

5. You are developing IP Telephony bandwidth requirements for WAN traffic between two S87xx sites. The client estimates that simultaneous non-IP Telephony traffic will occupy 1.5 Mbps. In addition, they estimate that using G.729, 55 simultaneous IP calls need to be provided access to the WAN link. What estimated bandwidth will the IP Telephony traffic add to the WAN traffic? A. 1.5 Mbps B. 275 Kbps C. 1650 Kbps D. 4675 Kbps Answer: C

6. Which two recommendations of a network assessment allow Avaya IP phones to boot up properly with dynamic addressing? (Choose two.) A. DHCP Site Specific Option 167 being set up correctly B. DHCP Site Specific Option 176 being set up correctly C. using Fast Spanning Tree Protocol (FSTP) at the port level D. turning off Spanning Tree Protocol (STP) at the switch level Answer: BC

7. Which of the following does a typical Cisco design include? A. Right to Use for Call Manager B. Right to Use for Growth C. Right to Use for Phones D. Right to Use for Redundancy    

www.Prepking.com 

 


Answer: C

8. Your client is planning to implement IP Telephony on their recently installed S8500.

They will have local

IP sets and IP connected remote users (IP Softphone). In addition, they need connectivity to a limited-bandwidth WAN between headquarters and their manufacturing plant. The client is interested in setting up network regions. What are three reasons to consider network regions in your overall design?

(Choose three.)

A. to associate parameters such as codecs and locations to groups of IP endpoints B. to provide IP endpoints certain mandatory use of resources that belong in the same region as the endpoint C. to provide IP endpoints certain preference to use resources that belong in the same region as the endpoint D. to associate IP endpoints with a type of signaling resource (CLANS) to load balance registration among the CLANS in multiple regions E. to associate IP endpoints with a type of signaling resource (CLANS) to load balance registration among the CLANS in the same region Answer: ACE

9. A client is implementing an S87xx Media Server with several G650 Media Gateways.

They are

concerned with overheating in the equipment room, especially in the equipment power units. Which two conditions cause a G650 power supply to initiate an emergency shutdown? (Choose two.) A. overvoltage B. overheating C. undervoltage D. high humidity Answer: AB

10. The customer plans to add remote IP users when they implement VoIP on their network. What information about the customer's data network do you need to know to verify that remote users can be supported? (Choose three.)    

www.Prepking.com 

 


A. codec administration B. network region for each remote user C. applications the remote user will be using D. bandwidth the remote user will have access to E. the average round trip between the VPN users and the voice network Answer: CDE

11. A customer wants to use an Avaya S87xx Media Server with Avaya G700 Gateways at remote locations. Each G700 Gateway will include an S8300 Local Survivable Processor and approximately 75 IP sets incorporating G.711. What Avaya feature allows IP sets to register with the S8300 if connectivity to the S87xx is lost? A. Local CLAN board B. Alternate Gatekeeper C. S8300 Auto-Registration D. Gateway Alternate Redirection Answer: B

12. A customer has a four-floor building with 170 IP phones per floor and no other locations. The networks are as follows: Floor 1 - 192.168.10.0/24 Floor 2 - 192.168.20.0/24 Floor 3 - 192.168.30.0/24 Floor 4 - 192.168.40.0/24 The customer would like to add 150 IP telephone sets on each floor. What action, if any, would accommodate the additional IP telephone sets and be the least disruptive to the network? A. no action B. change to a class A network C. change subnet mask to 25 bits D. change the subnet mask to 23 bits    

www.Prepking.com 

 


Answer: D

13. A customer deploys a private VoIP network to several small sites. They have a combination of Avaya IP softphone and Avaya IP phones. Bandwidth and latency are not of concern. A firewall is installed at the corporate office to protect corporate resources. What port(s) need to be opened in the firewall at the home office to allow the remote IP endpoints voice communications (audio paths) with MultiVantage? A. TCP 1720 B. UDP 1719 C. UDP 1900-2100 D. UDP port range on IP Network Region form Answer: D

14. Your client's department store business has 24 locations worldwide. Each location has its own communications switch and is included in a QSIG network. The stores have standardized on specific extension numbers representing departments. The client is considering moving to a single, distributed S8700 system but is concerned with the loss of dial plan functionalities. How do you address the client's concern? A. provide Uniform Dial Plan software B. utilize ACM Multi-location Dial Plan software C. create unique extensions per location for each application D. relate that standard S87xx dial plan software will address the issues Answer: B

15. The S87xx platform is available as a net new system in which configuration? A. Voice Bearer over ATM B. Stand Alone (S87xx only) C. Traditional G3R without IP D. Voice Bearer over IP (IP Connect) Answer: D    

www.Prepking.com 

 


16. A customer has a Communication Manager system with centralized call processing (S8730 with G650's at the main site). At each of the remote sites, connected via an MPLS network, they have G450's with S8300 LSP. Which feature would they need to implement in order to have four digit dialing between sites, through the SPTN, in case of a WAN failure? A. IGAR B. DCAC C. DPT D. SBS Answer: C

17. A sales engineer completes an S87xx Media Server/G650 Media Gateway design which includes IP Telephony, multi-locations, and LAN/WAN integration. One of the deliverables for handoff to the implementation team is the network region design. What four IP endpoint characteristics may be included in the network region design document? (Choose four.) A. codec set B. UDP port ranges C. 802.1p/Q settings D. VLAN assignments E. identification of locations Answer: ABCE

18. What is the maximum number of TN2602 IP Media Resource circuit packs allowed in a port network? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4 Answer: B

   

www.Prepking.com 

 


19. Within an S8500 Server, 25 IP Telephony endpoints are simultaneously connected to 10 digital sets, 10 IP sets, and 5 CO trunks. How many DSPs are in use on the TN2602AP Media Processor using a G.729 codec? A. 15 B. 25 C. 30 D. 50 Answer: A

20. Your client's department store business has 24 locations worldwide. Each location has its own communications switch and is included in a QSIG network. The stores have standardized on specific extension numbers representing departments. The client is considering moving to a single, distributed S87xx system but is concerned with the loss of dial plan functionalities. Which three common platform-wide issues must be addressed? (Choose three.) A. "0" local attendant access B. identical names-group members in use in all stores C. identical department extension numbers in use in all stores D. same announcement extension numbers in use in all stores Answer: ACD

21. Given a migration from Definity Server R, release 10, to Communication Manager 4.0, which of the following is not supported? A. BX.25 B. ISDN-BRI C. Fractional DS1 D. TN1654 E1 mode Answer: A

22. A customer has an existing LAN consisting of Layer 2 Ethernet switches with Category 5 wire running to the desktop. The customer plans to add Avaya IP Phones for each user. The customer wants to eliminate    

www.Prepking.com 

 


desktop power because of UPS system limitation. The customer's Avaya IP phones can be powered by _____. (Choose two.) A. a mid-span power unit B. a C363-PWR Ethernet switch C. adding shared UPS at the desktop D. any IEEE 802.3pr standard Ethernet switch Answer: AB

23. When optimizing the customer's WAN for both voice and bandwidth considerations, what techniques can most adversely effect router performance? (Choose two.) A. Reducing the Maximum Transmission Unit (MTU) B. RTP Header Compression C. Link Fragmentation and Interleaving (LFI) D. Increasing the Jitter Buffer Answer: AB

24. A system needs to be upgraded from a G3csi system Release 10.1 to the current release of Avaya Communication Manager which is running on an S8500 with a G650 Media Gateway. You are provided a list of the cards in the system that includes: four TN464 DS1 packs eight TN2224 digital station packs two TN793 analog packs one TN742 analog pack What must you do to ensure the design will be a supported system? (Choose two.) A. add a TN799 Control-LAN (CLAN) interface B. determine specific hardware release information C. ensure all Ethernet connections are Cat5e compliant D. replace circuit boards that are below minimum vintage Answer: BD

   

www.Prepking.com 

 


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/132-S-900.htm


Pass4sure 132-S-900 dumps