d'Angleterre Bryllupskatalog 2021

Page 1

BRYLLUP & FEST


2


INDHOLD SIDE I kærlighedens navn

4

Hver sæson i Danmark har sin egen smukke og unikke charme

7

Forårsbryllup 8 Sommerbryllup 11 Efterårsbryllup 12 Vinterbryllup 15 Hvis væggene kunne tale...

16

Palmehaven 19 Louis XVI 20 Empire 23 Galleriet 24 Salon I til IV

27

Afterparty 28 Bryllupsnatten 31 Feel Amazing

32

Jeres første bryllupsdag

35

Planlægning 36

D’ANGLETERRE BRYLLUP

3


I KÆRLIGHEDENS NAVN De fleste kender d’Angleterre, som det ikoniske, hvide hotel på Kongens Nytorv, men de færreste ved, at hotellet blev til som konsekvens af en stor kærlighed mellem den danske pige Marie Coppy og franskmanden Jean Marchal midt i 1750’erne. Maries far var hoffets kok og havde derfor sin daglige gang på Christiansborg, som på den tid var residens for kongefamilien. Det var her, hun mødte Jean Marchal, som var kammertjener for Greve Conrad Danneskiold Laurvig. De to blev stormende forelskede i hinanden. Marie, som var vokset op i det hektiske kongelige køkken, var et stort gastronomisk talent, og Jean Marchal vidste alt om at servicere aristokratiet – og med Kongens hjælp skabte de med deres kærlighed og talenter det gæstgiveri, der sidenhen skulle blive til det ikoniske, hvide hotel på Kongens Nytorv. Med samme dedikation og kærlighed tilbyder d’Angleterre i dag at lægge rammerne omkring jeres bryllup – helt i Marie og Jeans ånd.

4

D’ANGLETERRE BRYLLUP


5


6


HVER SÆSON I DANMARK HAR SIN EGEN SMUKKE OG UNIKKE CHARME Om I drømmer om et forårsbryllup, hvor håbet er lysegrønt og alt har sin begyndelse. Om et sommerbryllup, hvor natten er lys og levende. Om et efterårsbryllup, hvor kærlighed og varme danser i stearinlysenes skær eller et vinterbryllup, hvor alt er hvidt, klart og rent som nyfalden sne, kan vi skabe jeres livs fest i vores smukke historiske rammer til evigt minde for jer og jeres gæster. Menuerne er omhyggeligt sammensat af alt det bedste, hver sæson har at tilbyde – i tæt samarbejde med jer, så hver eneste smagsoplevelse, vi serverer for jer og jeres gæster, er delikat afstemt og i perfekt harmoni med sæsonen. Også når det gælder blomster og dekoration tager vores dygtige blomsterdekoratører udgangspunkt i sæsonens smukkeste blomster – og i konsultation med jer skaber de præcis, den stemning og det udtryk, I ønsker.

D’ANGLETERRE BRYLLUP

7


FORÅRSBRYLLUP Skal jeres bryllup være et forårsbryllup, indfanger vi årstidens sjæl med smukke, lyse rammer inspireret af årstidens legende jomfruelighed og fine skrøbelighed. Velkomst champagne og snacks Nv André Clouet, Brut Grande Réserve Letrøget laks - peberrod - æble - fløde & urtesalat Ranch 32 Chardonnay Monterey, US Oksemørbrad - svampe - kartoffelkompot & sauce med strejf af lakrids Ranch 32 Cabernet Sauvignon San Lucas & Hames valley, US d’Angleterre chokoladetallerken - chokolade i variation Banyuls, Baillaury Grand Cru, La Cave De l’abbé Rous, France Kaffe/te og chokolader Husets borddekorationer, lys og menukort Pris pr. Person: 1.645 DKK TILKØB Bar i tre timer (øl, vand, vine og klassiske long drinks): pr. person 500 DKK Natmad: pr. person fra 150 DKK Borddekorationer: pr. bord fra 1.500 DKK

8

D’ANGLETERRE BRYLLUP


9


10


SOMMERBRYLLUP Er det et sommerbryllup, I drømmer om, inspireres vi af de lange, lyse nætter, varmen og kærligheden i skøn samhørighed. Velkomst champagne og snacks Nv André Clouet, Brut Grande Réserve Iberico skinke - burrata ost - tomater & løvstikke Grand Bateau Blanc, Beychevelle, Bordeaux, France Oksemørbrad - persille - tørrede løg & pebersauce Ranch 32 Cabernet Sauvignon, San Lucas & Hames Valley, US Bær - kærnemælkssifon - tuille & granité Nv Brachetto – Birbet – Malvira’ Kaffe/te og chokolader Husets borddekorationer, lys og menukort Pris pr. Person: 1.645 DKK TILKØB Bar i tre timer (øl, vand, vine og klassiske long drinks): pr. person 500 DKK Natmad: pr. person fra 150 DKK Borddekorationer: pr. bord fra 1.500 DKK

D’ANGLETERRE BRYLLUP

11


EFTERÅRSBRYLLUP Skal brylluppet stå i det smukke efterår med de flammende skove og blå timer, skaber vi de skønneste rammer inspireret af årstidens særpræg og varme nærvær. Velkomst champagne og snacks Nv André Clouet, Brut Grande Réserve Jomfruhummer - rygeost - kyllingeskind & trøffelskum José Pariente, Verdejo, Ruecla Poussin - saltbagt selleri & cremet morkelsauce Fleurie, Chateâu de Beauregard, Beaujolais, France d’Angleterre chokoladetallerken - chokolade i variation Banyuls, Baillaury Grand Cru, La Cave De l’abbé Rous, France Kaffe/te og chokolader Husets borddekorationer, lys og menukort Pris pr. Person: 1.645 DKK TILKØB Bar i tre timer (øl, vand, vine og klassiske long drinks): pr. person 500 DKK Natmad: pr. person fra 150 DKK Borddekorationer: pr. bord fra 1.500 DKK

12

D’ANGLETERRE BRYLLUP


13


14


VINTERBRYLLUP Et vinterbryllup kan være så magisk, at det bliver helt eventyrligt. Inspireret af vinterens hvide renhed og glitrende krystaller bliver rammerne om jeres bryllup som en vidunderlig aften i Winter Wonderland. Velkomst champagne og snacks Nv André Clouet, Brut Grande Réserve Kammusling - ribs - hvid radise - kørvel & peberrodssauce Emrich-Schönleber, Riesling Trocken Kalvemørbrad - kalvehaler - endive & kalveglace Chateau Lauriol, Bordeaux, France Brunet smør panna cotta - karamelliseret hvid chokolade røget fløde & limegranité Coteaux du Layon, Baumard, Loire, France Kaffe/te og chokolader Husets borddekorationer, lys og menukort Pris pr. Person: 1.645 DKK TILKØB Bar i tre timer (øl, vand, vine og klassiske long drinks): pr. person 500 DKK Natmad: pr. person fra 150 DKK Borddekorationer: pr. bord fra 1.500 DKK

D’ANGLETERRE BRYLLUP

15


”Hvis væggene kunne tale, ville de fortælle om eventyr, om lidenskabelig kærlighed, hemmelighedsfulde selskaber og kompromisløs storhed.” d’Angleterre har igennem de seneste mere end 250 år været vært for talrige historiske events, eksklusive gallafester, romantiske bryllupper, diplomatiske forsamlinger og royale besøg. Med sin centrale beliggenhed er d’Angleterre ideel for både små og store fester og lettilgængelig med offentlig transport. Med d’Angleterres tidløse elegance og smukke sale tilbyder vi jer det allerbedste, hvad end I planlægger det store eventyrbryllup eller en mindre, romantisk reception.

16

D’ANGLETERRE BRYLLUP


17


18


PALMEHAVEN Palmehavens historie går tilbage til 1600-tallet, hvor det dengang var en fornem palæhave ejet af en af Københavns spidser, storkansler Frederik Ahlefeldt. Senere blev haven lavet om til glassal, og i 1902 blev salen indrettet som palmehave efter datidens mode med palmer, marmorsøjler og smukke skulpturer. Utallige historiske events med prominente gæster fra hele verden er igennem tiden blevet afholdt i Palmehaven, som stadigvæk er en af de mest imponerende og efterspurgte rammer til alle typer events i Danmark.

Palmehaven kan rumme op til 400 gæster til en reception, og i sammenhæng med Galleriet og Louis XVI kan der være op til 700 gæster. Palmehaven kan rumme mellem 50 og 250 spisende gæster ved runde borde.

D’ANGLETERRE BRYLLUP

19


LOUIS XVI Louis XVI er den ældste balsal på d’Angleterre, og som et af de ældste og luksuriøse balsale i København har Louis XVI dannet ramme for talrige magiske bryllupper igennem årene. Med de grandiose rammer er Louis XVI ideel til bryllupper året rundt og kan rumme op til 200 gæster til vielse eller reception. Louis XVI kan rumme mellem 40 og 100 spisende gæster ved runde borde.

20

D’ANGLETERRE BRYLLUP


21


22


EMPIRE Empire er et af d’Angleterres smukkeste selskabslokaler, som kan udvides og kombineres med Salon IV. Med plads til 50 gæster kan dette smukke og intime selskabslokale også bruges til mindre receptioner i private omgivelser i hjertet af København. Empire kan rumme mellem 10 og 40 spisende gæster ved runde borde.

D’ANGLETERRE BRYLLUP

23


GALLERIET Galleriet er placeret ved siden af Palmehaven og er særdeles velegnet til vielser med sin kirkeskibslignende opbygning. I hele Galleriets længde hænger smukke, antikke lysekroner under de hvælvede lofter som sammen med de bløde gulvtæpper skaber en fantastisk akustik, hvis også gæsterne skal høre, hvad der bliver sagt ved alteret. Galleriet kan rumme mellem 20 og 60 spisende gæster ved runde borde.

24

D’ANGLETERRE BRYLLUP


25


26


SALON I TIL IV d’Angleterres fire saloner er perfekte til det mindre og intime bryllup. Alle fire saloner er beklædt med smuk velour på væggene og bløde gulvtæpper, som skaber en varm og intim atmosfære. Der er lysekroner og væglamper, som har hængt på væggene på d’Angleterre, så lang tid som nogen kan huske tilbage. Skal man fejre sit giftermål i symbiotisk tosomhed er Salon 1 perfekt, men de fire saloner kan også kombineres, således at man kan have op til 20 spisende gæster ved et langbord.

D’ANGLETERRE BRYLLUP

27


AFTERPARTY Hvis I ikke er færdige med at feste i de sene nattetimer, slår Balthazar dørene op*, som vi kan reservere til jer helt eksklusivt i tidsrummet 02-04.00. Balthazars eksklusive rammer sikre en smuk afslutning på en uforglemmelig aften. **dog max 100 gæster ** Der aftales et minimumsforbrug baseret på antallet af gæster. DJ er ikke inklusiv, men kan tilkøbes for 5.000 DKK

28

D’ANGLETERRE BRYLLUP


29


30


BRYLLUPSNATTEN Når jeres gæster er taget hjem – mætte og lykkelige af oplevelsen og fulde af kærlighed, venter jeres suite og første nat sammen som hr. og fru. Om I skal skåle i bobler på jeres kærlighed i fred eller om den store seng med de bløde dyner lokker, skal vi ikke blande os i. Men vi forsikrer jer, at denne nat bliver uforglemmelig. Næste morgen serverer vi den mest fuldendte morgenmad for jer i suiten, eller I kan tage hinanden i hånden og nyde morgenen på Marchal med udsigten over Kongens Nytorv.

D’ANGLETERRE BRYLLUP

31


FEEL AMAZING Hvad enten I skal forkæle jer selv før eller efter brylluppet, står teamet i Amazing Space klar med både forskønnende, forkælende og helbredende behandlinger. Ønsker bruden hjælp til negle, hår eller make-up før den store aften, har vi de dygtigste folk inden for hvert felt, som enten kan servicere bruden på jeres suite eller i de luksuriøse omgivelser hos Amazing Space.

32

D’ANGLETERRE BRYLLUP


33


34


JERES FØRSTE BRYLLUPSDAG På jeres etårs-bryllupsdag inviterer vi jer til at overnatte hos os. Om I vil ud og nyde en middag et sted i byen, eller om I vil spise ”hjemme” på Marchal, er helt op til jer, men morgenmaden vil være på husets regning, hvad enten I ønsker at få den serveret på jeres værelse, eller om I vil nyde den på Marchal.

D’ANGLETERRE BRYLLUP

35


PLANLÆGNING I vores professionelle salgsteam vil I få en kontaktperson, som er med jer hele vejen fra den tidligere planlægning indtil alle detaljer er på plads. Vi tilbyder al den sparring, I måtte have brug for i denne proces, og til slut i forløbet, bliver I inviteret ind til en prøvemiddag, hvor I får præsenteret menuen med vine. Ved dette møde vil I få mulighed for at tale med alle i teamet, som er involveret i jeres bryllup; Køkkenchefen, floristen, konditoren, sommelieren og andre fra de specifikke afdelinger, som hver især bidrager med deres professionelle viden og kunnen til jeres bryllupsfest. Når brylluppet nærmer sig, vil I også blive præsenteret for den operationelle ansvarlige for afviklingen af jeres aften, som gennemgår alle de små detaljer sammen med jer. I vil således fra start til slut være i yderst kompetente hænder, som sikrer, at I får præcis det bryllup, I ønsker for jer og jeres gæster. Kontakt os her: @: event@dangleterre.com T: 7879 5196

36

D’ANGLETERRE BRYLLUP


37


Kongens Nytorv 34 – DK-1050 København K – Telefonnummer: +45 3312 0095 – info@dangleterre.com