Page 1

SIMPLY CLEVER

ŠkodaYeti

Unul dintre cele mai importante obiective ale companiei Škoda Auto este dezvoltarea şi fabricarea unor produse care să fie cât de ecologice posibil de-a lungul diferitelor etape ale vieţii acestora, concentrându-se în principal asupra selectării de materiale reciclabile. Automobilele noastre Škoda sunt produse prin utilizarea unor tipuri inovatoare de tehnologii, în centre de producţie moderne, care îndeplinesc cele mai stricte criterii. Protecţia anticoroziune a componentelor vopsite ale automobilului se bazează exclusiv pe cataforeza fără plumb (KTL) şi pe vopsele solubile în apă. Strategia companiei noastre include limitarea consumului de carburant şi a emisiilor. Prin urmare, motoarele Škoda Auto respectă standardele referitoare la emisii în vigoare. Oferim, de asemenea, motoare diesel prevăzute cu filtre de particule diesel (DPF). Toate produsele realizate de Škoda Auto respectă legile şi regulamentele cu privire la protecţia solului şi a apei. Ca urmare a acestor activităţi, automobilele Škoda îndeplinesc cerinţele tehnice, de siguranţă, calitative şi ecologice. Škoda Auto contribuie la menţinerea unui mediu înconjurător curat şi oferă mobilitate şi confort clienţilor săi.

Anumite modele incluse în acest catalog sunt prezentate cu echipamente suplimentare, care nu sunt incluse neapărat în dotările standard. Toate detaliile privind datele tehnice, designul, dotările, materialele, garanţiile şi aspectul automobilului erau actualizate în momentul tipăririi catalogului. Totuşi, producătorul îşi rezervă dreptul de a realiza orice tip de modificări (inclusiv modificări ale parametrilor tehnici sau ale dotărilor individuale ale modelelor). Vă rugăm să consultaţi partenerul dumneavoastră autorizat Škoda pentru a obţine mai multe informaţii privind dotările standard şi cele opţionale, preţurile valabile în prezent şi termenii şi condiţiile de livrare. Acest catalog a fost tipărit pe hârtie din celuloză, albită fără a utiliza clor. Acest tip de hârtie este complet reciclabil.

www.skoda.ro

Partenerul dumneavoastră Škoda:

Y 102 20 06/09

Logo-ul ecologic exprimă faptul că Škoda Auto conştientizează, îşi asumă răspunderea şi intenţionează să obţină o dezvoltarea durabilă a companiei şi o atitudine prietenoasă faţă de viaţă şi natură.


S-a întâmplat cât ai clipi din ochi. Până acum nu ai fi crezut. Pentru că nu ai văzut niciodată. Dar lucrurile s-au schimbat. Ai descoperit calea care duce de la obişnuit la extraordinar.


Acum nu mai există cale de întoarcere. Ai simţit o aromă care ia naştere acolo unde se termină drumul. Sst… se aude un ecou. Poate. Sau poate tocmai ai auzit răspunsul la întrebările pe care nu ai îndrăznit niciodată să le pui.


Poţi şopti. Sau poţi asculta pur şi simplu liniştea. Îţi poţi deschide ochii sau mintea. Sau doar bucură-te de acest moment. Momentul în care secretele deschid uşa şi te invită să păşeşti înăuntru.


Poate ştii mai multe acum. Despre umbrele care dispar în zori. Astăzi, mai presus de orice, ai dezlegat un mister care nu mai există.


Fiecare zi poate fi diferită de cealaltă. Îţi poţi lăsa gândurile să zboare, rămânând în continuare cu picioarele pe pământ. Cu un automobil care transformă orice călătorie într-o descoperire. Cu ŠkodaYeti.


Secretul designului distinct al modelului Yeti constă în combinaţia dintre aspectul robust şi detaliile funcţionale. În timp ce grila radiatorului caracteristică evocă în mod clar marca Škoda, celelalte elemente ale secţiunii frontale a automobilului îi conferă modelului Yeti o expresie originală şi frapantă. Farurile se alungesc, arcuindu-se uşor înspre părţile laterale ale caroseriei. Alături de ele se află lămpile rotunde cu lămpi integrate pentru funcţia day light şi proiectoarele de

ceaţă. Modelul Yeti poate fi, de asemenea, echipat cu faruri Bi-Xenon, cu module rotative şi cu proiectoare pentru ceaţă cu funcţie Cornering (vezi imaginea). De asemenea, lămpile din spate sunt extinse pe toată distanţa către aripi, iar când se aprind este evidenţiată tradiţionala literă C. Călătoriile dumneavoastră vor căpăta o dimensiune cu totul nouă graţie plafonului panoramic cu acţionare electrică, care vă oferă posibilitatea creării unui spaţiu deschis mare chiar deasupra scaunelor din faţă.


Dacă doriţi să-i descoperiţi adevăratele aptitudini, va trebui să treceţi dincolo de limitele obişnuite. Să nu vă temeţi de noroi sau de nisip. Modelul Yeti cu tracţiune 4x4, susţinut de ambreiajul Haldex de generaţia a patra, precum şi de modul de funcţionare off-road, poate aborda cu uşurinţă şi cel mai dificil teren. Modulul off-road reprezintă un număr de funcţii cum ar fi cea de asistare la coborârea în pantă sau cea de asistare la pornire, adaptarea sistemelor electronice ABS, ASR şi EDS la condiţiile de conducere şi o configuraţie mai sensibilă a pedalei de acceleraţie.

Modelul Yeti reprezintă amestecul perfect între confort şi caracter practic, precum şi între stilul sportiv şi eleganţă. Fapt exemplificat de elementele de protecţie din oţel inoxidabil ale pedalelor sau de dispozitivele telescopice pentru spălarea farurilor, integrate.


În spatele plăcerii de a conduce veţi descoperi cele mai avansate tehnologii. Modelul Yeti oferă o paletă largă de sisteme audio, de navigaţie, instalaţii pentru telefon, precum şi volane multifuncţionale, din care puteţi alege. Poate fi echipat, de asemenea, cu interfaţa MDI (Mobile Device Interface), care este un conector montat în faţa manetei schimbătorului de viteze şi asigură comanda unui dispozitiv extern prin intermediul butoanelor sistemului audio, de navigaţie sau de pe volanul multifuncţional. Înalta tehnologie este reprezentată şi de gama de motoare, unele dintre acestea fiind disponibile în combinaţie cu tracţiunea frontală. Motorul 1.2 TSI/77 kW va fi disponibil împreună cu sistemul de transmisie automată DSG cu şapte trepte de viteză, care are un efect pozitiv în privinţa consumului de carburant. Catalogul conţine o trecere în revistă completă a versiunilor de motorizări şi a specificaţiilor tehnice. Sistemul audio Bolero este un sistem modern, dotat cu multe funcţii, inclusiv un schimbător de 6 CD-uri. Sistemul de sunet cu cele 12 difuzoare şi un egalizator va asigura o excelentă experienţă a audiţiei.

Afişajul multifuncţional Maxi DOT este amplasat în centrul panoului de instrumente.

Sistemul de navigaţie Columbus oferă, printre altele, informaţii pentru navigaţia off road. Această caracteristică vă oferă posibilitatea de a înregistra şi stoca un drum efectuat de automobil în afara reţelei drumurilor digitalizate, de exemplu pe un drum neasfaltat.


Dacă există un domeniu care trebuie să fie clar de la început, acela este siguranţa. Fără a lăsa loc secretelor sau surprizelor. Trebuie să ştiţi că modelul Yeti a fost creat cu cea mai mare grijă pentru protecţia şoferului şi a pasagerilor, precum şi din consideraţie pentru pietoni.

Airbagurile laterale din faţă protejează zona pelviană şi toracică a şoferului şi pasagerului în eventualitatea unei coliziuni laterale. Tetierele WOKS pentru scaunele din faţă, reglabile în înălţime, sunt create pentru a proteja coloana vertebrală în cazul unui impact din spate.

Parasolarul dublu protejează şoferul şi pasagerul din faţă împotriva luminii orbitoare, atât din faţă, cât şi din lateral.

Airbagurile pentru cap, care creează un perete de-a lungul geamurilor laterale atunci când sunt declanşate, protejează capul pasagerilor din faţă şi din spate.

Cea de-a treia tetieră din spate este reglabilă în înălţime şi are rolul de a spori siguranţa pasagerului de pe scaunul din mijloc.

Airbagurile laterale din spate, care sunt declanşate în cazul unui impact lateral, protejează zona pelviană şi toracică a pasagerilor de pe locurile laterale din spate.

În timp ce airbagul şoferului este ascuns în volan, airbagul pasagerului este amplasat în planşa de bord. Acesta poate fi dezactivat pentru a monta un scaun pentru copii pe locul pasagerului din faţă.

Spoturile de iluminare din oglinzile laterale, create pentru a lumina zona de acces în automobil, vă ajută să evitaţi bălţile sau pietrele, pentru siguranţa accesului în automobil, chiar în condiţii de întuneric total.

Datorită construcţiei speciale a ştergătoarele Aero, acestea efectuează o ştergere uniformă, de-a lungul întregii lor lungimi. Butoanele de activare/dezactivare a unor funcţii sunt poziţionate în partea inferioară a panoului central. În funcţie de versiunea de dotare, puteţi găsi aici funcţii ca, de exemplu: ASR, senzorii de parcare, modul off-road, TMP şi sistemul de asistare la parcare.

Sistemul de alarmă cu monitorizarea interiorului, sirena cu baterie de rezervă şi senzorul de înclinare joacă un rol important pentru securitatea automobilului.

Airbagul pentru genunchii şoferului protejează împotriva contactului cu partea inferioară a planşei de bord în eventualitatea unei coliziuni.


Privind mai atent modelul Yeti, veţi descoperi caracterul extraordinar de practic al acestuia. Suplimentar faţă de portbagajul variabil, acest automobil oferă un număr mare de spaţii şi compartimente de depozitare în zona pasagerilor.

Sistemul VarioFlex (pentru scaunele din spate) – 3 locuri separate care pot fi rabatate sau demontate în mod independent unele faţă de celelalte. Sistemul de fixare din portbagaj.

Podeaua de nivel mediu a portbagajului. Compartimentele de depozitare din zonele laterale ale portbagajului şi cârligele de fixare glisante. Setul de plase oferă mai multe opţiuni de fixare.


Masa pliantă din spătarul scaunului din spate.

Consola centrală cu suport pentru băuturi, compartiment de depozitare şi suport pentru pix.

Compartiment de depozitare în centrul secţiunii superioare a planşei de bord. Suport pentru sticlă de 1 litru, în buzunarele portierelor din faţă.

Compartiment pentru ochelarii de soare, amplasat în panoul plafonului.

Pachetul funcţional pentru cotiera Jumbo Box (scrumiera şi suport pentru o sticlă de 1,5 litri). Bare pentru acoperiş argintii (versiunea cu dotare standard este prevăzută cu bare pentru acoperiş negre).

Husa Unibag detaşabilă. Plasa extensibilă de compartimentare, care separă zona pasagerilor de cea a bagajelor.


Dacă sunteţi foarte exigenţi în privinţa confortului, atunci SUV-ul Yeti este automobilul care le poate satisface. Veţi descoperi un spaţiu neaşteptat de mare, precum şi o variabilitate de excepţie. Şi vă puteţi bucura şi de experienţa plăcută de a controla automobilul. Planşa de bord a fost creată special pentru modelul Yeti şi pe ea veţi găsi în mod intuitiv toate butoanele de comandă, exact în locul în care vă aşteptaţi să fie. Confortul pasagerilor în timpul călătoriei este asigurat de o gamă de produse privind confortul, disponibile ca dotare standard sau ca echipament opţional.

Geamurile SunSet au o nuanţă mai intensă de fumuriu în partea din spate a automobilului.

Sistemul de climatizare cu două zone Climatronic, cu reglare electronică, inclusiv filtru pentru miros şi recirculare automată a aerului.

Instrucţiunile oferite de sistemul de asistare la parcare sunt afişate pe un display Maxi DOT. Scaunul şoferului cu reglare electrică şi memorie.

Tempomatul asigură menţinerea automată a unei viteze constante.


Versiunea de dotări Experience a fost creată pentru cei care caută un nivel

Versiunea de dotare Ambition este alegerea perfectă pentru cei care

înalt de confort, funcţii excepţional de practice şi siguranţă maximă. Interiorul Dune, cu tapiţerie din material textil, este disponibil în 2 combinaţii de culori: negru sau Gobi Sand. Planşa de bord, în combinaţiile negru-negru sau negru-Gobi Sand, este decorată cu ornamentele Cosmic. Dotarea standard pentru versiunea Experience mai include şi pachetul sumar piele (pentru volan, mânerul schimbătorului de viteze şi maneta frânei de mână), scaunele din faţă reglabile în înălţime, cu suport lombar, cotiera reglabilă Jumbo Box cu spaţiu de depozitare între scaunele din faţă, geamurile cu reglare electrică, în faţă şi în spate, afişajul Maxi DOT, sistemul de climatizare cu două zone Climatronic, modul off-road (pentru automobile 4x4), faruri Bi-Xenon cu funcţie Cornering pentru proiectoarele de ceaţă, ESP pentru toate versiunile şi jante Dolomite de 7.0J x 17 inch din aliaj. La cerere, versiunea Experience poate fi livrată împreună cu interiorul exclusivist Antilope (Alcantara) sau Lynx (piele) şi decor Boreal Wood (imitaţie de lemn).

doresc un stil sportiv şi în acelaşi timp un înalt nivel de confort şi siguranţă. Interiorul Spirit, cu tapiţerie din material textil, este disponibil în 2 combinaţii de culori, negru-albastru sau negru-argintiu, iar panourile portierelor sunt oferite în 4 culori diferite. Planşa de bord, în negru-negru sau negru-gri, este decorată cu ornamentele Quartz. Echipamentul standard pentru versiunea Ambition mai include şi mânere interioare cromate ale portierelor, scaunele din faţă reglabile în înălţime, cu suport lombar, volanul cu o bandă cromată, panoul de instrumente cu un indicator multifuncţional, cea de-a treia tetieră pentru scaunul din spate, un sistem de fixare cu cârlige glisante în portbagaj, modul off-road (pentru automobilele 4x4), proiectoare de ceaţă, ESP pentru toate versiunile şi jante Moon de 7.0J x 16 inch, din aliaj. La cerere, versiunea Ambition poate fi livrată împreună cu interiorul exclusivist Antilope (Alcantara) sau Lynx (piele).


Jante Annapurna de 7.0J x 17 inch, din aliaj, cu suprafaţă lucioasă, pentru pneuri 225/50 R17.

Jante Spitzberg de 7.0J x 17 inch, din aliaj, pentru pneuri 225/50 R17.

Jante Dolomite de 7.0J x 17 inch, din metal aliat, pentru pneuri 225/50 R17.

Jante Spectrum de 7.0J x 16 inch, din aliaj, pentru pneuri 215/60 R16.

Jante Moon 7.0J, de 16 inch, din metal aliat, pentru pneuri 215/60 R16.

Jante de 7.0J x 16 inch din oţel, pentru pneuri 215/60 R16, cu capace Rif pentru butuci.

Versiunea de dotare Active reflectă în totalitate caracterul modelului Yeti. Aceasta oferă un nivel de confort care depăşeşte standardul pentru clasa SUV, atrăgându-vă în acelaşi timp prin eleganţa sa simplă. Interiorul Reflex, cu tapiţerie din material textil, este disponibil în culoarea neagră. Planşa de bord, în combinaţia negru-negru, este decorată cu ornamentele Graphit. Echipamentul standard pentru versiunea Active include, de asemenea, reglarea pe înălţime a scaunelor din faţă, funcţia de reglare electrică a oglinzile exterioare şi a geamurilor din faţă, Radio-CD cu MP3-player şi 4 difuzoare, suporturi pentru câte o sticlă de un litru în buzunarele portierelor din faţă, consola centrală cu suport pentru băuturi, un compartiment de depozitare şi un suport pentru pix, sistemul VarioFlex (pentru scaunele din spate), modul off-road şi ESP (pentru automobilele 4x4), şi jantele de 7.0J x 16 inch din oţel cu capace decorative Rif.


Alb Candy uni

Argintiu Brilliant metalizat

Rosso Brunello metalizat

Roşu Corrida uni

Bej Cappuccino metalizat

Albastru Storm metalizat

Interior Reflex – Active material textil negru

Interior Spirit – Ambition material textil negru-albastru

Interior Spirit – Ambition material textil negru-argintiu

Interior Dune – Experience material textil negru

Interior Dune – Experience material textil Gobi Sand

Interior Antilope – Ambition şi Experience piele Alcantara/piele naturală/piele artificială

Interior Antilope – Ambition şi Experience piele Alcantara Gobi Sand/piele naturală/piele artificială

Interior Lynx – Ambition şi Experience piele naturală neagră/piele artificială

Interior Lynx – Experience piele naturală Gobi Sand/piele artificială

Albastru Pacific uni

Maro Mato metalizat

Verde Amazonian metalizat Culoare Alb Candy uni

Albastru Aqua metalizat

Gri Antracit metalizat*

Gri Platin metalizat

Negru Magic perlat

* disponibil până în septembrie 2009

Interior

Cod culoare 9P9P

negru

negru-albastru

negru-argintiu

Gobi Sand







Roşu Corrida uni

8T8T





Albastru Pacific uni

Z5Z5









Argintiu Brilliant metalizat

8E8E







Bej Cappuccino metalizat

4K4K









Maro Mato metalizat

1M1M







Rosso Brunello metalizat

X7X7









Albastru Storm metalizat

8D8D









Verde Amazonian metalizat

7R7R





Albastru Aqua metalizat

3U3U







Gri Platin metalizat

2G2G









Gri Antracit metalizat

9J9J









Negru Magic perlat

1Z1Z









Combinaţii de culoare a vopselei caroseriei şi culoare a interiorului:



foarte bună

bună


Specificaţii tehnice 4x2 Motor

Număr de cilindri Capacitate cilindrică (cc)

4x4

1.2 TSI/77 kW#

2.0 TDI CR DPF/81 kW#

1.8 TSI/118 kW

Motor pe benzină supraalimentat, DOHC

Motor diesel supraalimentat, turbocompresor cu palete cu aliniere automată, DOHC

Motor pe benzină, supraalimentat, DOHC

2.0 TDI CR DPF/81 kW#

2.0 TDI CR DPF/125 kW#

2.0 TDI CR DPF/103 kW Motor diesel supraalimentat, turbocompresor cu palete cu aliniere automată, DOHC

4

4

4

4

4

4

1.197

1.968

1.798

1.968

1.968

1.968

Putere maximă/turaţii (kW/rpm)

77/5.000

81/4.200

118/4.500-6.200

81/4.200

103/4.200

125/4.200

Cuplu maxim/turaţii (Nm/rpm)

175/1.500-3.500

250/1.500-2.500

250/1.500-4.500

250/1.500-2.500

320/1.750-2.500

350/1.750-2.500

Norme privind poluarea aerului Carburant

EU5

EU5

EU5

EU5

EU5

EU5

Benzină fără plumb, RON 95/91*

Diesel

Benzină fără plumb, RON 95/91*

Diesel

Diesel

Diesel

Performanţe Viteză maximă (km/h)

175 (173)

177

200

174

190

201

Acceleraţie 0-100 km/h (s)

11,8 (12,0)

11,6

8,4

12,2

9,9

8,4

– urban (l/100 km)

- (-)

-

10,1

-

7,6

-

– extra-urban (l/100 km)

- (-)

-

6,9

-

5,2

-

6,8(6,7)/6,6**(6,4**)

5,3

8,0

6,0

6,1

6,0

Consum de carburant 99/100

– mixt (l/100 km) Emisii de CO2 (g/km) Diametrul cercului de bracaj (m)

159(155)/154**(149**)

139

189

159

159

159

10,3

10,3

10,3

10,3

10,3

10,3

Transmisia Tip Ambreiaj Transmisie

Tracţiune pe faţă

Tracţiune integrală

Tracţiune integrală

Tracţiune integrală

Tracţiune integrală

Tracţiune integrală

Ambreiaj hidraulic monodisc (dublu ambreiaj coaxial, acţionat electro-hidaulic)

Ambreiaj hidraulic monodisc

Ambreiaj Haldex

Ambreiaj Haldex

Ambreiaj Haldex

Ambreiaj Haldex

Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză, complet sincronizată (Transmisie automată DSG cu 7 trepte de viteză***)

Transmisie manuală cu 5 trepte de viteză, complet sincronizată

Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză, complet sincronizată

Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză, complet sincronizată

Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză, complet sincronizată

Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză, complet sincronizată

Škoda Yeti cu tracţiune faţă (motoare 1.2 TSI/77kW şi 2.0 TDI CR DPF/81kW)

Masă Masa proprie – cu şofer (kg)***

-(-)

-

1.520

-

1.545

-

Sarcina utilă – fără şofer (kg)

545

545

545

545

545

545

Masă totală (kg)

-(-)

-

2.065

-

2.090

-

Masa maximă a remorcii fără frâne (kg)

-

-

650

-

650

-

Masa maximă a remorcii cu frâne (kg)

-

-

1.600

-

1.600

-

Caroseria

Automobil cu 5 locuri, 5 uşi, 2 compartimente 0,37

Coeficientul de rezistenţă la înaintare Cw Şasiul Puntea faţă

Suspensii McPherson cu braţe inferioare triunghiulare şi bară stabilizatoare

Puntea spate Sistemul de frânare

Punte multibraţ, cu un braţ longitudinal şi trei transversale, cu bară stabilizatoare Sistem hidraulic de frânare cu dublu-circuit în diagonală, asistat pneumatic cu vid cu sistem Dual Rate

– frânele faţă – frânele spate Sistemul de direcţie Roţile Pneurile

Discuri de frână cu răcire internă, cu etrier flotant cu un singur piston Discuri de frână Sistem de direcţie directă cu cremalieră şi pinion, cu servodirecţie electromecanică 7.0J x 16 inch¸7.0J x 17 inch 215/60 R16; 225/50 R17

Lichide Capacitatea rezervorului de carburant (l) # Datele privind aceste versiuni de motor nu sunt definitive, putând fi modificate. * Utilizarea unui carburant cu cifră octanică mică poate afecta performanţele motorului. ** Restricţiile de 10 kg pentru greutatea echipamentului suplimentar, pentru automobile cu transmisie manuală, şi de 40 kg, pentru cele cu transmisie automată, au ca rezultat reducerea consumului de carburant şi a nivelului de emisii de CO2.

60

*** Disponibil începând cu februarie 2010. * *** Versiunea standard a modelului; şofer cu greutate de 75 de kg. ( ) Se referă la versiunile cu transmisie automată. – Datele nu erau disponibile în momentul tipăririi acestui material.

Škoda Yeti cu tracţiune integrală şi cuplaj Haldex de generaţia a patra (motoare 1.8 TSI/118 kW şi 2.0 TDI CR DPF/81kW; 103 kW şi 125 kW)


Informaţii generale SERVICE ŠKODA

Lăsaţi-vă automobilul pe mâini bune! Vă oferim motive întemeiate să alegeţi un partener de service autorizat Škoda. Vă oferim un nivel înalt de calitate Automobilul dumneavoastră are nevoie de tehnologie avansată. Din acest motiv, partenerii de service autorizaţi Škoda deţin instrumente speciale şi sisteme de diagnoză de calitate care, în combinaţie cu procedurile tehnologice recomandate de către producător, asigură un nivel optim de funcţionalitate şi fiabilitate pentru automobilul dumneavoastră. Mecanici profesionişti, instruiţi de producător Standardele tot mai stricte ale tehnologiei utilizate pentru acest automobil impune o calificare profesionistă corespunzătoare a echipei. Pentru a satisface aceste exigenţe, producătorul organizează cu regularitate sesiuni de instruire a echipelor centrelor de service autorizate, pentru a le oferi acestora informaţii de ultimă oră, importante pentru activitatea lor. Moto-ul nostru: fiţi corecţi şi sinceri cu clienţii! Consilierea atentă, profesionistă şi prietenoasă a clienţilor după acceptarea comenzii este la fel de importantă pentru noi ca şi realizarea lucrărilor de reparaţii şi întreţinere cu pricepere şi în mod complet. Aceste cerinţe sunt monitorizate în permanenţă de către serviciul intern de control al calităţii serviciilor oferite. Gamă completă de servicii: • Serviciile de revizie Pentru ca automobilul dumneavoastră să rămână în stare perfectă şi funcţional pentru o perioadă lungă şi, în mod opţional, să nu fie anulată garanţia, este esenţial ca partenerul dumneavoastră de service autorizat Škoda să efectuează cu regularitate reviziile. Programul de service vă informează cu privire la data când ar trebui realizată revizia. • Serviciile de reparare a caroseriei şi vopsire Conform instrucţiunilor producătorului, deteriorările survenite asupra caroseriei şi a zonelor vopsite în urma unui accident vor fi reparate de către partenerul dumneavoastră de service autorizat Škoda, într-un mod profesionist, conform informaţiilor furnizate de către producător şi utilizând Piesele originale Škoda. Acest lucru este important nu doar pentru siguranţa dumneavoastră personală, ci şi pentru funcţionalitate şi pentru a menţine valoarea automobilului dumneavoastră.

Accesoriile originale Škoda îmbogăţesc gama de echipamente opţionale. În funcţie de preferinţele şi necesităţile dumneavoastră, puteţi alege dintr-o mare varietate de accesorii care vor sublinia imaginea automobilului, îi vor spori caracterul practic, vor face călătoriile mai plăcute şi vor creşte capacitatea de transport. În cadrul gamei accesoriilor originale Škoda sunt disponibile benzi decorative, jante din aliaj, produse din piele naturală, covoraşe, sisteme audio şi de navigaţie, bare pentru plafon, scaune de siguranţă pentru copii etc. Există chiar şi o jucărie Yeti. Pentru a vă face o imagine reală asupra gamei noastre de produse, cereţi de la orice dealer autorizat Škoda catalogul de accesorii speciale.

• Automobil de schimb • Partenerul de service autorizat Škoda vă poate oferi un automobil de schimb în perioada în care se realizează reparaţiile sau revizia.

Scaun pentru copii ISOFIX G 0/1 pentru siguranţa călătoriilor micilor pasageri.

Un dispozitiv pentru remorcare pentru remorci cu greutatea maximă de 1.800 kg.

Compartiment din material plastic pentru portbagaj, cu o margine înaltă de 15 cm şi inscripţia Yeti.

• Serviciile de ridicare şi livrare a automobilului Dacă nu puteţi aduce dumneavoastră automobilul la centrul de service Škoda, un partener de service autorizat Škoda va stabili o întâlnire cu dumneavoastră pentru a ridica automobilul. Acesta va fi livrat înapoi după realizarea lucrărilor de service. Serviciile enumerate reprezintă doar o parte din gama largă de servicii oferite de Škoda. Această ofertă poate varia în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii şi informaţii privind gama de servicii şi condiţiile specifice oferite vă rugăm să consultaţi partenerul dumneavoastră de service autorizat Škoda.

ACCESORIILE ORIGINALE ŠKODA

Accesoriile originale conferă un caracter unic fiecărui automobil, oferindu-i un stil propriu. Automobilul Škoda Yeti este livrat cu o gamă extinsă de dotări standard. Totuşi, anumite echipamente opţionale pot fi achiziţionate doar ca Accesorii originale Škoda. Acestea includ, de exemplu, scaunele de siguranţă pentru copii, barele de plafon, adaptoarele pentru telefoane mobile şi jantele din aliaj. Dotările suplimentare extind de asemenea gama de accesorii mecanice de siguranţă şi includ o întreagă serie de accesorii care sporesc valoarea utilă a automobilului şi caracterul individual al acestuia. Catalogul nostru de accesorii Yeti conţine informaţii detaliate privind gama de Accesorii originale Škoda.

PIESELE ORIGINALE ŠKODA

Piesele originale Škoda sunt identice cu cele utilizate la fabricarea automobilelor mărcii. Producătorul automobilului ştie cel mai bine care dintre componente este adecvată pentru fiecare funcţie şi care sunt parametrii neapărat necesari pentru funcţionarea corespunzătoare a automobilului. Siguranţa Fiecare componentă şi echipament al automobilului are un scop specific şi unele dintre acestea determină în mod direct nivelul de siguranţă a pasagerilor automobilului. Atenţia noastră faţă de siguranţă este dovedită prin, spre exemplu, structura caroseriei, airbaguri, centurile de siguranţă şi, cel mai important, prin sistemul de frânare. Vieţile persoanelor din interiorul şi exteriorul automobilului depind de calitatea şi eficienţa operaţională a frânelor, în special în condiţii de conducere extreme. Disponibilitate Datorită reţelei extinse de parteneri de service autorizaţi Škoda, toţi şoferii automobilelor Škoda pot să fie siguri că vor putea să obţină componentele necesare pentru automobil. Škoda Auto oferă o gamă completă de componente şi echipamente care sunt utilizate pentru construcţia automobilului şi nu se concentrează doar asupra componentelor care asigură un profit ridicat. Componentele originale Škoda sunt oferite chiar şi după ce producţia respectivului model de automobil este oprită şi nu doar în perioada prevăzută prin lege: componentele indispensabile pentru funcţionarea automobilului sunt furnizate pe piaţă timp de cel puţin 15 ani după întreruperea producţiei, componentele echipamentelor automobilului sunt furnizate pe piaţă timp de cel puţin 10 ani după întreruperea producţiei, iar componentele capitonajului portierelor şi covoarele sunt furnizate pe piaţă timp cel puţin 8 ani după întreruperea producţiei. Calitate superioară Pentru verificarea parametrilor de calitate, departamentul de dezvoltare dispune de un vast centru de testare, care include un circuit de testare în condiţii extreme, polare şi deşertice, precum şi laboratoare de testare a materialelor ale departamentului de control al calităţii. Datorită utilizării materialelor şi tehnologiilor de calitate superioară, Piesele originale Škoda asigură conducerea în siguranţă şi lipsită de griji a automobilului. Alinierea precisă garantează înlocuirea componentelor uzate fără complicaţii nedorite. Durată de viaţă extinsă Utilizarea materialelor de calitate superioară şi a tehnologiilor de producţie de top pentru realizarea Pieselor originale Škoda asigură fiabilitatea maximă şi o durată de viaţă extinsă.

Soluţii tehnice originale Cunoştinţele dobândite prin producţie şi utilizare sunt reflectate în mod permanent în căutarea unor soluţii tehnice inovatoare, cu scopul de a obţine un produs de o calitate cu adevărat superioară, care să satisfacă cerinţele clientului. Cerinţe legale şi atestare Toate Piesele originale Škoda îndeplinesc cerinţele legale şi sunt aprobate de către Škoda Auto pe baza îndeplinirii unor criterii stricte. Astfel, clientul obţine garanţia faptului că echipamentele instalate în automobilul său vor fi fiabile, funcţionale şi sigure. Protecţia mediului înconjurător Gama de piese originale Škoda cuprinde piese de schimb a căror producţie nu afectează în mod deosebit mediul înconjurător prin deşeuri, emiterea de căldură în exces sau prin poluarea apei. Componentele şi instalaţiile returnate nu sunt casate, ci modificate pentru reutilizare, refolosind astfel mare parte din munca şi energia investite în producţia componentelor.

INFORMAŢII PE INTERNET

Informaţiile disponibile la adresa www.skoda-auto.com vă vor ajuta să decideţi care automobil este cel mai potrivit pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastră, datorită descrierilor detaliate şi fotografiilor disponibile pentru toate modelele produse de noi. Programul nostru de configurare vă va permite să testaţi diverse combinaţii de echipamente standard, motoare, nuanţe de vopsea, interioare şi echipamente suplimentare, pentru a vă asigura că noul automobil corespunde cerinţelor dumneavoastră. Acest program vă va ajuta, de asemenea, să calculaţi nivelul optim al ratelor lunare pentru finanţarea achiziţiei automobilului şi să selectaţi un distribuitor adecvat.

ŠKODA FINANCE

Dacă alegeţi un automobil Škoda Yeti nou, ŠkoFIN vă va ajuta în selectarea modului de finanţare a achiziţiei. Compania ŠkoFIN oferă programe de achiziţie atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Linia de produse marca Škoda Finance oferă atât finanţarea prin leasing, cât şi prin credit. Puteţi contacta unul dintre partenerii noştri de service autorizaţi Škoda pentru stabilirea şi semnarea unui contract şi pentru a obţine mai multe informaţii privind oferta noastră de produse şi ofertele speciale convenabile propuse de ŠkoFIN. Acestea din urmă sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp, totuşi, acestea oferă beneficii unice şi interesante.

VÂNZĂRILE DE AUTOMOBILE PENTRU PARCURI AUTO

Indiferent dacă parcul auto deţinut de dumneavoastră este de dimensiuni mici sau mari şi indiferent dacă sunteţi un client din segmentul business sau din segmentul public, Škoda Auto şi reţeaua sa de distribuitori autorizaţi vă stau la dispoziţie. Oferim produse şi servicii personalizate pentru afacerea şi nevoile dumneavoastră financiare, care includ servicii de asistenţă pentru clienţi de calitate superioară, un portofoliu de servicii corespunzătoare cerinţelor specifice ale clienţilor-corporaţii şi servicii superioare privind automobilele, accesoriile şi întreţinerea acestora, care garantează costuri operaţionale şi de proprietate reduse pentru parcul dumneavoastră auto.

Skoda Yeti catalog dotari informatii generale  
Skoda Yeti catalog dotari informatii generale  

Skoda Yeti catalog dotari informatii generale - dealeri Skoda in Romania

Advertisement