Page 1

Portfolio LUCRĂRI REALIZATE ÎN REPUBLICA MOLDOVA


Resumé MINI


Numele meu este Dan Chivu, cetățean român, în prezent am domiciliul in Chisinau împreună cu soția mea. Am lucrat în România în domeniul advertisingului, și am participat la crearea de diverse materiale publicitare, începand cu materiale poligrafice, promoționale, outdoor, concept de logo, design de ambalaj, web design și publicitate electronică. Ca și activitate în domeniul, freelance am lucrat și înca mai lucrez pentru clienti din Spania, Suedia, Brazilia, Mexic, Guatemala, Hong-Kong, Italia, Franta. În prezent lucrez folosind în mare parte pachetul Adobe pe platforma OS X, însa cunosc Corel Draw la nivel professional si Quark Xpress la nivel avansat. Dacă este necesar pot folisi aceste programe și pe platforme Windows. Am lucrat în acest domeniu începând cu anul 1998 și am acumulat experiența necesară pentru a putea acum să elaborez și să execut lucrări 2D de mare complexitate, chiar și lucrări 3D folosind Google Sketchup Acest portofoliu a apărut la necesitatea de a strânge într-un singur loc toate lucrările executate în Republica Moldova, începând cu luna decembrie 2010 și până în prezent.

Personal Skills Pot spune că dețin abilități de comunicare foarte bune, sunt o personă muncitoare, am capacitate de lucru în echipă, chiar pot spune că îmi este mult mai ușor să lucrez într-un colectiv creativ și stimultant.

Limbi vorbite Româna

99%

Engleza

75%

Spaniola

75%

Franceza

25%

Professional Skills

Platforms used Others


Logo

DESIGN Arron Computers Brief-ul de creatie cerea folosirea culorilor rosu si albastru. Era necesara prezenta simbolului ÂŤ@Âť care sa duca cu gandul la o companie din domeniul IT. Utilizarea primara a acestui logo era pentru web si pe materiale tiparite, de aceea s-a optat pentru folosirea unui efect de umbra in spatele siglei. Pentru folosirea corecta in materialele ulterioare era necesara alcatuirea unui brandbook pentru a pastra identitatea corect creata.


ARRON

C O M P U T E R S

Sergiu POPOV

director

@ ARRON C O M P U T E R S


Logo

DESIGN Ginacom Brief-ul de creatie cerea elaborarea unui logo abstract, intrucat compania ce urma sa foloseasca acest logo nu avea definit foarte bine obiectul principal de activitate. Gama de culori folosita nu a fost impusa. S-a cerut folosirea unui font (typeface) mai gros pentru a scoate in evidenta denumirea companiei, daca se considera necesar acest lucru.


Logo

DESIGN Burke IT Consulting Brief-ul de creatie cerea elaborarea unui logo pentru o companie de consultanta in domeniul IT din Arizona. Cerinta a fost ca in logo sa fie inclusa denumirea completa de «Burke IT Consulting» sau cel putin «Burke Consulting». Nu au fost cerinte specifice referitoare la culori sau la simboluri. Din acest punct de vedere a fost lasata libera creativitatea designerului, de aceea exista o gama larga de abordari, de la cele mai retro la cele mai indraznete.


C

O

N

S

U

L

T

C

I

N

O

G

N

S

U

L

T

I

N

G

urke

Lester Burke C.E.O

Burke IT Consulting Washington/DC, US

C O N S U L+1+1T555 I123N123G123 555 000 000 000 

BURKE

lester@burke.com

urke

C O N S U LT I N G

C O N S U LT I N G C

O

N

S

U

L

T

I

N

G

Lester Burke C.E.O

Burke

Consulting

C

O

N

S

U

L

T

Burke IT Consulting Washington/DC, US  +1 555 123 123 123  +1 555 000 000 000  lester@burke.com

I

N

G


Logo

DESIGN Alpbach Moldova Brief-ul de creatie cerea folosirea culorilor rosu si albastru, cat si folosirea liniilor drepte imbinate cu unghiuri ascutite. Era necesar ca sa apara folosita denumirea completa de ÂŤAlpbach MoldovaÂť pentru a nu fi confundata cu filiale din alte tari ale fundatiei mama - Alpbach International.


Business CARDS

Cartea de vizita este cea care il reprezinta pe omul de afaceri al zilelor noastre, este cea care iti poate face o introducere buna catre un partener de afaceri si te recomanda. Este interfata companiei, de aceea are un rol foarte impoartant, dar de multe ori neglijat in afacerile zilelor noastre.


Catalog

PREZENTARE Vismos Cataloage de produse pentru prezentarea intregii game fabricata de Vismos SA. Catalogul Visomos a fost realizat pentru prima data prezentand produsele fabricate in 2011. A urmat reeditarea lui ca si catalog pentru 2011-2012, continand mai multe produse care au completat gama.


Catalog

PREZENTARE Lumene și Estel Catalog de prezentare al produselor puse in vanzare in reteaua Lumene. Acest catalog se reedita la fiecare 3 luni. Pentru Estel Cosmetics - DeLuxe, a fost elaborat un catalog ce continea serviciile oferite de aceasta companie, si care a fost folosit si ca lista de preturi in reteaua de saloane ce folosesc produse de la Estel.


Catalog

PREZENTARE Reconscivil Catalog de prezentare al locuintelor puse in vanzare de catre acest dezvoltator. Catalogul a fost cerut pentru a fi inclus in materialele de prezentare in cadrul Expozitiei Imobil 2011 din Chisinau.


Catalog

PREZENTARE Eurocomprodex Catalog de prezentare pentru intreaga gama comercializata. Produsele importate si comercializate pe teritoriul R. Moldova.


BroČ™ură

PREZENTARE Moldova Agroindbank Brosuri de prezentare pentru produse si servicii oferite de aceasta banca. Au fost realizate in limbile romana si rusa. S-a realizat atat designul cat si propunerea unui nou format adoptat ca standard de banca si care inlocuia vechiul format A5. Noul format realizat este de 210x105 mm.


Mapă

PREZENTARE Imexagro Mapă de prezentare în vederea participării la un târg internațional de profil. S-a optat pentru o variantă simplă, fără buzunar ștanțat, si un design cât mai puțin încărcat. S-a folosit în partea de jos un desen discret pentru a atrage atenția către profilul companiei.


Flayere

PUBLICITARE Moldova Agroindbank Dimensiunile acestor elemente folosite pe scara larga in publicitate difera foarte mult. Varietatea de dimensiuni pot fi de la formatul unei carti de vizita pana la maxim format A4. Utilitatea lor este vasta, fie ca sunt impartiti pe starda direct trecatorilor, fie ca sunt amplasate in cutiile postale sau in diverse birouri unde se lucreaza cu publicul, scopul acestora este a a informa cu privire la o oferta anume, sau un anume serviciu ce trebuie scos in evidenta.


Te simţi mai aproape de familie, ai încredere

într-un viitor mai sigur pentru cei dragi,

MAIB - banca moldovenilor de pretutindeni

Moldova Agroindbank este prima bancă din Republica

Moldova, care a elaborat şi oferă un set de servicii şi produse

împreună cu:

!

destinate, moldovenilor aflaţi la muncă peste hotare şi

celor care fac parte din viaţa lor!

ă, vei afla detalii k şi vei beneficia de consultanţă gratuită şi profesionist Atunci cînd eşti în ţară, vino Moldova Agroindban în exclusivitate lucrătorilor migranţi şi membrilor familiilor lor: despre pachetul de produse speciale, destinate gîndite special

cele mai eficiente si inovative soluţii bancare Moldova Agroindbank îţi pune la dispoziţie în Moldova! în viitor ţie şi persoanelor dragi, aici, acasă, pentru tine, pentru ca să poţi oferi siguranţă • Carduri bancare, • Transferuri de bani ieftine şi rapide, • Oferte avantajoase de păstrare a banilor, • Oferte de iniţiere a propriei afaceri, Internet Banking m@ib, • Servicii de gestionare a banilor la distanţă: locuinţei, • Credite pentru procurarea sau reconstrucţia fie apartament, casă sau lot de pămînt. de departe de Moldova te-ai afla! oricît regulă, în banii cu fii să permite vor îţi Aceste soluţii simple şi eficiente, ce separă membrii familiilor moldovenilor plecaţi în străinătate! distanţa reduce putem sigur, viitor unui temelia la sta Doar împreună putem

InfoTel: 022/85-65-65, 85-65-55 rubrica persoane fizice lucrători Detalii pe site-ul băncii: www.maib.m d ,

Moldova Agroindbank 105x210mm "Pune Banii sa lucreze !"

Moldova Agroindbank 115x220mm Design pentru spatele plicului AVIA in programul de publicitate al MAIB.

Moldova Agroindbank 105x120mm "Insert pentru presa"

migranţi.


Flayere

PUBLICITARE Linella Dimensiunile acestor elemente folosite pe scara larga in publicitate difera foarte mult. Varietatea de dimensiuni pot fi de la formatul unei carti de vizita pana la maxim format A4. Utilitatea lor este vasta, fie ca sunt impartiti pe starda direct trecatorilor, fie ca sunt amplasate in cutiile postale sau in diverse birouri unde se lucreaza cu publicul, scopul acestora este a a informa cu privire la o oferta anume, sau un anume serviciu ce trebuie scos in evidenta.


Linella format A5 "MEGAOFERTA LINELLA"

Linella format A4 "Redeschidere Linella"


Flayere

PUBLICITARE Linella Dimensiunile acestor elemente folosite pe scara larga in publicitate difera foarte mult. Varietatea de dimensiuni pot fi de la formatul unei carti de vizita pana la maxim format A4. Utilitatea lor este vasta, fie ca sunt impartiti pe starda direct trecatorilor, fie ca sunt amplasate in cutiile postale sau in diverse birouri unde se lucreaza cu publicul, scopul acestora este a a informa cu privire la o oferta anume, sau un anume serviciu ce trebuie scos in evidenta.


Linella format A6 "Pret de producator"

Linella format A5 "Pret producator v1.0"


Flayere

PUBLICITARE Reconscivil Dimensiunile acestor elemente folosite pe scara larga in publicitate difera foarte mult. Varietatea de dimensiuni pot fi de la formatul unei carti de vizita pana la maxim format A4. Utilitatea lor este vasta, fie ca sunt impartiti pe starda direct trecatorilor, fie ca sunt amplasate in cutiile postale sau in diverse birouri unde se lucreaza cu publicul, scopul acestora este a a informa cu privire la o oferta anume, sau un anume serviciu ce trebuie scos in evidenta.


în perioada tîrgului 2

-30€/m

лекс Жилой комп я 75/8 и л Ю ба ул. Ал -PLUS SRL

AUTO щик: CONS Проектиров SCIVIL, пании RECON арке Год: 2014 оительной ком ярм ированной ый проект стр VIII специализ тре микрорайона, инвестиционн на щий ен теку авл Это н в цен предст кс расположе рвые был близости от который впе a 2011. Компле едственной IMOBIL Moldov годы в непоср ы, муниципия Кишинёв. недвижимости ближайшие кан ет развит в яну сектора Бую жей и общим Дел эта Л. 14 и который буд й лия ото улиц Алба-Ю стойкость , каждый выс пересечения жилых зданий в 60см. Сейсмо тоит из 4-х ны толщиной Комплекс сос Наружные сте а. 182 квартиры. Рихтер количеством лов по шкале бал 8 т ляе зданий состав

Тел.

От

48.785 €

:2-х комнатная Тип квартиры кв.м. Площадь: 88,7 Этаж: 1 – 14 ие: Блок №2 жен поло Рас 550 €/кв.м. От .: кв.м Цена

în perioada tîrgului

29 51co0ns-6 civil.com

Жилой комплекс ул. Алба Юлия 75/8

www.re

Проектировщик: CONSAUTO-PLU S SRL Год: 2014

-20€/m2

и бря 2011 года о до 30 дека ие действительн * Предложен чием квартир. ограничено нали

Тип квартиры:однокомнатная Площадь: 56,1 кв.м. Этаж: 1 – 14 Расположение: Блок №3 Цена кв.м.: От 550 €/кв.м.

Это текущий инвестиционный проект строительной компании RECONSCIVIL, который впервые был представлен на VIII специализированной ярмарке недвижимости IMOBIL Moldova 2011. Комплекс расположен в центре микрорайона, который будет развит в ближайши е годы в непосредственной близости от пересечения улиц Алба-Юлия и Л. Деляну сектора Буюканы, муниципия Кишинёв. Комплекс состоит из 4-х жилых зданий, каждый высотой 14 этажей и общим количеством 182 квартиры. Наружные стены толщиной в 60см. Сейсмостойкость зданий составляет 8 баллов по шкале Рихтера.

în perioada tîrgului

510-629 www.recon Тел.

От

30.855 €

2

-30€/m

scivil.com

* Предложение действительно до 30 декабря 2011 года и ограничено наличием квартир.

Complex locativ , 75/8 str. Alba Iulia-PL US SRL

NSAUTO Proiectant: CO CIVIL, lansat Anul: 2014 trucţie RECONS , ediţia a companiei de cons BIL Moldova’ 2011 stiţional curent al ri imobiliare IMO Este proiectul inve care va fi l specializat de bunu viitor mini-cartier Iulia şi în premieră la tîrgu tiv este amplasat în mijlocul unui secţia străzilor Alba tive loca ul inter de plex Com piere a. apro VIIIta uri loca torii ani în nemijloci . Chişinău. Este format din 4 bloc dezvoltat în urmă ţii exteriori au cani a mun Pere Buiu nte. orul tame sect apar L. Deleanu, din ăr total de 182 fiecare, cu un num a cîte 14 etaje e la scara Richter. 60cm. grosimea de cca. irii, constituie 8 grad proiectată a clăd mică seis ţa isten Rez

2 odăi Tip apartament: 2 m Suprafaţa: 88,7 Etaj: 1 – 14 2 Bloc 2 Amplasare: 550 €/m Preţ m.p.: De la

Compl x lo2ca9t 0e-6 st5 r. A1lbon m iv asciIuvilli.co w.rec ww Proie a, 75/8 ctant: CONS Anul: AUTO 20

Tel.

De la

48.785 €

disponibil. * În limita stoculuipână în data de 30.decembrie 2011 Ofertă valabilă

în perioad a tîrgului

Tip apar

tament:

-PLUS 14 Suprafa 1 SRL ţa: 56,1 2odaie Este pr Etaj: 1 m oiec – 14 Amplasa în prem tul investiţio na re ie Preţ m. : Bloc 3 VIII-a. ră la tîrgul sp l curent al co p.: De la 55 Co m ec 0 €/m 2 dezvolta mplexul loca ializat de bunu paniei de cons tiv trucţie t ri imob RECONS L. Dele în următorii an este amplas at în m iliare IMOBIL anu, di i în nem n Moldova CIVIL, lansat ijlocul un a cîte ijlocita 14 etaj sectorul Buiu ’ ui 20 ap vii 11, ediţia ropiere tor min cani a e fieca grosim de i-c m a re, cu ea un num un. Chişinău. intersecţia st artier care va Reziste de cca. 60cm ră ăr tota nţa seism . l de 18 Este format di zilor Alba Iulia fi ică proi 2 apar şi ectată tamente n 4 blocuri lo a clădirii ca . Pereţii tiv , constit exterio e uie 8 gr ri au ade la scara Ri chter.

De la

30.855 €

Reconscivil 1/3 din A4 "Oferte speciale pentru tirgul IMOBIL 20111"

-20€/m 2

Tel.

510-6 29

www.r econs civil.c om

* În lim ita Ofertă stocului dis po valabilă până în nibil. data

de 30.de

cembrie

2011


Flayere

PUBLICITARE Estel Č™i Casa din Luncă Dimensiunile acestor elemente folosite pe scara larga in publicitate difera foarte mult. Varietatea de dimensiuni pot fi de la formatul unei carti de vizita pana la maxim format A4. Utilitatea lor este vasta, fie ca sunt impartiti pe starda direct trecatorilor, fie ca sunt amplasate in cutiile postale sau in diverse birouri unde se lucreaza cu publicul, scopul acestora este a a informa cu privire la o oferta anume, sau un anume serviciu ce trebuie scos in evidenta.


Estel - DeLuxe 1/3 din A4 "Noile servicii de ingrijire faciala"

Pensiunea "Casa din Lunca" format 1/3 din A4 "Oferta de servicii turistice"


Flayere

PUBLICITARE IRS Management și LEX Garant

Dimensiunile acestor elemente folosite pe scara larga in publicitate difera foarte mult. Varietatea de dimensiuni pot fi de la formatul unei carti de vizita pana la maxim format A4. Utilitatea lor este vasta, fie ca sunt impartiti pe starda direct trecatorilor, fie ca sunt amplasate in cutiile postale sau in diverse birouri unde se lucreaza cu publicul, scopul acestora este a a informa cu privire la o oferta anume, sau un anume serviciu ce trebuie scos in evidenta.


IRS si LEX Garant 1/3 din A4 "Servicii de asigurari"


Flayere

PUBLICITARE Eurocomprodex,

Education Centre și Total Video Dimensiunile acestor elemente folosite pe scara larga in publicitate difera foarte mult. Varietatea de dimensiuni pot fi de la formatul unei carti de vizita pana la maxim format A4. Utilitatea lor este vasta, fie ca sunt impartiti pe starda direct trecatorilor, fie ca sunt amplasate in cutiile postale sau in diverse birouri unde se lucreaza cu publicul, scopul acestora este a a informa cu privire la o oferta anume, sau un anume serviciu ce trebuie scos in evidenta.


Eurocomprodex format A5 "Promotie de sarbatori"

Educational Centre format A5 "Reclama la noul dictionar OXFORD"

TotalVideo 1/3 din A4 "Oferta de supraveghere video"


Flayere

PUBLICITARE Arron Computers și General Cartridge

Dimensiunile acestor elemente folosite pe scara larga in publicitate difera foarte mult. Varietatea de dimensiuni pot fi de la formatul unei carti de vizita pana la maxim format A4. Utilitatea lor este vasta, fie ca sunt impartiti pe starda direct trecatorilor, fie ca sunt amplasate in cutiile postale sau in diverse birouri unde se lucreaza cu publicul, scopul acestora este a a informa cu privire la o oferta anume, sau un anume serviciu ce trebuie scos in evidenta.


Pliant Arron Computers

Decembrie

2011

format A4 "Oferta de Sarbatori"

NOTEBOOK

|

CALCULATOARE

|

MONITOARE

|

IMPRIMANTE

|

PERIFERICE

Dam

STARTUL

celor mai mici preturi Звоните (022)220173 + o încarcare gratuita a catusului

Reducere -20%

LEI

incarcare cadou

Reducere -10%

5836

LEI

1869

LEI

1616

Notebook Acer Aspire

Monitor ASUS 22”

Imprimanta CANON

15.6"(1366x768) LED CineCrystal, AMD Brazos Dual-Core 1,3GHz Video: Radeon HD 6310M 512Mb, HDD 320Gb 5400rpm

Monitor ASUS 22”, Model: VW227D

Imprimantă Laser Canon, Model: LBP 6000

+ geanta cadou

Reducere -25%

LEI

Reducere -15%

Super PRET

6960

LEI

4222

LEI

Computer ARRON Gamer

Computer ARRON Office

AMD Sempron™ 145, HDD 320GB-SATA, RAM 1GB DDR3

AMD Sempron™ 145, HDD 320GB-SATA, RAM 1GB DDR3

Reducere -20%

LEI

Reducere -10%

Reducere -10%

5836

LEI

1869

LEI

OUTS

Tastatura Multimedia

Mouse Optic HANTOL

Boxe Genius, Conectare USB, Model: SP-U110

Tastatură multimedia Gembird, Model: KB-8300UM-BL-R

Mouse Optic Hantol , Model: HM3188

OURC

Специа льн цены ые

для юр идич клиент еских ов иван

ING

е и обон ен

тское об служ

• Ремон ие комп т компю ютерно теров • Модер й техник и ноутбу низаци е ков я • Устано вка win do ws,1С и • Cоздан раэлли ие и на чиных стройк • Беспла програ а локаль м тные ко ной сети нсульт предпр ации иятия Зв

Эконом ия

оните

средст

(022) 22 01 73

в.

Стоимос ть услуг аутс чем затр аты на пост орсинга гораздо ниже, структур роение собс ы. С зарп твенной латы работник ов вы обяз собственных взносы в аны фонды. Стои отчислять нало аутсорсе ги и ра является мость услуг сокраща ет налогооб вашими затратам ии лагаемую базу.

Эконом ия

рабоче

го ме

ста. Создание собствен ной дополнит ельные офи структуры треб ует оргтехни сные площ ку, ади, справочн канцовары, о-правов ые системы лицензио нное ПО. ,

Постоя нная бе зотказна Собственны я работа . предоста м работникам вы влят обяз

Эконом ия

ь ежегодн аны больничн ый отпуск, ый. Фирма постоянн - аутсорсе о. р работает

времен

и.

Подбор кадр ов - непр требующ остая зада ая технолог времени. Инфраст ча, ии и спец руктура, иалисты вам уже необходи есть у нас. мые

Гарант

ирован Фирма -

ное каче ст аутсорсе

во.

р имеет команду в своем штат высококв алиф е специали стов и обла ицированных выполне дает бога ния анал тым опы огичных том проекто в.

Антиви

русные

решени Лучши я обслуж е цены на рем ивание он компью т и теров Str. Bănules ARRON COM cu Bodoni PUTERS , nr. 31, Tel/ Fax: (022) 22 01 23, e-mail:

1616

Boxe GENIUS

S.C. ARRON COMPUTERS SRL Str. B.Bodoni, nr. 27, Tel/Fax: (022) 31 23 23, e-mail: arron@gmail.com

Разово

2999

Notebook ASUS X53BY 15.6" HD (1366x768) LED, AMD Brazos Dual-Core 1,6 GHz Video: Radeon HD 6470M 1Gb VRAM, HDD 500Gb 5400rpm

infogeneral @mail.ru

Pliant Arron Computers

Pliant General Cartridge

format A5 "Oferta Oursourcing pers. juridice"

format A5 "Oferta incarcare cartuse"


Pliante

PUBLICITARE CIU și Soros Dimensiunile acestor elemente folosite pe scara larga in publicitate difera foarte mult. Varietatea de dimensiuni pot fi de la formatul unei carti de vizita pana la maxim format A4. Utilitatea lor este vasta, fie ca sunt impartiti pe starda direct trecatorilor, fie ca sunt amplasate in cutiile postale sau in diverse birouri unde se lucreaza cu publicul, scopul acestora este a a informa cu privire la o oferta anume, sau un anume serviciu ce trebuie scos in evidenta.


Pliant CIU si Soros format A4 (deschis); 1/3A4 (inchis) "Reclama la noul program de studii"

Pliant CIU si Soros format 100 x 163 mm (inchis) "Reclama la noul program de studii"


Etichete

PRODUS Prodas Eticheta sau ambalajul produsului in cele mai multe cazuri are o pondere de peste 70% in decizia de cumparare a clientului final. Este partea cu care interactioneaza si care il influenteaza cel mai des. In acest caz s-a cerut o eticheta, pentru 3 tipuri de salam: Traditional, Clasic si Premium, fara alte specificatii. Culorile impuse au fost nuante de verde pentru cel traditional, nuante de albastru sau rosu inchis pentru cel clasic si nuante de violet sau negru cu auriu pentru cel premium.


A doua varianta

Prima varianta


Etichete

PRODUS Vismos Eticheta sau ambalajul produsului in cele mai multe cazuri are o pondere de peste 70% in decizia de cumparare a clientului final. Este partea cu care interactioneaza si care il influenteaza cel mai des. In acest caz s-a cerut o eticheta, pentru 3 tipuri de divin cu vechimea de 3, 5 si respectiv 7 ani. Etichetele nu trebuie sa se deoasebeasca prea tare insa trebuie sa se diferentieze usor intre ele.


Prima varianta

A doua varianta

A treia varianta


Ambalaj

PRODUS Bトツan Prod Eticheta sau ambalajul produsului in cele mai multe cazuri are o pondere de peste 70% in decizia de cumparare a clientului final. Este partea cu care interactioneaza si care il influenteaza cel mai des. In acest caz s-a cerut un design de ambalaj pentru mai multe tipuri de cereale, unite sub brandul "Familia noastra". Stanta era unica, cu o banda de celofan transparent pe mijloc imprimata serigrafic, restul pungii era imprimata pe hartie de ambalaj cerata.


"Musli cu fructe"

"Musli fitness"

Modelul de stanta (desfacut)

"Musli cu stafide"


Ambalaj

PRODUS Mega Lux Eticheta sau ambalajul produsului in cele mai multe cazuri are o pondere de peste 70% in decizia de cumparare a clientului final. Este partea cu care interactioneaza si care il influenteaza cel mai des. In acest caz s-a cerut un design de ambalaj pentru seminte de floarea soarelui. S-a specificat clar ca anume culoarea rosu sa fie predominant pe acest design. Trebuia executat designul si pentru policromie si pentru culori speciale (Pantone)


Policromie

Culori speciale


Calendar

PERETE Moldova Agroindbank Calendarele fac parte din elementele de prezentare ce ar trebui sa fie obligatorii intr-o companie ce vrea sa-si faca un nume. Se folosesc diverse metode de a se face reclama la compania respectiva si sub pretextul unui cadou de nou an, se face indirect reclama dorita. De aceea difera foarte mult formatul acestor produse, insa dupa folosinta sunt impartite in 4 categorii, dupa cum urmeaza: calendare de perete, calendare triptice, calendare de birou si calendare de buzunar.


Aprilie Luni

2012

Septembrie Luni

Marți

Miercuri

Joi

Vineri

Sîmbătă

Puterea vine din Cunoaștere

Duminică

Luni

Marți

Miercuri

Joi

Vineri

Sîmbătă

Duminică

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

2012

Marți

Miercuri

Puterea vine din Credință

Joi

Vineri

Sîmbătă

Duminică

Luni

Marți

Miercuri

Joi

Vineri

Sîmbătă

Duminică

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

2012

Noiembrie Luni

Marți

Miercuri

Joi

Vineri

Puterea vine din Înţelepciune

Sîmbătă

Duminică

Luni

Marți

Miercuri

Joi

Vineri

Sîmbătă

Duminică

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

2012


Calendar

PERETE Moldova Agroindbank TRIPTIC

Calendarele fac parte din elementele de prezentare ce ar trebui sa fie obligatorii intr-o companie ce vrea sa-si faca un nume. Se folosesc diverse metode de a se face reclama la compania respectiva si sub pretextul unui cadou de nou an, se face indirect reclama dorita. De aceea difera foarte mult formatul acestor produse, insa dupa folosinta sunt impartite in 4 categorii, dupa cum urmeaza: calendare de perete, calendare triptice, calendare de birou si calendare de buzunar.


Moldova Agroindbank Calendar perete - triptic

Moldova Agroindbank Calendar perete - triptic Diverse alte propuneri de design


Calendar

PERETE Moldova Agroindbank TRIPTIC

Calendarele fac parte din elementele de prezentare ce ar trebui sa fie obligatorii intr-o companie ce vrea sa-si faca un nume. Se folosesc diverse metode de a se face reclama la compania respectiva si sub pretextul unui cadou de nou an, se face indirect reclama dorita. De aceea difera foarte mult formatul acestor produse, insa dupa folosinta sunt impartite in 4 categorii, dupa cum urmeaza: calendare de perete, calendare triptice, calendare de birou si calendare de buzunar.


Calendar

DE BIROU Moldova Agroindbank Calendarele fac parte din elementele de prezentare ce ar trebui sa fie obligatorii intr-o companie ce vrea sa-si faca un nume. Se folosesc diverse metode de a se face reclama la compania respectiva si sub pretextul unui cadou de nou an, se face indirect reclama dorita. De aceea difera foarte mult formatul acestor produse, insa dupa folosinta sunt impartite in 4 categorii, dupa cum urmeaza: calendare de perete, calendare triptice, calendare de birou si calendare de buzunar.


Moldova Agroindbank Calendar de birou Diverse propuneri


Calendar

DE BUZUNAR Moldova Agroindbank Calendarele fac parte din elementele de prezentare ce ar trebui sa fie obligatorii intr-o companie ce vrea sa-si faca un nume. Se folosesc diverse metode de a se face reclama la compania respectiva si sub pretextul unui cadou de nou an, se face indirect reclama dorita. De aceea difera foarte mult formatul acestor produse, insa dupa folosinta sunt impartite in 4 categorii, dupa cum urmeaza: calendare de perete, calendare triptice, calendare de birou si calendare de buzunar.


Calendar

PERETE Ilise Calendarele fac parte din elementele de prezentare ce ar trebui sa fie obligatorii intr-o companie ce vrea sa-si faca un nume. Se folosesc diverse metode de a se face reclama la compania respectiva si sub pretextul unui cadou de nou an, se face indirect reclama dorita. De aceea difera foarte mult formatul acestor produse, insa dupa folosinta sunt impartite in 4 categorii, dupa cum urmeaza: calendare de perete, calendare triptice, calendare de birou si calendare de buzunar.


2012

2012

2012

iulie L M M J V S D 1 8

2

3

9 10

4

5

6

7

septembrie L M M J V S D

11 12 13 14

15 16 17 18 19 20 21

1

22 23 24 25 26 27 28

8

29 30 31

2

3

9 10

4

5

6

7

11 12 13 14

15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Design, Branding, Outdoor, BTL, Tipar Operativ si Offset

29 30 31

Design, Branding, Outdoor, BTL, Tipar Operativ si Offset


Calendar

BIROU Ilise Calendarele fac parte din elementele de prezentare ce ar trebui sa fie obligatorii intr-o companie ce vrea sa-si faca un nume. Se folosesc diverse metode de a se face reclama la compania respectiva si sub pretextul unui cadou de nou an, se face indirect reclama dorita. De aceea difera foarte mult formatul acestor produse, insa dupa folosinta sunt impartite in 4 categorii, dupa cum urmeaza: calendare de perete, calendare triptice, calendare de birou si calendare de buzunar.


Noi propunem soluţii

2012 • Design • Branding • Outdoor • BTL

Din respect pentru artă

• Tipar Operativ • Tipar Offset

Noi propunem soluţii

2012

februarie

iunie

Noi propunem soluţii

L

M

M

J

V

S

D

2

3

4

5

6

7

8

2012

L

M

M

J

V

S

D

2

3

4

5

6

7

8

1 • Design

12

13

16

17

18

19

20

• BTL

23

24

25

26

27

• Tipar Operativ

30

31

• Branding • Outdoor

• Tipar Offset

9

10

11

14

15

21 22 28

29

august

Noi propunem soluţii

2012

L

M

M

J

V

S

D

2

3

4

5

6

7

8

1 • Design

12

13

16

17

18

19

20

• BTL

23

24

25

26

27

• Tipar Operativ

30

31

• Branding • Outdoor

• Tipar Offset

9

10

11

14

15

21 22 28

29

1 • Design

12

13

16

17

18

19

20

• BTL

23

24

25

26

27

• Tipar Operativ

30

31

• Branding • Outdoor

• Tipar Offset

9

10

11

14

15

21 22 28

29


Calendar

BIROU Ilise Calendarele fac parte din elementele de prezentare ce ar trebui sa fie obligatorii intr-o companie ce vrea sa-si faca un nume. Se folosesc diverse metode de a se face reclama la compania respectiva si sub pretextul unui cadou de nou an, se face indirect reclama dorita. De aceea difera foarte mult formatul acestor produse, insa dupa folosinta sunt impartite in 4 categorii, dupa cum urmeaza: calendare de perete, calendare triptice, calendare de birou si calendare de buzunar.


2012

Noi propunem soluţii

Noi propunem soluţii

Din respect pentru natura

2012 Noi propunem soluţii

Design, Branding, Outdoor, BTL, Tipar Operativ şi Offset

2012

2012

Noi propunem soluţii

februarie L

M

M

J

V

2 9 16 23 30

3 10 17 24 31

4 11 18 25

5 12 19 26

6 13 20 27

august L

M

M

J

V

S

D

S

D

1 7 8 14 15 21 22 28 29

octombrie L

M

M

J

V

S

2

3

4

5

6

7

8

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

9

10

11

12

13

14

15

1

Design, Branding, Outdoor, BTL, Tipar Operativ şi Offset

16

17

18

19

20

23

24

25

26

27

30

31

21 22 28

29

D 1

16

17

18

19

20

23

24

25

26

27

30

31

21 22 28

29

Design, Branding, Outdoor, BTL, Tipar Operativ şi Offset


Calendar

PERETE Vismos TRIPTIC

Calendarele fac parte din elementele de prezentare ce ar trebui sa fie obligatorii intr-o companie ce vrea sa-si faca un nume. Se folosesc diverse metode de a se face reclama la compania respectiva si sub pretextul unui cadou de nou an, se face indirect reclama dorita. De aceea difera foarte mult formatul acestor produse, insa dupa folosinta sunt impartite in 4 categorii, dupa cum urmeaza: calendare de perete, calendare triptice, calendare de birou si calendare de buzunar.


Calendar

PERETE Vismos TRIPTIC

Calendarele fac parte din elementele de prezentare ce ar trebui sa fie obligatorii intr-o companie ce vrea sa-si faca un nume. Se folosesc diverse metode de a se face reclama la compania respectiva si sub pretextul unui cadou de nou an, se face indirect reclama dorita. De aceea difera foarte mult formatul acestor produse, insa dupa folosinta sunt impartite in 4 categorii, dupa cum urmeaza: calendare de perete, calendare triptice, calendare de birou si calendare de buzunar.


Vismos Calendar perete - triptic Diverse alte propuneri de design


Calendar

DE BUZUNAR Vismos Calendarele fac parte din elementele de prezentare ce ar trebui sa fie obligatorii intr-o companie ce vrea sa-si faca un nume. Se folosesc diverse metode de a se face reclama la compania respectiva si sub pretextul unui cadou de nou an, se face indirect reclama dorita. De aceea difera foarte mult formatul acestor produse, insa dupa folosinta sunt impartite in 4 categorii, dupa cum urmeaza: calendare de perete, calendare triptice, calendare de birou si calendare de buzunar.


Banner

OUTDOOR Ilise Bannerul este mijocul de a face publcitate care are o mare vizibilitate. In functie de dimensiunile lui poate fi vizibil de la sute de metri.


format 4500 x 2200 mm


Banner

OUTDOOR Motogrupservice și Bioprotect

Bannerul este mijocul de a face publcitate care are o mare vizibilitate. In functie de dimensiunile lui poate fi vizibil de la sute de metri.


Bioprotect format 1800 x 2500 mm

Moto Grup Service format 1800 x 2700 mm


Banner

OUTDOOR Casa din Luncă Č™i Prisaca

Bannerul este mijocul de a face publcitate care are o mare vizibilitate. In functie de dimensiunile lui poate fi vizibil de la sute de metri.


Pensiunea "Casa din Lunca" format 4500 x 3000 mm

Prisaca format 1000 x 1800 mm


Banner

OUTDOOR Arron Computers Bannerul este mijocul de a face publcitate care are o mare vizibilitate. In functie de dimensiunile lui poate fi vizibil de la sute de metri.


SERVICE Reparații Laptop

CENTER Reparații Calculatoare

PROFITĂ DE PROMOȚII !

Reparații Monitoare

Reparații Foto-Video

Reparații GSM

Super Oferta: Instalare Windows doar *95 lei

Deservire la domiciliu sau oficiu. Tel: (022) 22 01 73

Arron Computers format 2000 x 3800 mm Service Center

*Notebook ASUS X53BY

Super preț

*Notebook HP Compaq 625

4999Lei

15.6" LED HD AMD Sempron™ V160 2.40GHz 1Gb DDR3 RAM HDD 250GB ATI Radeon™ HD4200

Ofertă specială

6960Lei

+ Geantă CADOU

*Monitor ASUS 21,5”

*Monitor ASUS 18,5”

VH192D

VW227D

Ofertă specială

1353Lei

Super preț

1869Lei *ARRON Office

*Printer Canon LBP 6000

Ofertă specială

1616Lei

Super preț

2999Lei AMD Sempron™ 145 HDD 320GB-SATA RAM 1GB DDR3

Ecran: 15.6" CPU: E-350 RAM: 3072MB HDD: 500GB

+ Încărcarea Cartușului GRATIS * Oferte disponibile în limita stocului !

*ARRON Gamer Ofertă specială

4222Lei CPU AMD Athlon II X2 HDD 500GB-SATA RAM 4GB DDR3 VGA 2 GB

Tel: (022) 22 01 73

Arron Computers format 2000 x 3800 mm Banner cu promotii

Arron Computers format 900 x 2000 mm Banner cu promotii


Banner

OUTDOOR Tagaer Bannerul este mijocul de a face publcitate care are o mare vizibilitate. In functie de dimensiunile lui poate fi vizibil de la sute de metri.


Tagaer Diverse dimensiuni - cu ocazia Sarbatorilor de iarna, pentru a fi lipite pe usile magazinelor din reteaua proprie


Concluzie

Aceste lucrari au fost realizate in decursul ultimelor 9 luni. Marea majoritate a acestor lucrari au fost executate pentru clientii respectivi, insa acestea au fost contractate de catre compania Ilise, pentru care am lucrat in tot acest timp. Vreau sa subliniez ca acestea sunt doar lucrarile in care a fost necesar designul respectiv, pentru ca in acest timp am mai efectuat lucrari de pregatire pentru tipar, sau cu specificatii stricte, nefiind implicata in nici un fel creativitatea. Acestea au fost lucrari doar de machetare si pregatire pentru tipar (DTP), creatia fiind facuta de alte companii. In continuare as vrea sa enumar companiile la care am participat in acest fel de lucrari. Acestea sunt doar companiile pe cere mi le amintesc in acest moment si cer scuze celor care nu au fost mentionate, cum spuneam nu au fost intentionat ocolite, insa memoria este subiectiva. Acest portofoliu va fi completat cu lucrari ce vor fi facute de acum inainte pentru piata de publicitate din Republica Moldova in anul acesta, respectiv 2012. Ca o completare mica, as vrea sa adaug ca in unele din lucrarile prezentate anterior am participat si cu gasirea sloganului sau cu compunerea textelor materialelor pregatite.


Date de contact: ) 079 276 716 * chivudan@gmail.com

Portfolio work MD  
Portfolio work MD  

Portfolio with works made in Moldavia

Advertisement