Page 1

NYH ETE R FRA MA STE R MU SIC

NR . 2 - 201 1

Arvid Pettersen KOM TIL MÅLTID

Endelig er Arvid Pettersen aktuell med ny plate: «Kom til måltid» er en etterlengtet utgivelse med nye knallsterke lovsanger, som kan brukes av alle, men her er også flere solosanger som løfter oss opp. Arvid er ikke bare musiker, men musikken hans er åndelig føde, helbredelse for sjelen og har en profetisk dimensjon. Med seg har han svært dyktige musikere som sammen har laget et akustisk og nært lydbilde med flygel, rhodes, el-gitarer, trommer, bass og strykekvartett. Plata oser av tilfredshet og dyp glede. I tillegg ser vi nye sider av Arvid Pettersen. Anbefales!

CD4

VARENR.: DIACD201106

Lovsang

Hillsong Live GOD IS ABLE

Årets live-utgivelse fra Hillsong er endelig her, og dette er den tjuende årlige live-utgivelsen fra Hillsong-menigheten i Australia. Reuben Morgan har blitt lovsangspastor, og leder oss gjennom ny og frisk lovsang fra teamet i Hillsong-menigheten. Sanger som handler om tro og håp, og refleksjoner over vekst, styrken og kraften i den lokale menighet. Siden 1992 har Hillsong vært en enorm ressurs for menigheter over hele verden med sine mange lovsangsutgivelser.

Lovsang

CD4

DVD3

Blu-Ray

Notehefte

VARENR.: HMACD249 VARENR.: HMADVD250

VARENR.: HMABD249 VARENR.: HMAMB250


2 | UTENLANDSKE NYHETER + FILM

Claire Hamilton

INTRODUCING CLAIRE HAMILTON

CD2

VARENR.: KMCD3181

Lovsang

Brandon Bee

Building 429

INSIDE THESE WALLS

LISTEN TO THE SOUND

CD4

Pop/Rock

VARENR.: STC80366

Fride på skipet Fride er åtte år og bor på det kristne nødhjelpsskipet «Africa Mercy» sammen med familien sin. Skipet er verdens største sykehusskip. Pappa er er tannlege og mamma er sykepleier. Familien er egentlig fra Nesodden, men har flyttet til skipet for å hjelpe folk som trenger det. Fride bor der og går på skole om bord.

CD4

VARENR.: 083061093228

Rock

Live Worship from Soul Survivor

Sendt på NRK Super

FILM

SJANGER: Barn/TV-serie SPILLETID: 2t 9 min TILATT FOR ALLE Norsk tale

FILM ILM F

FILM FILM

179,VEIL. PRIS

VARENR.: 803271

DVD3

VARENR.: KWDVD024

The Wager

Anne Franks siste dager Anne Frank ga tilintegjørelsen ikke bare et ansikt – hun ga den et også ord. Fra sitt skjulested skrev hun dagboken som skulle komme til å bli en av verdens mest leste bok. Kvinnen som med sitt eget liv som innsats skjulte Anne og familien Frank heter Miep Gies – en av våre tids største og mest blyge helter. Dette er hennes historie.

Når livet til den store filmstjernen Michael Steele (spilt av Randy Travis) går i grus rett før hans livs viktigste dag blir hans tro satt på sin ultimate prøve.

FILM

FILM

SJANGER: Actiondrama SPILLETID: 82 min ALDERSGRENSE: 11 år Norsk tekst

Lovsang

219,VEIL. PRIS

VARENR.: DVDH1067

SJANGER: Drama/ Holocaust SPILLETID: 1t 39m ALDERSGRENSE: 11 år Norsk tekst

179,VEIL. PRIS

VARENR.: N7749

M

FIL


LOVSANG | 3

Matt Redman 10,000 REASONS

Endelig er albumet her! Matt Redman er den velkjente og høyt skattede lovsangslederen fra England som står bak lovsanger som Blessed Be The Name, The Heart of Worship og Better Is One Day. Her er Redman tilbake med et nytt live-album - ikke med gamle klassikere, men med helt nytt materiale. Hvor ville vi vært uten Gud? Matt Redman gir deg 10 000 grunner til hvorfor Gud alltid er her for deg.

CD4

Lovsang

VARENR.: 5099996785324

Bethel Church

William Matthews

HERE IS LOVE

HOPES ANTHEM CD+DVD

CD6

VARENR.: 083061093228

Bethel Church er i ferd med å innta verden med sin lovsang, og på utgivelsen ”Here is Love” har de med seg Brian og Jenny Johnson, Leah Valenzuela, Jesus Culture-artistene Kim Walker Smith, Chris Quilala og Kristene Mueller.

CD4

Lovsang

VARENR.: 610563999538

Jake Hamilton

ON FIRE CD+DVD

VARENR.: ELE1675D

Lovsang

Peter Furler

FREEDOM CALLING

CD6

William Matthews er kanskje for de fleste en nytt bekjentskap. Han er en up-and-coming sanger og låtskriver for Bethel Music, og hans debutalbum ”Hopes Anthem” er et kraftig vitnesbyrd om Guds håp og grenseløse kjærlighet for menneskeheten. 10 sanger signert William Matthews og teamet i Bethel Music.

Lovsang

Jake Hamilton er lovsangsleder i Jesus Culture, og dette er hans andre utgivelse. Inneholder 11 helt nye sanger, tre livevideoer fra Jesus Culture i Atlanta, samt en 30 minutters minidokumentar om Jake Hamiltons musikk og virke.

CD4

VARENR.: 5099994767728

Pop

Peter Furler er mest kjent som medlem av den kristne gruppa Newsboys. Det har gått et par år siden han forlot gruppa. Han solgte huset, biler og mer til, og flyttet til Florida for å bruke tid på å reflektere, lage kunst, surfe, og spille musikk. Resultatet ble den gladeste og mest oppløftene musikk Furler noen gang har skrevet.


4 | NORSK BARNEMUSIKK

Emeline & Sunniva INNTIL DEG

Søstrene Emeline (14) og Sunniva (12) kommer nå med sitt tredje album: Inntil Deg. Mer helstøpt enn noen gang med strykere, blåsere og fullt band med noen av landets beste studiomusikere. Inntil Deg handler mye om nestekjærlighet, kjærlighet til Gud og til hverandre. Jentene håper at tekstene kan være til inspirasjon for andre. Vi lever i en travel hverdag, men vi må ikke glemme å være et medmenneske. Stoppe opp litt og lytte til en som trenger å bli hørt og gi et lite smil er en oppfordring fra fra Emeline & Sunniva.

CD4

VARENR.: ESCD0411

Barn/ Ungdom

Kjempefest 3 Endelig en ny CD Kjempefest-serien! Vi har samlet barnas favoritter fra aktuelle artister som Oslo Soul Children, Lisa Børud, Seven-jentene, Børudgjengen, Alle Fem, Team Helgaas, Gjerdrum Soul Children og Emeline og Sunniva. Positive og glade sanger som passer like bra i stua som i bilen eller på bursdagsfesten eller iPoden. Fiske og sprudlende sanger fra Norges ledene kristne barneartister. I tillegg har vi tatt med den nye singelen fra Superbarna og Alexander Rybak.

CD3

VARENR.: MMD2146

Barn


NORSK POP/LOVSANG | 5

Radiate YOU ALONE

Radiate er ungdomsmiljøet i Pinsekirken Tabernaklet i Bergen, og her på sitt andre album byr de på pulserende og hengiven lovsang. Egenskrevne sanger på både norsk og engelsk pakket inn i et moderne og velprodusert lydbilde. Spilt inn live under Radiance ‘11 i februar.

CD4

VARENR.: MUD0211

Moderne Lovsang

Jens Andreas Kleiven WALK IN THE LIGHT

Selv verdens beste budskap er verdiløst hvis det ikke merkes i gode handlinger. Det engasjerer soulartist Jens Andreas Kleiven så sterkt at det har blitt en egen plate om temaet. Jens Andreas gjør det meste selv på sin andre plateutgivelse. Han synger, spiller, skriver, komponerer og arrangerer. En funky, sjelfull og behagelig produksjon som oser av vellyd!

CD4

VARENR.: JR0111

Impuls

Andreas Karstad

UTBRYTER

INGENTING KAN MÅLE SEG

Denne liveplata, som Andreas Karstad og Ungdom i Oppdrag Grimerud gir ut, har blitt til i løpet av det siste året. Den er tatt opp under Mission Adventures-festivalen og nyttårsfestivalen på Grimerud, som begge ble avholdt på Grimerud i 2010. Sammen med mange unge mennesker har lovsangsteamet ropt ut sin lengsel etter Jesus og sunget sin lovsang til Gud.

CD4

VARENR.: GCITY101

Lovsang

Pop/ Soul

Med deres femte album «Utbryter» befester Impuls fra Stavanger seg som en av de virkelig store premissleverandørene innen norsk lovsang idag. Denne gang stiller de med produksjonsteamet bak senere utgivelser fra eksempelvis Jesus Culture, Bethel Church og Third Day – og vi tørr si at aldri har resultatet vært bedre og mer gjennomført.

CD4

VARENR.: IMPULSCD5

Moderne Lovsang


6 | SKANDINAVISK

Alf Lax

Kjærligheten Seirer

FÖRSONING

SANGER TIL HÅP OG TRØST

Alf er en velkjent og kjær svensk trubadur og sanger. Han har skrevet over 200 sanger, og formidler gjennom disse håp, glede, oppmuntringer og varme. På albumet “Försoning” beskriver Alf Lax følelser som handler om alt fra ensomhet og til håp og forsoning. Et sound preget av jazz og blues gjør at albumet stikker seg litt ut fra det Alf Lax har gjort tidligere.

CD4

Vise

VARENR.: TALKCD1094

Rune & Rita Ørnes DELE LIVETS ORD

Her kommer Rune & Rita Ørnes med sin første CD. En flott utgivelse med all musikk og tekst skrevet av Rune Ørnes. Med seg har de gruppa Grace som bidrar til en flott musikalsk opplevelse. Musikken gir anledning til å grunne på evangeliet om Jesus. Dette skaper takknemlighet og begeistring for Jesus og for det oppdrag vi har fått fra ham.

CD4

VARENR.: 7090011901703

Lovsang

Dette er en samling av norske sanger og salmer som er satt sammen for å kunne bidra til håp og trøst i en vanskelig tid. Overskuddet av denne utgivelsen går til Oslo Domkirke for at de skal kunne holde kirken mer åpen for folk som søker stillhet og trøst. Med artister som Solveig Leithaug, Gunstein Draugedalen, Sondre Bratland, Oslo Gospel Choir, Ole Børud, Reflex m.fl.

CD4

VARENR.: MMD2147

Trad.

Martin Alfsen & Reflex ON MY WAY - COUNTRY & GOSPEL

Martin Alfsen & Reflex har hatt stor suksess med «Rett Hjem - country & gospel» hvor de har fyllt kirker og konsertsaler over hele Norge. Her kommer «Rett Hjem» i engelsk utgave. CDen er i hovedsak beregnet på det store publikummet Reflex har ute i Europa, men denne utgaven inneholder også noen sanger som ikke er med på den norske utgivelsen.

CD4

VARENR.: RHCD11002

Southern Gospel


SOUTHERN GOSPEL - GAITHER | 7 George Younce With Ernie Haase Signature & Sound

Jeff & Sheri Easter

Ultimate Gaither Collection

SILVER ANNIVERSARY

2CD

George Younces karakteristiske bassstemme møter Ernie Haase Signature & Sound på dette fantastiske albumet. Innspillinger som George Younce gjorde før han døde blir som nye når Ernie Haase Signature & Sound legger sine røster til.

CD4

Jeff & Sheri Easter har i år vært gift i 25 år, og feirer det hele med å samle sine mest poplære låter. Nå har duoen blitt utvidet med både sønn og datter, som har spilt inn to helt nye sanger til denne utgivelsen. Totalt 2 CDer med 25 sanger.

CD4

VARENR.: STR74151

En essensiell spilleliste med klassiske hits fra gospelens høyt skattede pionererer! Samlet fra ulike live opptak, og inneholder favoritter som «Turn Your Radio On», «Farther Along», «Where Could I Go», «What a Friend We Have in Jesus», «Daddy Sang Bass», «Rock of Ages,» m.fl.

CD4

VARENR.: CMD1201

VARENR.: SHD6133

A Gospel Bluegrass Homecoming

Gaither Homecoming Classics Bill Gaithers 80 All-Time Favorite Homecoming Songs & Performances

Marty Stuart, Bill Gaither, Vestal Goodman, Doyle Lawson, The Easters m.fl

VOLUMES 1-4 4DVD

DVD-Spesial

CD+DVD

VARENR.: SHDVD4533-36

CD5

VARENR.: SHD2519

TWO FOR ONE: To klassiske Gaither-CDer for prisen av én!

Mountain Homecoming + I’ll Meet You On The Mountain

Atlanta Homecoming + All Day Singin’ At The Dome

Precious Memories + Landmark

Heaven + Going Home

SHD6008

SHD6058

SHD6056

SHD6006

Ryman Gospel Reunion + Homecoming Texas Style

Moments To Remember + Sing Your Blues Away

Rocky Mountain Homecoming + Red Rocks Homecoming

A Billy Graham Music Homecoming Vol. 1 & 2

SHD6009

SHD6069

SHD6005

SHD6007


Returadresse: MUDI AS - Postboks 34, Manglerud - 0612 Oslo

Sandi Patty

Buddy Greene

THE BEST OF BUDDY GREENE

THE BEST OF SANDI PATTY Med Bill Gaither som vertskap byr Gaither Homecoming her på noen av de aller beste fremføringer og sanger av Sandi Patty fremført på Gaither-scenen. Se også intervjuer med Sandi Patty og hennes foreldre som gir oss et glimt inn i hjertet til denne internasjonale superstjernen hvor musikk har rørt ved millioner av mennesker. Med sanger som «We Shall Behold Him», «Right Place, Right Time», «Farther Along», «My God Is Real», «More Than Wonderful», «Some Other Time, Some Other Place», «A Whole New World», «Through It All» m.fl

CD4

Her får vi servert de beste fremføringer og sanger av Buddy Greene i Gaither-sammenheng.

DVD3

VARENR.: 0617884613723 VARENR.: 0617884613594

DVD3

VARENR.: 0617884602390

The Martins

Gaither Vocal Band

Her får vi servert to tiår med fantastisk musikk fra søskentrioen The Martins. Fra acapella-hymner til kraftfulle southern gospel-favoritter tar Joyce, Judy og Jonathan Martin oss med inn i deres verden. Presentert av Bill Gaither.

For første gang har Gaither Vocal Band laget en barneCD! Dette er den perfekte gave til barn og barnebarn. En strålende samling av de mest kjente barnesangene ført i pennen av Gaither, og sunget slik bare Gaither Vocal Band kan synge dem.

THE BEST OF THE MARTINS

I AM A PROMISE

Trykk: Fokus Trykk

VARENR.: SHDVD6128

CD4

VARENR.: SHD6127

Boks 34, Manglerud • 0612 Oslo • Tlf: 66 96 55 30 • E-post: post@mastermusic.no • www.mastermusic.no

Vi tar forbehold om trykkleif

DVD3

GospelGuiden september 2011  

Nyheter fra Master Music. Musikk og film.