__MAIN_TEXT__

Page 1

www.danacup.com

Danish

International Youth Soccer Tournament

DANA CUP 2019 22 - 27 JULY · HJØRRING · DENMARK


Dana Cup Hjørring. Every year, the last week in July. Come and join us!


Kom og mød hele Verden Sportslig udfordring. Social oplevelse. Kulturel berigelse. Dana Cup har det hele. Over en halv million deltagere fra mere end 115 nationer har gennem årene gjort Dana Cup kendt verden over. Danmarks største sports-event og en af verdens største ungdomsturneringer i fodbold, er en velsmurt organisation, der ser frem til at byde dig og dit hold velkommen til Hjørring. Dana Cup har en enestående international atmosfære. Samtidig afvikles turneringen i trygge og overskuelige rammer i Danmarks smukkeste landsdel. Fra du ankommer med færge, fly eller tog, og til du rejser hjem, sørger Dana Cups eget unikke bussystem for, at du ikke skal bruge unødig tid på transport. Udfordring og oplevelse i enestående rammer. Det er Dana Cup


More than 26.000

TEAMS

and 4.200 CLUBS


More than 66.000

GAMES


and 282.000

GOALS

Udfordringen Dana Cup handler først og fremmest om fodbold. Det er en turnering, hvor hold fra hele verden kan måle sig med jævnaldrende, og hvor kampen om pokaler og medaljer er Dana Cup-ugens puls og energi.. Stjerner i international topfodbold deltog i Dana Cup, inden deres navne blev kendt verden over. Det er spillere som Zé Roberto fra Brasiliens landshold og de to danske europamestre fra 1992, Brian Laudrup og Peter Schmeichel. Hvert år kan Dana Cup præsentere nogle af verdens meste kendte ungdomshold. For eksempel Pequeninos do Jockey fra São Paulo i Brasilien, Chivas Guadalajara, Cruz Azul fra Mexico eller Ipswich Town FC fra England. I Dana Cup mødes eksotiske hold fra oversøiske verdensdele med hold fra hele Europa fra Ural til Atlanten, fra Nordkap til Middelhavet. Alle hold placeres i grupper med international sammensætning. Dana Cup råder over mere end 50 fantastiske græsbaner, så turneringen afvikles på et højt sportsligt niveau. En rutineret, international stab af dommere sikrer korrekt og fair afvikling. Over 1.100 hold deltager hvert år i Dana Cup. Når over 2000 kampe er spillet, er 60 nået frem til A og B finalerne. Uanset niveau er alle deltagere i Dana Cup sikret fire kampe som minimum. Det er den helt store chance for at prøve sig selv af i international konkurrence. Det er udfordringen i Dana Cup.


More than 19.000 BOYS


and 6.600 GIRLS


Oplevelsen Over 20.000 deltagere samlet i en uge i en by med blot 25.000 indbyggere. Det skaber den helt specielle Dana Cup-atmosfære. En international puls i et trygt miljø. Allerede Dana Cup’s åbning slår stemningen an. Tusinder af deltagere marcherer ind på Hjørring Stadion, hvor de modtages af tusinder af byens indbyggere, inden der fyres et brag af en popkoncert af. Lige i de unge deltageres smag. Det sociale samvær med jævnaldrende fra hele verden og de mange fodboldkampe er de intense oplevelser, men der er også pauser. • De kan tilbringes i Dana Cups Event-område. Her præsenteres det sidst nye inden for elektroniske spillemaskiner, diverse redskaber, og der suppleres med traditionelt Tivoli. • Tæt op til Event-område er New Balance store, inspirerende salgstelt placeret. Her alt hvad et fodboldhjerte kan begære. • I komfortabel gåafstand – ligger Hjørring City med et stort, og varieret udbud af butikker. • En time i bus eller eget køretøj, så er du i Fårup Sommerland en kæmpe børne- og ungdomsvenlig forlystelsespark. • I egen bil eller med Nordjyske Jernbaners tog kører du direkte til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. I Nordeuropas største saltvandsakvarier kommer du tæt på klumpfisk, Nordsøens fiskearter og sæler. • Og så må I endelig ikke glemme de nordjyske strande. Det er nogle af Verdens allersmukkeste, hvide badestrande. Havet byder på en forfriskende dukkert og svømmetur. For mange deltagere er det i sig selv meget attraktivt at opleve Danmark, et af Verdens fredeligste lande med en tusindårig historie og en på samme tid dynamisk og afslappet nutid. Det er oplevelsen i Dana Cup.


TURNERINGEN Starter med en fælles indmarch på Nord Energi Arena mandag den 22. juli kl. 19.30.

GRUNDSPIL, TIRSDAG OG ONSDAG Holdene inddeles i grupper på 4 evt. 5 hold. Alle møder alle.

SLUTSPIL, TORSDAG, FREDAG OG LØRDAG Afvikles efter cupmetoden. Nr. 1 og 2 fra grundspillet går til slutspil A, de øvrige til slutspil B.

FINALER Fredag spilles finaler i 7-mandsklasserne og A-finalerne i klasserne G 19, G 17 og G 13 samt B-finalerne i klasserne G 19 og G 13. Øvrige finaler spilles lørdag.

ALDERSGRÆNSER 2019 B 19 B 17 B 16 B 16 B 15 B 14 B 14 B 13 B 12 B 11 G 19 G 17 G 16 G 16 G 15 G 14 G 14 G 13 G 12

Drenge (11 mands) Drenge (11 mands) Drenge (11 mands) Drenge (7 mands) Drenge (11 mands) Drenge (11 mands) Drenge (7 mands) Drenge (11 mands) Drenge (7 mands) Drenge (7 mands) Piger (11 mands) Piger (11 mands) Piger (11 mands) Piger (7 mands) Piger (11 mands) Piger (11 mands) Piger (7 mands) Piger (11 mands) Piger (7 mands)

født 1.1.2000 og senere født 1.1.2002 og senere født 1.1.2003 og senere født 1.1.2003 og senere født 1.1.2004 og senere født 1.1.2005 og senere født 1.1.2005 og senere født 1.1.2006 og senere født 1.1.2007 og senere født 1.1.2008 og senere født 1.1.2000 og senere født 1.1.2002 og senere født 1.1.2003 og senere født 1.1.2003 og senere født 1.1.2004 og senere født 1.1.2005 og senere født 1.1.2005 og senere født 1.1.2006 og senere født 1.1.2007 og senere

ALDERSBETINGELSER M.V.

SPILLETIDER Klasse

Grundspil / Slutspil

B 19, B 17, B 16, B 15, G 19, G 17, G 16, G 15

2x25 min.

B 14, B 13, B 12, B 11, G 14, G 13, G 12

2x20 min.

Der spilles dagligt fra kl. 7.30 – 21.30.

PRÆMIER • Diplom til alle deltagere. • Foto af hvert hold (Ét pr. hold). • Plakette til alle gruppevindere (Én pr. hold). • Pokaler og medaljer til holdene i finaler og semifinaler i A-slutspillet. • Pokaler til finaleholdene i B-slutspillet. • Præmie til den bedste spiller i hver finale i A-slutspillet. • Speciel pokal til turneringens bedste tilrejsende klub. • Fair Play pokal til et pige- og et drengehold.

TRANSPORT Det er muligt at bestille bustransport til og fra indkvarteringsstedet for Dana Cup deltagere (A-bånd) ved ankomst/afrejse med

Der gives automatisk dispensation til at påføre deltageroversigten 3 spillere, som er højst 1 år for gamle. (I 7-mandsklasserne 1 spiller).

• færge i Frederikshavn, Hirtshals eller Grenaa • fly i Aalborg eller Aarhus • tog i Hjørring

En spiller, der opfylder aldersbetingelserne herfor, kan deltage på 2 hold fra samme klub. De 2 hold må ikke spille i samme klasse.

Transport i forbindelse med ankomst- og afrejse må bestilles via klublogin. Bestilling skal ske senest den 1. juli 2019.

Piger, der opfylder aldersbetingelserne herfor, kan deltage i drengeklasser. Spillerne skal kunne fremvise tilfredsstillende legitimation.

UDSKIFTNINGSSPILLERE Maksimalt 7 udskiftningsspillere pr. kamp i 11-mands-klasserne. I 7- mands-klasserne kan anvendes et ubegrænset antal udskiftningsspillere. Alle spillere kan udskiftes og sættes ind igen (fri udskiftning).

Det er også muligt at bestille bustransport, hvis man ankommer til/afrejser fra Billund, Esbjerg, København, Hamburg osv. Tag kontakt med soccer@ danacup.dk for yderligere information eller booking. Der kører Dana Cup-busser mellem busterminalen (Hestkærvej) i centerområdet og de indkvarteringssteder, der er placeret mere end 2 km fra centerområdet. Der kører ligeledes Dana Cup-busser mellem busterminalen og baneanlæggene udenfor centerområdet. A-Bånd - Fri transport med Dana Cup-busser mellem holdets indkvarteringssted og busterminalen samt mellem busterminalen og baneanlæggene. D-Bånd og Dana Cup-Bånd - Fri transport med Dana Cup-busser mellem busterminalen og baneanlæggene.


START-OG DELTAGERGEBYR Hvert hold betaler et startgebyr. Alle spillere, trænere, ledere og øvrige med logi på skoler betaler et deltagergebyr (A-bånd). Spillere, trænere og ledere, der ikke har logi på skoler, betaler også et deltagergebyr (D-bånd). Tilmelding og startgebyr skal være Dana Cup i hænde senest den 1. maj 2019. Deltagergebyr skal indbetales senest den 25. maj 2019.

A-BÅND INKLUDERER

BILUDLEJNING Dana Cup samarbejder med Brdr. Møll Biludlejning. Bil kan lejes på tlf. +45 98 92 40 88, E-mail: abm038@smc.dk

INDKVARTERING Indkvartering sker på skole eller i hal. Deltagerne skal selv medbringe luftmadrasser og soveposer. Der kan lejes senge og madrasser hos Dana Cup. Den normale indkvartering på skole er fra mandag til lørdag. Den maksimale indkvartering uden ekstra omkostninger er lørdag før Dana Cup til søndag efter Dana Cup. Vi kan også hjælpe med opgradering fra skoleindkvartering (A-bånd) til hotel og lignede. Hotel er altid billigst via Dana Cup!

MEDFØLGENDE FORÆLDRE / SUPPORTERS Forældre og pårørende til deltagerne kommer i stigende omfang med til Dana Cup. Denne ”familieudflugt” er blevet en årlig tilbagevendende begivenhed og en god tradition for mange familier. Dana Cup kan i vid udstrækning servicere forældre og andre pårørende. Vi kan tilbyde indkvartering på hoteller, vandrerhjem og lignende. For yderligere information se vores web eller bestil en brochure på soccer@danacup.dk Hotel er altid billigst via Dana Cup.

BESPISNING Morgenmad spises på indkvarteringsstedet. Frokost og aftensmad spises i FiberHallen eller HALLEN Park Vendia i Dana Cup’s centerområde. Hold, der ankommer tidligere eller bliver en dag senere, kan hos Dana Cup, bestille ekstra spisning på skolen.

LEDERTRÆF Hver klub, der er indkvarteret via Dana Cup (A-bånd), får 2 lederkort. Leder med (D-bånd), kan købe kortet. Lederkortet giver adgang til et stort ledertræf tirsdag aften, hvor der også udleveres Dana Cup leder T-shirt. Ledertræf finder sted i FiberHallen i Dana Cups centerområde. Her kan man hygge sig med lederkolleger fra alle dele af verden. Der serveres mad tilberedt af gode råvarer, sund salat og en lækker dessert. Et velspillende orkester underholder aftenen igennem. Denne lederaften er et uforglemmeligt minde for rigtig mange.

• Deltagelse i Dana Cup (fodboldturneringen). • Helpension (3 måltider pr. dag) fra mandag (aftensmad) til lørdag (lunch). • Logi på skoler. • Transport ved ankomst/afrejse - færge Frederikshavn/Hirtshals/Grenaa fly Aalborg/Aarhus - tog Hjørring, skal bestilles, og der betales DKK 25,00 pr. person/pr. vej for transporten. • Transport med Dana Cup-busser mellem holdets indkvarteringssted (hvis dette ligger mere end 2 km fra centerområdet) og busterminalen i centerområdet. • Transport med Dana Cup-busser mellem busterminalen og bane anlæggene udenfor centerområdet. • Fri adgang til svømning. • Fri adgang til Hjørrings museer. • Fri adgang til Dana Cup’s eventområde. • Fri adgang til Dana Cup’s diskotek. • Rabat til Fårup Sommerland. • Rabat til Nordsøen Oceanarium.

D-BÅND INKLUDERER • Deltagelse i Dana Cup (fodboldturneringen). • Transport med Dana Cup-busser mellem busterminalen og bane anlæggene udenfor centerområdet. • Fri adgang til svømning. • Fri adgang til Hjørrings museer. • Fri adgang til Dana Cup’s eventområde. • Fri adgang til Dana Cup’s diskotek. • Rabat til Fårup Sommerland. • Rabat til Nordsøen Oceanarium. Rabat på D-bånd, hvis I booker hotel via Dana Cup.

DANA CUP-BÅND TIL MEDFØLGENDE FORÆLDRE / SUPPORTERS INKLUDERER • Transport med Dana Cup-busser mellem busterminalen og bane anlæggene udenfor centerområdet. • Fri adgang til svømning. • Fri adgang til Hjørrings museer. • Fri adgang til Dana Cup’s eventområde. • Fri adgang til Dana Cup’s diskotek. • Rabat til Fårup Sommerland. • Rabat til Nordsøen Oceanarium. Rabat på Dana Cup-bånd, hvis I booker hotel via Dana Cup.

TILMELDING Tilmelding sker ved at udfylde en tilmeldingsformular på vores webside www.danacup.dk Hvis I har yderligere spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os via e-mail eller telefon. Vi glæder os til at se jer her i Hjørring til Dana Cup 2019.


Oslo

NORWAY

Destination

Larvik Langesund

HJØRRING

Stavanger Bergen

Kristiansand

DENMARK

Kristiansand

SWEDEN

Faroe Islands Iceland

Gothenburg

Hirtshals Frederikshavn

HJØRRING

E39

E39

E45person Transport can be ordered for a small fee per

Varberg

Aalborg

Transport can be arranged for a fee 100

75

60

50

DENMARK

Tirstrup

Grenaa

E45

Aarhus Billund Esbjerg

GERMANY

Hamburg

Part of the game at Dana Cup 2019

Tlf. 98 92 14 66 - www.vennelyst.dk

FREDERIKSHAVNSVEJ 325

9800 HJØRRING

TELEFON 98 92 58 33

www.hosbond.dk

International Youth Soccer Tournament in Denmark since 1982 DANA CUP HJØRRING Børge Christensens Vej 5 DK-9800 Hjørring Denmark

Organizer:

Telephone: E-mail:

www.danacup.com

+45 98 91 13 00 soccer@danacup.dk

Training Camps:

Women’s Football:

Follow Dana Cup on:

E20

Copenhagen

Profile for Dana Cup Hjørring

Dana Cup Hjørring 2019 Danish brochure  

Dana Cup Hjørring er Danmarks største sports event og verdens mest internationale ungdomsfodboldturnering. Mere end 1.100 hold deltager fra...

Dana Cup Hjørring 2019 Danish brochure  

Dana Cup Hjørring er Danmarks største sports event og verdens mest internationale ungdomsfodboldturnering. Mere end 1.100 hold deltager fra...