Page 1

Oglasnik

Brezplačen časopis nakupovalnega središča BTC City Murska Sobota Številka 80 | Leto 13 | avgust 2011 www.btc-city.com


V prvem nadstropju bo 25. avgusta odprl vrata eden največjih Baby centrov v Sloveniji in zagotovo najobsežnejši v regiji. Da bo nakupovanje za starše bolj brezskrbno, smo poleg njega predvideli veliko otroško igralnico, poimenovano »Beti in Cej«, ki se razprostira na več kot 300 kvadratnih metrih. Najmlajšim bo čas ob ustreznem strokovnem varstvu mineval na najsodobnejših igralih, avtomobilčkih, didaktičnih stenah in talnih igralih, posebej prilagojenih otrokom do 12. leta. V igralnici bomo v dveh 'party sobah' organizirali rojstne dneve za 40 otrok, za vse male navdušence risank pa bo urejen prilagojen kotiček za kino. S posebnim prostorom za oddih ali kavico bo poskrbljeno tudi za čakajoče starše, za tiste najmlajše pa bo na voljo sodobna previjalna soba. Poleg novih vsebin pa BTC spreminja tudi svojo zunanjo podobo. V novi preobleki bodo izložbe, hodniki, stropi, pomlajena bo tudi grafična podoba. Z novimi usmerjevalnimi tablami in tlorisi s položaji trgovin se boste kupci lažje znašli v prostorsko nekoliko spremenjenem centru. Hkrati bo ob prenovi pritličja potekala prenova zunanjega dela upravne stavbe, ki bo dala centru poseben pečat in videz. Popolna prenova bo končana do konca novembra 2011. Vabljeni! Mitja Horvat, direktor

V BTC City-ju Murska Sobota razstava Energija in mi V BTC City Murska Sobota je na ogled razstava z naslovom Energija in mi, s katero želijo v BTC ozaveščati svoje obiskovalce in poslovne partnerje o pomenu skrbi za naš planet, poleg tega pa predstaviti tudi svoja prizadevanja na tem področju. Obiskovalci si bodo lahko razstavo ogledali v I. nadstropju nakupovalnega središča. Na razstavi si bodo obiskovalci lahko ogledali okolju prijazne projekte družbe BTC, med njimi dve sončni elektrarni; prva je na strehi Logističnega centra BTC, druga pa bo na fasadi nove poslovne stolpnice, Kristalne palače. Ta se lahko pohvali tudi, da je zgrajena po najvišjih okoljevarstvenih standardih energetsko učinkovite gradnje. Energetsko varčna pa je tudi javna razsvetljava. Na celotnem območju BTC City Ljubljana so klasično javno razsvetljavo, kamor sodijo ulične svetilke in svetlobni napisi, zamenjala svetila z okolju prijaznejšo LED-tehnologijo. Za okolju prijazno mestno vožnjo pa sta v BTC City Ljubljana na voljo dva avtomata za polnjenje vozil na električni pogon. 2

Strategija okoljskega in trajnostnega razvoja je sestavni del poslovne strategije BTC. Ob tem so v družbi razvili tudi lastni poslovni model ekoindeks, ki jim omogoča spremljanje neposrednih učinkov delovanja na okoljskem in trajnostnem področju. Ekoindeks so v BTC razvili in uvedli v poslovanju kot del srednjeročnega poslovnega načrta v letu 2008, njegov razvoj spremlja kontroling. Ekoindeks je kazalnik oziroma orodje za spremljanje okoljskega napredka družbe, s katerim v BTC merijo konkretne učinke svojih okoljskih in trajnostnih projektov. Ekoindeks je ponderiran seštevek vseh dobrih dejanj, s katerimi BTC povečuje pozitivne vplive na okolje na različnih področjih – ravnanje z energijo, vodo, odpadki, prometom in varnostjo. Vrednost ekoindeksa je sestavni del letnega poslovnega načrta družbe in je eden izmed ključnih kriterijev za spremljanje in ocenjevanje uspešnosti družbe. V letu 2008 je ekoindeks družbe BTC znašal 297 točk, v letu 2009 340 točk, načrtovana vrednost ekoindeksa v letu 2010 pa je 400 točk.

Da bo nakupovanje za starše bolj brezskrbno, smo v BTC CITY-ju predvideli veliko otroško igralnico, poimenovano »Beti in Cej«, ki se razprostira na več kot 300 kvadratnih metrih. Najmlajšim bo čas ob ustreznem strokovnem varstvu mineval na najsodobnejših igralih, avtomobilčkih, didaktičnih stenah in talnih igralih, posebej prilagojenih otrokom do 12. leta.

V četrtek, 25. 8. 2011, bo od 10.30 ob novi igralnici otroke zabaval Dino s cirkuškimi vragolijami.

Sobota, 27. 8. 2011, ob 11.00 otroška predstava Trije prašički Sobota, 3. 9. 2011, ob 21.00 nastop skupine D'Kwaschen Retashy

Dobitniki nagrad pokrovitelja nagradne križanke Temaks, d. o. o., Murska Sobota 1. darilni bon v vrednosti 50 eur Aleš Duh, Srednja Bistrica 15 b, 9232 Črenšovci 2. darilni bon v vrednosti 30 eur Katarina Vučko, Dolnja Bistrica 37 b, 9232 Črenšovci 3. darilni bon v vrednosti 20 eur Bojana Cizerl, Cvetna ulica 18, Bakovci, 9000 Murska Sobota www.btc-city.com

brezplačno ga prejemajo vsa pomurska gospodinjstva | urednica Veronika Železnik | vsebinska zasnova in oblikovanje Venera, agencija za trženje, Ul. arh. Novaka 13, Murska Sobota | izdajatelj BTC, d. d., Šmartinska 152, Ljubljana | naklada 33.300 | tisk Delo – tisk časopisov in revij, d. d., Ljubljana | distribucija Pošta Slovenije

Nakupovalno središče BTC Murska Sobota je v popolni notranji in zunanji prenovi. Dela v zgornjem nadstropju že potekajo, sledila bo prenova starejšega spodnjega dela in zunanjosti.

Kegl city oglas 210 x 147mm 18. avgust 2011 13:20:46

UGODNI NAKUPI V TRGOVINI BABY CENTER MURSKA SOBOTA

3 2 AKCIJA

za

NA OTROŠKA OBLAČILA IN OBUTEV

OD 25.8. DO 29.8.2011 *Akcija velja od 25.8. do 29.8.2011 v trgovini Baby Center Murska Sobota. Ob hkratnem nakupu vsaj treh kosov oblačil in obutve vam vsak tretji, najcenejši kos podarimo. Akcija velja za izdelke na zalogi. Popust v vrednosti najcenejšega artikla se obračuna na blagajni. Akcija velja za vsa oblačila, obutev in dodatke. Akcija ne velja za artikle v klubskih akcijah! Akcija ne velja v spletni trgovini.

oglasnik

BTC CITY Murska Sobota v novi podobi!

3

www.btc-city.com

2009


Skoraj vse na enem mestu

J

željni igral, zabave, druženja z vrstniki, najdejo svoj prostor v igralnici BETI in CEJ, ki ponuja varstvo otrok z animatorji, v velikem igralnem kompleksu prirejajo rojstnodnevne zabave kakor tudi različna druga praznovanja za otroke. Če pa si otroško srce in očke zaželijo še kaj za domov, jim želje uresničita otroški trgovini BABY CENTER in JUNIOR s svojo pestro in vrhunsko ponudbo igrač, oblačil ... Ženske, vedno željne nekaj novega, lepega, sodobnega, bolj ležernega sloga zase ter za svojega partnerja najdejo pestro ponudbo v trgovini z oblačili BETTY BLUE, trgovini z oblačili LEA, trgovini s čevlji BALAŽIC. Za večerno toaleto oz. bolj svečane priložnosti pa nas s svojo ponudbo vabijo trgovina z oblačili MILANO, trgovina s čevlji MASS, trgovina s čevlji PEKO, trgovina z oblačili in spodnjim perilom LABOD, trgovina s spodnjim perilom TRIUMPH ter trgovina z usnjeno galanterijo ter torbicami TOKO. Moški, lovci po duši, lahko v trgovini LOVEC najdejo vse za lov in prosti čas. Ker tudi naši bivalni prostori kličejo po nečem novem, lepšem, boljšem, spremenjenem, nam trgovina HITEX ponuja vse za boljši počitek ter trgovina GA – gospodinjski aparati vse za našo kuhinjo po najnovejši tehnologiji. Ko zadovoljimo naša pričakovanja, uresničimo skrite želje, se za konec lahko okrepčamo v kavarni ŠTRK, kjer nam bodo z veseljem postregli.

4

Na dan odprtja na vse izdelke.

TRGOVINA LABOD ponuja široko paleto izdelkov blagovne znamke Labod. Pri njih najdete še izbrane ženske kolekcije naslednjih blagovnih znamk: GELCO, MONARI in FÜRST. Prav tako ponujajo pester izbor visokokakovostnih moških srajc blagovne znamke Labod. Na oddelku Lisca lahko izbirate med široko paleto izdelkov prefinjene, elegantne in dovršene blagovne znamke Lisca.

10 % popusta

Na dan odprtja ponujajo gotovinski popust v višini 40 % na vse izdelke Gelco, 30 % na vse izdelke Labod in 40 % na vse izdelke Monari.

Družine, prijatelji, zaljubljenci, otroci, kaj nam je skupno? Prijateljstvo, zaupanje, spoštovanje, ljubezen ter na žalost pomanjkanje časa. Tempo, ki nas žene naprej v vsakdanjiku, od nas zahteva maksimalno organiziranost, če želimo uresničiti in urediti zadeve v službi ter hkrati najti čas za svojo družino, partnerja, prijatelje. Nakupovalno središče BTC CITY je našlo pravo rešitev za naše probleme, saj v svojem velikem kompleksu ponuja skoraj vse na enem mestu. Otroci,

CE

OTROŠKA TRGOVINA JUNIOR ponuja kakovostno otroško obutev D.D.STEP ter ekskluzivna otroška oblačila italijanskih znamk ALETTA in I GIANBURRASCA ter znamke iz J. AFRIKE KEEDO.

TRGOVINA MILANO ponuja vrhunske moške srajce in kravate Olymp, moške ter fantovske obleke Stones od vel. št. 42 za vse priložnosti. Pri njih najdete pletenine blagovne znamke Beltinka po zelo ugodnih cenah. Ponujajo vam tudi žensko konfekcijo Luna in Sensi ter modni nakit JustCavalli. Po novem najdete pri njih kopalke vrhunske blagovne znamke Nancy ter moške, ženske in otroške nogavice Polzela.

TRGOVINA LEA nam ponuja pester izbor ženskih oblačil: jakne, hlače, krila, bluze, veliko spodnjega perila, moških oblačil: jakne, kavbojke, srajce, jopice ... Da bi bila njihova ponudba popolna, ponujajo še vrsto modnih dodatkov, kot so pasovi, torbice, očala, nakit .... v različnih modnih dizajnih. Vsa ponudba trgovine je po izredno ugodnih cenah. TRGOVINA PEKO nas vabi s sloganom: jeseni privlačni v čevljih PEKO. Okrasni kamenčki, zaponke, okrasne obrobe, satenaste vezalke, ki krasijo obutev PEKO, so nepogrešljivi dodatek poleg letošnjih modnih barv, kot so rjava, siva, antracitna, temno vijoličasta, rubin in temno zelena pri njihovi novi kolekciji obutve JESEN/ ZIMA 2011/12. Pestra izbira novih modelov, modnih, lepih, udobnih, mehkih in prijetnih, ter ugodna ponudba obutve iz prejšnjih sezon vas čakata v poslovalnicah PEKO.

TRGOVINA TRIUMPH ponuja ekskluzivno spodnje perilo tako glede materialov, videza kot tudi dizajna. Poleg izdelkov, ki zagotavljajo seksi videz, je v ponudbi tudi bogata izbira izdelkov velikih prsnih obsegov in košaric.

TRGOVINA HITEX ponuja kakovostna in zdravju prijazna ležišča, ki so prilagojena vaši legi spanja in tipu postave. Ponuja tudi vodne postelje, ki zagotavljajo popolno podporo vašemu telesu. Anatomsko oblikovani vzglavniki Hitex bodo poskrbeli za razbremenitev vratnih vretenc, volnena posteljnina pa za suho spalno okolje.

Ob odprtju preurejenega dela vam od 25. do 31. avgusta priznajo 10 % popusta na vso obutev.

TRGOVINA BETTY BLUE nam ponuja veliko izbiro džinsa za moške in ženske ter drugih kosov oblačil blagovnih znamk, kot so Scotch, Eight Sin, Conto Bene, Madonna, Broadway. Njihova ponudba zajema ženske majice, oblekice, bluze, krila iz vrhunskih materialov in dizajna ter moške srajce in majčke. Celotno ponudbo dopolnijo še raznovrstni modni dodatki, kot so rutice, pasovi, verižice …

Na dan odprtja vam priznajo

18 % gotovinskega popusta . TRGOVINA TOKO ima na svojih policah kakovostne izdelke uglednih blagovnih znamk: Samsonite, Toko, Zipitbag, American Tourister in Atler, prijazno osebje vam bo pomagalo poiskati tiste, ki bodo kar najbolj podprli vaš življenjski slog, vam olajšali potovanje ali naredili delovni dan prijetnejši. V njihovi ponudbi najdete vse od potovalnih in kozmetičnih kovčkov vseh oblik in velikosti, potovalk, toaletnih torbic, naramnih torb, poslovnih in računalniških torb, damskih torbic do tistih malih, a nepogrešljivih stvari, kot so denarnice, pasovi, potovalni dodatki, dežniki.

Na dan odprtja posebna ponudba določenih modelov džinsa –50 % . TRGOVINA LOVEC ponuja pester izbor lovske in ribiške opreme ter opreme za prosti čas. Ponujajo vam lovsko, športno, zračno orožje in strelivo, optične pripomočke, varnostne omare, svetilke, kompase, darilni program za lovce in ribiče, nahrbtnike, nože, pokale, medalje, opremo za pikado .... Popusti na dan odprtja: 10 % na tekstil znamke Univers, 10 % na ribiško opremo.

Na dan odprtja 10 % popusta (akcije in znižanja se izključujejo).

KAVARNA ŠTRK ponuja kavo Julius Meinl po izbiri

Ob odprtju 50 % popusta na izbrane modele ženske, moške in otroške obutve.

akcija 25. 8. 2011

Kava Julius Meinl 1 rogljiček GRATIS

eur

TRGOVINA GA je specializirana za gospodinjske aparate in kuhinje. Prodaja gospodinjskih aparatov vseh priznanih blagovnih znamk z dostavo na dom, prodaja in 3D-izris kuhinj NOBLESSA ter brezplačna montaža.

TRGOVINA BALAŽIC nam ponuja pester izbor čevljev za vso družino. Ženska obutev od sandal z visoko oz. nizko peto, natikačev, copat, salonarjev v veliko različnih krojih in barvah. Moška obutev od športnega, ležernega do elegantnega stila. Otroška obutev različnih modelov za vsako priložnost znamke CICIBAN. Ponujajo obutev blagovnih znamk Alpina in Kopitarna Sevnica.

+

TRGOVINA MASS oz. blagovna znamka Mass je postala pojem za kakovost obutve in pestrost ponudbe. Prepoznavni slogan MASS OBUJE TUDI VAS najbolj ponazarja poslanstvo podjetja, saj je izbira obutve pestra za vso družino, vsako priložnost in za vse letne čase. Pri ponudbi upoštevajo najnovejše modne zapovedi, svoj izbor dopolnijo z novimi priznanimi modnimi znamkami in tako poskrbijo za zadovoljstvo zvestih strank. Ponujajo tudi pester izbor modnih torbic in pasov, ki se bodo čudovito podali k izbrani obutvi. Bodite v koraku z modo in se prepustite nasvetom strokovnjakov. www.btc-city.com

OTROŠKA TRGOVINA BABY CENTER ponuja vse, kar potrebuje vaš dojenček ali malček. Od kakovostnih igrač, otroških vozičkov, avtosedežev ter ljubkih oblačil in udobne obutve do pripomočkov, kozmetike in hrane za najmlajše. Kakovost in varnost izdelkov sta pri njih na prvem mestu. V njihovi ponudbi lahko izbirate med izdelki priznanih domačih in tujih blagovnih znamk, kot so: Römer, Maxi-Cosi, Cybex, Tiny love, Playgro, Lego, Bruder, Fixoni, Color Kids, Clar, Avent, Baby Björn, Milupa, Holle, Bübchen, Pampers in številne druge. Novost v ponudbi so copatki in čevlji za dojenčke in malčke znamk Pediped, Primigi, Superfit, Teva.

Na dan odprtja ponujajo 15 % popusta na redne aparate ob gotovinskem plačilu. Popust z GA klubsko ceno (razen za aparate MIELE in Gorenje) pri plačilu z gotovino 10 % . Popust na kuhinje 40 % .

V času od 25. do 29. avgusta vam ob nakupu otroških oblačil in obutve

vsak tretji, najcenejši kos podarijo . (Akcija ne velja za izdelke s klubsko ceno.) 5

www.btc-city.com


ZDrAVA LEŽIŠČA Z rEVOLucIONArNIM ČISTILcEM POSTELJE

Se zbujate neprespani in utrujeni, vas boli hrbet ali vrat? Pogost vzrok bolečin v hrbtenici je lahko spanje na neustreznem ležišču, ki ne daje zadostne ali pravilne podpore. Če so prizadeta zgornja vratna vretenca, lahko občutimo bolečine v zatilju, glavobol, šumenje v ušesih, vrtoglavico. Pri težavah v spodnjem delu vratne hrbtenice pa občutimo bolečine v rami, okoli lopatic, zapestja, komolca. Da se boste tem težavam izognili, mora biti vaše telo v pravilnem položaju.

Se vam zdi, da se vi ali vaši najbližji nenehno slabo počutite? Ponavljajoči simptomi preko celega leta (zadelan nos, kašelj, glavobol,…) so morda pokazatelj bolehanja za neprijetno in dostikrat spregledano alergijo na pršice.

PUROTEX – aktivni čistilec postelje Našo že preizkušeno ponudbo antialergijskih izdelkov smo sedaj še dopolnili s tkanino, ki je prejela tudi prestižno nagrado – inteligenten izdelek prihodnosti. • Patentirana probiotična tehnologija – probiotiki vtkani v blago zavirajo in onemogočjo aktivnosti pršic. • Popolna kontrola alergenov – probiotične bakterije se prehranjujejo z iztrebki pršic in manjšajo njihov življenjski prostor. • Zdrava mikroflora – nevtraliziranje neprijetnega vonja blaga in nenehno obnavljanje probiotikov.

Hitexovi nasveti za zdravo in mirno spanje Že drugo desetletje pomagamo do boljšega spanja več tisočim kupcem iz Slovenije in tujine. Vsak človek je drugačen in zato je najprimernejše ležišče tisto, ki je prilagojeno vašemu tipu postave. Ob obisku v naših poslovalnicah ležišča preizkusite in izkoristite trenutna znižanja cen! Posebna ugodnost: izkoristite kar 18% gotovinskega popusta, ki velja le 25.8.2011! LEŽIŠČA IZ LATEXA IN HLADNO PENJENE PENE • VODNE POSTELJE • VZGLAVNIKI • POSTELJNA DNA • POSTELJE IZ MASIVNEGA LESA Ljubljana (BTC – hala A) • Maribor (E.LECLERC) • Celje (Planet TUŠ) • Velenje (Velejapark) • Murska Sobota (BTC City) • Kranj (Planet TUŠ) • Koper (Planet TUŠ) • Ravne na Koroškem.

Telefon za informacije: 02 821 57 57 E – mail: info@hitex.si

KUPON ZA DARILO: brezplačno prevleko PUROTEX

Da bo spanje res počitek, smo za vas do 31.8.2011 poleg ZNIŽANIH CEN pripravili še DARILO. Ob predložitvi kupona vam bomo ob nakupu ležišča PODARILI prevleko PUROTEX. Vrednost darila od 55€ do 110€ (glede na dimenzijo ležišča). Popust in darila se ne seštevajo.

BTC MS 08/11

HITEX SPANJE d.o.o., Dobja vas 194, Ravne na Koroškem

Imate težave zaradi alergij in pršic?

Pokrovitelj nagradne križanke: BTC, d. d., Šmartinska c. 152, Lubljana 1. nagrada: darilni bon v vrednosti 50 eur 2. nagrada: darilni bon v vrednosti 30 eur 3. nagrada: darilni bon v vrednosti 20 eur Geslo nagradne križanke nam pošljite na dopisnici do 9. 9. 2011 na naslov BTC, d. d., Nemčavci 1 d, Murska Sobota. Imena nagrajencev bomo objavili v naslednji številki Oglasnika. Potrdila o nagradi bomo poslali po pošti.

Ponudba tedna Ponudba velja do 4.9.2011 v restavraciji Interspar Murska Sobota.

Mešano meso z žara (čevapčiči, kotlet, klobasa), urnebes solata, pekarski krompir

4 6

www.btc-city.com

7

60

Tedenska ponudba jedi na www.spar.si

+ voda z okusom "z dežele" samo

5

30

SPAR SLOVENIJA d.o.o. Ljubljana, Letališka cesta 26

www.btc-city.com


www.hervis.si

ZA OTROKE

44.99

29.

99

Ponudba velja v poslovalnici Hervis Murska Sobota od 24. 8. do 31. 8. 2011 do rezprodaje zalog. Trgovina je odprta tudi ob nedeljah od 8. do 13. ure

j a z a N

ADIDAS

otroška trenirka | v modri barvni kombinaciji

! o l o vš

19.

99

29.99 HRBTNA STRAN TRENIRKE

BENGER

dekliška trenirka

29.99

14.

99

CYGNUS

šolski8 nahrbtnik

MOŠKI ALI ŽENSKI MODEL

REEBOK INSTANT

moška ali ženska tekaška obutev

49.99

29.

99

www.btc-city.com

BTC City Oglasnik - Avgust, 2011  
BTC City Oglasnik - Avgust, 2011  

Nakupovalno središče BTC Murska Sobota je v popolni notranji in zunanji prenovi. Dela v zgornjem nadstropju že potekajo, sledila bo prenova...

Advertisement