DamesDraaienDoor - Brochure 2021 - NL

Page 1

MANAGEMENT

BOEKINGEN

CONCEPTEN

EVENEMENTEN


Inhouds opgave Over DamesDraaienDoor Female DJ’s Female Artists DDD Acts DDD Specials Techniek & Event Services

Pagina 03 Pagina 04 Pagina 20 Pagina 42 Pagina 60 Pagina 66

Toe l ichting be grippen • • • • • •

2

DJ BOOTH: DJ-meubel waarin de apparatuur verwerkt is en waarachter de DJ draait RIDER: Wensenlijst van de artiest, voornamelijk op technisch vlak ALLROUND muziek: 80’s/90’s, commercieel (Top40) en Dance COMMERCIËLE muziek: Herkenbare muziek van de laatste jaren. Top40 muziek tot aan Dance van veelal bekende artiesten DANCE muziek: Alle stromingen binnen deze overkoepelende naam, o.a. House, Techno, Trance, etc. LOUNGE muziek: Relaxte muziek als achtergrond tijdens bijv. diner of borrels. Vaak Ibiza-stijl genoemd.


O ve r D a me s D ra a ienDoor Ons Female Artist Agency vertegenwoordigt de beste Nederlandse female DJ’s, musici, vocalisten, danseressen, VJ’s en presentatrices. Alle dames zijn ervaren entertainers met de perfecte combinatie van elegantie, intelligentie en professionaliteit. Het zijn allen zeer getalenteerde artiesten die exact weten hoe ze de gasten tijdens het event/feest moeten vermaken. Het draait daarbij om het creëren van een unieke mix van muziek en live entertainment. De perfecte combinatie: Beauty, Brains & Professional! Alle artiesten kunnen individueel geboekt worden, maar ook als combinatie of als een totaalconcept. We hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie van artiesten. Wij passen de muziekstijl aan naar jouw wens.

The Fac t s Beauty, Brains, Professional; onze FEMALE DJ’s & ARTISTS Zakelijke markt: Introducties, relatie-events, personeelsfeesten Clubs, festivals, concerten, enz. Privefeesten & bruiloften; nationaal & internationaal Individueel en als DDD act inzetbaar (zie portfolio) Diverse combinaties met live muzikanten mogelijk (saxofoon, piano, viool, percussie, vocaal, etc. Female VJ met diverse afmetingen LED-scherm en persoonlijke visuals Ook akoestische acts; vocalen i.c.m. piano of gitaar De absolute top van Nederland op het gebied van DJ’s, muzikanten, vocalisten en presentatrices.

Gegarandeerd vervangende DJ/artist bij calamiteiten of ziekte Opbouw techniek altijd ruimschoots voordat de gasten aanwezig zijn Meerdere contactmomenten met opdrachtgever, locatie en artiesten VOORDAT het optreden plaatsvindt Recensies en referenties op website te bekijken of op aanvraag te verkrijgen

3


Onze FEMALE DJ’s zijn elegant, hoog opgeleid, professioneel en alleen zeer ervaren entertainers. Zij draaien van Allround (80’s & 90’s, Top40 en meer tot (commerciële) Dancemuziek. Voor foto’s, promo’s en meer informatie over hun achtergrond, muziekstijl en referenties verwijzen wij u naar hun persoonlijke profiel.

Fema le DJ’s

Kit-T Eno-C Sere Amica Nova Double Dutch Blondt Flora Duchesse Mex Ray Sneekes Miss Bloom Nattal Miss Faith Fleur Vosse

4

pag. 06 pag. 07 pag. 08 pag. 09 pag. 10 pag. 11 pag. 12 pag. 13 pag. 14 pag. 15 pag. 16 pag. 17 pag. 18


5


K I T- T DJ Kit-T draait inmiddels meer dan 10 jaar op de meest uiteenlopende events. Het draaien in de clubs en op de grotere events heeft haar een aantal jaren geleden doen besluiten haar carrière als advocaat te beëindigen en te kiezen voor haar passie en grote liefde: muziek! En met succes, want zij draait nu veelvuldig in bekende clubs in binnen – en buitenland alsmede op bruiloften en bedrijfs-/personeelsfeesten. DJ Kit-T is in de media uitgeroepen tot meest succesvolle Female DJ met als beloning o.a. optredens in het hoofdprogramma van De Toppers en een registratie van LINDA TV. Ook is zij regelmatig te horen in haar eigen radioshow op Power FM en worden haar eigen producties uitgebracht.Daarnaast maakt zij samen met female DJ Eno-C deel uit van het duo Double Dutch en treden zij gezamenlijk op in binnen- en buitenland.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Kit-T heeft als grootste gave dat zij altijd de muziek weet te kiezen die het beste aanslaat. Haar enorme flexibiliteit en vermogen om snel aan te passen maakt haar tot de favoriete DJ van velen. Interactie met het publiek heeft zij tot kunst verheven. DJ Kit-T werkt veelvuldig samen met de beste Nederlandse muzikanten in DDD Acts.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance, House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Jubilea / Bruiloften

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN DJ Kit-T kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN DJ Kit-T maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

6


ENO-C “Beauty is in the eye of the beholder”. Wanneer de beeldschone Eno-C in de DJ-Booth stapt is iedereen het er over eens: zij is zowel een plezier voor het oor als voor het oog. De Nederlandse schone was een wereldwijd succesvol model en groeide uit tot een publiekslieveling in de internationale housewereld. Na haar klassieke en moderne dansopleiding werd de jonge Nathalie gespot door een modelscout en won zij direct een grote modellenwedstrijd. Ze werkte 10 jaar voor vele grote merken als Versace, Gucci en Escada. Tijdens haar modellencarrière ontdekte ze haarliefde voor de housemuziek. Wat begon met het kopen van wat tracks, resulteerde als snel in een carrière als de skillvolle DJ Eno-C. En u kunt haar boeken voor een spetterende avond!

WAT K U NT U VERWACHTEN Een dynamisch optreden van één van de meest bekende female DJ’s in Nederland. Een show waarin alle ruimte is voor improvisatie. Eno-C draait commercieel herkenbare muziek, Dance maar ook 80’s / 90’s 2.0. Een opvallende en stijlvolle verschijning op het podium.

MUZIEK GENRE

• • • •

Groovy, sexy House Dance & (Deep)House Lounge Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Bruiloften Club (avond)

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN DJ Eno-C kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI J ZO N D E R H E DEN DJ Eno-C maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

7


SERÉ Seré is een vuurrode, voormalige blondine die bekendstaat als een echte levensgenieter. Ze leeft in de zesde versnelling als DJ, producer, creatieveling, bonne vivante én fashionista. Haar sets zijn een muzikale rondreis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Ze is gespecialiseerd in melodische Deep House, funky Tech House en sexy House muziek met een herkenbaar tintje. Maar ze draait haar hand ook niet om voor een mix van van originele, nostalgische & recente sfeermakende platen. Van oude Disco & Funk tot oldschool RnB & HipHop en van 90’s Classics tot Top 40 hits. Ofwel: van Aretha Franklin tot Beyonce en van Michael Jackson tot Justin Bieber. Nietsis haar te gek en ze mag met recht een echte Allround DJ worden genoemd.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Deze goedlachse dame is een echte verschijning achter de draaitafels. Niet alleen vanwege haar uiterlijk, maar ook door haar sprankelende persoonlijkheid. Ze brengt gegarandeerd leven in de brouwerij en krijgt de voetjes altijd van de vloer!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance, House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Personeelsfeesten

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN DJ Seré kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I JZO N DERH EDEN DJ Seré maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

8


A MICA N OVA Amica Nova kwam met de entertainmentwereld in aanraking tijdens haar periode als danseres. Al snel bleek dat ze een natuurlijke aanleg had voor het entertainen van de gasten. Met hulp van bekende DJ’s, motivatie en talent schoot haar carrière als DJ in korte tijd omhoog. Inmiddels staat ze wekelijks op de meest uiteenlopende evenementen en locaties in binnen – en buitenland. Haar eigen geproduceerde tracks worden veelvuldig door collega-DJ’s gedraaid. Amica Nova draait regelmatig back-to-back met een van de andere Female DJ’s van DDD en wordt zeer veel geboekt in combinatie met één van onze muzikanten of vocalisten.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Deze dynamische dame combineert looks met muzikaal talent. Amica Nova is een open, enthousiaste persoonlijkheid die staat voor te gekke House, Lounge en Commerciële Top40 beats. Zij kan echter ook allround draaien indien de opdrachtgever dit wenst. Deze dynamische dame combineert looks met muzikaal talent.

MUZIEK GENRE

• • • •

House, Dance, Club Electro Beats Lounge Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Personeelsfeesten

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN DJ Amica Nova kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI JZO N D E R H E DEN DJ Amica Nova maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

9


D OUBLE D UTCH Uniek, opwindend en een ware sensatie….!DJ Kit-T en DJ Eno-C vormen samen het DJ duo Double Dutch. Deze twee professionele en ervaren vrouwelijke DJ’s laten altijd een onuitwisbare indruk achter. Zij staan samen achter de DJ booth en draaien zowel gezamenlijk als back-to-back. De combinatie van hun draaistijlen zorgt ervoor dat aan bijna iedere muzikale wens invulling gegeven kan worden.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Beginnend met Deep en Soulful Housemuziek en dan via Techhouse en catchy vocals eindigend in een mix van Groovy Latin House en sexy Housetunes. Die positieve en sexy sound wordt gereflecteerd door hun verschijning in de booth. Uiteraard draaien zij ook commercieel herkenbare muziek tot allround, indien gewenst. Dit duo combineert stijl met skills. Met dit duo achter de draaitafels blijft de dansvloer nooit leeg!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance, House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI ALITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Personeelsfeesten

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN Double Dutch kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I JZO N DERH EDEN Double Dutch maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

10


B LONDT Blondt is één van de Female DJ’s uit Nederland die succesvol over de gehele wereld gedraaid heeft. Gestart als danseres bij diverse bekende artiesten maakte zij ruim 10 jaar geleden de overstap naar fulltime DJ; een goede keuze bleek al snel. Ze groeide uit tot één van Nederlands’ meest geboekte Female DJ’s. De ervaring die ze heeft opgedaan als danseres komt ook duidelijk terug tijdens het draaien; haar energie waarmee ze achter de DJ Booth staat is ongeëvenaard. Zonder probleem kan zij snel switchen qua muziekstijl; inspelend op hetgeen de gasten willen.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Blondt staat garant voor een succesvolle entertainment invulling. Haar onuitputtelijke energie zorgt voor enthousiasme onze de gasten. Het brede scala aan muziekstijlen dat zij draait maakt haar uniek in de DJ-wereld.

MUZ I E K G E N R E

• • • •

Deep House/Tech House Vocal House Club & Dance Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Modeshows Bruiloften

AAN VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN DJ Blondt kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I JZO N D E R H E DEN DJ Blondt maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

11


F LORA D UCHESSE DJ Flora Duchesse heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelgevraagde DJ met een duidelijke eigen muziekstijl. Zes jaar geleden begon zij met draaien bij diverse horecalocaties en op kleinere events. De laatste jaren heeft ze zich gespecialiseerd in het draaien op private & business events. Daarnaast draait ze met haar Loungy, Tropical en Deephouse beats bij internationale beachclubs en events zoals modeshows. Haar muziekstijl is breed waardoor het zowel een jong als ouder publiek aanspreekt, mede hierdoor tref je haar vaak op de wat luxere events van bedrijven en op privéfeesten.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Flora Duchesse zie je zelden op grote festivals of in clubs; een keuze die ze twee jaar geleden bewust heeft gemaakt, omdat ze liever meerdere uren draait en zo een ‘verhaallijn’ in de avond kan creëren. Haar muziek omvat veel sax-beats i.c.m. met leuke oude vocalen, al dan niet gemixt.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Deep/Disco/Tropical House Easy Listening/Lounge Dance Classics/Nederlandstalig Commercieel & Allround

TOP 3 SPECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Bruiloft Beurs

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN DJ Flora Duchesse kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN DJ Flora Duchesse maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

12


M E X R AY DJ Mex Ray, in het dagelijks leven Maxime, is een Nederlandse DJ/Producer geboren in 1996.Door haar groovy sounds en spontane persoonlijkheid werd ze huis DJ bij een kroeg in Siófok, Hongarije in 2016.In 2017 draaide ze in Frankrijk voor ‘Enter The Wave’. Dit was een groot succes waardoor ze geboekt werd voor Enter The Wave in Marokko 2018 en wederom ook in Frankrijk in 2018. Ook draait DJ Mex Ray op diverse festivals, in clubs en op andere evenementen en werkt ze ondertussen aan de release van haar eigen muziek.

WAT K U NT U V ERWACHTEN DJ Mex Ray is een verfrissende verschijning met een flinke dosis ambitie. Ze is een stoere dame met een spontaan voorkomen die in staat is om van uw evenement een waar feest te maken!

MUZIEK GENRE

• • • •

House Deephouse Dance Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Club (avond) Bedrijfsfeest Borrels

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN DJ Mex Ray kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI JZO N D E R H E DEN DJ Mex Ray maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

13


SNEEKES Sneekes is een Nederlandse DJ. Ze produceert haar eigen mixtapes and draait diverse live optredens. Haar genres zijn futurehouse, progressive house, Bigroom, Techno, Funkyhouse, Techhouse, Deephouse en commerciële house. Sneekes is geboren in Nederland, in Den Haag maar groeide 17 jaar lang op in Engeland (Birmingham). Toen zij daar woonde groeide ze op met de UK garage Sound, bassline, urban en House. In 2007 verhuisde ze terug naar Nederland waar ze haar eerste solo track uitbracht genaamd “Closer” geproduceerd door Tony Verdult.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Sneekes is verslaafd aan het draaien. In plaats van op stap gaan in de weekenden is het ze te vinden in de studio of op het podium om haar talenten nóg verder te ontwikkelen. Ze draait in diverse bekende clubs in Nederland en daarbuiten en hoopt binnenkort uw evenement een boost te geven!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Techno House Funkyhouse/Techhouse Commercial House & Allround

TOP 3 SPECI ALITEITEN

• • •

Personeelsfeesten Club (avond) Festivals

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN DJ Sneekes kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN DJ Sneekes maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

14


M ISS B LOOM Zij is één van de weinige DJ’s die naast het draaien ook als vocaliste optreedt. Dit kan zij gelijktijdig uitvoeren tijdens haar optredens waardoor zij met recht UNIEK genoemd mag worden. Deze sportieve dame hockeyde op hoog niveau voordat zij doorbrak in de DJ-scene. Fleur is spontaan, creatief, stijlvol, eigenzinnig, en uiterst muzikaal. Met haar dansbare muziek laat ze het publiek los gaan en daarom is zij een aanwinst voor ieder feest.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Meerdere malen per week laat “Miss Bloom” het publiek op diverse events losgaan met haar opzwepende beats; een unieke stijl van House, RnB en Moombahton aangevuld met live vocalen. Deze mooie verschijning garandeert een spetterende avond!

MUZIEK GENRE

• • • •

Dance/House Lounge Moombahton & RnB Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Beurzen

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN DJ Miss Bloom kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI JZO N D E R H E DEN DJ Miss Bloom maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

15


N AT TA L DJ Nattal is een veelzijdig multitalent! Haar DJ-carrière maakte een vliegende start! Ze was onder andere te zien in de online spin-off van Expeditie Robinson – “Road to Robinson” op YouTube, geproduceerd door RTL basecamp, was ze te gast in Koffietijd, schopte ze het tot de battles in “The Voice of Holland” en stond Nattal in de finale van “Beat the Best”. DJ Nattal mixt alles live en kan daarnaast ook nog eens prachtig zingen. Dat belooft dus iets heel moois voor uw evenement.

WAT K U NT U V ERWACHTEN DJ Nattal draait het liefst Funky, Jackin en Deep House, oude en nieuwe hits in een verrassend jasje met een lekkere groovy beat. Daarnaast draait ze commercieel, Top 40, Dance en House, want ook deze stijlen beheerst ze tot in de puntjes. Van een muzikale omlijsting tijdens een borrel of receptie tot diepe beats in een club, alles is mogelijk; van specifiek tot volledig all-round!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance & House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 SPECI ALITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Privéfeesten

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN DJ Nattal kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN DJ Nattal maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

16


M ISS F AITH Er zijn twee soorten artiesten, je kunt artiesten boeken en je kunt entertainment boeken. Miss Faith is het beste van beide werelden. Deze female DJ startte haar carrière op 16-jarige leeftijd in een populaire girlband. Een overvol schema met 1.000 optredens per jaar en een wekelijkse eigen TVshow. Haar jarenlange podiumervaring is duidelijk zichtbaar! Haar unieke mix van bekende EDM en zelf geproduceerde House is energiek en past naadloos in iedere line-up en op ieder evenement. Met Miss Faith boek je een echte ervaring!

WAT K U NT U V ERWACHTEN Ieder weekend blaast Miss Faith het dak van diverse clubs met haar energieke beats. Ze draait muziek van sexy Deep House tot Dirty, Progressive House. Miss Faith bezit daarnaast een enorm breed repertoire dat zeer allround is en daarmee geschikt is voor ieder evenement. Met deze prachtige dame is een spetterende avond gegarandeerd.

MUZIEK GENRE

• • • •

Dance & House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Clubs Restaurants Personeelsfeesten

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN DJ Miss Faith kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI JZO N D E R H E DEN DJ Miss Faith maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

17


FLEUR VOSSE DJ Fleur Vosse is zichzelf na haar actieve carrière als danseres gaan toeleggen op het draaien. Een opvallende verschijning die zowel elegant als stoer qua uitstraling is in te zetten. Zonder probleem kan zij haar kleding aanpassen aan het thema of de stijl van het event. Vol energie mixt zij de diverse stijlen aan elkaar. Door haar vele contacten binnen de branche is zij volledig op de hoogte van de hoge eisen die onze opdrachtgevers stellen.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Fleur heeft zeer veel ervaring opgedaan op het podium. Zij weet als geen ander hoe belangrijk interactie met de gasten is. Fleur is zeer breed inzetbaar doordat zij bijna alle muziekstijlen beheerst. Haar jarenlange ervaring als danseres weet zij nu te combineren met het draaien, waardoor er een zeer beweeglijke en energieke dame achter de DJ booth staat.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance & House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 SPECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Jubilea/Bruiloften

A A N VU L L EN DE M OGELIJ K H EDEN DJ Fleur Vosse kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN DJ Fleur Vosse maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

18


19


Een DJ kan worden gecombineerd met een saxofoniste, percussioniste, pianiste, violiste, harpiste, vocaliste of zelfs meerdere artists. Ook hebben we zeer stijlvolle danseressen om het plaatje compleet te maken.

Fema le A r tists Susanne Alt Kirsten Ro José Daniëlle Eva Emilie Danique Femke Anouk Mavis Acquah Eva Eve Nikki Pascalle Jamie Karen Esther Female VJ Danseressen

20

Saxofoniste Saxofoniste Saxofoniste Saxofoniste Violiste violiste Harpiste Percussioniste Percussioniste Percussioniste Vocaliste Vocaliste Vocaliste Vocaliste Vocaliste Vocaliste Presentatrice Presentatrice

pag. 22 pag. 23 pag. 24 pag. 25 pag. 26 pag. 27 pag. 28 pag. 29 pag. 30 pag. 31 pag. 32 pag. 33 pag. 34 pag. 35 pag. 36 pag. 37 pag. 38 pag. 39 pag. 40 pag. 41


21


S U S A N N E A LT Haar ouders, allebei muziekleraar, zorgden thuis voor een muzikaal stimulerend klimaat. Na haar opleidingen aan de conservatoria in Amsterdam (CvA) en Berlijn (UdK) werd zij professioneel muzikant. Haar kracht ligt in het makkelijk op gehoor kunnen spelen, wat voor het samenspel met zowel muzikanten en ook DJ’s onontbeerlijk is, en haar eigen, herkenbaar saxofoongeluid. Binnen de Jazz werd zij vanaf 2009 bekend om haar samenwerking met funk-trombonist Fred Wesley en bandleden van Maceo Parker: Jamal Thomas en Bruno Speight. Met DJ’s speelt Susanne sinds 2000, waaronder in 2002 een optreden met Roog tijdens Barclay Blend (TMF). Dit leverde haaroptredens op over de hele wereld. In 2016 verscheen alweer haar zesde album “Saxify”. Er volgden remixes door bekende DJ’s/producers en optredens met haar nieuwe formatie.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Susanne is een veelzijdige saxofoniste die zich vrij en graag beweegt tussen Jazz, Funk, Soul en House. Een opvallende verschijning op het podium, maar des te verrassender zijn haar spontane optredens als ze het podium afloopt en tussen de gasten haar ongelooflijk talent laat horen. Improvisatie met de hoofdletter I !

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Jazz Soul, Disco, Pop & Funk Dance, House & Lounge Commercieel & Allround

TOP 3 SPECI ALITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Bruiloften

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN Susanne Alt kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN Susanne Alt maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

22


KIRSTEN Kirsten heeft twee conservatorium studies cum laude afgerond; eerst klassiek en een paar jaar later jazz & pop. Deze veelzijdigheid in stijlen maakt dat Kirsten zich heel gemakkelijk aanpast aan welk genre dan ook. Van pop tot funk, van klassiek tot jazz, dance of house, improvisatie en creativiteit zijn kenmerkend voor haar spel. Kirsten’s diversiteit is te horen wanneer ze de ene keer als solist speelt, dan weer met een DJ, met haar eigen jazzkwartet Kirsten’s Crew, of met een funkband, in het theater, met een pianoshow, maar ook met de Toppers (2017). Ze heeft een vrolijke uitstraling en is flexibel. Enkele highlights van Kirsten; Ibiza Xperience HMH, maandelijks in de Bulldog Palace Amsterdam, Spijkerbroekengala, Horecava, Toppers in concert (Arena 2017).

WAT K U NT U V ERWACHTEN Deze professionele saxofoniste is een echte verrijking op het podium. De liefde die zij voelt voor haar sax en de muziek neemt ze mee waar ze ook is. Ze is een enthousiaste saxofoniste, met een lekkere sound, die er niet voor schroomt om mee te swingen met de muziek en contact te maken met het publiek door middel van haar spel en performance.

MUZIEK GENRE

• • • •

Dance, Lounge Jazz, Funk Klassiek, Pop Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Clubs Bruiloften Bedrijfsfeesten

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN Kirsten kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI JZO N D E R H E DEN Kirsten maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

23


RO Voor Ro was de saxofoon liefde op het eerste gezicht. Ro wil reizen en mocht onlangs op tour naar Curaçao. Ze ging letterlijk op ontdekkingstocht met haar saxofoon. Met de saxofoon vertelt ze haar verhaal, het is een echt ‘soul-instrument’. George Benson is haar grote idool: ‘Dezelfde connectie die hij heeft met zijn gitaar, die samensmelting wil ik bereiken met mijn saxofoon’. Romana speelde onder andere met Ali B, Sabrina Starke, I Am Aisha en JEON.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Een energieke en prachtige alleskunner. Met haar grote glimlach pakt ze iedereen in en dan speelt ze ook nog een met een flinke portie soul, recht vanuit het hart!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Jazz Soul & Funk Dance & Lounge Commercieel & Allround

TOP 3 SPECI ALITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) After Dinner Shows

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN Ro kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN Ro maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

24


JOSÉ Saxofoniste José volgde haar opleiding aan de DJAM in Amsterdam en vervolgde haar studie aan het conservatorium in Alkmaar waar ze ook haar diploma behaalde. Tijdens haar studie speelde José in uiteenlopende projecten waaronder in de blazerssectie van Candy Dulfer. José heeft in diverse soul/funken jazzbands gespeeld zoals het Max Teawhistle jazzcombo. Vijf jaar lang speelde José in de theatershow van Tineke Schouten. Daarnaast werkt José veel samen met DJ’s en is een graag geziene saxofoniste op netwerkborrels, feesten en in (beach)clubs.

WAT K U NT U V ERWACHTEN José is een energieke, veelzijdige saxofoniste die perfect weet in te spelen op de muziek die onze Female DJ’s draaien. Daarnaast gaat ze graag de interactie aan met haar collega’s én met het publiek!

MUZIEK GENRE

• • • •

Jazz Soul Dance, Lounge Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) After Dinner Shows

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN José kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI JZO N D E R H E DEN José maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

25


DANIËLLE Sinds 2010 heeft Daniëlle op veel mooie plekken ter wereld mogen spelen; van Parijs tot aan Casablanca en van Equatoriaal-Guinea tot aan Dubai. Met de band Kovacs speelde Daniëlle diverse clubtours in binnenen buitenland, speelde zij op veel toonaangevende festivals en won ze diverse awards. Danielle is thuis in veel verschillende stijlen; zo speelt ze dance, house, lounge, pop en rock, maar ook dubstep en Iers. Ze is namelijk ook zeer actief in Ierse muziek met de band Acting the Maggot. Danielle speelde met o.a. Michael Bublé, Jeroen van der Boom, Haevn, Rob Dekay, DJ La Fuente en Mr. Probz en ze speelde met Kovacs aftershows en supports voor Pearl Jam, Bryan Ferry, One Republic en Robbie Williams. “Mijn doel? Viool in combinatie met DJ net zo populair maken als DJ met saxofoon!”

WAT K U NT U V ERWACHTEN Danielle is één brok dynamiek op het podium. Ze speelt vol overgave en improviseert, maar geeft ook diverse solo optredens weg. Daarnaast schroomt zij niet om met haar draadloze viool de zaal te betreden en tussen de gasten een interactief optreden te geven. Interactie en plezier met het publiek, DJ en collegamuzikanten staat altijd centraal!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance, House, Deephouse, Lounge Jazz, Soul, Disco, Funk Klassiek, Iers, Pop, Rock Commercieel & Allround

TOP 3 SPECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Bruiloften

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN Daniëlle kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN Daniëlle maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

26


E VA Sinds Eva improviseert op haar viool, is ze niet meer te stoppen met spelen. Met behulp van o.a. workshops van het Metropole Orkest heeft zij haar improvisatie in jazz kunnen ontwikkelen. Daarnaast ziet Eva een uitdaging in het spelen van elk muzikaal genre, vooral waar viool nog onbekend in is. Zo heeft ze afgelopen jaren grote Nederlandse festivals aangedaan (Welcome to The Future, Wildeburg, Woodstock) met haar live electronic techno band Dialoque. Tevens werkt ze samen met Syrische en Afrikaanse muzikanten, improviseert ze met DJ’s en schrijft haar eigen muziek. Daarnaast speelt ze geregeld bij Nederlandse (tv-) shows (Vrienden van Amstel Live, Sensation White, MTV EMA’s) waarbij ze met grote artiesten heeft mogen spelen zoals Armin van Buuren, Martin Garrix, Lucas Graham, Bløf en vele anderen.

WAT K U NT U VERWACHTEN Eva’s veelzijdigheid maakt dat ze elke gelegenheid muzikaal weet in te vullen. Spelen op gehoor is een van haar krachten waardoor ze goed kan samenspelen en zich aanpast aan elke feestsfeer. Het plezier wat Eva haalt uit het spelen is direct terug te zien aan haar ‘WOW’-effect en maakt daarmee een feest van elk evenement!

MUZIEK GENRE

• • • •

Jazz, Soul, Disco, Funk Pop Techno, House, Deephouse Lounge & Klassiek

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Bruiloften

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN Eva kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI J ZO N D E R H E DEN Eva maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

27


EMILIE Een harp gecombineerd met een Female DJ, dat is weer eens wat anders! Harpiste Emilie werd op vierjarige leeftijd geraakt door de klank van de harp en begon met het volgen van harples. Op 13 jarige leeftijd werd Emilie toegelaten tot de Jong Talent Klas van het Fontys Conservatorium te Tilburg onder de professionele begeleiding van Ernestine Stoop. Anderhalf jaar later maakte ze de overstap naar de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Bij dit conservatorium behaalde ze in 2012 haar Bachelor diploma en in 2014 haar diploma voor Master of Music. Emilie heeft veel ervaring als soliste maar speelt ook regelmatig in verschillende kamermuziekensembles.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Emilie heeft een zeer brede muzieksmaak en ze houdt ervan om te experimenteren met innovatieve muzikale ontwikkelingen met haar Elektrische Big Blue harp. Zo speelt ze regelmatig met onze Female DJs en is ze vaak te vinden in combinaties met violistes en vocalistes. Wilt u dus écht eens wat vernieuwends? Dan is een harpiste de juiste keuze!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Pop, Top40 Dance & Club Klassiek Commercieel & Allround

TOP 3 SPECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Bruiloften Personeelsfeesten

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN Emilie kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN Emilie maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

28


DANIQUE Danique (1998) speelt percussie vanaf haar zevende jaar en volgde naast de lessen op het conservatorium ook diverse workshops in binnen -en buitenland. Inmiddels is ze een geliefd artiest en speelt ze in verschillende bands en formaties in diverse genres. Ze is slagwerkster bij Stage Entertainment voor o.a. de musicals ‘On Your Feet’ van Gloria Estefan en ‘Mamma Mia!’. Sinds 2016 speelt Danique bij ‘Dames Draaien Door’ waar zij menig evenement dynamisch en energiek invult.

WAT K U NT U VERWACHTEN Een gepassioneerde percussioniste met aanstekelijke energie. Danique zorgt voor de extra dimensie spelend op conga’s, een staande drum set of met een mobiele trommel begevend tussen het publiek. Haar aanvullende ritmes brengen de beat naar een hoger niveau. Veelzijdig en goed inpasbaar in elk optreden met veel variatie en interactie met publiek, DJ en muzikanten.

MUZIEK GENRE

• • • •

Dance, House Lounge, Club Jazz, Funk Latin, Pop Commercieel & Allround

TOP 3 SP ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Privéfeesten

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN Danique kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI J ZO N D E R H EDEN Danique maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

29


FEMKE Femke is een internationaal bekende toppercussioniste, die in 2013 de award “Beste percussionist Benelux” heeft gewonnen. Ze geeft percussieclinics in heel Europa, waar zij aan de hand van eigen begeleidingstracks haar enorme veelzijdigheid toont. Femke heeft samengewerkt met bijna iedere in Nederland bekende artiest. Ze heeft door haar vele reizen ook met verschillende bekende muzikanten uit het buitenland gewerkt. Momenteel treedt ze veel op met Female DJ’s waarbij zij haar talent combineert met de DJ die draait: met als gevolg een Unieke Sound! Ze speelde o.a. met: Jan Smit, Rob de Nijs, René Froger, Julian Coryell (uit L.A.) Ruth Jacott, Dewi, Travis Warren (uitL.A.) en vele anderen.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Vast staat dat Femke geboren is voor het podium en haar talenten koppelt aan een tomeloze energie en enthousiasme, een lust voor oor én oog! De samensmelting met de DJ en collegamuzikanten staat garant voor een onuitwisbare show!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance & House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 SPECI ALITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Bruiloften Beurzen

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN Femke kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN Femke maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

30


ANOUK Anouk Verdonk (1983) is een all-round percussioniste. Zij speelt inmiddels alweer ruim 10 jaar en staat bekend om haar smaakvolle spel. Ze heeft opgetreden, opgenomen of als gast meegespeeld met o.a. Beat the Kitchen, Shirma Rouse, Nurlaila Karim, Tino Martin, Glennis Grace, Ruth Jacott, Xander de Buisonje, Replay, Edsilia Rombley,O3gene, DJ Sven Elias, DJ Hans Stroeve, MAIS, Mindy and the Good Vibes Society en vele anderen.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Bent u op zoek naar een getalenteerde en energieke percussioniste die op smaakvolle wijze een prachtige invulling geeft aan uw evenement? Dan is Anouk de juiste keuze! Met haar sprankelende verschijning tilt zij uw evenement gegarandeerd naar een hoger niveau.

MUZIEK GENRE

• • • •

Dance, House Lounge, Club Jazz, Funk Latin, Pop Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Privéfeesten

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN Anouk kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI JZO N D E R H E DEN Anouk maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

31


M AV I S A C Q UA H Mavis is geboren in Amsterdam, maar heeft een Ghanese vader en een moeder uit Indonesië. Zij is door haar ouders vernoemd naar Mavis Staples, een Amerikaanse RnB- en Gospelzanger. Niet alleen haar naam doet aan deze zanger denken, ook haar stem is een herinnering aan de mooie tijd die Soul veel mensen heeft geschonken. Al sinds haar jeugd werd ze geïnspireerd door The Jackson 5, Prince en Michael Jackson. Door de jaren heen heeft ze een eigen sound weten te creëren, die al door vele grote artiesten wordt gewaardeerd. Veelzijdig als een kameleon en energiek als een leeuwin. Door haar brede repertoire en ervaring werken zowel clubDJ’s als allround DJ’s (Roog, Erick Een Gregor Salto) graag met haar samen.

WAT K U NT U V ERWACHTEN “Ik vind het te gek om een Houseset neer te zetten met onze Female DJ’s Kit-T, Eno-C en Seré, maar kan ook erg genieten van een set met 80’s en Motown hits.” Ook voor akoestische ballads en een Jazzy sound draait ze haar hand niet om. Mavis kan zich alles eigen maken en weet de juiste toon te zetten. Ze kan dé gevoelige snaar raken bij het publiek of het publiek juist opzwepen.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Jazz, Soul, Disco Pop, Dance & Club House & Lounge Commercieel & Allround

TOP 3 SPECI ALITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) After Dinner Shows

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN Mavis Acquah kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN Mavis Acquah maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

32


E VA Eva begon ooit in een kerkkoor, maar weet inmiddels van haar passie haar beroep te maken. Geboren en getogen in het mooie Brabant kwam Eva er op jonge leeftijd achter dat ze zingen meer dan leuk vindt. Op haar 18e startte ze direct haar eigen bedrijf om zichzelf officieel in de markt te kunnen zetten. Door haar studie aan de Nederlandse Pop Academie, haar ervaringen met coachings in Londen, samenwerkingen met meerdere (cover) bands en artiesten, het ontwikkelen en opnemen van haar eigen muziek en door haar aanwezigheid bij theatershow ‘Volle Bloei’ van Karin Bloemen heeft Eva voldoende ervaring kunnen opdoen wat zich uit in haar stem en performance. Eva kan alle kanten op met haar stem. Ondanks dat haar voorkeur in de pop muziek ligt, heeft ze een aantal jaar klassiek les gevolgd wat ervoor heeft gezorgd dat ze een prachtig stemgeluid heeft ontwikkeld.

WAT K U NT U VERWACHTEN Eva weet hoe ze haar publiek moet entertainen. Daarnaast zingt ze altijd met een flinke dosis enthousiasme haar brede repertoire en straalt deze jongedame op ieder podium. Samen met een van onze Female DJ’s of in combinatie met een DamesDraaienDoor act weet ze op een subtiele en leuke manier interactie te creëren met haar publiek en mede- muzikanten.

MUZ I E K G E N R E

• • • •

Pop/Top40 Soul, Disco Dance, Club & Lounge Commercieel & Allround

TOP 3 SP ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Bruiloften Personeelsfeesten

AAN VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN Eva kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I JZO N D E R H E D EN Eva maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

33


EVE Deze Brabantse schone wist al vroeg waar haar passies lagen. Naast haar grootste passie muziek is ze ook kunstenares. Met elfjarige leeftijd volgde ze wekelijks privé zangles en toen zij vijftien jaar werd wist Eefje, nu beter bekend als EVE, succesvol de finale te bereiken van de Soundmixshow. Daaruit voortvloeiend heeft ze met diverse producers samengewerkt. Ze is vijf jaar lang werkzaam geweest in een diner theatershow en heeft aansluitend alleen nog maar meer gedaan om muzikaal haar horizon te verbreden. Ze heeft haar eigen jazzy bandje gehad, eigen liedjes opgenomen, veel studiowerk gedaan, een hit gehad met meidengroep Blinq Inc. en ze is jarenlang het gezicht geweest van een verdienstelijke coverband met soms wel zeven optredens per week.

WAT K U NT U V ERWACHTEN EVE is een veelzijdig zangeres met een krachtig en warm stemgeluid waar ze menig persoon mee weet te raken. Ze floreert met jazz standards in combinatie met pianist op vleugel, maar knalt eveneens van de bühne met een pakkende performance in combinatie met DJ en muzikanten. EVE is een zangeres met het totaalpakket: een dijk van een stem, een stralende verschijning én een flinke dosis ervaring!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Pop/Top40, Disco, Soul Jazz, klassiekers in swingend jasje Dance, House & Lounge Country, Commercieel & Allround

TOP 3 SPECI ALITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Personeelsfeesten After Dinner Shows

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN Eve kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN Eve maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

34


NIKKI Nikki is geboren in Tilburg. Ze studeerde musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Ze was onder andere te zien in de musicals ‘de zangeres zonder naam’ en in ‘de Jantjes’ waarin ze de rol van Toffe Jans speelde. Afgelopen jaar speelde ze in de musical ‘Heerlijk duurt het langst’ als Pink. Ook was Nikki genomineerd voor een Johnny Kraaijkamp Award voor best aanstormend talent.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Nikki is te boeken als solo zangeres voor bijvoorbeeld een intermezzo of tijdens jullie grote dag, maar ook in combinatie met DJ en andere muzikanten. Daarnaast is Nikki onderdeel van duo ‘NIcely JAmmin”. Nikki is een prachtige, vrolijke verschijning en een zeer getalenteerd zangeres. Met haar eigen interpretatie op veel bekende songs weet zij altijd een een speciale touch toe te voegen aan een evenement.

MUZIEK GENRE

• • • •

Jazz, Soul & Funk Dance, Pop Musical Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Bruiloften After Dinner Shows

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN Nikki kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI JZO N D E R H E DEN Nikki maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

35


PASCALLE Van prachtige Aria’s tot swingende Fifties… Muziek was altijd al de passie van zangeres Pascalle. Als kind was zij in de ban van muziek uit de jaren 50. De mooie, pure geluiden en hier en daar een kraakje; dat was wat die muziek zo bijzonder maakte. Al op heel jonge leeftijd raakte Pascalle geïnspireerd door muziek van onder andere Bill Haley, Patsy Cline, Pat Boone, Frank Sinatra, Dean Martin en vele anderen. Op haar zestiende besloot ze vol voor het zingen te gaan. Via haar docente kreeg ze naast haar liefde voor oldies ook het ‘operavirus’ te pakken. Pascalle is breed inzetbaar op iedere gelegenheid en gaat gekleed in de stijl die past bij uw evenement. Deze allround zangeres beschikt niet alleen over een prachtige stem, maar ook over een dijk van een performance!

WAT K U NT U V ERWACHTEN Pascalle heeft niet alleen een prachtige stem met groot bereik maar zij is ook een stralende persoonlijkheid op het podium.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Fifties, Jazz & Pop Aria’s & Klassiek Pop Commercieel & Allround

TOP 3 SPECI ALITEITEN

• • •

Bruiloften (After) Dinner Shows Ceremonies

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN Pascalle kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN Pascalle maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

36


JAMIE Al op 6-jarige leeftijd stond Jamie iedere week in haar tutu op de balletschool. Kort daarna ging Jamie naar Hofplein Jeugdtheaterschool in Rotterdam, daar ging het balletje sneller rollen. Jamie werd aangenomen bij het NME KOT en speelde verschillende grote musicals in het Muiderslot. Na een succesvolle auditie is Jamie aangenomen voor de rol van Louisa in de klassieker The Sound of Music van Joop van den Ende. Haar liefde voor zingen en performen heeft snel vormen aangenomen wanneer zij zangeres werd in een 6-koppige entertainment groep. Ook was ze meerdere malen te horen in een band samen met haar moeder.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Dat zingen de passie is van Jamie, dat is te horen én te zien! Ze straalt wanneer zij op het podium staat en zingt van hele intieme liedjes tot knallende dancenummers. Jamie is te boeken als solozangeres, als onderdeel van duo NIcely JAmmin’ en met onze Female DJ’s en muzikantes.

MUZIEK GENRE

• • • •

Jazz, Soul, Funk Dance, Pop Musical Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Bruiloften After Dinner Shows

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN Jamie kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

BI JZO N D E R H E DEN Jamie maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

37


KAREN Karen is opgegroeid in het Gelderse dorp Hengelo. Met dertien jaar ervaring speelde ze in tv- en online commercials, was danseres in clubs en festivals, fashionmodel, radio sidekick en presenteerde zakelijke en particuliere events zoals beurzen en privéfeesten. Karen is een enthousiaste, intelligente persoonlijkheid die graag mensen entertaint en vermaakt. Ze is geïnteresseerd in mensen en wat hen beweegt, een dame met inhoud en een flinke dosis humor. Dankzij haar marketing ervaring in het bedrijfsleven weet zij als geen ander dat het begrijpen van de doelgroep allesbepalend is om de juiste boodschap over te brengen en de gewenste stemming te realiseren. Presenteren is waar haar hart sneller van gaat kloppen en daarom is ze beschikbaar voor de presentatie van feestavonden en congressen.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Karen heeft in Los Angeles, Amerika, gewoond en spreekt vloeiend Engels. Hierdoor is ze tevens inzetbaar voor Engelstalige- en internationale opdrachten. Haar doel is om de klant en het publiek een onvergetelijk event te bezorgen. Onze ervaren en spontane presentatrice / host Karen is de ideale dame voor uw event, presentatie, beurs en alle overige situaties waarbij een presentatrice gewenst is.

TO P 5 S P ECI A LITEITEN

• • •

Corporate Events zoals: Congressen Beurzen Kick-off meetings

• •

Privéfeesten zoals: Bruiloften Jubilea

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN Samen met onze andere presentatrice Esther is Karen in te zetten als duo; dat is tweemaal de kracht! Bekijk de mogelijkheden op pagina 57 van deze brochure of op onze website

B I JZO N D ERH EDEN Wilt u een bijzondere, opvallende bedrijfsvideo? Ook daarmee kan Karen u helpen. Meer informatie over deze special ‘BedrijvenDraaienDoor’ vindt u op pagina 61 van deze brochure of op onze website.

38


ESTHER Esther is een Brabanste dame in hart en nieren! Ze is opgegroeid in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch. Na haar studie in Antwerpen en na een aantal jaren in de spaanse stad Sevilla te hebben gewoond besloot ze om nog meer van de wereld te gaan zien. Als stewardess bij KLM vloog ze heel wat keren naar de mooiste en verste uithoeken. Daarnaast was ze jarenlang het gezicht van verschillende eigen horecaondernemingen en is ze werkzaam geweest als Hospitality expert en presentatrice van TV programma’s. Door haar oprechte belangstelling in mensen weet zij iedere keer weer de juiste snaar te raken en het juiste gevoel of boodschap over te brengen. Al deze ervaringen en nog veel meer komen nu nog steeds van pas in haar echte passie: Presenteren!

WAT K U NT U V ERWACHTEN “What you see is what you get.” Geen toeters en bellen en geen overbodige poespas maar Beauty, Brains, Professional and… Style! Dit is in het kort samengevat wie Esther is en waar zij voor staat. Altijd in samenspraak met jullie op zoek naar nieuwe en creatieve ideeën! Esther is een Professional met Passie,een mooiere combinatie kun je niet bedenken!

TO P 5 S P E C I A LITEITEN

• • •

Corporate Events zoals: Productpresentaties Beurzen Congressen

• •

Privéfeesten zoals: Bruiloften/Jubilea Exclusief verzorgde diners

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN Samen met onze andere presentatrice Karen is Esther in te zetten als duo; dat is tweemaal de kracht! Bekijk de mogelijkheden op pagina 57 van deze brochure of op onze website

BI JZO N D E R H E DEN Wilt u een bijzondere, opvallende bedrijfsvideo? Ook daarmee kan Esther u helpen. Meer informatie over deze special ‘BedrijvenDraaienDoor’ vindt u op pagina 61 van deze brochure of op onze website.

39


FEMALE VJ Onze female VJ’s bedenken en maken het liefst de meest waanzinnige videoprojecties – in de club,op festivals, of gewoon als kunst. Tegelijk zijn zij een podiumdier en performen zij graag op demuziek van diverse DJ’s en artiesten. Zo stonden zij eerder zij aan zij met Ronnie Flex in Ahoy,terwijl ze ook een hoofdact hebben neergezet in het Philips stadion op GLOW, het grootstelichtfestival van ons land, en op een theatertour met Eefje de Visser. Hun stijl: spannend, edgy,verrassend. Qua muziek: de dames kunnen uit de voeten met bijna alle stijlen, persoonlijkevoorkeuren verschillen per VJ. We zullen met u overleggen welke VJ het best past bij uw evenement.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Een female VJ betekent: energie in de zaal, er gebeurt echt wat met de ruimte en iedereen krijgtextra zin om het feest onvergetelijk te maken.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Jazz, Soul, Funk, Pop House & Lounge Dance & Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Festivals

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN Een Female VJ kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN Een Female VJ maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

40


DDD DANSERESSEN Zoals u weet hebben we fantastische Female DJ’s en muzikantes. Natuurlijk is uw evenement pas écht af met onze DamesDraaienDoor Danseressen; Voor een extra vrouwelijke touch! Onze danseressen zijn stijlvol, sierlijk, vrouwelijk en gekleed in kostuums naar uw wens en thema. Onze danseressen werken naadloos samen met onze DJ en muzikanten en passen zich aan aan iedere stijl muziek.

WAT K U NT U VERWACHTEN Échte stylish danseressen met een stralende verschijning. Met een stralende lach en speciaal gekozen outfits tillen zij zowel uw evenement als het optreden van DamesDraaienDoor naar een hoger niveau!

MUZ I E K G E N R E

• • • •

Jazz, Soul Disco, Pop Dance Commercieel & Allround

TOP 3 SP ECI A LITEITEN

• • •

Bedrijfsfeesten Borrels Club (avond)

A A N VU L L E N D E M OGELIJ K H EDEN DDD Danseressen kunnen gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kunnen zij de gehele show naar een hoger level helpen tillen.

BI JZO N D E R H E DEN DDD Danseressen maken gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

41


Onze female DJ’s en Artists creëren een unieke mix van live entertainment en elektronische muziek. We bieden verschillende totaalconcepten die geschikt zijn voor festivals, clubs, zakelijke evenementen en privégelegenheden, waarbij we op iedere situatie kunnen inspelen omdat de dames alles bieden; van Allround (o.a. 80’s, 90’s en Top40) tot Jazz en van Klassiek tot Commerciële Dance.

D D D Ac ts

42

DDD Dynamic DDD Grand DDD Ultimate DDD Extreme

Female DJ + 2 Female DJ + 3 Female DJ + 4 Female DJ + >4

pag. 44 pag. 45 pag. 46 pag. 47

DJ Meets Live MEX & EEV Double Dutch Female Force

DJ + 1 artiest DJ Mex Ray + vocaliste Eva DJ Kit-T & Eno-C 2 Female DJ’s

pag. 48 pag. 49 pag. 50 pag. 51

Oldies & Arias Heels & Keys NIcely JAmmin’ Eve & Eva SweetSounds Presentatieduo Huwelijk & Afscheid DDD Kerstspecial

50’s & Aria’s act Vocaliste + Pianist Duo Vocalistes Duo vocalistes Feel Good Music 2 presentatrices

pag. 52 pag. 53 pag. 54 pag. 55 pag. 56 pag. 57 pag. 58 pag. 59

Muzikale bezorgservice

Non-stop wisselende samenstelling van artists Combinatie van IMPROVISATIE en ingestudeerde acts INTERACTIE met de gasten op de dansvloer Hippe, stijlvol geklede dames De Beste Nederlandse TOPDJ’s en MUZIKANTEN


43


DDD DYNAMIC DDD Dynamic is een combinatie van een Female DJ met twee artiesten, met keuze uit Vocaliste, Saxofoniste, Violiste, Percussioniste en/of Pianiste. De drie dames weten exact hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen, maar zijn ook in staat om lounge te spelen en daardoor net dat beetje extra sfeer te geven aan een evenement. Hierbij draait het om de vrouwelijke touch in muziek, wat een andere beleving is dan velen gewend zijn!

WAT K U NT U V ERWACHTEN Deze stijlvolle dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden. De ervaring en sublieme onderlinge samenwerking van deze dames maakt deze show zowel geschikt voor optredens op bedrijfsfeesten, privéfeesten, tijdens festivals, alsmede in clubs.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance, House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Privéfeesten Beurzen

M U Z I E K SP ECI A LITEIT Een mix van sexy (House) muziek met een snufje Disco en een vleugje Soul. De dames nemen u mee op een muzikale reis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

B I J ZO N DERH EDEN DDD Dynamic maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

44


DDD GRAND DDD Grand is een combinatie van een Female DJ en 3 Artiesten. De combinatie kan bestaan uit een vrouwelijke DJ met een Saxofoniste, Violiste, Vocaliste, Percussioniste en/of een Pianiste, die heerlijke muziek ten gehore brengen met een female flow. Deze vier dames weten exact hoe ze een publiek kunnen verleiden met hun groovy en sexy tunes, maar zeker ook hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen. Hierbij draait het om de vrouwelijke touch in muziek, wat een andere beleving is dan velen gewend zijn! DDD Grand kan worden aangevuld met danseressen en/of Female VJ die op LED-scherm persoonlijke visuals projecteert.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Deze stijlvolle dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden. De ervaring en sublieme onderlinge samenwerking van deze dames maakt deze show zowel geschikt voor optredens op bedrijfsfeesten, privéfeesten , tijdens festivals, alsmede in clubs.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance, House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Privéfeesten Beurzen

M U Z I E K SP ECI A LITEIT Een mix van sexy (House) muziek met een snufje Disco en een vleugje Soul. De dames nemen u mee op een muzikale reis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

B I J ZO N DERH EDEN DDD Grand maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

45


D D D U LT I M A T E DDD Ultimate is een combinatie van 5 dames. Een combinatie kan worden gemaakt van één of meer vrouwelijke DJ’s gecombineerd met een Saxofoniste, Violiste, Vocaliste, Percussioniste en/of een Pianiste, die heerlijke muziek ten gehore brengen met een female flow. Deze dames weten exact hoe ze een publiek kunnen verleiden met hun groovy en sexy tunes, maar zeker ook hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen. Hierbij draait het om de vrouwelijke touch in muziek, wat een andere beleving is dan velen gewend zijn! DDD ultimate kan worden aangevuld met danseressen en/of Female VJ die op LED-scherm persoonlijke visuals projecteert.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Deze stijlvolle dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden. De ervaring en sublieme onderlinge samenwerking van deze dames maakt deze show zowel geschikt voor optredens op bedrijfsfeesten, privéfeesten , tijdens festivals, alsmede in clubs.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance, House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Privéfeesten Beurzen

M U Z I E K SP ECI A LITEIT Een mix van sexy (House) muziek met een snufje Disco en een vleugje Soul. De dames nemen u mee op een muzikale reis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

B I J ZO N DERH EDEN DDD Ultimate maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

46


DDD EXTREME De overtreffende trap aller trappen. Wilt u écht alles uit de kast halen met uw evenement? Dan is DamesDraaienDoor Extreme iets voor u! Deze act is namelijk ‘extreem’ in de beste zin van het woord: extreem uitgebreid, extreem vermakelijk en extreem op maat! Eén female DJ, 4 female muzikanten, danseressen en spetterende effecten. Zelfs een female Veejay met live visuals, LED-scherm en vuurwerk is mogelijk. Voor een grote impact met meer dan vijf dames boekt u DDD Extreme. Neemt u vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft in een waar spektakel!

WAT K U NT U V ERWACHTEN Groot, groter, grootst. Met deze act haalt u alles wat DamesDraaienDoor u maar te bieden heeft, in huis! Muzikaal talent, prachtige effecten, indrukwekkende visuals en prachtige, stijlvolle danseressen. U heeft het voor het zeggen!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Pop, Top40, 80’s, 90’s Disco, Soul Dance, House, Lounge, Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Privéfeesten Club (avond)

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN DDD Extreme is een op maat concept. Stel ons vrijblijvend op de hoogte van uw wensen en wij komen bij u terug met een passende offerte.

B I J ZO N DERH EDEN DDD Extreme maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

47


DJ MEETS LIVE Unieke samensmelting tussen DJ en muzikante of vocaliste!Het beste van twee werelden bij elkaar; een Top Female DJ samen met één de beste muzikanten die Nederland rijk is. De combinatie geeft net weer dat beetje meer interactie met de gasten dan alleen een DJ. De keuze is groot en gevarieerd; Onze DJ kan optreden samen met een saxofoniste, violiste, percussioniste, trompetiste of vocaliste.Ook de combinatie van DJ met harpiste en pianiste zetten we regelmatig in.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Een samensmelting van elektronische muziek met een live performance van de artiest. De muzikante speelt mee op de beats van de DJ en improviseert een groot deel van haar optreden. Daarnaast draait de DJ tracks waarop de muzikante of vocaliste haar ultieme kwaliteiten kan laten horen en zien.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance, House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Bruiloften

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN DJ Meets Live kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN DJ meets Live maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

48


MEX & EEV Het energieke duo MEX & EEV staat garant voor een powershow op het hoogste level! Deze eyecatchers hebben eind 2019 besloten hun muzikale kwaliteiten te bundelen wat direct resultaat opleverde: een eigentijdse, spetterende en perfecte mix van beats en vocals! In deze show staat de ongekende energie op nummer één. Professionaliteit, talent, interactie en plezier zijn de ingrediënten van dit duo.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Een powershow van 60 of 90 minuten waarbij deze prachtige dames inspelen op het soort evenement, de doelgroep en de wensen van hun opdrachtgevers.Hits van toen en nu gecombineerd met de fijnste vocalen om het publiek volledig te betrekken bij de show. Met dit duo op het podium blijft de dansvloer nooit leeg!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Top40, 80’s & 90’s 2.0 Commerciële Dance/House Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Privéfeesten Bruiloften

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN Met extra special effects wordt het optreden van MEX & EEV nóg spectaculairder. Vraag naar de mogelijkheden.

B I J ZO N DERH EDEN Mex & Eev maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

49


D OUBLE D UTCH Uniek, opwindend en een ware sensatie….!DJ Kit-T en DJ Eno-C vormen samen het DJ duo Double Dutch. Deze twee professionele en ervaren vrouwelijke DJ’s laten altijd een onuitwisbare indruk achter. Zij staan samen achter de DJ booth en draaien zowel gezamenlijk als back-to-back. De combinatie van hun draaistijlen zorgt ervoor dat aan bijna iedere muzikale wens invulling gegeven kan worden.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Beginnend met Deep en Soulful Housemuziek en dan via Techhouse en catchy vocals eindigend in een mix van Groovy Latin House en sexy Housetunes. Die positieve en sexy sound wordt gereflecteerd door hun verschijning in de booth. Uiteraard draaien zij ook commercieel herkenbare muziek tot allround, indien gewenst. Dit duo combineert stijl met skills. Met dit duo achter de draaitafels blijft de dansvloer nooit leeg!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance, House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI ALITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Club (avond) Personeelsfeesten

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN Double Dutch kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I JZO N DERH EDEN Double Dutch maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

50


FEMALE FORCE Twee prachtige en getalenteerde DJ’s die samen achter de draaitafels staan, dat is toch écht een waar spektakel voor uw evenement. Heeft u voorkeur voor een specifieke combinatie? Vertel ons dit gerust. Twee maal girlpower is twee maal kracht. Female Force is dé back-to-back sensatie voor ieder evenement!

WAT K U NT U V ERWACHTEN Twee getalenteerde DJ’s die zowel afzonderlijk als back-to-back kunnen draaien tijdens uw evenement. De dames zijn perfect op elkaar ingespeeld en kunnen daardoor inspelen op iedere situatie tijdens het evenement. Boek nu Female Force voor een dubbele impact!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Dance, House Lounge Club Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Personeelsfeesten Club (avond) Restaurants

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN Female Force kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

B I J ZO N DERH EDEN Female Force maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

51


OLDIES & ARIAS Van de meest betoverende Aria’s tot aan de swingende 50’s, 60’s en zo verder; onze gracieuze powerlady Pascalle neemt u graag mee in een reis door de tijd. Als zo weggelopen uit een jaren ’50 club zal ze u betoveren met pakkende en herkenbare ballads en up-tempo songs. In zwierende jurken en met haar betoverende glimlach zal zij u en uw gasten achterlaten met een blijvende indruk. Bent u meer van een klassiek intermezzo? Ook dat is mogelijk. Pascalle beschikt namelijk over een engelachtige operastem die de meest indrukwekkende aria’s met gemak kan laten klinken.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Oldies , Aria’s, of misschien beiden? Het is mogelijk! Met de act Oldies & Aria’s haalt u een prachtig intermezzo in huis voor uw evenement. Gedurende één of meerdere sets neemt vocaliste Pascalle u mee in een reis door de tijd. Laat u betoveren door de prachtige aria’s of kom van uw stoel om mee te swingen met de ‘gouwe ouwe’!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Fifties, Jazz, Pop Aria’s, Klassiek Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI ALITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Bruiloft Borrels

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN Oldies & Aria’s is een perfecte aanvulling op uw evenement. Ook in combinatie met onze andere mogelijkheden is deze act een fantastische afwisseling. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

B I JZO N DERH EDEN Oldies & Arias maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

52


HEELS & KEYS Bent u op zoek naar fijne achtergrondmuziek tijdens het ontvangst van uw gasten of tijdens het diner? Dit is de muzikale musthave tijdens uw ontvangst, diner of borrel! Dit duo is op verschillende soorten events inzetbaar, daar zij telkens de keuze aan nummers afstemmen op de muzikale wensen van hun opdrachtgever. Van fijne en subtiele ballads tot aan energieke up tempo en top 40 nummers, alles is mogelijk.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Een prachtige vocaliste die de mooiste liedjes zingt, begeleidt door een zeer getalenteerde pianist. Het is een jarenlange samenwerking op hoog niveau. Vocaliste Eva en toetsenist Davy zijn volledig op elkaar ingespeeld. Naast borrels, diners of openingen van een nieuw pand, speelt dit duo ook regelmatig op bruiloften tijdens de huwelijksceremonie of receptie.

M U Z I E K GEN RE

• • •

Ballads Pop Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Borrels Diners Bruiloften

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN Heels & Keys past perfect binnen een avondvullend programma maar kan uiteraard ook solo worden ingezet. Een setlijst is op aanvraag verkrijgbaar.

B I J ZO N DERH EDEN Heels & Keys maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

53


N I C E LY J A M M I N ’ NIcely JAmmin’ is de unieke easy listening act waarbij bekende songs in een heerlijk nieuw jasje worden gestoken. Denk hierbij aan een jazzy, easy listening sound zoals die in een koffiehuis. NIcely JAmmin’ is de perfecte acts voor een onthaal, tijdens een diner of borrel. Nikki en Jamie zijn perfect op elkaar ingespeeld en zingen van rustige songs tot lekker uptempo beats.

WAT K U NT U V ERWACHTEN Twee stralende dames die met hun verschijning iedereen in de zaal betoveren. Met deze act wordt een heerlijke achtergrondsfeer neergezet die de charme biedt van sfeerverhogend achtergrondentertainment, maar toch die krachtige performance behoudt door de herkenbaarheid.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Jazz/Easy Listening Soul, Funk Pop Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI ALITEITEN

• • •

Bedrijfsevenementen Borrels After Dinner Shows

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN NIcely JAmmin’ heeft een breed repertoire dat aan uw specifieke wensen kan worden aangepast. Een setlist is op aanvraag verkrijgbaar.

B I JZO N DERH EDEN NIcely JAmmin’ maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

54


E VE & E VA Dit prachtige duo brengt de meest swingende hits; van pop en dance tot 90’s en disco. Ook ballads zitten in het repertoire! Met hun stralende verschijning, aanstekelijke lach en engelenstemmen zijn zij een gegarandeerde topact voor uw evenement. Are you ready to ‘feel the heat’ met dit duo?

WAT K U NT U V ERWACHTEN Eve & Eva kunnen samen met een DJ uptempo sets brengen, maar zijn eveneens in staat om prachtige ballads te zingen tijdens bijvoorbeeld een huwelijksceremonie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Pop, Ballads Dance Disco & 90’s Commercieel & Allround

TOP 3 S P ECI AL ITEITEN

• • •

Personeelsfeesten Privéfeesten Bruiloften

A A N VU LLEN DE M OGELIJ K H EDEN Eve & Eva past perfect binnen een avondvullend programma maar kan uiteraard ook solo worden ingezet. Een setlijst is op aanvraag verkrijgbaar.

B I J ZO N DERH EDEN Eve & Eva maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

55


SWEET SOUNDS DamesDraaienDoor in een unieke akoestische setting! Vier powervrouwen. Vier bijzondere instrumenten. Toetsen, basgitaar en cajon ondersteunen de prachtige vocalen van de lead zangeres. Muziek van toen en van nu, gespeeld in een “DDD SweetSounds-jasje”. Deze unieke combinatie weet telkens weer de juiste sfeer te creëren op uw event. Het draait hierbij niet alleen om interactie en plezier, maar ook om een zeer hoog muzikaal spel van deze vier stijlvolle dames.

WAT K U NT U V ERWACHTEN De naam zegt het al. DDD SweetSounds is de juiste act voor tijdens uw (netwerk) borrel, receptie, introductie, opening, diner of relatie event. Op een zeer smaakvolle wijze wordt uw event muzikaal ondersteund en muzikaal ingevuld. DDD SweetSounds kan op ieder type evenement ingezet worden, daar het repertoire op verschillende muziekstijlen aangepast kan worden.

M U Z I E K GEN RE

• • • •

Soul Funk Jazz 80’s/90’s

TOP 3 S P ECI ALITEITEN

• • •

(Netwerk) Borrels Diners Introducties/Openingen

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN SweetSounds past perfect in een avondvullend programma. Neemt gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

B I JZO N DERH EDEN SweetSounds maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

56


P R E S E N TAT R I C E S D U O Dit zeer goed op elkaar ingespeelde duo staat garant voor een enthousiaste, dynamische presentatie tijdens uw event. Hun specialismen passen perfect bij elkaar waardoor een optimale chemie met de gasten gerealiseerd wordt. Elke presentatie wordt voorafgegaan met een professionele intake met de opdrachtgever, waarbij alle wensen en eisen de revue passeren. Een combinatie van presenteren en interviewing behoort ook tot de mogelijkheid. Beiden hebben zeer veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, de reclame- en TV wereld. Beiden hebben ervaring in het interviewen van CEO’s, maar kunnen net zo makkelijke als ‘cement’ dienen tussen alle acts die aan elkaar verbonden moeten worden.Een vooraf opgenomen bedrijfsvideo behoort tot de mogelijkheden. Dit betreft een originele pakkende video welke op de door uw gewenste locatie wordt opgenomen met ons eigen videoteam. Uiteraard i.s.m. onze presentatrices. Deze video is o.a. te gebruiken als bedrijfspresentatie, voor social media, maar ook als opening tijdens uw event waar deze dames de presentatie verzorgen. Tevens heeft Karen in Los Angeles gewoond en spreekt vloeiend Engels. Hierdoor is ze inzetbaar voor Engelstalige- en internationale opdrachten.

TO P 6 S PECI A LITEITEN

• • • •

Corporate Events zoals: Congressen/Beurzen/Kick-off meetings Personeels- en relatiefeesten Openingen, productintroducties Modeshows, herenzittingen

• •

Privéfeesten zoals: Bruiloften Jubilea

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN Bekijk eens de special BedrijvenDraaienDoor op pagina 61, voor een bedrijfsvideo die net even anders is!

57


B RUILOFTEN & A FSCHEID Sommige momenten zijn onbetaalbaar. Het ultieme geluk wil iedereen graag ondersteund zien met speciale nummers. Onze vocaliste kan dit moment verzorgen, evenals onze violiste, saxofoniste of harpiste. In overleg bepalen we welke nummers voor jullie een speciale betekenis hebben en onze vocaliste en/of muzikante(n) studeert/studeren deze in mocht deze nog niet in haar/hun repertoire zitten. De artiest zal zich tijdens deze ceremonie van maximaal 1 uur tot het bruidspaar richten met 2, 3 of 4 nummers. Helaas zijn er ook momenten van intens verdriet en wil je de overledene en familie een waardig afscheid geven met prachtig gezongen nummers die iets voor haar of hem betekend hebben.Wij kijken graag met jullie naar de wensen en zorgen voor een optimale voorbereiding inclusief alle benodigde techniek.

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak met ons om het persoonlijk te bespreken.

58


DDD KERSTSPECIAL Een originele en verrassende manier om jouw relaties te verwennen met een unieke ervaring. Onze duo’s gaan de kerstgeschenken bij jouw relaties persoonlijk afgeven! Een duo van twee vocalisten of een duo van een vocaliste samen met saxofoniste of violiste zullen de geschenken zingend en spelend afleveren. Het is zelfs mogelijk een drietal dames in te schakelen als persoonlijk, muzikale pakketservice! De impact en dankbaarheid zal vele malen hoger zijn dan het versturen per post. Indien gewenst voeren we de opdracht uit met een herkenbare auto met jouw naam en logo erop.

A A N VU L LEN DE M OGELIJ K H EDEN - O O K AL S JU BIL EU M ACTIE Niet alleen met Kerst bieden wij deze mogelijkheid. Ook als jubileumactie, met Valentijnsdag, voor een verjaardag of ter ere van een andere feestelijke aangelegenheid kunnen wij een muzikale verrassing bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak met ons om het persoonlijk te bespreken.

59


D D D Spe cials

Onze DDD Specials zijn speciale concepten die wij aanbieden, varierend van een boottocht door de Bossche binnenstad tot aan een unieke, op maat gemaakte bedrijfsvideo. Deze specials worden met zorg en op maat samengesteld. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BedrijvenDraaienDoor DJ Clinic Werving & Selectie DDD Sloep Clini DJ’s

60

pag. 61 pag. 62 pag. 63 pag. 64 pag. 65


BEDRIJVEN DRAAIEN DOOR Hoe maak je nu een bedrijfsvideo die origineel, pakkend en dynamisch is? Door het inzetten van onze presentatrices Karen & Esther! Samen met u maken zij een heldere inventarisatie van uw wensen en boodschap die video moet uitdragen. Geen standaard interview, maar een video met verrassende elementen die uw klanten een andere kijken geeft op uw bedrijf. Een mogelijke combinatie van het profileren van uw bedrijf, product/dienst, de mensen achter uw bedrijf, uw pand(en) en uiteraard: de boodschap die moet blijven hangen! Onze dames zijn in staat om deze boodschap (evt. samen met u) uit te dragen in een korte, maar krachtige video van 30 tot 60 seconden. Uiteraard is het ook mogelijk om de videopresentie door één van de dames te laten uitvoeren Onze ervaren cameraman zal de video binnen 10 dagen opleveren met daarbij de logo’s en eventueel gewenst (rechtenvrije) muziek. Vanzelfsprekend zijn alle wensen bespreekbaar. Wij geloven als DDD alleen in een optimaal resultaat als we beiden investeren in tijd en energie, zowel in het voortraject als tijdens de opnamedag.

M E E R I NFORM ATIE? Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak met ons om het persoonlijk te bespreken.

61


DJ CLINIC Soms lijkt het wel alsof iedereen DJ wil worden. Dit is de unieke kans om te ontdekken of je de skills hebt om DJ te worden! Onze professionele Female DJ’s verzorgen een 3 uur durende clinic voor Uw relaties of collega’s. Die gehele clinic wordt gedaan op professionele apparatuur die gebruikt wordt door de grootste DJ’s op aarde. Er is ruimte genoeg om met de DJ te sparren; maximaal 3 personen per DJ.We kunnen dit verzorgen in onze studio in Vught maar ook op locatie. Leuk en uniek voor relaties maar ook een originele incentive voor collega’s. Tevens kunnen we de prestaties en talenten vastleggen op film. Onze cameraman zal erna de film editen en persoonlijk maken met de gewenste informatie.

M E E R I N F ORM ATIE? Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak met ons om het persoonlijk te bespreken.

62


W ERVING & S ELECTIEBUREAU DDD is non-stop op zoek naar talentvolle DJ’s, muzikanten en vocalisten! We zoeken naar jonge meiden/dames die dit professioneel willen gaan beoefenen. DDD verzorgt het management en de boekingen voor de artiesten. Graag maken we een afspraak met je om jouw visie te horen, maar vooral om je te zien en horen optreden. Onze studio in Vught is uitgerust voor elk optreden. Met camera leggen we alles vast en ons team van professionele muzikanten zal je na het optreden feedback geven. Talent komt altijd boven drijven. Met de juiste begeleiding vanuit DDD kunnen we je waarschijnlijk naar een hoger plan brengen.

M E E R I N F ORM ATIE? Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak met ons om het persoonlijk te bespreken.

63


D D D S LO E P Wat is er nu leuker dan met jouw relaties of collega’s een geweldige vaartocht te maken door de binnenstad van bourgondisch Den Bosch! Onze DDD sloep biedt plaats aan maximaal 7 personen die comfortabel kunnen plaatsnemen in met kussens gevulde banken. De schipper zorgt voor hapjes en drankjes. De toer is ca 2 uur, waarna je kan kiezen waar je aan wal wilt om eventueel met de gasten verder te gaan borrelen of eten. Er is zelfs een mogelijkheid om onze saxofoniste of violiste live te laten spelen, terwijl jullie genieten van de prachtige panden en omgeving.

M E E R I N F ORM ATIE? Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak met ons om het persoonlijk te bespreken.

64


C LINI DJ ’S Deze stichting wil zich nu en voor de langere termijn op een andere groep richten: kinderen die vanwege ziekte noodgedwongen in het ziekenhuis of gespecialiseerde centra verblijven. Onder normale omstandigheden doet een ziek kind al verdriet want eenieder zou recht moeten hebben op een onbezorgde jeugd. De stichting wil dan ook in verschillende instellingen optredens voor kinderen verzorgen, in de hoop een glimlach op hun gezicht te toveren en het leven iets draaglijker te maken. Muziek maakt vrolijk, ontroert, verlicht en verbindt.

M E E R I N F ORM ATIE? Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak met ons om het persoonlijk te bespreken.

65


Te c hniek & Event Ser vices

Wij kunnen jou ondersteunen bij ieder aspect van uw evenement. Van artiesten tot technologie, van VJ’s tot visuals en van danseressen tot aankleding. Dit alles is mogelijk door onze jarenlange ervaring en ons netwerk van professionele en betrouwbare partners. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Medusa’s World Female VJ DJ Booths Technische Extra’s

66

Hostessen etc.

pag. 68 pag. 69 pag. 70 pag. 72


67


M E D U S A’ S W O R L D Medusa’s World staat sinds 2002 voor een magische, kleurrijke en passende aanvulling voor ieder evenement. Medusa’s World heeft een grote collectie kostuums en eveneens de mogelijkheid om kostuums te maken, aangepast op het gewenste thema. Het Medusa team houdt ervan om door uw plannen te worden geïnspireerd en met je te werken naar de perfecte sfeer voor jouw evenement!

68


FEMALE VJ Of het nu gaat om de opening van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, het Edison Gala, The Voice of Holland of - wat verder van huis - de spectaculaire show van Madonna op de Super Bowl: waanzinnige animaties en projecties zijn haast niet meer weg te denken op grote evenementen. Zulke beelden worden gemaakt door een VJ: het visuele broertje (of zusje) van de DJ. In korte tijd is een nieuwe creatieve hi-tech scene ontstaan die helemaal draait om visuele illusies en het scheppen van een virtueel decor. Wil jij een te gekke visuele toevoeging op jouw evenement? Boek dan een VJ bij ons!

69


DJ Booths LED

Luxury

Omschrijving

Omschrijving

Omschrijving

Onze LED DJ Booth is toch wel een echte eyecatcher. Strak, modern vormgegeven met aan de voorzijde een ingebouwd enorm full colour LED-scherm. Hypermodern, maar toch elegant en dus passend in iedere stijl en bij ieder event. Het ingebouwde scherm kan worden gekoppeld aan schermen aan de wand voor een volledige videoprojectie.

Onze meest geboekte DJ Booth van het moment is onze I See You DJ Booth. We vonden het zonde om de schitterende benen van onze Female DJ’s te verbergen en daarom hebben we een Booth ontworpen die volledig transparant is met een stijlvolle, hoogglans witte top.

Dit is onze Luxury DJ Booth. Volledig gehuld in gecapitonneerd wit leder staat deze Booth garant voor een stijlvolle en luxueuze uitstraling. Niet alleen is de Booth gehuld in wit leder, ook is de Booth voorzien van LED-verlichting onder de top.

Onze Female VJ kan zelfs live beelden mixen met het logo van jouw bedrijf daarin!

70

I See You

Deze booth is ook nog eens DRAADLOOS waardoor zowel de artiesten als de DJ zich tussen de gasten kunnen begeven. Ook kunnen we jouw logo weergeven of producten mooi uitstallen!

Daarnaast komt deze Booth standaard met de getoonde LED-pilaren en toplichten.


The Future

Trend

Minimalist

Omschrijving

Omschrijving

Omschrijving

Futuristisch, stralend en ovaal: dit is wat onze The Future DJ Booth het best omschrijft. Zijn vorm is futuristisch maar verfijnd en de ingebouwde LED-verlichting geeft een extra hintje stijl.

Onze Trend Booth werkt perfect op iedere locatie. We vonden dat we zoveel witte opties te bieden hadden dat een zwarte Booth een fantastische aanvulling zou zijn op onze collectie.

Onze Minimalist DJ Booth is de standaard DJ Booth.

De Booth komt met de optie voor een logo voorop en is standaard uitgerust met twee LED-pilaren; meer is mogelijk op aanvraag.

Dus hier is ‘ie dan: hoogglans zwart met ingebouwde LED-verlichting! Naar wens kunnen we jouw logo toevoegen aan de voorkant van de Booth. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Maar... hij doet niet onder voor onze luxueuzere versies. Ook deze witte Booth is stijlvol en modern. Met zijn strakke, eenvoudige maar toch verfijnde uitstraling is deze Booth een prima keuze!

71


Rond Podium

LED-scherm

Te c h n i s c h e E x t r a’s

72

Omschrijving

Omschrijving

Een rond podium is een prachtige toevoeging en geeft extra definitie aan jouw evenement. Door te kiezen voor een rond podium kunnen gasten het entertainment vanuit alle hoeken in de zaal bewonderen. Een rond podium is dus niet alleen mooi en stijlvol, maar ook nog eens praktisch!

Van klein tot groot scherm, van één tot meerdere schermen. Wat jouw wensen ook zijn, alles is bespreekbaar. Voor het projecteren van een bedrijfs- of trouwfilm zijn deze schermen zeer geschikt, maar ook kan onze Female VJ prachtige visuals creëren en live projecteren.


Lichtshows

Special FX

Fiat 500

Omschrijving

Omschrijving

Omschrijving

Kleuren, sfeer, lasers. Iedere kleur, iedere visual, jouw wens wordt vervuld. Van prachtige kleurlampen om de sfeer te liften tijdens een evenement tot volledig geprogrammeerde lichtshows voor een overgetelijk effect op en blijvende herinnering bij jouw gasten!

Speciale effecten om jouw evenement he-le-maal af te maken. Van Sparkulars (vuurwerk geschikt voor binnen) en confetti tot CO2-kanonnen, LOVE-letters en ballonnen; het kan niet op!

Dit is een wel héél bijzonder item: een vintage Fiat 500 met ingebouwde DJ Booth. Deze Booth werkt geweldig als ware eyecatcher op het podium van een evenement. Het is zonder twijfel een gespreksstarter! De DJ Booth heeft werkende koplampen en kan ook in de zaal worden opgesteld voor meer interactie met jouw gasten.

Special Effects geven jouw evenement net even die extra WOW-factor!

73


C O NTACT O PN E ME N Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op +31 73 303 00 53 (kantoor) +31 6 52 36 33 85 (Rene - Manager) +31 6 24 28 97 00 (Eva - Office Manager) +31 6 18 23 30 12 (Karen - Relatiemanager) +31 6 41 67 67 90 (Eefje - Relatiemanager) of stuur een e-mail naar info@damesdraaiendoor.com www.damesdraaiendoor.com DamesDraaienDoor Baarzenstraat 19, 5262 GD, Vught DutchDanceDivas (International Office) Siesta, Santa Eulalia, Ibiza

74