Page 1

Dalen/ Krokslätts FF Sponsor Prospekt 2020

Utkast 2019-11-09


Dalen/Krokslätts FF:s historia Ursprunget till Dalen/Krokslätts FF är två olika fotbollsklubbar i Mölndal. BK Dalen som grundades 1940 och hade sin hemmaplan på Kvarnbyvallen/Åbyvallen och Krokslätts FF som grundades 1919 och hade sin hemmaplan på Krokslättsvallen. 100 års jubileum firas under året. Krokslätts FF var den mest framgångsrika av lagen och kom att spela åtta säsonger i den näst högsta divisionen i fotboll under 30- och 40-talet. Största framgången nådde de säsongen 1932/33 då de vann division 2 västra och fick kvala till Allsvenskan. 1985 slogs BK Dalen och Krokslätts FF ihop och blev Dalen/Krokslätts FF. Den nya klubbens hemmaplan blev Krokslättsvallen och båda klubbarna har upplevt sammanslagningen som mycket positiv. Resultatet har blivit en omfattande barnoch ungdomsverksamhet och ett A-lag som spelat sig från division 7 till, som bäst, division 3.

—1—


Dalen/Krokslätts FF idag Dalen/Krokslätts FF är en kvartersklubb som är öppen för alla barn och ungdomar som vill spela fotboll. Vi strävar efter att skapa en positiv atmosfär där alla ska trivas och ha roligt tillsammans. Dalen/Krokslätts FF:s A-lag spelar i division 3, säsongen 2019, och har som målsättning att vara ett stabilt division 3lag. Föreningen består i dag av ca. 290 medlemmar. Denna broschyr är för sponsorer och samarbetspartner.

—2—


Våra arrangemang Fotbollsskolan Fotbollsskolan för barn 6–12 år äger rum veckan före midsommar. Träningen bedrivs av äldre ungdomar under överinseende av ledare från de olika lagen. Fotbollsskolan är öppen för alla, även de som inte är medlemmar i Dalen/Krokslätts FF. Här behövs föräldramedverkan för hjälp med lunch-och mellanmålsservering, omplåstring och ibland konfliktlösning.

Magnus Lind cup Magnus Lind var en engagerad ungdomsledare i Dalen/Krokslätts FF som gick bort alldeles för tidigt och till hans minne ordnas varje år en populär cup för 7–9 åringar. Vid Magnus Lind cup, behövs mycket hjälp av föräldrar som hjälper till med allt från parkering till kioskförsäljning och första hjälpen.

—3—


Klubbfotbollen Den 06:e juni spelar vi Kompisfotboll. En dag då spelare från klubbens lag mixas ihop till nya konstellationer under ledning av någon av våra A-lagsspelare.

Klubbmästerskapet Klubbmästerskapet hålls i januari. De olika ungdomslagen möts i cup-spel med ett handikappsystem baserat på ålder, så våra 6-åringar kan mycket väl stå i final mot A-laget!

Familjedag A-lags hemmamatch med grill, fika och enkla lek för hela familjen – Sparka in våren och Sparka in hösten med oss.

Julgransförsäljning Årlig julgransförsäljning på Krokslättsvallen och vid Toltorpskyrkan, i december

Vi letar efter sponsorer och extra händer som hjälper oss

—4—


Kontaktuppgifter Ordförande

Dan Johansson dfcb5056@outlook.com 070-471 03 85

Ledamot

Pontus Hällstrand PHD@cowi.com

Ledamot

Eva Oscarsson Eva.oscarsson@daylighthusbil.se

—5—


Sponsring och samarbete Vi strävar efter att engagera ungdomarna och lagen i föreningen. Vi kommer behöva hjälp med: • Mat och fika som vi kommer sälja vid events. • Inköp material samt rusta upp klubbstugan och Krokslättssvallen • Rusta upp plan och material för spontanidrott • Symbolisk ersättning, priser och stöd till ungdomar och lag som vill engagera sig att arrangera, marknadsföra och leda de olika aktiviteterna. • Stipendier till ungdomar/ungdomsledare som utmärker sig

—6—


Vi letar sponsring och samarbeten i form av pengar, tjänster och ge av sin kunskap och tid. • Dalen KFFs alla medlemmar och föräldrar • Lokala föreningslivet i Krokslätt och Toltorp Gamla Krokslättspojkarna, Egna Hem etc. • Lokala näringslivet i Krokslätt och Toltorpsdalen • Privatpersoner som bor eller har en anknytning till Krokslätt och Toltorpsdalen • Mölndals kommun (relevanta nämnder, enheter, företag, projekt etc.). • Föreningsarkivet i Sydvästra Götaland.

—7—


Sponsor för att stödja vår ungdomsverksamhet och att stärka Krokslätt/Toltorpsandan Tröjor 12 000 kronor som hjälper oss att finansiera tröjor som vi annars hade betalat från klubbkassan. Detta frigör pengar för att utveckla vår ungdomsverksamhet ytterligare. Synlighet • Företagsbanderoller: Stor banderoll 300x100 cm Liten banderoll 200x100 cm inkl. logotyp, uppe vid alla på klubbens återkommande aktiviteter samt extra aktiviteter som äger rum under 2020. • Digital annons och tack: Tack på Dalen/Krokslätts facebooksida (140 följare) Med som sponsor/annons på marknadsföringsmaterial/ inbjudningar/ tack affischer ungdomsaktiviteter (fotbollsskola, kompisfotboll med femkamp, Magnus Linds Cup etc.).

—8—


• Logga tröjor ungdomsverksamhet: 1: Logga på ett ungdomslags matchtröja (ca 25-30 tröjor) Ni får en ensam logga på ryggen. 2: Logga på tröjor som ges till deltagande barn på fotbollsskolan (ca 100 barn deltar varje år). • Med som sponsor på ”Minnenas vägg” i klubbstugan.

—9—


Våra Sponsorer och Samarbetspartner under 2019 Vi tackar våra sponsorer:

—10—


Stötta Dalen/Krokslätts FF när du handlar hos Intersport Vi har ett avtal med lntersport Team Väst för rabatterade inköp av sportmateriel. Handlar träningskläder och sportartiklar, gärna med förenings logga, via klubbens webshop https://team.intersport.se/team/dalen-kff/ och förening tjänar bonus Gå med i Club Intersport https://www.intersport.se/club-intersport/ Välj Dalen KFF som din klubb, och föreningen får bonus på allt du handlar på hemsidan och i butiken.

—11—


Vi tackar stiftelsen Dunross&Co för deras stöd

Mervärde, Gemensamma Värderingar, Fair Play Stiftelsens huvudsakliga syfte är att stödja barn och ungdomars fostran bland annat avseende frågor som rör människors lika värde, arbete mot mobbning, rasism och sexism samt att engagera föräldrarna i föreningens arbete i dessa frågor. Stiftelsens förhoppning är att de föreningar som uppbär stöd gemensamt ska hjälpas åt att sträva för att utbilda barn och ungdomar, med idrotten som sammankopplande verktyg. Genom att bidra till en meningsfylld fritid vill vi skapa ett mer inkluderande och dynamiskt samhälle där fler människor hittar sin naturliga plats.

—12—


Klubbens policy All barn- och ungdomsverksamhet i Dalen/Krokslätts FF ska överensstämma med klubbens policy som bygger på de riktlinjer för all barn- och ungdomsfotboll som Svenska Fotbollsförbundet fastställt. • Svensk barn- och ungdomsfotboll ska ta hänsyn till individens behov och ge möjlighet till utveckling i den takt som passar var och ens fysiska, psykiska och sociala förutsättningar. • Svensk barn- och ungdomsfotboll ska skapa en positiv och sund miljö där alla får lära sig fotboll och utveckla ett livslångt intresse. • Svensk barn- och ungdomsfotboll ska ge alla möjligheten till långsiktig, målinriktad utbildning under socialt trygga former. • Svensk barn- och ungdomsfotboll ska se matchen som ett inlärningstillfälle och motverka toppning och utslagning. • Svensk barn- och ungdomsfotboll ska lära barn och ungdomar ett etiskt och moraliskt förhållningssätt och fair play. • Svensk barn- och ungdomsfotboll ska erbjuda en allsidig fot- bollsträning. • Detta ligger till grund för den Spelarutbildningsplan som delar in —13—


utvecklingen från första bollkontakten som 6-åring till seniorspelare i fyra nivåer.

—14—


Dalen/Krokslätts FF Krokslätts Storgata 44 43138 MÖLNDAL Besöksadress: Krokslättsvallen Webbsida: http://www.dalen-kff.se Organisationsnummer: 852000-3339 Postgiro: PG 93 35 53-0 Swish: 1230509042

—15—

Profile for Dalen/Krokslätts FF

Dalen/Krokslätts FF || Info|| Sponsor prospekt_v 2019-11-09  

Draft v1.0

Dalen/Krokslätts FF || Info|| Sponsor prospekt_v 2019-11-09  

Draft v1.0

Profile for dalenkff