Page 1

CURSURI LIMBI STRAINE ADULTI Inscrieri tot timpul anului! LIMBI STRAINE 1.Engleza 2.Germana 3.Franceza 4.Italiana 5.Spaniola 6.Romana pentru straini TIPURI DE CURSURI 1.Limbaj general-conversational 2.Examene internationale 3.Limbaje de specialitate si cursuri dedicate 4.Optionale: evaluari si audit lingvistic, competente diverse, gramatical, vocabular, fonetica, comunicare de baza rapida, video 5.SALVE Club de conversatie 6.Formare profesionala: Formator de limbi straine (engleza, germana, franceza) 7.On-line NUMAR DE PARTICIPANTI 1.Meditatii: One-to-one: 1 cursant 2.Meditatii: Semi-privat: 2-3 cursanti 3.Semi-grup: 4-5 cursanti 4.Grup general: 6-10 cursanti 5.Grup extins : peste 11 cursanti, la cerere OFERTE 1.In lunile pare, la cursurile one-to-one si semi-privat, se ofera reducere 10 lei la 4 sedinte achitate in avans, iar la 6 sedinte achitate in avans, a 7-a este gratuita.. 2.Studentii la medicina beneficeaza de reducere 15% din pretul integral al cursului de grup, aplicata la utlima rata achitata.

1


1.Limbaj general-conversational Inscrieri:

-pre-inscriere: la anuntarea formarii grupelor -deschisa: tot timpul anului, in grupurile deja formate Vacante: 2 saptamani in perioada sarbatorilor de iarna, o saptamana in perioada Pastelui, de sarbatorile legale (sedintele se reporteaza). Cursuri sunt impartite in 3 module: -modul incepator: nivel A0, A1, A2 -modul intermediar: nivel B1, B2 -modul avansat: nivel B2, C1 Se organizeaza cursuri de grup doar pentru limbile engleza si germana. Se pot organiza, la cerere, cursuri de grup si pentru celelalte limbi straine. Durata: a.Cursurile one-to-one si semi-privat au o durata variabiala, intre 50% si 100% din bugetul de timp alocat cursurilor de grup. Programul este flexibil, putandu-se acoperii ture si zile de weekend (sambata), in functie de disponibilitate. b.Cursurile de grup au o durata fixa, care se poate prelungii la cerere. Pentru limba engleza, un modul are o durata de 5 luni, 40 de sedinte, 2 sedinte pe saptamana. La acestea, se adauga 4 sedinte one-to-one pentru aprofundarea notiunilor. Pentru limba germana, un modul are o durata de 6 luni, 48 de sedinte, 2 sedinte pe saptamana. La acestea, se adauga 4 sedinte one-to-one pentru aprofundarea notiunilor. Programul cursurilor de grup este luni-vineri intre 17:30 si 19:00 sau 19:00 si 20:30. La cerere si in functie de disponibilitate, se pot efectua cursuri de grup si in intervalul 9:30 – 17:30 si sambata intre 9:30 si 12:30 (2 sedinte).

2.Examene internationale DAGMAR D.V. este centru acreditat de examninare ECL (ecl.org.ro) si centru de pregatire si pretestare Cambride prin British Council. Oferim cursuri de pregatire pentru examenel nationale urmatoare: Limba engleza: -Cambridge: YLE, KET, PET, FCE, CAE, ILETS, TOEFL -Trinity College of London: GESE, ISE -ECL (acreditat bacalaureat): A2, B1, B2, C1 Limba germana: -Goethe: A1, A2, B1, B2, C1 -DAF -OSD -ECL: A2, B1, B2, C1

2


Limba franceza: -DILF/DELF/DALF -TCF -TEF / TEFAQ -ECL: A2, B1, B2, C1 Limba italiana: -DANTE Limba spaniola: -DELE

3.Limbaje de specialitate si cursuri dedicate Centrul nostru se distinge prin cursurile de limba straine dedicate diverselor limbaje de specialitate. Pentru fiecare limba straina se pot realiza la cerere cursuri de limbaj afaceri, medical (medici, asistente), tehnic, juridic, economic, au-pair, politie si armata, aviatie, IT, agricultura, turism, gastronomie. Conditia pentru a participa la aceste cursuri este un nivel de limba anterior minim A2 sau B1. Organizam si cursuri de pregatire interviu emigrare, angajare, studiu in strainatate (limbaj academic) si traduceri, chiar si pentru debutanti.

4.Optionale La cererea cursantilor, formatorii DAGMAR D.V. pot realiza cursuri sau doar sedinte de sustinere pentru anumite competente sau probleme de studiu. Cursuri competente: -exprimare orala -exprimare scrisa -intelegere orala -intelegere scrisa Alte cursuri: -curs gramatical -curs dezvoltarea vocabularului -curs fonetica-imbunatatirea pronuntiei -curs video -curs comunicare rapida de baza pentru calatorii, vizite. Pentru clientii persoane fizice organizam sesiuni de evaluare lingvistica. Pentru clientii persoane juridice organizam sesiuni de audit ingvistic.

3


5.SALVE Club de conversatie Avem placerea de a va invita la sesiunile de comunicare in limba straina organizate in cadrul proiectului SALVE. Durata unei sesiuni este de 90 min. si se realizeaza cu min. 3 – max. 5 cursanti. Costul sesiunii este de 15 lei si include o bautura. Atmosfera relaxanta, teme de discutie de actualitate si interes general.

6.Formare profesionala: Formator de limbi straine (engleza, germana, franceza) Prin parteneriatul cu INTEL TRAINING ROMANIA, organizam cursuri de formare a viitorilor traineri de limbi straine. Cursul are o durata min. de un an si max. de 3 ani, in functie de nivelul cursantilor. Cursul se finalizeaza cu obtinerea diplomei internationale de limba straina ECL nivel B2 sau C1 si a certificatului de absolvire eliberat de Min. Educatiei si Min. Muncii pentru ocupatia Formator.

7.On-line Pentru clientii din alte orase sau din strainatate, organizam cursuri de limbi straine si on-line, folosind softuri specializate. Cursurile se desfasoara in regim one-to-one sau semi-privat, la cerere.

LISTA DE PRETURI Prima inscriere : 25 lei Taxa de participare : *meditatie (one-to-one) -curs de limbaj general-conversational : 35 lei -curs examinari internationale, limbaje de specialitate, optionale : 40 lei *meditatie (semi-privat) -curs de limbaj general-conversational : 30 lei -curs examinari internationale, limbaje de specialitate, optionale : 35 lei *semi-grup -curs de limbaj general-conversational : Germana : 960 lei (6 rate x 160 lei) pt. 48 sed. Engleza : 800 lei (5 rate x 160 lei) pt. 40 sed. *grup general -curs de limbaj general-conversational :

Germana : 840 lei (6 rate x 140 lei) pt. 48 sed. grup sau 720 lei la achitarea integrala Engleza : 700 lei (5 rate x 140 lei) pt. 40 sed. grup sau 600 lei la achitarea integrala Pentru cursurile examinari internationale, limbaje de specialitate, optionale si on-line va rugam sa va adresati Secretariatului. Taxa de participare la curs include toate materialele de lucru suplimentare, sedintele speciale.

4

DAGMAR DV Limbi straine adulti  
DAGMAR DV Limbi straine adulti  

Oferta de cursuri de limbi straine pentru adulti.

Advertisement