__MAIN_TEXT__

Page 1

КОРПОРАТИВНИ ПОДАРЪЦИ


Намирането на уникален и впечатляващ подарък, с който да Ви запомнят, е огромно предизвикателство за всеки, а правилният подарък за корпоративни клиенти и партньори е отговорна и нелека задача. Затова Ви предлагаме една нова възможност – качествени продукти в луксозни опаковки, задоволяващи дори най-изтънчения вкус. Подарък, който ще бъде различен, уникален и много вкусен.


Кафе Dabov Specialty Coffee Ние от Dabov Specialty Coffee предлагаме различни по характер кафета от категорията Specialty Coffee, идващи от различни региони на света със сертификати за качество и произход. След дегустация на кафетата заедно ще изберем кафето, което ще подхожда най-добре на Вашите клиенти.


Ние от Dabov Specialty Coffee ексклузивно можем да доставим, изпечем и пакетираме кафета като Kopi Luwak и Jamaica Blue Mountain или лимитирани серии кафета, идващи от ферми победители на Cup of Excellence.


Луксозен висококачествен чай Чаят DelmarTe се наложи като една от найтърсените и продавани марки чай у нас, заради високотo качество на суровината и майсторството в смесването. Можете да комбинирате различни колекции по цвят, вкус и аромат. Възможно е да съчетаете със захарни бъркалки или с други аксесоари за чай.


Луксозни подаръчни комплекти Луксозните подаръчни комплекти DelmarTe са подходящ подарък за всеки, който иска да се отличи с избора си на луксозен подарък. Луксозните кутии са в два варианта: o комбинация от един чай и ръчно изработена порцеланова чаша

o комбинация от два чая


Аксесоари за кафе и чай Предлагаме избор от аксесоари за приготвяне и сервиране на кафе и чай. Нашата компания е ексклузивен вносител за България на американската компания Chemex и японската Hario– специализирани в уредите за приготвяне на кафе.

Към всички тези артикули можем да добавим и продукти по Ваш избор, да предложим брандиране и опаковка.

Hario

Chemex


Опаковката е важна част от един подарък, затова ние ще се погрижим за перфектния му външен вид Нашите продукти са опаковани в различни по вид търговски опаковки, привлекателни и разпознаваеми за потребителите.

Всеки подарък е уникален и заслужава да бъде опакован подобаващо. Затова предлагаме цялостни решения за опаковки, съвместно с Текама ООД – компания, специализирана в изготвянето на изящни подаръци.


Брандиране Естествено, Вие можете да изберете да пакетирате Вашия чай или кафе в различна опаковка с Ваше лого. За целта предлагаме опаковки, които могат да бъдат брандирани по Ваш избор.

Варианти за брандиране •печат върху самата опаковка •лепене на стикер върху опаковката •поставяне на мастилен печат върху хартиени опаковки •поставяне на картичка с текст


НАШИ КЛИЕНТИ СА:


КОНТАКТИ За да поръчате вашите корпоративни подаръци, моля свържете се с нас на тел: 0884 12 00 55, 0885 155 733 или на e-mail: sales@dabov.bg

Profile for DABOV Specialty Coffee

Dabov Specialty Coffee Gifts  

Dabov Specialty Coffee Gifts  

Advertisement