Page 1

S.C. DaBiss S.R.L


Măreşte gradul de ocupare şi veniturile Hotelului tău cu sistemul de rezervări on-line eZee Reservation.

Luaţi legătura astăzi cu echipa noastră pentru a integra un hotel/ motel/ staţiune/ pensiune sau alt tip de proprietate cu particularităţi hoteliere - cu eZee Reservation şi aveţi asigurată conversia dintr-un centru de rezervări latent într-un puternic sistem menit să sporească veniturile generate de rezervările on-line.


eZee Reservation este un puternic modul de rezervări, care nu doar simplifică rezervarile on-line şi măreşte gradul de ocupare pentru hotelul sau proprietatea Dumneavoastră, ci, de asemenea, vă oferă detalii în profunzime asupra veniturilor generate prin diverse canale, portale şi sisteme de rezervări on-line.


Sistemul eZee Reservation lucrează într-un mod foarte simplu, el automatizând complet hotelul sau proprietatea după tip de camere, tarif, sezon, particularităţi şi pachete turistice; clienţiilor nu le mai ramane decât să verifice disponibilităţile de camere şi să facă rezervări on-line în timp real, iar Dumneavoastră, tot ce trebuie să faceţi, este să confirmaţi rezervările facute de .....


eZee Reservation odată instalat preia 99% din sarcinile ce vă revin pentru mărirea gradului de ocupare şi sporirea veniturilor.


Punerea în practică şi funcţionarea acestui sistem de rezervări online este o procedură uşoră şi simplă. Echipa noastră tehnică integrează sistemul complet on-line eZee Reservation în site-ul de prezentare al hotelului sau proprietăţii Dumneavostră, astfel încât utilizatorii, în funcţie de camerele disponibile, tarife, sezonalitate sau pachete turistice să facă rezervări în timp real.


Cu eZee Reservation în pagina administrativă, veţi putea vizualiza, gestiona şi defini cu disponibilităţi şi restricţii, tarife, promoţii speciale şi pachete turistice.

eZee Reservation este un soft stabil, prietenos şi eficient în sistemul de rezervări on-line. Chiar şi clienţii Dumneavoastră vor fi surprinşi de uşurinţa de utilizare! Veţi descoperi încă din prima zi de folosire al acestui program, că este extrem de util: de exemplu modulul de rapoarte şi grafice – Graphs & Reports Management – vă permite să maximizaţi pe fiecare tip de cameră şi tarif, grafice de vânzări zilnice, lunare, trimestriale sau anuale, ce pot fi vizualizate on-line, transmise pe e-mail sau printate. eZee Reservation deţine puterea de a creea sau modifica tipurile existente de camere disponibile în hotel; poate să gestioneze numărul de camere pentru a fi vândute prin intermediul website-ul Dumneavoastră; tarifele de cameră; disponibilităţi şi restricţii; oferte speciale şi pachete turistice; toate prin intermediul Rate Configuration Utility.


Programul eZee Reservation are multe caracteristici şi este conceput pentru a vă face viaţa de proprietar de hotel sau operator, mult mai uşoară. Fie că sunteţi proprietar de un singur hotel, sau parte a unui lanţ major, aveţi nevoie de acest sistem de rezervări on-line care este uşor de utilizat şi vă ofera posibilitatea de a economisi timp.

Poate că cea mai mare caracteristică a softului eZee Reservation este capacitatea sa de a se integra în orice website creat pe orice platforma de programare, având acelaşi aspect ca şi website-ul Dumneavoastră real. Dezvoltat pe baza cerinţelor hoteliere speciale de rezervări on-line, acest motor de rezervare bazat pe inteligenţă web, vă permite să vă bucuraţi de beneficii maxime de pe website-ul hotelului dumneavoastă. Ca administrator sau manager, puteţi utiliza eZee Reservation pentru a gestiona toate rezervările şi disponibilităţile pe fiecare tip de cameră.

Sistemul centralizat de rezervări - Centralized Reservation System - este un modul special dezvoltat în eZee Reservation facilitând operarea acestui program pe mai multe proprietăţi. Acesta cumulează informaţii de rezervare şi ocupare pentru toate proprietăţile, într-un centru de control central, pentru a facilita controlul, prelucrarea în timp real şi gestionarea inventarului de camere, fără a mai consuma timp trecând prin mai multe pagini de la o proprietate la alta.


Una dintre principalele caracteristici atribuită eZee Reservation, este comisionul gratuit pentru rezervări on-line nelimitate, ce uşurează hotelul sau proprietatea în a genera venituri mai mari prin intermediul rezervărilor efectuate.

Raportarea şi analiza, asupra vânzărilor de camere, fac parte integrantă din managementul hotelier; eZee Reservation vine în sprijinul Dumneavoastră, cu rapoarte şi prezentări grafice în timp real, prin intermediul modululului – Graphs & Reports Management – ce vă permite să maximizaţi vânzările pe fiecare tip de cameră şi tarif, pe baza vânzărilor zilnice, lunare, trimestriale sau anuale ce pot fi vizualizate on-line, transmise pe e-mail sau printate.

Acesta este un raport de sinteză rapidă, cu toate detaliile necesare, un instrument excelent pentru gestionarea vânzărilor şi verificarea tuturor spaţiilor de cazare disponibile.

Cu eZee Reservation, oaspeţii Dumneavoastră nu trebuie să aştepte pentru a vorbi cu un reprezentant din cadrul departamentului de rezervări; pot rezerva camere în timp real, online, prin intermediul wesite-ul Dumneavoastră. Cu diferite module integrate de plată online, clienţii pot, de asemenea, alege metoda de plată pe care preferă să o utilizeze pentru rezervarea camerelor.


Sistem de siguranţă - eZee Reservation creează în mod automat sisteme de siguranţă (back-up) pentru a vă ajuta, în caz de urgenţă, să vă păstraţi datele şi informaţiile în condiţii de securitate maximă (100%). Acces, privilegii şi control - În hotel preferaţi să aveţi diferite nivele de control asupra personalului ce lucrează pe software sau sistem; fapt pentru care eZee Reservation este conceput să ofere privilegii de acces pentru membrii personalului hotelier selectat în acest sens. Gestionarea portofoliului de client - În industria ospitalieră, este necesar să vă ţineţi clienţii Dumneavoastră, la curent cu ultimele ştiri, evenimente, oferte speciale legate de hotelul sau proprietatea Dumneavoastră. Cu eZee Reservation, puteţi crea cu uşurinţă şi gestiona liste şi rapoarte de corespondenţă pentru toţi clienţii, astfel încât să le puteţi trimite actualizări regulate periodice. Pachete turistice speciale şi promoţii - Ca proprietar de hotel sau manager, utilizând eZee Reservation, puteţi defini şi crea propriile pachete turistice şi promoţii personalizate pentru rezervări, inclusiv oferte de o singură noapte; oferte pentru adulţi cu copii; oferte săptămânale; oferte de weekend; oferte pe diferite perioade de valabilitate. Puteţi, de asemenea, pentru fidelizarea oaspeţilor hotelului sau proprietaţii Dumneavoastră, crea un procent discount pre-determinat.


Gratuităţi - eZee Reservation permite proprietarului sau managerului, posibilitatea de a furniza tarife preferenţiale sau nopţi gratuite oaspeţilor care au acumulat puncte, pe baza unui număr de rezervări specifice, într-un interval de timp.

Oferte de ultim moment – Last minute deals - În momentele în care gradul de ocupare este scăzut, puteţi folosi sistemul de gestionare pentru a defini oferte de ultimul minut - last minute deals - pe tipuri de cameră, precum şi reduceri în timp real, pentru oaspeţii care au iniţiat procesul de rezervare.

Alte taxe şi plăţi - Folosind privilegii de administrator, aveţi posibilitatea să gestionaţi diferite alte taxe asociate cu o rezervare de cameră, inclusiv Aeroport/ Gara Pickup, decorarea camerei, flori trimise la diferite destinaţii, tratamente V.I.P, cumpărături speciale, etc.

Compatibilitate cu eZee Front Desk - eZee Reservation este complet compatibil cu eZee FrontDesk-lider Hotel Management Software (softul de gestiune hotelieră). eZee Reservation vă economiseşte drastic timpul alocat pentru introducerea manuală a rezervărilor on-line, prin urmare, integrarea cu eZee FrontDesk vă facilitează preluarea cu uşurinţă a tuturor rezervărilor online.


S.C. DaBiss S.R.L. Tourism & Software Consulting RO 24266272 J13/2725/2008 Bank Account Ron RO72BRDE140SV61893111400 Bank Account Euro RO51BRDE140SV61897411400 B.dul Mamaia 296,First floor,Room 17 Constanta,900580,Romania Tel:0722.613.773. E-mail:office@dabiss.com http://www.dabiss.com

eZee Reservation  

Modul de Rezervari online

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you