Page 1

S.C. DaBiss S.R.L


Câte ore v-aţi petrecut în faţa calculatorului pentru a înscrie hotelul Dumneavoastră la un portal de rezervări on-line? De câte ori nu vi s-a părut anevoios modul şi etapele de înscriere a hotelului Dumneavostră la un sistem de rezervări on line? De câte ori nu v-aţi lăsat păgubaşi de multitudinea de ferestre şi cumulul de informaţii ce trebuiesc încărcate în aceste sisteme ? De câte ori pe zi trebuie să navigaţi pe fiecare site să actualizaţi tipuri de camere, tarife sau pachete turistice ? De câte ori nu v-aţi încurcat în parole sau nu vi s-a părut greoaie trecerea de la un portal de rezervări la altul?


Ei bine, cu eZee Centrix, toate aceste problemele ramân de domeniul trecutului – acest soft vă permite să aveţi controlul în gestionarea tarifelor, în disponibilităţi şi restricţii în raport cu rezervările efectuate pentru majoritatea sistemelor de rezervări on line.

eZee Centrix este un soft bazat pe tehnologie web de ultima ora ce stochează toate portalurile agenţiilor de rezervări on line într-unul singur menit să ajute unitaţile de cazare hotelieră. eZee Centrix vă oferă posibilitatea de a economisi timp datorită modului în care sunt captate toate canalele de rezervare într-un singur program. Compatibil cu una sau mai multe propietăţi, precum şi multe canale de gestionare, eZee Centrix generează cu un singur click, analiza de vânzări şi venituri pe baza rezervărilor efectuate într-un anumit interval de timp pentru toate portalurile de rezervări. eZee Centrix va ajuta în Yield management (instrumentul care ajută şi ameliorează strategia de marketing prin maximizarea gradului de ocupare precum şi rentabilitatea hotelului Dumneavoastră).


Booking.com Hotels.com Expedia.com Travelocity.com Last Minute.com Wotif.com Bookit.com Best Rates.com Rates To Go.com Travel.com Check-In.com Late Rooms.com Quick Beds.com Orbiz.com

Iată numai câteva din portalurile de rezervări on-line ce fac parte din portofoliul eZee Centrix.


Gestionarea Portalurilor de rezervari on-line

Cu eZee Centrix trebuie doar să vă conectaţi la un singur site în care sunt înglobate toate portalurile de rezervari online şi să operaţi pe el actualizările proprietăţii. Acest lucru vă scuteste de multiple conectări şi de ore petrecute pentru actualizarea separată a fiecărui site de rezervări on-line. Lucrezi şi modifici date în eZee Centrix şi eZee Centrix va actualiza toate informaţiile necesare cu privire la gestionarea tarifelor, disponibilităţi şi restricţii în raport cu rezervările efectuate pentru toate sistemelor de rezervari on-line.


Perioade de actualizare - Cu eZee Centrix hotelul sau proprieatatea Dumneavoastră, poate să actualizeze intervale multiple de date în funcţie de zi, sejur, sezon sau alte particularităţi. Odată selectate, eZee Centrix le actualizează automat în toate portalurile de rezervări cu care lucraţi.

Rezervări în timp real - eZee Centrix permite hotelului sau proprietăţii, obţinerea în timp real al unui număr infinit de rezervări on-line prin intermediul site-lui de hotel cu conexiuni la portaluri de rezervări ca Travelocity, Expedia, Booking.com şi multe altele. Sistem de siguranţă - eZee Centrix creează, în mod automat, sisteme de siguranţă (backup) pentru a vă ajuta în caz de urgenţă, să vă păstraţi datele şi informaţiile în condiţii de 100% de securitate.

Fără comisioane suplimentare - Una dintre principalele caracteristici atribuită eZee Centrix, este comisionul gratuit pentru rezervări online nelimitat, ce uşurează hotelul sau proprietatea în a genera venituri mai mari prin intermediul rezervărilor efectuate pe portaluri.


Acces, privilegii şi control

Integrare cu sistemul de gestiune hotelieră eZee FrontDesk – PMS

În hotel preferaţi să aveţi diferite nivele de control asupra personalului ce lucrează pe software sau sistem; fapt pentru care eZee Centrix este conceput să ofere privilegii de acces pentru membrii personalului hotelier selectat în acest sens.

eZee Centrix este complet compatibil cu eZee FrontDesk lider Hotel Management Software (softul de gestiune hotelieră). eZee Centrix vă economiseşte drastic timpul alocat pentru introducerea manuală a rezervărilor online, prin urmare, integrarea cu eZee FrontDesk vă facilitează preluarea cu uşurinţă a tuturor rezervărilor din portalurile de rezervare on-line efectuate de eZee Centrix.


Poate fi eZee Centrix alocat website-lui de hotel existent actual? Da, eZee Centrix a fost dezvoltat într-un mod în care se poate integra cu orice fel de website al hotelului sau proprietăţii.

Am nevoie de un website sau de un server special pentru a putea rula acest soft? eZee Centrix este găzduit pe server securizat, astfel încât nu aveţi nevoie de nici un fel de website individual sau server special pentru a rula acest sistem.

Câţi utilizatori, administratorii pot adăuga pentru a gestiona eZee Centrix? Aveţi posibilitatea să adăugaţi un număr definit de utilizatori, pe diferite nivele şi tipuri de acces, pentru a gestiona hotelul sau proprietatea Dumneavoastră, pentru portalurile de rezervări online.

Se poate accepta pentru plată, carduri de credit / PayPal; este inclusă această modalitate de plată în eZee Centrix? Da, eZee Centrix are deja integrările cu PayPal şi card de credit, astfel încât poate accepta întotdeauna asemenea gen de plăţi on-line.

Este eZee Centrix compatibil cu softul de gestiune hotelieră – PMS? Da, eZee Centrix se poate integra cu diferite software-uri de management hotelier; în acest sens programul poate transfera toate detaliile rezervărilor efectuate on-line în software-ul de management hotelier, cu doar un singur click. Poate turistul să verifice disponibilitatea camerei/pachetului turistic de cazare, înainte de a face o rezervare? Da, turiştii sau vizitatorii pot verifica întotdeauna disponibilitatea camerelor/pachetului turistic, înainte de a face rezervarea lor. Sunt datele şi informaţiile, cu privire la rezervări, securizate în eZee Centrix? Da, eZee Centrix include pagini criptate şi sigure de 128 bit SSL pentru întregul proces, inclusiv pentru paginile de informaţii personale şi plată, precum şi paginile de confirmare a rezervării. De asemenea, eZee Centrix creează în mod automat, sisteme de siguranţă (back-up) pentru a vă ajuta în caz de urgenţă să vă păstraţi datele şi informaţiile în condiţii de securitate maximă (100%). În plus, mereu sugerăm clienţilor noştrii să salveze datele şi pe serverul personal. eZee Centrix necesită alte software-uri sau configuraţii speciale ale sistemului? Cu eZee Centrix nu mai este necesara o altă aplicaţie sau soft suplimentar; tot ce vă trebuie este doar o conexiune bună la internet.


Pot schimba datele referitoare la perioade, tarife, pachete?

Nu găsesc specificat aici nici un portal de rezervari on-line cu care lucrez în prezent: se poate integra eZee Centrix cu portalul meu de rezervări preferat?

Cum ştiu care sunt tarifele, disponibilităţile şi restricţiile mele actuale în raport cu portalurile şi sistemelor de rezervări on-line?

Da, puteţi actualiza informaţiile pentru hotel sau proprietate pentru fiecare portal de rezervari on-line înregistrate prin intermediul eZee Centrix.

eZee Centrix are cea mai rapidă creştere în cadrul platformei Channel Management System portaluri de rezervări on-line - şi în mod regulat, pe zi ce trece, adaugăm alte şi alte portaluri de acest gen. Dacă portalul preferat de rezervări nu se află pe listă, venind în sprijinul Dumneavostră, vă rugăm să ne comunicaţi care este acesta, şi bucuroşi îl vom face să fie utilizabil prin eZee Centrix.

În eZee Centrix, în pagina de administrare, aveţi secţiuni separate şi individuale cu informaţii afişate disponibile în timp real, pentru fiecare portal de rezervări în parte.


S.C. DaBiss S.R.L. Tourism & Software Consulting RO 24266272 J13/2725/2008 Bank Account Ron RO72BRDE140SV61893111400 Bank Account Euro RO51BRDE140SV61897411400 B.dul Mamaia 296,First floor,Room 17 Constanta,900580,Romania Tel:0722.613.773. E-mail:office@dabiss.com http://www.dabiss.com

eZee Centrix  
eZee Centrix  

Sistem Centralizat de Rezervari GDS/IDS

Advertisement