Page 1

Team OCV

Occasion Center Valkenswaard 5 t/m 12 januari 2013

Mark Scheepers Henry v. Overveld

www.TeamOCV.nl

11

1


2


Inhoud Scan Covery Trial Stichting Heartbeat Pret-echo Een Gezin... Geweldig..! Sponsoren Biografie OCV

3


Scan Covery Trial Bent u een enthousiaste liefhebber van autorijden en beperkt dit zich niet alleen binnen de Nederlandse grenzen, dan is de Maxxis ScanCoveryTrial absoluut iets voor u. De Maxxis ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rallylicentie niet nodig is. De Maxxis ScanCoveryTrial editie 2013, wordt gereden van zaterdag 5 januari tot en met Zaterdag 12 januari 2013. De tocht gaat in zeven dagen tijd kris kras door Scandinavië, ruim 7000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 40 graden Celsius. De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor het wedstrijdelement. Naast navigatie via coördinaten maakt Maxxis ScanCoveryTrial ook gebruik van een RouteBook met unieke klassementsproeven. Kortom dit alles maakt de Maxxis ScanCoveryTrial niet allen uiterst uniek maar, is ook nog eens de voordeligste tourtocht in zijn soort.

4

Omdat Maxxis ScanCoveryTrial nauwe banden onderhoudt met KWF Kankerbestrijding, doneren wij maar liefst 10% van het inschrijfgeld aan dit goede doel. Volgens informatie van KWF Kankerbestrijding krijgt ruim één op de drie mensen in Nederland ooit te maken met kanker. Kanker raakt dus iedereen. Met z’n allen moeten we het uiterste doen om kanker nog beter te leren begrijpen en bestrijden. Door meer onderzoek kan zoveel mogelijk leed voorkomen worden bij patiënten en hun dierbaren. De initiatiefnemers van de Maxxis ScanCoveryTrial hebben de afgelopen drie jaar al € 40.000,00 ingezameld voor dit goede doel en daar zijn we maar wat trots op !

www.msct.nl


5


Stichting Heartbeat De wereld staat op z’n kop wanneer je hoort dat je kind hartproblemen heeft. Jaarlijks overkomt het zo’n 1400 gezinnen en moeten er levensreddende operaties uitgevoerd worden. Stichting Heartbeat biedt gezinnen die dit door moeten maken plezier en ontspanning middels het organiseren van vakanties, waarbij indien nodig zorg wordt ingericht en daarnaast met eendaagse activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de HeartRace Circuit dag, een dag in het teken van racen, de HeartDrive, een dag met Saab Cabrio’s en HeartGolf for Kids, waar kinderen de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met de golfsport.

Verder zet Stichting Heartbeat zich in om meer defibrillatoren (AED’s) in het straatbeeld te krijgen, onder andere middels het project HeartSafe Tiel, waarbij er wordt gewerkt aan een netwerk van 24 uur per dag bereikbare AED’s met daaromheen een netwerk van vrijwilligers. Meer informatie over Stichting Heartbeat: www.stichtingheartbeat.nl

6


Pret-echo In augustus 2005 kregen we tijdens een “pret-echo” te horen dat er iets mis was met het hartje van ons kindje. Wat eigenlijk een pretecho zou moeten zijn, ontaarde voor ons in immens verdriet en onmacht. Vanaf dat moment ga je deel uit maken van de medische wereld. Vele onderzoeken volgen, maanden lang op en neer naar het ziekenhuis. Op 16 november 2005 is hij geboren, een prachtige zoon die we de naam Didier meegaven. Dit betekend: “de gewenste” of “vol van verlangen” We wisten inmiddels wat voor een hartafwijking hij had en ook dat het zeer weinig voor komt. Waarom dan toch zoiets bij jouw kind moet gebeuren…? Soms is er nog wel eens een moment van verlangen naar het verleden, dat hij nog veilig rond zwom in die buik en nergens weet van had. Hij is inmiddels 6 jaar oud en het aantal ziekenhuisopnames zijn op alle handen van ons gezin niet meer bij te houden. Korte maar ook zeer lange en zeer kritieke periodes hebben we inmiddels achter ons. Het is onbeschrijfelijk wat voor impact dit heeft op je gezinsleven. Toen Didier geboren werd, liep er ook een zonnetje in huis van net 2 jaar, Esmee. Zij heeft er mede voor gezorgd dat we de zeer zware tijden door kwamen. Opgewekt en pienter als ze was, hebben we haar stap voor stap betrokken bij de ongewone situatie.

In januari 2008 werd onze aandacht getrokken door een uitzending van “Mooi weer de Leeuw”. Hier hoorden we voor het eerst van Stichting Heartbeat. Een stichting die gezinnen met een hartpatiënt ontspanning wil bieden door het organiseren van speciale gezinsdagen. Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat dit heel belangrijk is na een periode van langdurige ziekenhuisopname als je als gezin uit elkaar bent gevallen. Inmiddels hebben we al een aantal zeer mooie momenten mogen beleven met Stichting Heartbeat. Met name de race dag op Zandvoort was een unieke belevenis. We hopen dat we nog lang als gezin kunnen genieten van zulke momenten. Martin en Natasja Esmee en Didier

7


EEN GEZIN... GEWELDIG...! Maar dan blijkt je kindje hartproblemen te hebben en staat de wereld op zijn kop. Jaarlijks overkomt het zo’n 1.400 gezinnen en moeten er levensreddende operaties uitgevoerd worden. Stichting Heartbeat bezorgt gezinnen die dit door moeten maken, plezier en ontspanning door een vakantie of een dagje uit te organiseren. Even een moment van rust, even weg uit de dagelijkse hectiek, even gewoon een gezond gezinnetje. Als er medische hulp nodig is, wordt het geregeld, zodat er echt een onbezorgde tijd doorgebracht kan worden. Stichting Heartbeat zet zich verder in om meer Automatische Externe defibrillatoren (AEd’s) in het straatbeeld te krijgen. Wekelijks krijgen namelijk 300 mensen een hartaanval en tijdige inzet van een defibrillator vergroot de overlevingskans van 10% naar zo’n 50

8


M

EE

R

W

ET

EN

OV

ER

ON

ZE

AC

V TI

IT

E

E IT

N

?

OOK ZIN IN EEN DAGJE UIT OF VAKANTIE? AANMELDEN KAN VIA DE WEBSITE!

HeartDays

HeartVilla

HeartGolf HeartRace

HeartDrive

EEN GEZIN... GEWELDIG...! Maar dan blijkt je kindje hartproblemen te hebben en staat de wereld op zijn kop. Jaarlijks overkomt het zo’n 1.400 gezinnen en moeten er levensreddende operaties uitgevoerd worden.

HeartSafe

Stichting Heartbeat bezorgt gezinnen die dit door moeten maken, onder de noemer HeartHolidays, plezier en ontspanning door een vakantie of een dagje uit te organiseren. Even een moment van rust, even weg uit de dagelijkse hectiek, even gewoon een gezond gezinnetje. Als er medische hulp nodig is, wordt het geregeld, zodat er echt een onbezorgde tijd doorgebracht kan worden.

HeartSail

POSTBUS 126 | 4000 AC TIEL | VOOR VRAGEN: 0900 - HEARTBEAT

(20cpm)

| WWW.STICHTINGHEARTBEAT.NL

9T E N Z O R G, P L E Z I E R E N O N T S PA N N I N G V O O R H A RT PAT I Ë N 9


Sponsoren Waarom wij? Door onze persoonlijke betrokkenheid met de familie Tetteroo hebben wij besloten om aan deze Rally deel te nemen. Hiermee willen wij hun, maar vooral ook de Stichting Heartbeat steunen die in moeilijke tijden voor hun klaar stond.

Stichting Heartbeat Stichting Heartbeat heeft u hard nodig! Wij willen deze prachtige stichting een hart onder de riem steken. Wij gaan dit doen door de Maxxis Scan Covery Trial te rijden kris kras door ScandinaviĂŤ om geld in te zamelen, zodat deze stichting verder kan met hun activiteiten. Hier hebben wij uw hulp hard bij nodig.

10


Wat wij voor u terugdoen De auto waarmee wij gaan rijden wordt voorzien van stickers van onze sponsoren. Deze komt in de aandacht van verschillende media typen. Zoals: - RTL 7 - Veronica Magazine - Autoweek - Top Gear Magazine - Autoscout - Autovisie - De autotelegraaf - Social Media - De website van Stichting Heartbeat - De website van Ocassion Center Valkenswaard - Tijdens diverse activiteiten van Stichting Heartbeat - Onze eigen website www.teamocv.nl - kleding van de Coureurs

Dromen Door de steun van u en alle andere sponsoren kunnen wij samen de dromen van Didier en vele andere werkelijkheid laten worden. En daarmee ook vele gezinnen de rust in hun leven terug geven.

11


Adres Wilgen 5571 S

Telefoo +31 (0 E-mail info@w

Websit www.w

Sallaer ts

Een glanzend resultaat, efficiënt en e Sallaerts Holding BV

Veldhoven

Peter Sallaerts algemeen directeur

De Vest 18a 5555 XL Valkenswaard Postbus 160 5550 AD Valkenswaard T (040) 201 48 87 F (040) 204 05 15 E info @sallaerts.nl E p.sallaerts@sallaerts.nl

Sallaerts Holding visitekrt 90x55.indd 2

Eekels BEDRIJFSKLEDING

info@eekelsbedrijfskleding.nl • www.eekelsbedrijfskleding.nl

12

04-10-2007 14:53:0


sticker 9 x 3 cm leesbaar geprint op wit materiaal

FINESS STEENSLAG REPARATIESPECIALIST

John Souster

kantooradres Pastoor Janssenstraat 18 6019 CL Vessem Telefoon 0475 - 310 725 Fax 0475 - 310 877

info@finess-services.com www.finess-services.com Een grote service voor een kleine prijs

Danny van Hal Dijkstraat 57a 5554 PP Valkenswaard

•T

+31613652582

Daan

•@

vanhalspotrepair@gmail.com

Werkelijk


Occasion Center “We zijn op 20 september 2006 begonnen” trapt Mark af. “ik was al wat jaartjes actief in de lokale autobranche toen ik de kans kreeg een eigen autobedrijf te starten met ondersteuning van Peter”, knikt hij naar zijn compagnon. “We kenden de regionale markt goed en hadden er wel vertrouwen in, dus we waagden de sprong.”

Selectief inkoopbeleid Vijf jaar geleden moest OCV als ‘nieuwkomer’ een plek in de markt zien te verwerven. Beide heren zijn er bijzonder trots op dat dit gelukt is en dat het als jong bedrijf de crisis goed heeft doorstaan. Peter schrijft dit voornamelijk toe aan de aanpak van zijn compagnon: “Mark is geen autohandelaar, maar een occasiondealer”, legt hij uit. “Qua uitstraling, service en nazorg doet OCV zeker niet onder voor merkdealers. En qua prijs en kwaliteit van de jonge occasions kunnen zelfs zij niet aan OCV tippen.” De kracht zit in het selectieve inkoopbeleid en het scherpe oog van Mark. Niet voor niets wordt hij door andere autobedrijven gevraagd voor zijn expertise. “Wij hebben uitstekende inkoopkanalen via ons landelijke netwerk van dealers”. verklaart Mark. “Uit hun grote aanbod kies ik alleen de beste occasions voor een plekje in onze showroom.”

14

Hoogste rapportcijfer van Nederland Naast de kwaliteit van het autoaanbod wordt die service van OCV zeer gewaardeerd. Zo werd het bedrijf vorig jaar als beste beoordeeld in een onderzoek van de website autobedrijf.tevreden.nl. Ruim 30.000 mensen gaven hun beoordeling, waarbij OCV gemiddeld een 8,8 kreeg. “Natuurlijk zijn wij er trots op dat we dit binnen vijf jaar hebben kunnen realiseren”, erkent Mark. “We werken met ons team keihard om onze klanten tevreden te stellen. Dat die inzet al zo snel is beloond met het hoogste rapportcijfer van Nederland, is geweldig!”


Valkenswaard

5 jaar

Betrouwbare organisatie Inmiddels heeft OCV een groot marktaandeel in Valkenswaard, maar scoort het ook landelijk goed. Met name door internet, waarbij OCV het voordeel heeft t.o.v. particuliere verkoop dat er een gedegen en betrouwbare organisatie achter steekt. Ook service en onderhoud zijn bij OCV in goede handen, evenals het traject van financieringen en verzekeringen. “Wij kennen in ons autoland aardig de weg om voor iedereen een aantrekkelijke oplossing te vinden”, verklaart Mark. “Verder zijn we zeer allround en verkopen geen praatjes maar betrouwbare occasions van alle merken met nog heel wat jaren en kilometers in het vooruitzicht.

Zowel kleine, middenklasse als exclusieve auto’s, want ook daarvan krijgen wij er steeds meer binnen voor een aantrekkelijke prijs.”

Keigoede auto’s

Mark is inmiddels een redelijk ‘publiek’ figuur in Valkenswaard. Enerzijds door zijn vele reclame-uitingen, anderzijds door zijn activiteiten in het carnavalsleven, diverse besturen en lokale sponsoring van evenementen. Maar bovenal wordt hij gewaardeerd om zijn vakmanschap. Peter is meer dan 35 jaar actief in de autobranche en ondersteunt Mark achter de schermen, zodat deze zich helemaal kan richten op datgene waarin hij goed is: keigoede auto’s verkopen!

15


Biografie

Mark Scheepers Naam: Mark Scheepers Geboortedatum: 15-09-1967 Woonplaats: Valkenswaard Getrouwd: Nicole Kinderen: 2 Dochters van 11 en 8 jaar Beroep: Zelfstandig ondernemer Occasion Center Valkenswaard Passies: Voetbal Auto’s Carnaval Kookclub Fitness Al meer dan 20 jaar bevriend met Henry.

16


Biografie

Henry van Overveld Naam: Henry van Overveld Geboortedatum: 20-10-1964 Woonplaats: Valkenswaard Getrouwd: Esther Kinderen: Dochter van 12 jaar Beroep: Zelfstandig Ondernemer Van Overveld Garden Care Passies: Voetbal Coach meisjes D bij de Valk Auto’s Windhondenrennen met Whippets Al meer dan 20 jaar bevriend met Mark.

17


18


Dankwoord

Als Team OCV willen wij de sponsoren alvast bedanken voor de steun die ze ons geven waardoor wij dit prachtig gebaar voor Stichting Heartbeat mogelijk kunnen maken.

BEDANKT!! 19


www.TeamOCV.nl

Daan

Created by

Werkelijk

Scan Covery Trial Team OCV