Page 1


Daan van den Berg Daan van den Berg is een industrieel ontwerper. doet zijn studie IPO op de Windesheim hogeschool in zwolle. heeft propedeuse in een jaar behaald en is een zeer gemotiveerde en ondernemende student.


Lambi De Lambi kruk is een project die ik voor mezelf heb gedaan. het is een kruk van massief hout met fel gekleurde poten van kunstof er is ook een versie met veldt beklede poten.


Lambi


Dry Fryer in samen werking met een project groep hebben we de Fat Free Fryer van princess verbeterd. met een volledig nieuwe en unieke manier om het apparaat te vullen doormiddel van een schuif lade. het ontwerp heeft 2 poten en staat voor de rest volledig los van de grond, hierdoor heeft het apparaat een zwefend en licht effect


Dry Fryer


Elasti De Elasti is een Zit object onstaan uit een visie die ik voor zitten heb. de opdracht was creeer een zit object, hoeft geen stoel of kruk tezijn. wat defineeer jij als zit object. het resultaat is een zitobject met elastieken wanneer je erop gaat zitten vormt het een comfortabele zit houding. onbelast in rust is het een mooi en interresant object.


Elasti


Driewieler een Luxe driewieler volledig werkend en gemaakt in solidworks in mijn eerste jaar van de opleiding.


Driewieler


Rotatiegiet Tafel het project was: ontwerp een tafel die volledig te maken is met de productie techniek rotatie gieten. de tafel voldoet aan alle design regels . ook is de tafel volledig getest of het de gewenste krachten goed kan houden. al deze berekeningen zijn uitgevoerd doormiddel van solidworks.


Rotatiegiet Tafel


Led Lamp een 1e jaar project: ontwerp een plano ledlamp. het resultaat is een serie lampen zoals op de rechter pagina is tezien. de lampen zijn gevouwen van papier en bevestigt doormiddel van mini magneten een ander ontwerp staat hieronder het idee hierbij was dat de ledjes aan de uiteindes van de touwtjes zitten.


Led Lamp


Woodcraft box een project dat we hebben gemaakt toen we op het CTBU in chonqing china waren. het project is gemaakt in samenwerking met chineze student. het is een tradioneel chinees kistje met een moderne en erg nutige inhoud van muziek boxen.


Woodcraft box


Move Mount dit is een project dat ik heb gedaan voordat ik op de opleiding zat. het is een game stoel die zich focust op moderne spelcomputers waarbij je veel moet bewegen. in de hoofdsteun van de stoel zijn speakers verwerkt.


Move Mount


Speel opruim doos Mijn inzending voor de HEMA ontwerp wedstrijd met het thema : Organiseren. mijn product is een speel kleed voor kinderen. zodra de kinderen zijn uitgespeeld vouw je het klee tot een doos en kan je het speelgoed makkelijk opbergen. volledig in de hema stijl bijzondere eenvoud.


Speel opruim doos


Mini projecten een aantal mini projecten uit het eerste jaar van mijn opleiding.


Mini projecten


Tekenen dit zijn de tekeningen op papier en digitale tekeningen


Tekenen


Solidworks dit zijn de tekeningen op papier en digitale tekeningen


Solidworks


Prototype足/Model dit zijn de tekeningen op papier en digitale tekeningen


Prototype足/Model


Daan van den Berg Industieel ontwerper + 31625144378 Berg.Daan@gmail.com

www.DaanvdBerg.com


www.DaanvdBerg.com

Portfolio Daan van den Berg  

Portfolio Daan van den Berg

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you