Page 7

Activiteitenkalender (vervolg) Zondag 11 november Givers: de Huisdokter In samenwerking met Vijf TV, tegenwoordig gewoon VIJF, huren we met onze schaarse spaarcentjes een dure specialist in om van onze stulp een gezellig oord te maken.

Zondag 18 november Kapoenen: dorpsspel We trekken op verkenning in ons eigen dorp. Na vandaag kent Moerbeke geen geheimen meer voor jullie‌ Wouters: Jasper is jarig! Heppie burtdeej toe joe, heppie burtdeej toe joe, heppie burtdeej dier Jasper, heppie burtdeej toe joe! Inderdaad woutertjes Jasper is vandaag jarig en waar kan je dat beter vieren dan op de scouts? Ter inwijding van ÊÊn van de twee startende leidinggevenden hebben we nog een verrassing in petto. En aan jullie Wouters om hierbij te helpen. De doop zit nog vers in jullie geheugen, dus bereid jullie origineel voor om Jasper een spetterende verjaardagsvergadering te bezorgen!

Jonggivers: speurneusvergadering Allerlei dingen gestolen, honderden mensen vermist, de politie is ten einde raad. Tijd dat de jonggivers eens in actie treden en deze situatie eens snel tot op de bodem uitzoeken.

De Moerkluis (2) - 2012-2013  

De 2de Moerkluis van het schooljaar 2012-2013

De Moerkluis (2) - 2012-2013  

De 2de Moerkluis van het schooljaar 2012-2013

Advertisement